Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief

MI archiefMerlijn International 2012/2013 NR.4
Merlijn International 2012/2013 NR.3
Merlijn International 2012/2013 NR.2
Merlijn International 2012/2013 NR.1
Merlijn International 2011/2012 NR.4
Merlijn International 2011/2012 NR.3
Merlijn International 2011/2012 NR.2
Merlijn International 2011/2012 NR.1
Merlijn International 2010/2011 NR.3
Merlijn International 2010/2011 NR.2
Merlijn International 2010/2011 NR.1
Merlijn International 2009/2010 NR.3
Merlijn International 2009/2010 NR.2

> 2006-2007

 

Beste Merlijnleden,

De voetballoze zomer zit er dan eindelijk weer op. Afgelopen zondag mocht de Zondagselectie het spits afbijten en werd de eerste training van het nieuwe seizoen afgewerkt. Ook de Dames en de mannen van de Zaterdagtak hebben hun eerste training(en) er al weer op zitten. En a.s. zondag zullen alle veldvoetballers het fameuze veld van Broekhoven weer betreden, want dan vindt de jaarlijkse strijd om de felbegeerde Merlijn Cup plaats. Behalve de zin om weer te gaan voetballen zal het Merlijngevoel waarschijnlijk ook weer zijn gaan kriebelen. De derde helften in de kantine van Broekhoven, de avondjes in de Boekanier en al het andere vertier kan ons natuurlijk niet al te lang bespaard blijven. Lees hieronder verder over de belangrijkste in’s en out’s van Merlijn.

Merlijn Cup
Zoals je al in de inleiding hebt kunnen lezen zal er zondag gevoetbald worden om de Merlijn Cup. De opzet is in vergelijking met andere jaren iets gewijzigd, maar het belooft sowieso een sportieve en gezellige Merlijndag te worden. De aanvangstijd is 10.00 uur en de locatie is Sportcomplex Matterhornhoek (Broekhoven).

TIKmarkt en Nachten van Pendragon
Tijdens de TIKmarkt en de Nachten van Pendragon zullen wij weer als vanouds met een aantal ludieke activiteiten en spellen ons gezicht laten zien aan de nieuwe Tilburgse studenten. De TIKmarkt is op dinsdagmiddag 15 augustus van 12.45 tot 15.30 uur. De Nachten van Pendragon zijn op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus, beide avonden vanaf 20.00 uur. Laat je clubhart spreken en kom gezellig langs om Merlijn te promoten. Op alle momenten kunnen we nog mensen gebruiken. Als je zin hebt om mee te helpen tijdens de markt en/of (een van) de Nachten stuur dan even een mailtje naar mij (secretaris@tsvvmerlijn.nl)

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
Voor het eerst in haar historie presenteert T.S.V.V. Merlijn de Magische Elf Bokaal: een spel dat elke wedstrijd van de club een spannende maakt. Elk punt, iedere goal en elke kaart wordt van belang. Gedurende het weekend worden er, zowel op het veld als in de zaal, punten verzameld voor de Magische Elf Bokaal. Je kiest je eigen elf tovenaars uit spelers die in het seizoen 2006-2007 actief zijn voor T.S.V.V. Merlijn. Je mag als teammanager niet meer dan één speler van elk elftal in je opstelling opnemen. In de spelerslijst is elke spe(e)l(st)er gerangschikt naar zijn/haar positie in het elftal en kan zodoende punten halen. De inschrijving gaat open op 28 augustus, maar zorg er voor dat je goed voorbereidt aan het spel begint. Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Leden gezocht
Zoals gezegd, de eerste trainingen zijn net begonnen, maar de eerste competitiewedstrijd is nog ver weg en we kunnen zeker nog wel wat versterkingen gebruiken. Weet je dus iemand in je naaste omgeving die het leuk lijkt een balletje te trappen bij Merlijn, laat hem of haar dan eens contact opnemen met Merlijn via info@tsvvmerlijn.nl

Actief lid worden bij Merlijn?!
Lijkt het je leuk om, naast het voetballen, je steentje bijdragen aan de groei en bloei van Merlijn? Binnen enkele commissies is er nog plaats voor enthousiaste mensen. Ook zijn we nog op zoek naar een verzorger, grensrechter en leider voor het eerste Zondagelftal. Ben jij geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@tsvvmerlijn.nl!

Site: http://www.tsvvmerlijn.nl
Zoals jullie allemaal weten is Merlijn eigenaar van een van de best bijgehouden sites van de Tilburgse studentenwereld. Ieder lid van Merlijn kan hier op inloggen en zijn eigen gegevens up to date houden. Alsmede ook de statistieken bekijken die teamleiders, spelersraden, coaches en/of bestuursleden constant bijwerken. Het gastenboek is tevens altijd een bron van levendige discussies, die niet altijd evenveel met voetbal te maken hebben. Ook kun je hiervoor terecht voor alle informatie die je nodig hebt. Voor sommige informatie moet je echter inloggen. Als je nog nooit ingelogd bent geweest is er een standaardwachtwoord ingesteld. Dit wachtwoord is op te vragen door naar de site van Merlijn te gaan, proberen in te loggen met een random wachtwoord en dan op wachtwoord opvragen te klikken. Je krijgt dan een mail met je wachtwoord toegestuurd naar het emailadres wat bij jouw profiel op de site staat vermeld. In deze mail staat je wachtwoord, welke je na de eerste keer inloggen aan kan passen.

Merlijn International
Vanwege problemen van technische aard is het niet gelukt om de Merlijn International (MI) in de maanden juni en juli drukklaar te krijgen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Inmiddels is het probleem opgelost en hopelijk lukt het om de MI zondag, tijdens de Merlijn Cup, te distribueren. Alvast veel leesplezier toegewenst!

Mise En Place
De koningin, Fransje Bauer of Louis van Gaal, bij Mise en Place bedien je ze allemaal! Bel voor flexibel werk in de horeca Mise en Place: 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Ten slotte wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een sportief en succesvol seizoen toe te wensen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Alweer drie weken geleden hebben we met z’n allen voor het eerst mogen genieten van het kunstgrasveld van Broekhoeven tijdens de Merlijn Cup. De mannen van Zaterdag 1 sleepten toen de felbegeerde Merlijn Cup in de wacht, doordat zij de pingels het beste wisten te nemen. Komend weekend staan de eerste competitiewedstrijden op het programma. We hopen natuurlijk allemaal dat die wedstrijden in een positief resultaat worden omgezet. In ieder geval wil ik een ieder alvast veel succes toewensen! De zaalvoetballers moeten nog even geduld hebben, want voor hen begint de competitie pas vanaf 29 september.

Uitslagen afgelopen weekend
Zondag 1 – Broekhoven 1 2 - 2
Zondag 2 – Broekhoven 2 3 - 3
SC Olympus 1 (Zondag) – Zaterdag 1 3 – 4
Dames 1 – Raamsdonk 1 0 - 4

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
De inschrijving voor de Magische Elf is gisteren geopend! Tot en met 15 september hebben jullie nog de tijd om je in te schrijven en je opstelling aan te passen. Zorg er in ieder geval voor dat je niet buiten de spreekwoordelijke pot piest en schrijf je in. Klik op de volgende link: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Pasjesfeest
De voorlopige datum voor het jaarlijkse Pasjesfeest is woensdag 13 september. Op die avond zal een ieder zijn/haar pasje kunnen afhalen, zodat er ook dit seizoen weer met korting kan worden gedronken in de Boekanier. Binnenkort zullen jullie uitgebreide(re) informatie ontvangen over het inzamelen van de pasfoto’s, etc.

Leden gezocht
Hoewel de eerste competitiewedstrijd al komend weekend wordt gespeeld kunnen we zeker nog wel wat versterkingen gebruiken. Weet je dus iemand die het leuk lijkt een balletje te trappen bij Merlijn, laat hem of haar dan even contact opnemen met Merlijn via info@tsvvmerlijn.nl

Actief lid worden bij Merlijn?!
Lijkt het je leuk om, naast het voetballen, je steentje bijdragen aan de groei en bloei van Merlijn? Binnen enkele commissies is er nog plaats voor enthousiaste mensen. Ook zijn we nog op zoek naar een verzorger, grensrechter en leider voor het eerste Zondagelftal. Ben jij geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@tsvvmerlijn.nl!

Mise En Place
Wil jij ’s nachts scoren?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

MI
Om te weten te komen wat jullie van de MI en de verschillende rubrieken vinden, willen we namens de redactie enkele vragen aan jullie stellen. Met deze informatie hopen we het clubblad van TSVV Merlijn nog meer op jullie wensen te kunnen laten aansluiten. Op de website onder Algemeen -> Enquete Merlijn International kun je de enquete downloaden. De ingevulde enquete kan je e-mailen naar penning@tsvvmerlijn.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!

Merchandise
Op de welkomstpagina van onze website staat een poll met 10 potentiële Merchandise-artikelen. Als je even zou willen stemmen help je ons mee te beslissen welke artikelen we toevoegen aan onze Merchandiselijn. Verder zijn er nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Het eerste thuisweekend zit er ook weer op en dat heeft Merlijn geen windeieren gelegd. Bijna alle teams wisten te winnen. Alleen Zondag 3 lukte het niet om de drie punten op Broekhoven te houden en Zaterdag 3 kwam niet verder dan een remise uit bij JPS. Zaterdag 1, Dames 1 en Zondag 4 zijn de competitie zeer goed gestart met 2 overwinningen uit even zoveel wedstrijden. Ga zo door! Hierbij wil ik iedereen nog veel succes toewensen in de competitie en beker!

Uitslagen afgelopen weekend
Zondag 1 - Hardinxveld 1 3 - 1
Zondag 2 - GSBW 3 4 - 1
Zondag 3 - VOAB 5 2 - 3
Zondag 4 - TSV Gudok 5 7 - 1
Zaterdag 1 - Baronie 1 4 - 3
Zaterdag 2 - GSBW 7 4 - 0
JPS 2 - Zaterdag 3 4 - 4
Dames 1 - Nevelo 1 5 - 0
Koos v.Straaten/M&M Keukens 1 - Zaal 1 5 - 3
Zaal 2 – Computaria 12 - 4

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
Tot en met 15 september hebben jullie nog de tijd om je in te schrijven en je opstelling aan te passen. Klik op de volgende link: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Pasjesfeest
Geen Pasjesfeest op woensdag 13 september
Afgelopen maandag zijn jullie middels een e-mail op de hoogte gebracht van het niet doorgaan van het Pasjesfeest van vanavond. Naar een nieuwe datum en/of ander feest wordt nog gezocht. Hou je mailbox en de site dus goed in de gaten.

