Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 1, 2002-2003

nr 1, 2002-2003

Nieuwsbrief 1 - 2002/ 2003: 28 augustus 2002

Beste Merlijners,

Afgelopen woensdag is dan officieel het seizoen van de TSVV Merlijn begonnen. Na enkele oefenwedstrijden werden met een late 3-4 overwinning van de zondag en een kansloze 0-6 nederlaag van de zaterdag de eerste bekerwedstrijden afgerond. Het is dus de hoogste tijd om ook de eerste nieuwsbrief eens te verzenden.

In deze nieuwsbrief zullen de komende onderwerpen aan bod komen:
* Trainingstijden;
* Machtiging;
* TIK;
* Pasjesfeest;
* Actief worden;
* http://www.tsvvmerlijn.nl/

De trainingstijden:
Komend seizoen zal Merlijn op drie dagen op de velden bij het
Sportcentrum te bewonderen zijn. Op maandag bijten de dames om 19.00 uur het spits af. Om 20.15 uur zullen de heren van de Zaterdag de dames aflossen. Op dinsdag zijn om 19.00 uur de heren van Zondag 3 en de trainingsleden van harte welkom, waarna om 20.15 uur de zondag-selectie, bestaande uit Zondag 1 en Zondag 2 hun eerste training van de week beginnen. Op donderdag trainen Zaterdag 1 en Zondag 3 om 19.00 uur, terwijl Zondag 1 en 2 om 20.15 beginnen. De trainingen zullen op maandag geleid worden door Tom de Roy, terwijl op dinsdag en donderdag Jef Vels en Stefan van Veen de leiding hebben.

Machtiging:
Op de BBQ is begonnen met het invullen van hernieuwde machtigingen. Alle leden van Merlijn wordt gevraagd een nieuwe machtiging in te vullen. De contributie is lager geworden, terwijl ook een machtiging wordt afgegeven voor het betalen van gele en rode kaarten. Heb je nog geen nieuw formulier ingevuld, surf dan even naar http://www.tsvvmerlijn.nl/ en onder het kopje ‘informatie’ vind je bij ‘lid worden’ het nieuwe inschrijfformulier. Deze kun je dan uitprinten en invullen. Alvast bedankt.

TIK:
De TIK is voor Merlijn een groot succes geworden. Dankzij de grote inzet van vele leden zijn op zowel het TIK-Festival als op de Nachten van Pendragon een aantal nieuwe leden ingeschreven. Met name onder de dames was er veel interesse. Als je nog potentiële leden kent, aarzel dan niet en laat ze zich inschrijven.

Pasjesfeest:
Op woensdag 4 september zal er een feestelijke kick-off voor het
nieuwe seizoen gehouden worden in de Boekanier. De hele avond is het bier voor slechts een eurootje te krijgen en het feest zal tot in de late uurtjes doorgaan. Be there!
De mensen die nog geen kortingspas hebben voor de Boekanier wordt gevraagd om uiterlijk dit weekend een pasfoto in te leveren bij een van de bestuursleden van Merlijn. Dan kan ook jij woensdag je pasje in ontvangst nemen.

Actief worden:
Merlijn groeit snel en ook organisatorisch groeit de club mee. Naast de bestuursleden zijn ook de leden van de PR-commissie, de Activiteiten-commissie, de Spelersraad, de Internet-commissie, de Kas-commissie en de Raad van Toezicht druk bezig voor de club. Heb je zin om actief te worden bij Merlijn, stuur dan eens een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl of spreek iemand aan.

http://www.tsvvmerlijn.nl/
Zoals velen van jullie ongetwijfeld al hebben gemerkt is de site van Merlijn de laatste tijd sterk verbeterd. Moswa Herregodts heeft vele uurtjes uitgetrokken om de site te verbeteren. Niet alleen is de site onder een nieuw adres te vinden, ook zijn vele services verbeterd. Neem eens een kijkje. Op de site is de nodige informatie te vinden over de komende wedstrijden (tijd, plaats, tegenstander, selectie) en natuurlijk ook over de gespeelde wedstrijden.

Tenslotte wil ik deze nieuwsbrief afsluiten met de vraag of mensen die deze nieuwsbrief krijgen, terwijl ze geen lid (meer) zijn van Merlijn, even willen replyen. Dan kunnen we de ledenlijst weer een stukje verder actualiseren.

Namens het bestuur van Merlijn wens ik iedereen een succesvol seizoen toe en hopelijk hebben we komend jaar 4 kampioenschappen te vieren.

Met sportieve groet,

Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University