Merlijn voor nieuwelingen > Merlijn Merchandise

Merlijn Merchandise

TSVV Merlijn heeft een heuse merchandiselijn. Elk jaar wordt er een product toegevoegd of opnieuw in voorraad genomen. Momenteel heeft Merlijn 5 artikelen:

Merlijn Sjaal:
De Merlijn Sjaal is gemaakt in hetzelfde bedrijf als waar Ajax, PSV, Feyenoord en vele andere topclubs hun sjaals laten maken. Er is dus sprake van een hoge kwaliteit. De Merlijn Sjaal heb je al in je bezit voor het luttele bedrag van 11 euro. Voor niet-leden kost de sjaal 12,50 euro.

Merlijn Trui:
Er zijn nog Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. De truien zijn voorzien van bedrukking op rug en borst. Zie de foto$s hieronder. De kosten van deze trui bedragen 25 euro voor leden en 30 euro voor niet-leden. Er zijn nog een paar oude truien voorzien van een geborduurd logo. Deze truien kosten 30 euro. Indien je er eentje wilt bestellen, kan je een mailtje sturen naar penning@tsvvmerlijn.nl onder vermelding van $Merlijntrui$. Geef ook ff aan welke maat je denkt nodig te hebben.

Merlijn Handdoek:
De Merlijnhanddoek. Wil jij de show stelen in de kleedkamer?, bestel dan snel deze Merlijnhanddoek!! De handdoek is voorzien van een geborduurd logo en kost 13,- euro.

Merlijn Aansteker:
Een ander merchandise artikel is de Merlijnaansteker. Deze aansteker is voorzien van het Merlijnlogo en kost maar 1 euro!

Merlijn joggingbroek
Er is weer een nieuw item in de Merlijn merchandise collectie. Namelijk de Merlijn joggingbroek. Deze broeken zijn zwart en voorzien van het Merlijn logo. De broeken zijn te verkrijgen in de maten S, M, L en XL en kosten slechts € 22,50.

Merlijn Polo
De oude blauwe polo’s zijn inmiddels voornamelijk in het bezit van enkele gelukkige loterijwinnaars, dus is het tijd voor een nieuwe polo. Vanaf nu kun je dan ook een prachtige witte Merlijn polo aanschaffen om je Merlijn outfit compleet te maken of om er een begin mee te maken. Deze polo is zowel in een dames- als herenversie verkrijgbaar voor slechts 15 euro per stuk.

Ben je geïnteresseerd in een merchandise artikel neem dan contact op met penningmeester Max Schoettler en stuur een mailtje naar penning@tsvvmerlijn.nl onder vermelding van $Merchandise$. Hij maakt dan samen met jou een afspraak voor aflevering en betaling.

Incassoformulier merchandiseVoetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University