Mise En Place
Wil jij ’s nachts scoren?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

MI
Om te weten te komen wat jullie van de MI en de verschillende rubrieken vinden, willen we namens de redactie enkele vragen aan jullie stellen. Met deze informatie hopen we het clubblad van TSVV Merlijn nog meer op jullie wensen te kunnen laten aansluiten. Op de website onder Algemeen -> Enquete Merlijn International kun je de enquete downloaden. De ingevulde enquete kan je e-mailen naar penning@tsvvmerlijn.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!

Merchandise
Op de welkomstpagina van onze website staat een poll met 10 potentiële Merchandise-artikelen. Als je even zou willen stemmen help je ons mee te beslissen welke artikelen we toevoegen aan onze Merchandiselijn. Verder zijn er nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Tot nu toe zijn de resultaten van de meeste Merlijnteams ronduit goed te noemen. Hierbij wil ik even de aandacht vestigen op de prestaties van Zaterdag 1. Het team van Peter de Been heeft namelijk nog steeds geen punt afgestaan en is momenteel de trotse koploper in de 4e Klasse E. Aanstaande zaterdag staat de belangrijke krachtmeting met naaste belager TSC op het programma. Alvast veel succes! Natuurlijk presteert niet alleen Zaterdag 1 voortreffelijk, want ook Zondag 1, Zondag 2, Zondag 4, Zaterdag 2 en de Dames zijn in het linkerrijtje terug te vinden. De Dames en Zondag 4 staan beiden zelfs op de tweede plaats met 10 punten uit 4 wedstrijden. Hieronder volgen de uitslagen van afgelopen weekend:

Zondag 1 - SAB 1 1 - 1
Zondag 2 - Sarto 3 3 - 0
Zondag 3 - RKTVV 4 9 - 5
Zondag 4 - RKTVV 5 2 - 2
Zaterdag 1 - SVG 1 4 - 0
Zaterdag 2 - Advendo 6 1 - 3
Zaterdag 3 - Rust Roest 2 3 - 5
Dames 1 - Willem II 1 3 - 3

Magische Elf
Marielle Aerts, die in de eerste ronde met een overdonderend puntenaantal beslag legde op de eerste plaats, heeft gezelschap gekregen van Dirk Vriend. Beiden gaan nu met 59 punten aan kop in de strijd om de T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal. Nol Verhoef is van de 25ste plaats naar de 4de plaats geklommen. Zijn immense zelfvertrouwen door zichzelf te selecteren en aanvoerder te maken heeft daaraan zeker bijgedragen. Elke woensdagochtend zal een nieuwe tussenstand online staan. Via de volgende link kunnen jullie de spannende strijd volgen: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Spelerspas (voor competitieleden en pinchhitters veldvoetbal)
Nog steeds heeft nog niet iedereen zijn/haar pasfoto voor de spelerspas ingeleverd. Hierbij wil ik degenen die hun pasfoto nog niet hebben ingeleverd er op attent maken dat als de secretaris voor maandag 2 oktober geen pasfoto van je heeft ontvangen je over 2 weken (als de spelerspas feitelijk geldt) niet mag spelen! Je kan je pasfoto inleveren in een gesloten envelop in het postvakje van Merlijn op het Sportcentrum of bij Martijn Tissink: Trouwlaan 91 D, 5021 WE Tilburg.

Hart van Brabantloop
Aanstaande zaterdag 30 september vindt de 23e editie van de Hart van Brabantloop, georganiseerd door Parcival en Pendragon, plaats. Deze dag wordt afgesloten met een groot feest op het Sportcentrum. Merlijn zal daar vanaf 20 uur de garderobe verzorgen. Laat je Merlijn-hart spreken en kom gezellig langs om te feesten en Merlijn te helpen door even bij de garderobe te helpen. Stuur een mailtje naar Marielle Aerts (pr@tsvvmerlijn.nl) om je op te geven.

Willem 2 – AZ
Donderdagavond 26 oktober speelt Willem II thuis tegen AZ, een aantrekkelijk affiche! Via Pendragon zijn nu kaarten te koop voor deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Op vertoon van je sportkaart betaal je slechts €7,50 voor een kaartje. Kom even langs bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum en schrijf je in!

Voorlichtingsdagen
Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober zullen er weer Voorlichtingsdagen plaatsvinden op de Universiteit van Tilburg en het Sportcentrum. Er is aan ons gevraagd om op die dagen (woensdag tussen 12.30 en 14.45 uur en donderdag van 11.30 tot 13.45 uur) een demonstratie/training te geven in Zaal 1 van het Sportcentrum. Wie lijkt het leuk om op (een van) die dagen zijn kunsten te vertonen en/of gewoon lekker een balletje te trappen?! Geef je op door een mailtje te sturen aan Marielle Aerts (pr@tsvvmerlijn.nl)


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Hoewel de veldvoetbalteams nog maar 6 competitiewedstrijden hebben afgewerkt en we nog niet heel veel over de posities op de ranglijst kunnen zeggen doet het me toch deugd een blik op de stand te werpen. Zaterdag 1 en 2 en Zondag 4 en Dames 1 bevinden zich in de bovenste regionen en Zondag 2 staat op dit moment zelfs eerste. Ga zo door!
Aanstaande zondag staat de tweede activiteit van dit seizoen op het programma. Ter voorbereiding op het jaarlijkse Harkfestijn zal dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van TSVV Merlijn een Pre-Harkfestijn worden gehouden. Verderop in deze nieuwsbrief staan de details vermeld. Hieronder de uitslagen van afgelopen weekend:
Zondag 1 - SC Reeland 1 1 - 2
Zondag 2 - TSV Gudok 2 8 - 0
Zondag 3 - Were Di 3 5 - 2
Zondag 4 - VOAB 8 1 - 2
Zaterdag 1 - TVC 1 2 - 3
Zaterdag 2 - TVC Breda 1 2 – 2
Zaterdag 3 - Zwaluw VFC 7 3 - 3
Dames 1 - DESK 2 4 - 0
De Schuivers – Zaal 1 1 - 6
T.N.C./Return 3 – Zaal 2 6 - 2
Zaal 3 - AB-Decoratie 2 3 – 5

Pre-Harkfestijn
Het Pre-Harkfestijn vormt een ideale voorbereiding op het échte Harkfestijn dat in de tweede helft van november zal plaatsvinden. Het Pre-Harkfestijn wordt gehouden bij Broekhoven. De kosten bedragen 5 euro en je kunt je op de dag zelf inschrijven in teams van 5. Van dit geld krijg je sowieso 5/6 biertjes! Er zal rond 17.30 uur worden gestart en om ongeveer 20.00 uur is de winnaar bekend. Dus wil jij kijken hoe het staat met de vorm van jezelf en je teamgenoten? Doe dan zondag 15 oktober mee aan het pre-Harkfestijn! Meteen een ideale gelegenheid om vooraf onze Merlijnteams aan te moedigen!

Magische Elf
Dirk Vriend staat na vorige week nog wat steviger op de eerste plaats. Hiermee is hij ook de kanshebber bij uitstek om winnaar te worden van de eerste periode (t/m 17-10-2006).
Stand per 11-10-2006:
1 Dirk Vriend 117
2 Joost van Boekel 109
3 Thijs te Riele 108
Klik op de volgende link voor de volledige tussenstand: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Voorlichtingsdagen
Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober zullen er weer Voorlichtingsdagen plaatsvinden op de Universiteit van Tilburg en het Sportcentrum. Er is aan ons gevraagd om op die dagen (woensdag tussen 12.30 en 14.45 uur en donderdag van 11.30 tot 13.45 uur) een demonstratie/training te geven in Zaal 1 van het Sportcentrum. Wie lijkt het leuk om op (een van) die dagen zijn kunsten te vertonen en/of gewoon lekker een balletje te trappen?! Geef je op door een mailtje te sturen naar Marielle Aerts (pr@tsvvmerlijn.nl)

Spelerspas (voor competitieleden en pinchhitters veldvoetbal)
Nog steeds heeft nog niet iedereen zijn/haar pasfoto voor de spelerspas ingeleverd. Je kan je pasfoto inleveren in een gesloten envelop in het postvakje van Merlijn op het Sportcentrum of bij Martijn Tissink: Trouwlaan 91 D, 5021 WE Tilburg.

Mise en Place
Verras je vriendin door een nacht weg te blijven
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500

Willem 2 – AZ
Donderdagavond 26 oktober speelt Willem II thuis tegen AZ, een aantrekkelijk affiche! Via Pendragon zijn nu kaarten te koop voor deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Op vertoon van je sportkaart betaal je slechts €7,50 voor een kaartje. Kom even langs bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum en schrijf je in!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat jullie afgelopen maanden niet zo verwend zijn wat betreft activiteiten. Dit heeft zo zijn redenen gehad en natuurlijk hebben er ook al hele leuke activiteiten plaats gevonden en dan noem ik een Veldvoetbaltoernooi bij Broekhoven en het Pre-Harkfestijn van 1,5 week geleden. Komende tijd zullen er echter veel spectaculaire activiteiten op het programma staan. Bij deze activiteiten zullen onze nieuwe sponsorkroegen Boogie Wonderland en Babbus ‘ingezegend’ worden. In deze nieuwsbrief zullen jullie over die ontwikkelingen en de activiteiten voornamelijk worden geïnformeerd.

Houd in ieder geval de volgende data vrij:
Dinsdag 31 oktober: Pasjesfeest
Voorlopig: woensdag 22 november: Harkfestijn
Vrijdag 16 en zaterdag 17 december: Zaalvoetbaltoernooi

Nieuwe sponsorkroegen en Pasjesfeest!
Met gepaste trots presenteren wij BOOGIE WONDERLAND en BABBUS (op zondag) als de nieuwe sponsorkroegen van Merlijn. Kom volgende week dinsdag dus allemaal naar het Pasjesfeest en haal je nieuwe KORTINGSPAS(s) af. Doordeweeks bij Boogie Wonderland en op zondagen bij Babbus kan je dan met 50 eurocent korting een biertje, wijntje of fris bestellen. Het enige wat je moet doen is je pasfoto meenemen naar het Pasjesfeest! Wat staat er verder op die avond (31 oktober) op het programma: live-uitzending van PSV – Galatasaray, na afloop van het wedstrijd wordt er een GRATIS FUST weggeven en er wordt een WINTERSPORTREIS voor 2 personen verloot onder alle aanwezige Merlijners die hun pasfoto meenemen. Ik hoop jullie volgende week dinsdag vanaf 21.00 uur te mogen begroeten in de Boogie Wonderland!!

