Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 3, 2002-2003

nr 3, 2002-2003

Beste Merlijners,

Nadat de nieuwsbrief vorige week schitterde door afwezigheid was het deze week dus weer de hoogste tijd om een nieuwsbrief te verzenden. Afgelopen week was nogal een hectische week. Niet alleen werd er een ALV gehouden, ook stapte Jef Vels op als trainer van de TSVV Merlijn. Als het goed is hebben jullie allen daar een mailing van onze voorzitter over gehad.

In deze nieuwsbrief:
- ALV
- Afgelopen weekend
- Komend weekend
- Harken

ALV
De ALV werd bezocht door 24 man, excl. het bestuur. Belangrijkste gebeurtenis op de ALV was het aftreden van Justus Kox als Competition Manager en het aantreden van zijn opvolger Johan van Arkel en Manager Accommodatie Daan Baks. De taken van Johan zullen niet wezenlijk verschillen, maar wellicht vergt de functie van Daan wel wat nadere uitleg. Het is het doel van Merlijn om een eigen accommodatie te bekleden. Het is niet mogelijk om een geheel nieuwe accommodatie te bouwen, maar de bedoeling is een bestaande accommodatie over te nemen, bijv. bij een fusie tussen twee clubs of als een club opgeheven wordt. Daan zal zich bezighouden met alle zaken die hierbij komen kijken. Tevens is hij verantwoordelijk voor het organiseren van een Lang Weekend voor alle leden na de competitie. Hij heeft inmiddels een commissie gevormd die bestaat uit Dennis Mallant, Bram van Dun en Wouter Grootendorst. Derde taak van Daan is het aanleggen van een Merlijn-archief. Met betrekking tot de vorderingen betreffende de
accommodatie zullen jullie in de komende nieuwsbrieven op de hoogte gehouden worden. Afgelopen donderdag is er een eerste gesprek met de gemeente geweest.

Afgelopen weekend
Afgelopen weekend was Nederland in de ban van de storm. Zondag werd er dan ook niet gevoetbald. Zaterdag echter werd er echter wel afgetrapt. Merlijn Zaterdag ging kansloos de boot in tegen ONI, met name door eigen falen. Uiteindelijk stokte de teller bij 1-8. De spreekwoordelijke eer werd gered door Tim Bosmans.
Afgelopen donderdag speelden de trainingsleden van de TSVV Merlijn tegen KMA 1 uit Breda. Na een 1-2 voorsprong bij rust werd uiteindelijk onnodig met 3-2 verloren. Jammergenoeg was er slechts n trainingslid present. Wellicht dat dit iets met de vakantie te maken had, maar in het vervolg hopen we toch op een hogere opkomst. Data zullen dan ook asap doorgegeven worden. Doelpunten in Breda kwamen van Kaj Blokhuis.

Komend weekend
Komend weekend wordt het aan- of afhaken voor de 3 zondagteams van Merlijn. Bij winst doen alledrie lekker mee om de bovenste plaatsen. Voor de zaterdag is het zaak aansluiting te houden met de subtop. Een kampioenschap lijkt vergeven aangezien ONI en BVV ver los staan van de rest. Nummer 3 RKTVV heeft echter slechts 6 punten meer dan Merlijn en is dus - zeker bij een overwinning komend weekend - makkelijk bij te halen.
Programma:
1/11 TSVV Merlijn Zaalvoetbal 1 - Kaatsheuvel 4
2/11 RKTVV 1 - TSVV Merlijn Zaterdag 1 (14.30)
3/11 Tuldania 1 - TSVV Merlijn 1 (14.30)
3/11 Longa 3 - TSVV Merlijn 2
3/11 Sarto 8 - TSVV Merlijn 3 (11.00)

Harken
20 november wordt er weer geharkt bij Merlijn. Oftewel: bierestafette in teams van 5. Formeer dus je team en probeer de schande van vorig jaar weg te poetsen. Die gouden hark staat nu immers bij mensen van Olof... Meer informatie over het inschrijven krijgen jullie via de mail van Ralph Ruyters, onze activiteiten functionaris.

Tot zover deze nieuwsbrief.

Met Zwart/ Witte groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University