T.S.V.V. Merlijn is een levende vereniging met ongeveer 250 leden, waarvan het grootste deel bestaat uit studenten aan de Universiteit van Tilburg of de HBO scholen, Fontys Hogeschool en Avans Hogeschool. Naast de wedstrijden op zowel het veld als de zaal, organiseren we bij T.S.V.V. Merlijn ook meerdere grote evenementen, zo is er het Tilburgs Studenten Zomeravond Voetbal waar ruim 500 man op af komen en het Tilburgs Open Futsal Toernooi waar we over de 200 studenten van binnen en buiten Tilburg mogen verwelkomen. Wij zijn altijd op zoek naar partijen die geïnteresseerd zijn in het sponsoren van onze vereniging en onze activiteiten. Wij zijn niet alleen op zoek naar grote sponsoren, maar juist ook de kleinere sponsoringsovereenkomsten worden bij ons zeer gewaardeerd en op waarde geschat. Ook bieden we u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam langs ons hoofdveld op een reclamebord te zetten.

Voor meer informatie over sponsoringsmogelijkheden van de vereniging of een van onze activiteiten kunt u vrijblijvend een mail sturen naar voorzitter@tsvvmerlijn.nl.

De huidige sponsoren van T.S.V.V. Merlijn zijn:

Café Brandpunt is onze stamkroeg in het centrum van Tilburg, naast de mooie feesten en activiteiten die we in samenwerking met Café Brandpunt kunnen organiseren (kerstdiner, themafeest, constitutieborrel en nog veel meer) ontvangen we onze bestuurs- en commissiekleding ook van Café Brandpunt.


De universiteit van Tilburg biedt ons een prachtige locatie aan om te kunnen voetballen, daarnaast sponsoren zij ons door middel van subsidies en de wedstrijdkleding van onze prachtige vereniging.


Sinds 2020 is Jartazi de officiële kledingsponsor van de club. Dankzij Jartazi schitteren onze selectieteams vanaf het seizoen 2020-2021 weer in mooie, nieuwe tenues op het veld.


Sinds 2019 werkt T.S.V.V. Merlijn nauw samen met Tigerprint. Deze textieldrukkerij voorziet ons van mooie bedrukte bestuurs- en commissiekleding, waarmee we als vereniging goed voor de dag komen. Denk aan bedrukte truien, polo’s en shirts voorzien van logo en tekst.


ABN AMRO is een mooi voorbeeld van een wat passievere sponsor, die ter bevordering van de naamsbekendheid een reclamebord bij ons hoofdveld hebben hangen.


Ons eerste dameselftal is geheel voorzien van teamkleding en tassen door Handling Services BV en Boom Advocatenkantoor.


Ook het studentenleven van onze leden wordt een stukje gemakkelijker én goedkoper gemaakt doordat zij gratis gebruik mogen maken van de studentenkortingsapp van Knaek.