Zaalvoetbaltoernooi
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december zal het 1ste grote TSVV Zaalvoetbaltoernooi plaatsvinden. Houd die data dus vrij en check de website en je e-mail regelmatig voor meer informatie.

Magische Elf
Met 134 punten en respectievelijk 8 en 16 punten voorsprong op nummer 2 Joost van Boekel en nummer 3 Ronald Fusco is Dirk Vriend winnaar geworden van periode 1. De heren ontvangen z.s.m. hun prijs.
Morgen staat er weer een nieuwe tussenstand op de site!

Willem 2 – AZ
Aanstaande donderdagavond 26 oktober speelt Willem II thuis tegen AZ, een aantrekkelijk affiche! Via Pendragon zijn nu kaarten te koop voor deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Op vertoon van je sportkaart betaal je slechts €7,50 voor een kaartje. Kom even langs bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum en schrijf je in!

Bestuursleden gezocht
Op de komende Algemene Leden Vergadering zullen een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerd Merlijn kunnen contact opnemen met de Voorzitter of een van de bestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Het gure herfstweer zorgt er al een paar weken voor dat we niet optimaal kunnen voetballen. Trainingen worden door de slechte staat van het trainingsveld afgelast en helaas kunnen ook niet alle wedstrijden doorgang vinden. Onze excuses hiervoor, maar wij zijn hier uiteraard ook niet content mee. Helaas zijn wij ook afhankelijk van anderen, maar we blijven bezig met het zoeken naar oplossingen. Voor komend weekend staat een bijna compleet, met uitzondering van de Dames, inhaalweekend op het programma. Laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en we voor de 3 punten mogen strijden.

Verloting Wintersportreis
Aanstaande zondag (26 november) wordt er in Cafe Babbus tussen 21.00 en 23.00
uur 2 x 1 Wintersportreis verloot onder de aanwezige deelnemers aan de Magische
Elf! Komt zondag dus allen naar Babbus!

Magische Elf
De Top 3 in de strijd om de Magische Elf Bokaal is nog steeds intact. Dirk Vriend staat met 242 punten redelijk vast op de eerste plaats in de tussenstand. Joost van Boekel en Ronald Fusco, de nummers 2 en 3, volgen op respectabele afstand met 232 en 225 punten. Volg de tussenstand op: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Harkfestijn
Op woensdag 13 december vindt het jaarlijkse beruchte Harkfestijn, de grootste, leukste en gezelligste bierestafette van Tilburg en verre omgeving, plaats. Er zal gestreden worden in teams van 5 personen. De inschrijving is inmiddels in volle gang. Op de website onder Activiteiten -> Harkfestijn vind je meer informatie en daar kan je ook het inschrijfformulier vinden.
Kosten? €6,- per persoon, dus €30 per team. Daar staat tegenover dat je minimaal drie biertjes krijgt en kans maakt op geweldige prijzen, met als hoofdprijs een fust bier!

Organisatieplan
Het bestuur heeft afgelopen ALV beloofd een organisatieplan te schrijven, met daarin onder andere richtlijnen voor de inrichting van commissies, taken van commissies en algemene richtlijnen waardoor actieve leden beter weten wat er van hen verwacht wordt en Merlijn als geheel daar op den duur een soepelere organisatie van krijgt.
Het Organisatieplan (versie 1.0) is inmiddels te downloaden vanaf de website. Ga naar www.tsvvmerlijn.nl -> Algemeen > Belangrijke documenten > Organisatie plan commissies TSVV Merlijn versie 1.0

Bestuursleden gezocht
Tijdens de komende Algemene Leden Vergadering zullen een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerd Merlijn kunnen contact opnemen met de Voorzitter of een van de bestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Nog een of twee wedstrijdjes en dan is het alweer winterstop, dus ook tijd om de balans op te maken. Tot nu toe gaat het sportief gezien aardig goed met Merlijn. Zondag 1 lijkt in de 4de klasse zeer goed mee te kunnen en staat vijfde. De kampioensaspiraties van Zaterdag 1 (op dit moment derde), Zaal 1 en Zondag 2 zijn ook nog volop aanwezig. De overige teams presteren ook naar behoren. Klasse!

In deze nieuwsbrief wil ik verder de aandacht vestigen op het Harkfestijn, Magische 11(-avond), Nieuwjaarswedstrijd(en) en –receptie, Merlijn International en het trainingskamp van de Zondagselectie.

Harkfestijn
Op woensdag 13 december vindt het jaarlijkse beruchte Harkfestijn, de grootste, leukste en gezelligste bierestafette van Tilburg en verre omgeving, plaats. Er zal gestreden worden in teams van 5 personen. De inschrijving is inmiddels in volle gang. Op de website onder Activiteiten -> Harkfestijn vind je meer informatie en daar kan je ook het inschrijfformulier vinden.
Kosten? €6,- per persoon, dus €30 per team. Daar staat tegenover dat je minimaal drie biertjes krijgt en kans maakt op geweldige prijzen, met als hoofdprijs een fust bier!
Waar? Boogie Wonderland!
Hoe laat? 20.00 uur!

Magische Elf
De Top 3 in de strijd om de Magische Elf Bokaal is nog steeds intact.
Tussenstand periode 2:
1. Ronald Fusco 205
2. Joost van Boekel 196
3. Dirk Vriend 187
4. Marian Berenpas 186
4. Pascal Dreesen 186

Tussenstand periode 1 + 2:
1. Ronald Fusco 323
2. Joost van Boekel 322
3. Dirk Vriend 321
4. Johan van Arkel 301
5. Pascal Dreesen 291

Volg de volledige tussenstand op: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Magische Elf-avond
Op zondag 17 december om 20.00 uur willen we winnaars (de nummers 1, 2 en 3) van de tweede periode van de Magische Elf in het zonnetje zetten. Tevens is er op die avond de mogelijkheid om een aantal spelletjes te spelen, waaronder schaken en dammen. Komt dus allemaal!

Trainingskamp Zondagselectie
Van 5 tot 7 januari belegt de Zondagselectie een trainingskamp in Zeist. Er zal weer flink getraind worden, zowel de armspieren als de beenspieren. Ook wordt er gespeeld tegen voetbalvereniging Scherpenzeel. Meer informatie over het trainingskamp kun je krijgen bij Leon Dieters (Zondag 1) of Patrick Hakkesteegt (Zondag 2).

Merlijn International
Inbreng voor het nieuwe clubblad is gewenst. Mensen die graag stukjes willen schrijven over een activiteit, speciale gebeurtenis of wat dan ook gerelateerd is aan Merlijn kunnen contact opnemen met Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl).

Toernooi
Helaas is het ons, wegens omstandigheden, niet gelukt om dit jaar een groot zaalvoetbaltoernooi te organiseren. In mei of juni zal er nu een groot en gezellig veldvoetbaltoernooi op poten worden gezet. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar Roderik Robeer (activiteiten@tsvvmerlijn.nl).

Organisatieplan
Het bestuur heeft afgelopen ALV beloofd een organisatieplan te schrijven, met daarin onder andere richtlijnen voor de inrichting van commissies, taken van commissies en algemene richtlijnen waardoor actieve leden beter weten wat er van hen verwacht wordt en Merlijn als geheel daar op den duur een soepelere organisatie van krijgt.
Het Organisatieplan (versie 1.0) is inmiddels te downloaden vanaf de website. Ga naar www.tsvvmerlijn.nl -> Algemeen > Belangrijke documenten > Organisatie plan commissies TSVV Merlijn versie 1.0

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Ik hoop dat iedereen weer bijgetankt en gemotiveerd uit de winterstop is gekomen
om er komende weken flink tegenaan te gaan. Als ik zo eens een blik werp op de
standen van de Merlijnteams valt mij op dat bijna elk team in het rechterrijtje
bivakkeert en dat eigenlijk geen enkel team bang hoeft te zijn voor degradatie.
Zaal 1, Zaterdag 1 en in mindere mate Zondag 2, Zaterdag 2 en de Dames doen
zelfs (nog) mee voor het kampioenschap. Bij deze wil ik iedereen verder nogmaals
een sportief succesvol tweede seizoenshelft toewensen!

In deze nieuwsbrief wil ik de aandacht vestigen op de Algemene Leden
Vergadering, de Magische Elf, Merlijn International en komende activiteiten.

ALV
Op woensdag 17 januari vanaf 20.00 uur vindt de 13e Algemene Leden Vergadering
der TSVV Merlijn plaats. De locatie is Cafe Philip (Heuvel 38, 5038 CP Tilburg).
Wij hopen dat iedereen rond 19.45 uur aanwezig is, zodat we ook op tijd kunnen
beginnen. De vergadering zal onder andere in het teken staan van een
bestuurswissel.

De aftredende bestuursleden zijn:
Rudi Neijenhuis als Voorzitter
Martijn Tissink als Secretaris & Vice-voorzitter
Alex Dierckxsens als Penningmeester
Fabian Wolswijk als Competition Manager Zondag & Dames
Marielle Aerts als PR-functionaris

Ter installatie worden door het bestuur voorgedragen:
Marielle Aerts als Voorzitter
Renee van Woerden als Secretaris & Vice-voorzitter
Mark Somers als Penningmeester
Pascal Dreesen als Competition Manager Zondag & Dames
Mathilde Muis als PR-functionaris

Ter voorbereiding op de ALV bestaat de mogelijkheid de financiële stukken per
mail op te vragen bij de penningmeester (penning@tsvvmerlijn.nl).
Indien je bepaalde zaken graag expliciet besproken ziet, dan kun je dit vooraf
kenbaar maken bij het bestuur door een e-mail te sturen naar info@tsvvmerlijn.nl

Magische Elf
Stand per 10-1-2007
1 Dirk Vriend 388
2 Joost van Boekel 386
3 Johan van Arkel 374

Tussenstand periode 3:
1 Mark Somers 30
2 Martijn Schep 22
3 Stefan van de Ruit 20

Volg de volledige tussenstand op: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Merlijn International
Inbreng voor het nieuwe clubblad is gewenst. Mensen die graag stukjes willen
schrijven over een activiteit, speciale gebeurtenis of wat dan ook gerelateerd
is aan Merlijn kunnen contact opnemen met Alex Dierckxsens
(penning@tsvvmerlijn.nl).

