Merlijn voor nieuwelingen > Lidmaatschap > Het sportabonnement

Het sportabonnement

Het sportabonnement

Bij de trainingen van TSVV Merlijn wordt er gebruik gemaakt van de faciliteiten van het sportcentrum. Om te kunnen trainen dien je dan ook in het bezit te zijn van een sportabonnement. Hieronder vind je alle informatie over het sportabonnement. Val je buiten de regels? Maar wil je wel graag trainen? Neem dan contact op met het bestuur van Merlijn (info@tsvvmerlijn.nl) of het sportcentrum (013-4663010 of sportcentrum@uvt.nl)

Een sportabonnement
Om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten op en rond het Sportcentrum dien je in het bezit te zijn van een sportabonnement, om toegang te hebben tot de fitnessfaciliteiten is een fitnesskaart vereist. Deze blijft het hele collegejaar geldig (september t/m augustus). Zonder sportabonnement heb je geen toegang tot het sportprogramma.

Wat kun je doen met een sportabonnement?
Met een sportabonnement kun je alle sporten beoefenen die worden aangeboden in het rooster, meedoen aan alle clinics, cursussen (mits deze niet vol zijn!), gebruik maken van alle faciliteiten van het Sportcentrum, m.u.v. van het krachthonk, de cardio- & fitnessruimte: hiervoor dien je in het bezit te zijn van een fitnesskaart! Daarnaast kun je ook gebruik maken van de overige accommodaties waar het Sportcentrum actief is.

Voor inlichtingen en voorwaarden over het sportabonnement kun je terecht bij het sportcentrum of stuur een e-mail naar sportcentrum@uvt.nl.

Voor meer informatie over het beleid van Merlijn en het Sportcentrum met betrekking tot het sportabonnement, zie onderstaand Protocol

Protocol Sportkaartenbeleid

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University