Informatie over zaalwedstrijden

T.S.V.V. Merlijn heeft op dit moment 2 zaalvoetbalteams die beide uitkomen in de competitie van de Tilburgse Zaalvoetbalbond (TZVB). Ons 1e team speelt momenteel in de Hoofdklasse, de hoogste klasse van de TZVB. Ons 2e team speelt in de 1e klasse A (derde niveau). Een (zaal)lidmaatschap bij de KNVB bij een andere vereniging is geen belemmering om ook voor TSVV Merlijn in de zaal uit te komen aangezien de KNVB en de TZVB verschillende bonden zijn. Beide teams spelen haar thuiswedstrijden in het Tilburg University Sportscenter op vrijdagavond. Voor het gehele wedstrijdprogramma raadpleeg kun je de website van de TZVB raadplegen: https://tzvb.futsalmanager.nl.

T.S.V.V. Merlijn heeft zelf geen zaaltrainingen voor haar teams. Het Tilburg University Sportscenter verzorgt wel verschillende zaaltrainingen voor iedereen met een sportabonnement. Deze trainingen worden bezocht door een aantal spelers van onze teams. Raadpleeg het sportrooster van het Tilburg University Sportscenter voor de trainingsdata en -tijden. Dit kun je doen door hier te klikken!

Om bij Merlijn bij Zaal 2 te komen spelen (en om deel te nemen aan de trainingen van het sportcentrum), dien je in het bezit te zijn van een sportabonnement. De zaalcontributie bij Merlijn is €21,50 als pinchhitter en €50 als competitielid.

Om voor Zaal 1 in aanmerking te komen, dien je over het vereiste niveau te beschikken. Spelen bij Zaal 1 gebeurt altijd in overleg met de trainer en/of Competition Manager Zaal/Algemeen.

Voor meer informatie omtrent een lidmaatschap bij Merlijn en andere zaken omtrent het zaalvoetbal kun je het beste contact opnemen met de Competition Manager Zaal/Algemeen: cmveld.tsvvmerlijn@gmail.com