Activiteiten
De volgende activiteiten staat op het programma waar nog een datum voor moeten
worden geprikt: Quiz, G4feest, Weekend en Toernooi. Wij zijn nog op zoek naar
enthousiaste mensen die deze activiteiten mede mogelijk willen maken! Mocht je
interesse hebben, stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl of meld je aan
bij de Activiteitenfunctionaris!!

Via deze weg wil ik namens de vertrekkende bestuursleden de leden, trainers,
vrijwilligers, KS Broekhoven, Pendragon, het Sportcentrum en iedereen die ons
geholpen heeft hartelijk bedanken. Hopende jullie allemaal op woensdag 17
januari te zien tijdens de ALV!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

De tweede helft van het seizoen is weer in volle gang. Zaterdag 1 doet het nog steeds erg goed en heeft een grote kans op het kampioenschap. Ook de 3 zaalteams staan in de top 3. De dames doen het goed met hun 4e plaats. En de overige teams spelen ook naar behoren!
Na onstuimige weken vol afgelaste wedstrijden en trainingen hopen we dan ook op een vroeg begin van de lente met hierbij beter weer.

In deze nieuwsbrief aandacht voor: het G4- Feest, Merlijnweekend, Vrijwilligersevenement, updaten van gegevens op de site en sportkaarten.

G4-feest
Op 6 maart zal er weer een gezamenlijk feest van de verenigingen Shot, Lacoste, Gepidae en Merlijn worden georganiseerd. Oftewel het G4-Feest. Het thema van dit feest zal zijn: Voel je Beter, Drink een Meter! Op deze avond zullen 10 vaasjes verkrijgbaar zijn voor maar 15 euro. Wie van de verenigingen zullen de meeste meters bier drinken?! Wil jij Merlijn helpen om de meeste meters te maken? Kom dan 6 maart naar café Philip. Aanvang is 22.00 uur en de kaarten zijn in de voorverkoop 2 euro en aan de deur 3 euro incl. welkomstdrankje!

Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. Schrijf deze datum dus ook in je agenda want leuk wordt het zeker! Meer informatie en inschrijven voor dit weekend wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Vrijwilligersevenement
Op vrijdagavond 27 april wil de gemeente Tilburg alle vrijwilligers van onze vereniging bedanken. De avond begint om 20.30 uur en duurt tot 0.30 uur en zit vol entertainment en muziek. Zo zijn er verschillende artiesten aanwezig op het feest. Alle actieve leden zijn hiervoor uitgenodigd. Meld je voor 14 februari aan door een e-mail te sturen naar secretaris@tsvvmerlijn.nl.

Gegevens op de site
Zoals iedereen weet staan van alle leden de persoonsgegevens op de site. Via deze weg willen wij jullie vragen om deze gegevens up to date te houden en bij veranderingen deze aan te passen. Voor het veranderen van deze gegevens kan je kijken op de site via Algemeen > voor de leden > zelf bijwerken/updaten persoonsgegevens.

Sporkaarten
Wij willen iedereen er nogmaals op wijzen dat het noodzakelijk is om een sportkaart te hebben, het sportcentrum heeft aangegeven hier op korte termijn strenger op te gaan controleren. Dus, ben gewaarschuwd en schaf die kaart aan.
Ook is het na het trainen belangrijk buiten de schoenen uit te kloppen zodat niet alle kleedkamers op het sportcentrum vervuild worden. Wees sociaal, want ook anderen mensen maken gebruik van de kleedkamers.

Merchandise

Er zijn weer nieuwe merchandise artikelen verkrijgbaar. Dit zijn sjaals, truien en handdoeken. Ben je geïnteresseerd in een van deze artikelen, stuur dan een mail naar penning@tsvvmerlijn.nl.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Via deze weg wil ik zaterdag 1 feliciteren met hun periodekampioenschap! Zaterdag 24 februari pakten zij de 2e periode door met 0-2 te winnen van SVG 1!

In deze nieuwsbrief aandacht voor: het G4- Feest, Big Merlijnski, Vrienden van Merlijn, Merlijnweekend en merchandise.

G4-feest
Op 6 maart zal er weer een gezamenlijk feest van de verenigingen Shot, Lacoste, Gepidae en Merlijn worden georganiseerd. Oftewel het G4-Feest. Het thema van dit feest zal zijn: Voel je Beter, Drink een Meter! Op deze avond zullen 10 vaasjes verkrijgbaar zijn voor maar 15 euro. Wie van de verenigingen zullen de meeste meters bier drinken?! Wil jij Merlijn helpen om de meeste meters te maken? Kom dan 6 maart naar café Philip. Aanvang is 22.00 uur en de kaarten zijn in de voorverkoop 2 euro en aan de deur 3 euro incl. welkomstdrankje! Kaarten zijn te koop donderdag 1 maart op het sportcentrum van 20.00-22.00 uur, 2 maart op de stand van de Uvt en de mensa, bij Renee van Woerden.

Big Merlijnski
Op zaterdag 17 maart staat er weer een spetterende Merlijn activiteit op het
programma. We zullen met een bus vol Merlijners richting het oosten gaan om daar de boel onveilig te maken in de sneeuw en in de skihut. De kosten bedragen slechts 40 euro pp. Dit is inclusief vervoer, toegang tot de piste, materiaalhuur, buffet en onbeperkt drinken.
Het is de bedoeling dat we om 17:00 uur vertrekken bij Broekhoven. De bar sluit om 03:00 dit zal ook de tijd zijn dat we weer terugkeren naar Tilburg.
Inschrijven kan tot 10 maart door het formulier, dat op de site staat, ingevuld in te leveren (uitgeprint of over de mail) bij een van de leden van de activiteitencommissie. Het aantal beschikbare plekken is beperkt, dus wees op tijd want vol is vol!

Vrienden van Merlijn
Heb jij een hart voor Merlijn en wil jij dat je familie en vrienden dat ook krijgen? Maak ze dan vriend van Merlijn. Een vriend van Merlijn kan je al worden vanaf 15 euro per jaar. Door deze bijdrage geef je de vereniging een extra stimulans. Als je vriend van Merlijn bent ontvang je het onlangs vernieuwde clubblad “Merlijn International”, krijg je een vermelding op de site onder het kopje “vrienden van Merlijn” en maak je daarbij deel uit van onze club! Inschrijving is mogelijk door het inschrijfformulier ingevuld op te sturen of te mailen naar de TSVV Merlijn. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd mailen naar info@tsvvmerlijn.nl
Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. Schrijf deze datum dus ook in je agenda want leuk wordt het zeker! Meer informatie en inschrijven voor dit weekend wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Merchandise
Er zijn weer nieuwe merchandise artikelen verkrijgbaar. Dit zijn sjaals, truien en handdoeken. Ben je geïnteresseerd in een van deze artikelen, stuur dan een mail naar penning@tsvvmerlijn.nl.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn
 

Beste Merlijnleden,


Zaal 1: Kampioenen!!


Vrijdag 23 maart is Zaal 1 kampioen geworden door met 17-2 te winnen van SVH.
Wij willen Zaal 1 dan ook hartelijk feliciteren met dit kampioensschap!

De laatste weken zijn er weer een paar mooie activiteiten voorbij gekomen zoals
het G4-Feest en de Big Merlijnski. De foto’s hiervan staan op de site.

In deze nieuwsbrief aandacht voor: Damesclinic, Darttoernooi en Spellenavond,
Vrienden van Merlijn, Merlijnweekend en Merchandise.

Damesclinic

Op dinsdag 27 maart zal er speciaal voor dames een voetbalclinic gegeven worden.
De hoofdtrainer van $T Zand dames 1 (landelijk hoofdklasse) zal dan een training
verzorgen.
De clinic zal aanvangen om 19.00 uur op het trainingsveld van het sportcentrum
en zal ongeveer 2 uur duren. Na afloop zal er nog gezellig nageborreld worden in
het sportcafe.

Darttoernooi en Spellenavond

Zaterdag 31 maart zal er in de Babbus een darttoernooi worden georganiseerd. Het
is de bedoeling dat er in koppels gegooid wordt. Naast darten kun je ook
natuurlijk ook andere spellen spelen. Je Merlijnpas zal deze avond gewoon geldig
zijn. Zorg wel dat je hem bij je hebt, want geen pas = geen goedkoop bier!
We zien elkaar de 31e vanaf 18.00 uur in de Babbus!

Vrienden van Merlijn

Heb jij een hart voor Merlijn en wil jij dat je familie en vrienden dat ook
krijgen? Maak ze dan vriend van Merlijn. Een vriend van Merlijn kan je al worden
vanaf 15 euro per jaar. Door deze bijdrage geef je de vereniging een extra
stimulans. Als je vriend van Merlijn bent ontvang je het onlangs vernieuwde
clubblad Merlijn International, krijg je een vermelding op de site onder
het kopje vrienden van Merlijn en maak je daarbij deel uit van onze club!
Inschrijving is mogelijk door het inschrijfformulier ingevuld op te sturen of te
mailen naar de TSVV Merlijn. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd mailen
naar info@tsvvmerlijn.nl

Merlijnweekend

In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend
plaatsvinden. De bestemming zal dit jaar het bruisende Oostvoorne zijn! Meer
informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Merchandise

Er zijn weer nieuwe merchandise artikelen verkrijgbaar. Dit zijn sjaals, truien
en handdoeken. Ben je geïnteresseerd in een van deze artikelen, stuur dan een
mail naar penning@tsvvmerlijn.nl.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijnleden,

In deze nieuwsbrief aandacht voor: Uit je dak in je trainingspak, familiedagen, bestuursleden gezocht, magische elf, clubliedavond en het Merlijnweekend.

Feest: Uit je dak in je trainingspak

Op 24 april zal er een groots feest worden georganiseerd in de Boogie Wonderland. Het belooft een onvergetelijke avond te worden. Trek je trainingspak aan en waan je terug in de tijd!

