Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 2, 2002-2003

nr 2, 2002-2003

Beste Merlijners,

Het is inmiddels half oktober en de eerste 6 competitierondes zijn al gespeeld. Gisteren hebben ook de dames hun seizoensouverture gehad in Eindhoven. Het is dus de hoogste tijd voor een nieuwsbrief. De inmiddels wat meer ervaren leden zullen zich al enige tijd afvragen waar die mailings, waarmee Jan van de Vooren jullie vorig jaar bestookte nou toch bleven. De club groeit echter als kool, dus het heeft enige tijd gekost om de administratie op orde te brengen. Nu dit gebeurt is, kunnen nieuwsbrieven ook weer verstuurd gaan worden. De eerste nieuwsbrief - die inmiddels een maand geleden verstuurd is -, kwam bij de n niet aan en bij de ander meerdere keren. Chaos dus binnen de club, maar hopelijk zijn alle problemen nu uit de wereld.

Vanaf vandaag kunnen jullie iedere woensdag een mooie mailing van Merlijn verwachten. Hierin zal een agenda worden opgenomen van de activiteiten en het competitieprogramma en natuurlijk zullen ook actuele zaken de revue passeren. Dat wordt dus iedere woensdag de mailbox checken en volledig up-to-date blijven over alle roddels, successen en tegenvallers binnen de club.

In deze nieuwsbrief zullen de volgende topics passeren:
- De actuele stand van zaken;
- Programma komend weekend;
- Activiteitenprogramma;
- http://www.tsvvmerlijn.nl;
- Trainingsleden;
- Actief worden.

De actuele stand van zaken:
Zoals al gezegd, de eerste zes competitierondes zijn gespeeld. De resultaten vallen tot nu toe echter niet erg mee. Afgelopen weekend wist alleen zondag 1 tot winst te komen, terwijl zondag 3 bij de hekkensluiter tot een gelijkspel kwam. Zondag 3 is ongeslagen en bezet op dit moment een verdienstelijke 3e plaats. Zondag 1 is door de Duitse overwinning van zondag opgeklommen naar de vierde plaats. Zondag 2 bezet plaats 6, terwijl zaterdag 1 tot nu toe niet verder komt dan een teleurstellende 10e plaats. Het seizoen is echter nog jong, dus die 4 titels zitten er zeker nog in.

Uitslagen 12/13 oktober:
Audacia 1 - Zondag 1 0-1
Were Di 3 - Zondag 2 8-2
WSJ 5 - Zondag 3 3-3
DMC 1 - Zaterdag 1 3-1

Sinds dit seizoen heeft Merlijn ook een zaalvoetbaltak. De jongens van Myrddin zijn aangesloten bij Merlijn en hebben inmiddels ook hun eerste wedstrijden gespeeld. Een verpletterende 17-2 overwinning werd echter gevolgd door een 4-2 nederlaag. De dames hebben gisteren een eerste oefenwedstrijd gespeeld. In Eindhoven werd met 6-0 verloren, maar alle begin is moeilijk.

Programma komend weekend:
Beker: 20 oktober Zondag 1 - Taxandria 1 (14.30, Sarto)
Zondag 2 en 3 en Zaterdag 1 zijn komend weekend vrij. Ook de zaalvoetballers zullen deze week niet in actie komen.

Activiteitenprogramma:
23 oktober: Algemene Leden Vergadering (20.00, De Boekanier).
20 november: Harkfestijn (bierestafette, meer info volgt in de volgende nieuwsbrief en op de website)
Op de ALV zal Justus Kox - onze Competition Manager - het bestuur verlaten. Zijn kandidaat-opvolger zal dan ook gepresenteerd - en wellicht benoemd - worden.

http://www.tsvvmerlijn.nl:
De Internet-Commissie - met name Moswa Herregodts - is de afgelopen zomer druk doende geweest om de website van onze club wat meer uitstraling en functionaliteit te geven. Op dit moment staat er een prachtige site, waarop allerlei informatie over Merlijn te vinden is. Wedstrijdverslagen, standen, programma$s, activiteiten, foto$s, een druk bezocht gastenboek, alles is te vinden op http://www.tsvvmerlijn.nl.

Trainingsleden:
Nog steeds is er veel twijfel bij trainingsleden wanneer zij welkom zijn op de training. In principe is het de bedoeling dat trainingsleden met niveau 3 meetrainen, ofwel op dinsdag en donderdag om 19.00 uur. Tevens is het de bedoeling dat er iedere maand een oefenwedstrijd georganiseerd gaat worden. De eerste oefenwedstrijd is nog deze maand gepland, waarover jullie natuurlijk zo snel mogelijk meer informatie krijgen. Trainingsleden die in het weekend op een dusdanig niveau - 1e team - spelen dat zij vinden dat ze in aanmerking komen op met de selectie mee te trainen, kunnen natuurlijk altijd contact opnemen met de trainers of via een mailtje.

Actief worden:
Zoals bekend groeit Merlijn enorm snel. Wil je de club een handje helpen, neem dan eens contact op met een van de bestuursleden of stuur een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl voor meer informatie. Op alle gebieden kan Merlijn hulp gebruiken.

Tot zover deze nieuwsbrief. Mis je dingen, of heb je een item dat toch echt in de volgende nieuwsbrief moet worden opgenomen, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University