Familiedagen

Op zondag 22 april zal de alom bekende familiedag worden gehouden. Voor de zaterdagafdeling zal deze familiedag op 28 april plaatsvinden. Tijdens de laatste thuisweekenden van alle teams zijn je ouders/broers/zussen/vriend/vriendin welkom om eens te kijken wat je voetbal/bier drinkkwaliteiten zijn.

Bestuursleden gezocht

Voor aankomend seizoen is Merlijn nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb jij een hart voor Merlijn en vindt je het leuk om je in te zetten voor onze vereniging? Stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl

Magische Elf

De spanning loopt hoog op in de strijd om de magische elf titel. Door het te laat invoeren van de statistieken door bepaalde teams, zullen niet alle punten gepakt kunnen worden. Hier kan de Statcom helaas niets meer aan doen. Let hier dus op, zodat we de magische elf op een waardige manier af kunnen sluiten.
De eindstand van periode 3 is bekend en de prijzen zullen as dinsdag 24 april uit worden gereikt tijdens het feest in de Boogie! Zorg dus dat je daar bij bent.

Top 3:
1. Mark Somers
2. Peter de Been
3. Stefan van de Ruit

Clubliedavond

8 mei zal er door de Statcom een clubliedavond worden georganiseerd. Het is de bedoeling om er een leuke en muzikale avond van te maken met als doel een leuk en aansprekend clublied voor Merlijn! Ben jij creatief en/of muzikaal aangelegd? Kom dan langs op de clubliedavond! Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.


Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. De locatie zal dit jaar Oostvoorne (Zuid-Holland) zijn. De inschrijving is inmiddels geopend via het inschrijvingsformulier op de site.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn
 

> 2005-2006

 

Beste Merlijnleden,

Zijn de colleges weer begonnen, wordt het eindelijk lekker weer. Doordeweeks zwaar klote natuurlijk, maar in het weekend niets fijner dan een warm nazomerzonnetje en een biljartlaken om een leuk potje voetbal op de mat te leggen en die punten binnen te slepen voor de TSVV Merlijn.
De uitslagen van afgelopen weekend maken duidelijk dat niet elk team dit gelukt is, maar al met al mogen we denk ik wel tevreden zijn als ons vlaggenschip, Dames 1, wint met 7-1. Overige uitslagen:
SC Olympus 1 – Zaterdag 1 3-2
SC Olympus 2 – Zaterdag 2 1-5
SC Elshout – Zondag 1 0-6
Sarto 4 – Zondag 2 1-1
Audacia 4 – Zondag 3 4-1
Zondag 4 – SVG 6 3-6
Ook het vermelden waard is dat alle zaalteams hun oefenwedstrijden hebben gewonnen, dus dat belooft nog wat voor in de competitie.

Trainingsperikelen
In de TIK-week hebben 1200 bierzuipende kindertjes en nog een paar honderd mentormama’s en papa’s ons trainingsveld beschadigd. De grootste schade is ontstaan door het gebruik van zware machines bij de afbraak van de cantustent. Door dit onfortuinlijke voorval kan Merlijn de eerste weken van dit nieuwe seizoen geen gebruik maken van de eigen accommodatie op het sportcentrum. Gedurende die tijd wijken we uit naar verschillende locaties, met name Broekhoven en de Theresiavelden. Wij proberen te allen tijde iedereen op de hoogte te houden van alle veranderingen, houdt zelf goed het gastenboek en je mail in de gaten voor veranderingen in tijden en accomodaties. Totdat de velden weer in gebruik genomen kunnen worden sluiten trainingsleden vanwege beperkte capaciteit bij Broekhoven de eerste weken aan bij de trainingen van niveau 3, op dinsdag en donderdag om 19:15 op de theresiavelden.
Onze excuses voor de overlast.

Pasjesfeest
Over een paar korte weekjes staat het eerste feest van het seizoen alweer voor de deur.
Het pasjesfeest. Dan krijgt ieder Merlijnlid bij inlevering van een pasfoto een pasje waarmee het hele seizoen op gezette tijden kortingen te krijgen zijn op bier en fris bij ons stamcafé De Boekanier. Zorg er dus alvast voor dat je een pasfoto in je bezit krijgt als je er geen meer hebt rondslingeren. De uitreiking van de pasjes zal natuurlijk gepaard gaan met een mooi feest, alwaar de pasjes meteen in de praktijk “getest” kunnen worden. Een datum volgt later, houd daarvoor de nieuwsbrief of de site goed in de gaten.

Leden gezocht
Hoewel de competitie al begonnen is en de meeste teams al aardig vol zijn kunnen we natuurlijk altijd versterkingen gebruiken. Weet je dus iemand in je naaste omgeving die het leuk lijkt een balletje te trappen bij Merlijn, laat hem of haar dan eens contact opnemen met Merlijn via info@tsvvmerlijn.nl

Actieve leden gezocht
Voor enkele commissies zijn wij nog op zoek naar leden die eens actief willen bijdragen aan de vereniging. Deze vereniging leeft nou eenmaal bij de gratie van vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken om 10 voetbalteams en vele trainingsleden en vrienden van Merlijn niet alleen maar tevreden te houden, maar ze het gevoel willen geven dat ze trots kunnen zijn op de grootste studentensportvereniging van Tilburg. Dus nee, Lacoste, dat zijn jullie niet, zoals jullie zo pertinent durven te beweren in de sportfolder van het sportcentrum.
Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl

Site: http://www.tsvvmerlijn.nl
Zoals jullie allemaal weten is Merlijn eigenaar van een van de best bijgehouden sites van de Tilburgse studentenwereld. Ieder lid van Merlijn kan hier op inloggen en zijn eigen gegevens up to date houden. Alsmede ook de statistieken bekijken die teamleiders, spelersraden, coaches en/of bestuursleden constant bijwerken. Het gastenboek is tevens altijd een bron van levendige discussies, die niet altijd evenveel met voetbal te maken hebben. Ook kun je hiervoor terecht voor alle informatie die je nodig hebt. Voor sommige informatie moet je echter inloggen. Als je nog nooit ingelogd bent geweest is er een standaardwachtwoord ingesteld. Dit wachtwoord is op te vragen door naar de site van Merlijn te gaan, proberen in te loggen met een random wachtwoord en dan op wachtwoord opvragen te klikken. Je krijgt dan een mail met je wachtwoord toegestuurd naar het emailadres wat bij jouw profiel op de site staat vermeld. In deze mail staat je wachtwoord, welke je na de eerste keer inloggen aan kan passen. Je kunt nu ook belangrijke documenten als bijvoorbeeld Notulen van ALV’s lezen.

Merlijnpapa
Sinds kort heeft Merlijn er weer een papa bij. Ditmaal in de persoon van Maarten Souren. Sinds kort zijn actieve carrière bij Merlijn beëindigd, maar nog wel trainingslid is deze voormalig aanvoerder van Zondag 2 al enkele weken vader van dochtertje Kyara.
Gefeliciteerd Maarten!

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer. Kleine tip voor de veldvoetballers, geniet van de biljartlakens zolang ze er nog liggen!

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

17-0, ja, je leest het goed. Afgelopen zondag heeft ons eerste elftal Groot
Alexander vernederd met 17-0. Hoewel niet de grootste zege in de geschiedenis
van Merlijn. Die eer kwam vorig jaar Zaterdag 3 toe. Toch wel een zeer grote
uitslag, zeker gezien het feit dat het hier om standaardelftallen gaat. Grote
uitblinkers natuurlijk Wouter Kaastra en Frank Gielis die elk 5 keer scoorden.
De dames wisten de goede lijn van dit seizoen niet door te trekken en verloren
hun derde wedstrijd met 1-0 waar een gelijkspel minimaal verdiend was aldus
coach Stefan van de Ruit. De zaalteams hebben nu ook hun eerste officiële
wedstrijden gespeeld. Geen competitie weliswaar, maar wel de eerste
bekerwedstrijden. Zaal 2 won met 8-2, Zaal 3 zorgde na een 4-0 achterstand bijna
voor een sensatie, maar bleef steken op 4-3 verlies.
Zaal 1 en Zaterdag 2 kwamen niet in actie dit weekend.
Overige uitslagen:
SV BLC - Zaterdag 1 6-1
RKTVV 3 - Zondag 2 2-1
Were Di 4 - Zondag 3 6-2
SC ’t Zand 7 - Zondag 4 2-5

Feest!
Zoals beloofd in de vorige nieuwsbrief zou de datum voor het pasjesfeest zo snel
mogelijk bekend gemaakt worden. Het staat al geruime tijd op de site
aangekondigd, maar voor degene die nog niet op de hoogte waren. Het zal
plaatsvinden op woensdag 28 september in de Boekanier. Als je voor 25 september
een pasfoto inlevert bij je teamleider of in het postvakje van Merlijn dan kun
je op deze avond je Merlijnpas ophalen waarmee grote kortingen te krijgen zijn
bij ons stamcafé de Boekanier. Vergeet niet je naam op de achterkant van de foto
te zetten. Het thema van de avond is Black & White, net zoals de clubkleuren,
dus trek wat zwarts en wits aan. Er is gelegenheid om vanaf 20:30 Champions
League voetbal te kijken. Om ongeveer 23:00 uur zal er een gratis fustje worden
weggegeven. Voor meer informatie over het feest kun je altijd kijken op onze
site www.tsvvmerlijn.nl onder activiteiten.

Koud, koud, koud
Probleem: de zon schijnt lekker en je denkt ik ga even een terrasje pakken.
Blijkt de wind roet in het eten te gooien. Is het nondeju zo koud dat je thee
spontaan in icetea veranderd.
Oplossing: men schaffe een Merlijn-trui aan. Lekker warm, modieus bovenal en
betaalbaar. Voor 30 euro en een mailtje ben je al eigenaar van zo’n mooie trui.
Stuur dat mailtje dan naar penning@tsvvmerlijn.nl ook zijn er nog shawls te
koop, deze kosten 11 euro en kunnen op dezelfde manier besteld worden. Foto’s
van de merchandise zijn te vinden op onze site.

Trainingen
Het sportcentrum heeft het trainingsveld proberen te herstellen van de schade
ontstaan in de TIK-week. Het bedrijf dat de gaten in het veld zou dichten heeft
echter teveel zand en de verkeerde soort zand op het veld gestrooid. Daarom
duurt het nu nog enkele weken voordat alles weer in orde is. Natuurlijk is
Merlijn hier ook niet blij mee en zijn we naarstig op zoek naar oplossingen. Die
zijn voorlopig gevonden. Het trainingsschema komt er als volgt uit te zien:
Maandag:
18.30-20.00 Dames Theresiaveld olv Stefan vd Ruit
20.45-22.00 Za 1 Broekhoven olv Freek Jansen
Dinsdag:
20.45-22.15 Zo 1 Broekhoven olv Wouter vd Vendel
18.30-19.45 Zo 3 + 4 + Trainingsleden Theresiaveld
Woensdag:
18.15-19.30 Za 2 Theresia olv Freek Jansen
18.30-19.45 Zo 3 + 4 Theresia olv Regi Essed
20.45-22.00 Za 1 Broekhoven olv Andre Wesel
21.00-22.30 Zo 1 + 2 Kunstgrasveld Sportcentrum olv Wouter vd Vendel + Jimmy
Supusepa
Donderdag:
18.30-20.00 Zo 2 Theresia olv Jimmy Supusepa
18.30-20.00 Dames Theresia olv Stefan vd Ruit
Trainingsleden die mee willen trainen kunnen sowieso altijd aansluiten op de
training op woensdag van Zo 3 + 4 van 18:30 – 19:45 op de Theresiavelden. Deze
velden liggen vlakbij het sportcentrum, in het verlengde van de velden van het
sportcentrum aan de sportlaan. De trainingsleden die mee willen trainen met de
hogere niveaus kunnen contact opnemen met de competition managers:
cmzaterdag@tsvvmerlijn.nl of cmzondag@tsvvmerlijn.nl .

Nog steeds nieuwe leden gezocht
Hoewel nu bijna alle teams vol zitten is er met name bij Zondag 4 nog een tekort
aan spelers. Ken of ben jij iemand die het leuk vindt om eens op recreatief
niveau een balletje te trappen in het weekend, iemand die het sociale aspect van
het studentenleven wel kan waarderen, iemand die niet altijd in het weekend
thuis hoeft te zijn, kortom iemand die wel eens heel goed zou kunnen passen bij
Merlijn. Laat hem dan een mailtje sturen naar info@tsvvmerlijn.nl en dan kan hij
volgende week al beginnen!

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer, ik hoop jullie allemaal in ieder
geval de 28e te zien op het pasjesfeest en misschien al wel eerder op de velden
van Merlijn.

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

Repte ik in de vorige nieuwsbrief nog over de 17-0 van zondag 1, deze keer is het de beurt aan zaal 1 om een leuke uitslag neer te zetten. 18-2 winst in de beker tegen CAB/ORIM. Toch was het niet allemaal te mooi om waard te wezen. Zaterdag 1 moet helaas nog steeds wachten op de eerste punten (5-1 verlies bij VOAB) en ook Zaterdag 2 verloor de eerste punten van het seizoen, 2-2 “uit” bij Olympus 3. Dit kan ze (tijdelijk, gaan we maar vanuit) het lijstaanvoerderschap kosten. Op zondag winst van het tweede (2-4 uit tegen Noad 3) en het vierde (1-2 uit tegen Sarto 11) op de koplopers. Beide teams vinden aansluiting bij de top. Zaal 2 en de Dames waren vrij dit weekend.
Overige uitslagen:
Be Ready 1 - Zondag 1 0-2
SV Triborgh 3 – Zondag 3 4-2
Zaal 3 – Meli Boys 2 4-3

Harken!!!
Alle leden die wat langer bij Merlijn zitten weten bij het lezen van de kop al wat er nu gaat komen. Bier, bier, meer bier, nog meer bier, meest bier. Woensdag 9 november is het weer zover. Het jaarlijkse Merlijn Harkfestijn staat dan op het programma. Voor de mensen die het nog niet weten. Het gaat hierbij om ’s Nederlands beste bierestafette. In teams van vijf zal er gestreden worden om de beruchte gouden hark. Dus trommel alvast al je huisgenoten/vrienden/teamgenoten/vage kennissen op, vorm een team en win eeuwige roem, een gouden hark en een fust bier (te nuttigen op een zelf te kiezen avond in ons stamcafé de Boekanier) voor al je vrienden. Inschrijving zal binnenkort beginnen. Houdt dus goed onze website in de gaten. www.tsvvmerlijn.nl

Trainingen
Dames en heren, lang verwacht, en toch gekomen. Ik presenteer: een trainingsveld. Met ingang van aanstaande dinsdag zal er weer getraind kunnen worden op het veld bij het sportcentrum. Op de site staat het nieuwe rooster vermeld onder het kopje training. We hopen dat er zo een einde komt aan alle onduidelijkheid van de afgelopen weken en dat we nu in alle rust kunnen toewerken naar die kampioensschappen aan het einde van het seizoen.

Notulen ALV
De notulen van de 10e ALV zijn vandaag online gezet door ondergetekende. Let wel op dat je moet inloggen om ze te kunnen bezichtigen.

Mise en Place
Op zoek naar werk? Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk. Denk aan werkzaamheden van het organiseren van een chique diner tot en met tappen op festivals/feesten als Mysteryland en Sensation. Uurloon begint bij €6,50. En dankzij een sponsorcontract verdient Merlijn ook nog voor elk uur dat jij werkt en steun je dus ook een beetje je favoriete club.
Gegevens Mise en Place Tilburg:
Heuvelring 216
5038 CL Tilburg
Tel. 0031-(0)13-5821500
E-mail: tilburg@mepmail.com
Contact: Paul Vosters

Nog steeds nieuwe leden gezocht
Hoewel nu bijna alle teams vol zitten is er met name bij Zondag 4 nog een tekort aan spelers. Ken of ben jij iemand die het leuk vindt om eens op recreatief niveau een balletje te trappen in het weekend, iemand die het sociale aspect van het studentenleven wel kan waarderen, iemand die niet altijd in het weekend thuis hoeft te zijn, kortom iemand die wel eens heel goed zou kunnen passen bij Merlijn. Laat hem dan een mailtje sturen naar info@tsvvmerlijn.nl en dan kan hij volgende week al beginnen!

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

Na 3 weken weer een spannende nieuwsbrief voor jullie hongerige zieltjes die met smart zitten te wachten op meer goeds, en, ik geef het toe, minder goeds van het Merlijnfront.
Minder goeds eerst dan. In het vrijwel voetballoze afgelopen weekend ging Zondag 1 voor de beker onderuit tegen GFC, Zaal 1 verloor zijn oefenwedstrijd. Gelukkig won Zaterdag 2 wel haar inhaalwedstrijd van titelconcurrent Rust Roest 3.

Nader vervelend nieuws blijven natuurlijk de trainingen. Nadat er enkele keren op het sportcentrum is getraind, is duidelijk geworden dat het veld niet alleen slecht, maar ook gevaarlijk is. De oplossingen die nu geboden worden zijn weer alles behalve ideaal, maar voorlopig kunnen we in ieder geval weer blijven doortrainen. Het nieuwste rooster vindt men onder Training op onze site: www.tsvvmerlijn.nl

Next up; beter nieuws!

Periodekampioen Zondag 1
Aanstaande zondag kan het eerste elftal periodekampioen worden en zich nu al verzekeren van nacompetitie. Het enige wat men hoeft te doen is van Blauw-wit te winnen, gelijk te spelen of te verliezen met minder dan 23 doelpunten verschil. Moet lukken toch. Het zou natuurlijk leuk zijn als iedereen kwam kijken en dat dit heugelijke (bijna) feit na afloop gevierd kan worden met een groot aantal mensen in de kantine van Broekhoven.

Verplaatsing harkfestijn
Even uw aandacht dames en heren. Het harkfestijn is verplaatst naar 23 november. Een en ander omdat ze op het Piusplein zonodig op de 9e ook een feestje willen geven. Nu zijn wij de kwaadste niet en gunnen jullie 2 weken extra tijd om in vorm te komen voor deze bierestafette en je team van 5 bij elkaar te zoeken. Binnenkort zal het mogelijk zijn om je in te schrijven bij de leden van de activiteitencommissie.

Bestuursleden gezocht
Nu al is er weer bijna een half jaar gepasseerd sinds de vorige ALV. Dat betekent in dit geval het vertrek van enkele bestuursleden. We zijn dus nog op zoek naar nieuwe enthousiastelingen om het bestuur te versterken. Er zijn verschillende functies beschikbaar. Lijkt het je leuk om (het liefst minimaal een jaar) bezig te zijn om de TSVV Merlijn een nog betere uitstraling te geven en het runnen van de vereniging nog soepeler (kan dat dan? Ja, dat kan!) te laten verlopen. Stuur dan een mail naar info@tsvvmerlijn.nl

ALV
De mensen onder ons die 1 en 1 kunnen optellen, zullen na het lezen van het voorgaande zich al hebben afgevraagd wanneer dan die ALV, waar die bestuurswissel dus plaats vindt, zal zijn. De ALV staat gepland op 7 december 2005. De tijd en de locatie volgen nog. Tijdig zullen jullie ook een uitnodiging en agenda ontvangen voor deze ALV per post.

Mise en Place
Geld nodig? Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk. Denk aan werkzaamheden van het organiseren van een chique diner tot en met tappen op festivals/feesten als Mysteryland en Sensation.
Mail naar tilburg@mepmail.com als je interesse hebt.

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

Vorige week werd ondanks een 1-3 verlies thuis tegen Blauw-Wit door Zondag 1 beslag gelegd op de eerste periode. Dit betekent dat Merlijn in ieder geval verzekerd is van nacompetitie aan het einde van het seizoen. Jammer genoeg heeft het eerste wel verzuimd alvast een grote stap te zetten richting de titel door te verliezen. Met een ietwat dubbel gevoel werd de feestavond bij Broekhoven dan ook geopend. Maar nadat de biertjes rijkelijk vloeide en Sander, de nieuwe Frans Bauer, zijn entree maakte, was iedereen het dubbele gevoel weer kwijt. Afgelopen zondag verloor Blauw-Wit onverwachts en Zondag 1 won met 24-1!!! Frank Gielis maakte in deze wedstrijd maar liefst 9 doelpunten en bepaalde mensen durven al hardop te filosoferen over een staatsgreep in het gouden schoen klassement op koning Freek d’n Eerste.
Ook zaterdag 1 begint langzaam los te komen. Werd er helaas 2 dagen geleden met 5-4 verloren, een week ervoor stonden ze aan de goede kant van diezelfde score en noteerden zij hun eerste overwinning van het seizoen. Misschien kunnen ze net als vorig seizoen nog vlammen en een periode pakken.
Overige uitslagen van dit weekend:
GFC 2 – Zondag 2 1-4
Set 3 – Zondag 3 3-5
Set 8 – Zondag 4 2-1
Rust Roest 2 – Zaterdag 2 3-2
Pusphaira 1 – Dames 1 6-0
Zaal 1 – De Stip 7-2
Zaal 2 – S.V.H. 2 3-1
Maximillian – Zaal 3 4-3

Harkfestijn
De inschrijving voor de grootste, leukste en gezelligste bierestafette in Tilburg is gestart!
Woensdag 23 november zal dit prachtige festijn plaatsvinden in de Boekanier in Tilburg. Kosten? €5,- per persoon, dus €25 per team. Daar staat tegenover dat je minimaal drie biertjes krijgt en kans maakt op geweldige prijzen, met als hoofdprijs een fust bier!
Inschrijven kan door de inschrijfformulieren van onze site te downloaden (www.tsvvmerlijn.nl) De formulieren, dus inschrijfformulier & machtiging, in te vullen en door te mailen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl of af te geven aan een van de activiteitencommissieleden (Melanie Floor, Roald Berkers, Joost van Dun of Marjolein Mens)
Verdere informatie zoals spelregels, programma en dergelijke, zal doorgegeven worden aan de teamcaptain van elk team. Schrijf je snel in, want: vol = vol!
Voor diegenen wel aanwezig willen zijn, maar geen team hebben; de gehele avond zal het bier voor een speciale harkprijs te koop zijn : €1,30
Tot woensdag de 23e!

Zaalvoetbaltoernooi
Zaterdag 17 december & zondag 18 december staat het eerste grote open Merlijn zaalvoetbaltoernooi op de planning! Het belooft een groot spektakel te worden dus zorg dat je deze datum vast vrijhoudt! Meer informatie zal zo snel mogelijk volgen via de website van Merlijn.

ALV
Woensdag 7 december zal de volgende ALV zijn. De locatie is de Schouw, tijd, agenda en uitnodiging volgen nog. Tijdens de ALV zal er een bestuurswissel plaatsvinden.

Met zwart-witte groet,

De Secretaris

 

Beste Merlijnleden,

Koning winter klopt weer op de deur. Het leven van de voetballer wordt er niet aangenamer op. Zeker als je ook nog eens tegen paupers moet voetballen die zich wanen in een sfeer van zaterdagavond Piusplein. Uitleg voor de leden die niet weten waar ik het over heb. Afgelopen zondag moest Zondag 1 aantreden tegen WSJ. Kort nadat de 0-2 was gemaakt door Merlijn, hetgeen tevens de eindstand was, vond een speler van WSJ het nodig om zijn agressie te botvieren op een Merlijnspeler. Een linkse directe tegen de kaak van Thomas van Luijtelaar, gevolg: dubbele kaakbreuk, nacht in het ziekenhuis en een operatie. Vanzelfsprekend vinden wij dat dit soort acties niet op het veld (ook niet buiten het veld) thuis horen. We hopen dat iedereen Thomas op een positieve manier zal steunen tijdens zijn revalidatie.
Zaal 3 wist (vorige week vrijdag al) voor de eerste keer dit seizoen te winnen in de competitie, 4-2 tegen HAVL / A&P, Zondag 4 zette een monsterscore neer van 2-14 uit tegen RKTVV 6. En passant werden er ook nog wat andere wedstrijden afgewerkt dit weekeinde. De uitslagen van deze wedstrijden zijn:
Ons Vios 2 - Zondag 2 0-0
Ons Vios 4 - Zondag 3 1-1
BVV/Caterpillar – Zaterdag 1 1-0
Baardwijk 7 – Zaterdag 2 0-5
Nuenen 1 – Dames 1 1-2
Zaal 1 – ZVV van Marwijk 4 15-1 !!!
Luthing Lease – Zaal 2 6-0

Nog 1 nachtje slapen….
Nee, dan komt niet de goedheiligman in ’t land, voor de liefhebbers: je mag al bijna een week je schoen zetten! Nog 1 nachtje slapen en dan staat het harkfestijn weer voor de deur. Het beloofd net als alle voorgaande jaren weer een heel mooi feest te worden, dus kom gerust langs. Ook als je geen team hebt, want de hele avond is het bier in ons stamcafé de Boekanier, waar het hele gebeuren gaat plaatsvinden, te koop voor een speciale harkprijs van €1,30. De aftrap is om 20:00.

ALV
Zoals in eerdere nieuwsbrieven vermeld vind op 7 december as de volgende Algemene Leden Vergadering van Merlijn plaats. De leden die de vergadering wensen bij te wonen, worden geacht om 19:45 aanwezig te zijn op de bovenste verdieping van de Groote Schouw. De vergadering zal onder andere in het teken staan van een bestuurswissel. Een uitnodiging met agenda zal een dezer dagen bij alle leden in de brievenbus belanden. De tekst staat ook op de site onder de activiteit ALV.

Zaalvoetbaltoernooi
Eerder was vermeld dat er een zaalvoetbaltoernooi zou plaatsvinden op 17 en 18 december. Doordat op 17 december de zalen van het sportcentrum in gebruik zijn is dit alleen 18 december geworden. Schrijf deze datum dus alvast in je agenda, het beloofd weer een leuke activiteit te worden. Meer informatie volgt, dus houdt onze site goed in de gaten.

Nieuwjaarsborrel
Op zondag 8 januari zal de Merlijn nieuwjaarsborrel zijn, de borrel wordt gecombineerd met een nieuwjaarswedstrijd tussen oud-leden en een selectie van Merlijners. Vorig jaar wonnen de oud-leden, het is dus zaak om de “oudjes” dit jaar met hun beide benen terug op aarde te brengen. Daarbij kunnen ze jullie steun goed gebruiken. Tevens is dit natuurlijk de ideale gelegenheid om met je teamgenoten het nieuwe jaar goed in te luiden.

En zo zijn we aan het einde gekomen van alweer een nieuwsrbrief, ik hoop velen van jullie te zien morgenavond en ik wens een ieder die morgen meeharkt veel succes ‘s avonds, en nog veel meer succes overmorgen ochtend.

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


 

Nieuwsbrief 8, 3 januari 2006

Beste Merlijnleden,

Ten eerste wil ik jullie allemaal een gelukkig en sportief nieuwjaar wensen. Hopelijk hebben jullie leuke feestdagen gehad en weer veel zin om de (zaal)voetbalschoenen aan te trekken. Ik hoop dat 2006 een goed voetbaljaar wordt en dat jullie veel plezier en succes op de voetbalvelden mogen hebben.

De eerste seizoenshelft heeft voor een aantal teams geen windeieren gelegd. Zo zijn Zondag 1 en Zondag 4 Winterkampioen geworden. In de laatste speelronde voor de winterstop zag het daar niet naar uit, maar doordat de concurrentie punten verspeelde staan beide teams fier aan kop. Zondag 2, Zaterdag 2, Zaal 1 en Zaal 2 houden allen zicht op de bovenste plaats(en). Ook de Dames hebben niet onverdienstelijk gepresteerd en bevinden zich op de 4e plaats op de ranglijst. Hou zo vol. Zondag 3, Zaterdag 1 en Zaal 3 staan er minder goed voor. Maar een nieuw jaar, een nieuw begin!

Trainingskamp zondag selectie
Van vrijdag 6 t/m zondag 8 januari belegt de zondag selectie een trainingskamp in Veldhoek (Achterhoek). Na aankomst zullen zij gelijk het trainingsveld betreden en ’s avonds staat er zaalvoetballen op het programma. Op zaterdagochtend zal er wederom getraind worden, ’s middags mogen de heren zich opmaken voor een bosloop en ’s avonds zal er een oefenwedstrijd worden afgewerkt tegen het eerste elftal van voetbalvereniging Reunie.

Nieuwjaarswedstrijd en borrel
Zoals al eerder is aangekondigd wordt a.s. zondag , 8 januari, de nieuwjaarswedstrijd tussen oud-leden en een selectie van Merlijn gespeeld. Zullen de ‘oudjes’ net als vorig jaar winnen of trekt een selectie van huidige Merlijners aan het langste eind? Hopelijk komen jullie in grote getale naar Broekhoven om de geweldenaars van weleer te aanschouwen en de huidige Merlijners aan te moedigen. Dit is natuurlijk ook de ideale gelegenheid om met je teamgenoten het nieuwe jaar goed in te luiden. De nieuwjaarswedstrijd vangt aan om 14.30 uur, de aansluitende borrel is om 16.30 uur. Locatie: sportpark en kantine van Broekhoven. Om 13.00 uur zijn de deuren bij Broekhoven geopend!

Trainingen
Het trainingsrooster van voor de winterstop is ongewijzigd gebleven. De trainingen beginnen vanaf volgende week (week 2) weer!

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.

Nogmaals, een gelukkig en sportief 2006 en ik hoop jullie zondag bij de nieuwjaarswedstrijd en borrel te zien!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

Nieuwsbrief 9, 17 januari 2006

Beste Merlijnleden,

Afgelopen weekend zou de competitie voor alle elftallen weer hervat worden, maar het weer werkte helaas niet mee. Doordat op zondagochtend het hoofdveld bij Broekhoven nog bevroren was en ‘veld 2’ de gehele zondag niet bespeelbaar was, konden Zondag 3, Zondag 4 en Dames 1 niet in actie komen. Ook Zaterdag 2 heeft niet gevoetbald. De overige teams (Zondag 1, Zondag 2, Zaterdag 1, Zaal 1 en Zaal 3) die wel moesten voetballen wonnen allemaal.

Zondag 1 wist net niet de dubbele cijfers te halen: 9-0 tegen het altijd lastige Groot Alexander. Zaterdag 1 is het nieuwe jaar goed begonnen door met 3-2 van BLC te winnen. Nieuwkomer Robbert Odijk scoorde meteen 2 keer. Robbert, welkom bij Merlijn! Zondag 2 nam revanche tegen RKTTV 3: 4-1. Vermeldenswaardig is dat Ruud Coenen in zijn 100e wedstrijd voor Merlijn zijn 5e doelpunt maakte. Ruud, gefeliciteerd! Zaal 1 won met 3-9 van ‘R en K’ en Zaal 3 zette tegen ‘Voegersbedrijf H. van Esch’ een 3-10 score op het bord.

Nieuwjaarswedstrijd en borrel
Op 8 januari is de nieuwjaarswedstrijd gespeeld. De “oudjes” wisten met maar liefst 7-0 de huidige Merlijners opzij te zetten. Waarschijnlijk had het vermoeiende trainingskamp van Zondag 1 en 2 wel enige invloed op de prestaties van Huidig Merlijn, maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn. Hulde voor de oud-Merlijners die lieten zien dat ze (nog steeds) een aardig balletje kunnen trappen. Na de nieuwjaarswedstrijd werd het gezellig druk in de kantine van Broekhoven. De voorzitter speechte er op los en de loterij zette ook zoden aan de dijk. Al met al een geslaagde dag dus.

Carnavalszaalvoetbaltoernooi
Voor vrijdag 24 en 25 februari heeft de Activiteiten Commissie het Carnavalzaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het programma begint op vrijdag 24 februari om 16.00 uur. Tussen 16.00 en 17.00 uur dienen de ingeschreven teams zich aan te melden. Om 17.00 uur beginnen de wedstrijden en om ongeveer 23.30 uur zal het laatste fluitsignaal klinken. Op vrijdag zal er ook voor avondeten worden gezorgd. Na afloop van de laatste wedstrijd zal het feestgedruis op het sportcentrum los barsten. Op zaterdagochtend om 10.00 uur staan de eerste teams alweer tegen over elkaar om te voetballen. Omstreeks 16.30 uur zal de prijsuitreiking zijn en daarmee zal het Carnavalszaalvoetbaltoernooi ook eindigen.

Kosten: 5 euro per persoon (=inclusief avondeten op vrijdag, lunch op zaterdag en feest op vrijdagavond) Voor de mensen die willen overnachten komt daar 10 euro p.p. (=inclusief overnachting en ontbijt op zaterdagochtend) bovenop. Aanmelden kan per team. Je kan een e-mail sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl Geef dan a.u.b. wel aan wat de teamnaam is en wie de spelers zijn. Een team moet minimaal uit 6 personen bestaan.

Groot Merlijnweekend
Zoals reeds is aangekondigd zal van 23 t/m 25 juni voor de 3e keer het Groot Merlijnweekend plaatsvinden. Op de nieuwjaarsborrel is de locatie (Arnemuiden; vissersdorp vlakbij Middelburg, dus Zeeland) bekend gemaakt en is de inschrijving gestart. Binnenkort verschijnt het inschrijfformulier ook op de site. Nu kan je je ook al aanmelden door een e-mail te sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl of mmmdus@hotmail.com

We zullen verblijven op de accommodatie van Het Zilveren Schor (www.zilverenschor.nl) Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:
Op vrijdag vertrekken we vanuit Tilburg naar Arnemuiden.
Vrijdagavond feestavond met Merlijn Awards en een verrassingsactiviteit.
Zaterdag gaan we kanoën op het Veerse Meer.
Zaterdagavond stappen in Middelburg.
Zondag onderling voetbaltoernooi op het terrein van Het Zilveren Schor.
Zondagavond gaan we weer terug naar Tilburg.

Het officiële en gedetailleerdere programma zal zo spoedig mogelijk op de site staan. Hou www.tsvvmerlijn.nl dus in de gaten. Er zijn maximaal 48 beschikbare plaatsen, dus wees er snel bij en schrijf je zo spoedig mogelijk in! Kosten: 80 euro p.p. en dat is inclusief alle maaltijden, drank (behalve met stappen in Middelburg) en activiteiten.


Ik hoop voor Zondag 3, 4 en Dames 1 dat ze komend weekend wel kunnen en mogen voetballen. De mannen van Zaterdag 2 spelen op 24 januari hun eerste wedstrijd van het nieuwe jaar uit bij JPS 2. Ik wil in ieder geval alle teams nog heel veel succes toewensen in de competitie! Verder wil ik jullie er op wijzen je snel in te schrijven voor de activiteiten (Carnavalszaalvoetbaltoernooi en Groot Merlijnweekend).

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

Nieuwsbrief 10, 7 februari 2006

Beste Merlijnleden,

Na 2 weekenden van afgelastingen hoop ik dat iedereen komend weekend weer een competitiewedstrijd kan spelen. Wat betreft uitslagen van competitiewedstrijden heb ik dus niets te melden. Alleen Zondag 1 kwam afgelopen weekend in actie tijdens een oefenwedstrijd: 3-3 tegen Viola. In deze nieuwsbrief zal ik daarom vooral de aandacht vestigen op het Carnavalszaalvoetbaltoernooi en het Groot Merlijnweekend. Ook kan ik jullie wellicht verblijden met de ‘aanstelling’ van een sportmasseur (in opleiding).

Carnavalszaalvoetbaltoernooi
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten vindt op 24 en 25 februari het Carnavalszaalvoetbaltoernooi plaats. Het tweedaagse evenement wordt op het Sportcentrum van de Universiteit van Tilburg georganiseerd en zal op vrijdag 24 februari beginnen. Tussen 16.00 en 17.00 uur dienen de ingeschreven teams zich aan te melden. Voor avondeten zal op vrijdagavond gezorgd worden. Om 17.00 uur beginnen de wedstrijden en om ongeveer 23.30 uur zal het laatste fluitsignaal klinken, waarna het feestgedruis op het sportcentrum zal losbarsten! Tevens is er de mogelijkheid te overnachten op het sportcentrum. Op zaterdagochtend om 10.00 uur staan de eerste wedstrijden alweer op het programma. Omstreeks 16.30 zal de prijsuitreiking zijn en daarmee zal het Carnavalszaalvoetbaltoernooi ook eindigen.

De kosten bedragen 5,- euro p.p. (= inclusief avondeten op vrijdag, lunch op zaterdag en feest op vrijdagavond). Voor mensen die willen overnachten komen de kosten op 10- euro p.p. (= inclusief overnachting en ontbijt op zaterdagochtend). Op onze website (www.tsvvmerlijn.nl) kun je het inschrijfformulier en machtigingsformulier downloaden. De formulieren dienen voor vrijdag 17 februari te zijn verzonden naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl. Voor verdere vragen kun je je ook richten aan dit adres.

Groot Merlijnweekend
In het weekend van 23/24/25 juni staat het inmiddels beruchte Merlijnweekend weer op het programma! Locatie: Het zilveren schor in Arnemuiden (Zeeland)
(check www.zilverenschor.nl) Prijs: E80,- (incl. 3x diner, drank, vervoer naar kroeg, 2x lunch en 2x ontbijt en allerlei activiteiten)
Inmiddels heeft de organisatie al behoorlijk wat vastgesteld. Voor meer en uitgebreidere informatie kan je de informatiebrief downloaden en lezen.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met ingevuld inschrijfformulier naar Alexandra Messemaker (mmm_dus@hotmail.com) of activiteiten@tsvvmerlijn.nl
Voor verdere vragen kun je daar ook terecht. Let op, er zijn slechts 48 plekken.

Sportmasseur
Martijn Spijkers wil, indien er behoefte aan is, graag sportmassage geven aan jullie. Hij volgt momenteel een cursus sportmassage en verwacht in juni/juli zijn diploma te behalen. Hij is bereidt om gedurende 1 avond in de week tegen onkostenvergoeding (2 a 3 euro per persoon) te masseren. De massage zal ongeveer een half uur duren. Op die ene avond in de week zou hij maximaal 4 of 5 personen willen masseren. Zijn voorkeur gaat uit naar donderdagavond van 19:00 tot 21:30. Onder voorbehoud zou woensdagavond of dinsdagavond eventueel ook mogelijk zijn. Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen met Martijn Spijkers (martijn_spijkers@hotmail.com). Vermeld dan waar het omgaat en wanneer (op welke dag en tijdstip) je gemasseerd zou willen worden. Laat ook even je telefoonnummer bij hem achter. Hij zal dan contact met je opnemen. Wel moet je zelf een aantal (grote) handdoeken meenemen.


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

Nieuwsbrief 7, 12 december 2005

Beste Merlijnleden,

“Komt nu, o komt nu, jubelend van vreugde.” Jaja, de kerststemming zit er al weer goed in. Nu Sinterklaas zijn bootje naar Spanje heeft genomen, kunnen we onze kerstversieringen uit de kast halen. Voor de meeste teams is de winterstop aangebroken, dus wordt het weer eens tijd voor een nieuwsbrief. De vorige nieuwsbrief dateert van enkele weken geleden en er is in de tussentijd heel wat veranderd.

Afgelopen weekend presteerden de meeste Merlijn-teams vrij teleurstellend. Zondag 1 en Zondag 4 hadden hun ‘Herbstmeister-titel’ veilig kunnen stellen, maar dat is (nog) niet gelukt. Ook Zondag 2, Zondag 3, Dames 1, Zaterdag 1 en Zaal 3 wisten helaas niet te winnen. Hier liggen tal van oorzaken ten grondslag, maar laten we het daar maar niet over hebben. Positief was wel dat Zaterdag 2 een klinkende 3-6 zege wist te behalen. We moeten ook niet vergeten dat de meeste teams tot nu toe goed presteren en die gedachte moet overheersen.

Harkfestijn
Woensdag 23 november 2005 vond het Harkfestijn plaats. Mise en place ging er met de felbegeerde titel vandoor. We kunnen stellen dat het een geslaagde avond was! Organisatie, De Boekanier, deelnemende teams en verder iedereen: bedankt!

ALV
Op de 11e Algemene Leden Vergadering der TSVV Merlijn van 7 december jongstleden zijn de volgende bestuursleden gedechargeerd:
- Ruud Coenen als Voorzitter
- Rudi Neijenhuis als Secretaris & Vice-voorzitter
- Joost van Boekel als Penningmeester
- Tim Montree als Competition Manager Zondag en Dames
Geïnstalleerd zijn:
- Rudi Neijenhuis als Voorzitter
- Martijn Tissink als Secretaris & Vice-voorzitter
- Alex Dierckxsens als Penningmeester
- Fabian Wolswijk als Competition Manager Zondag en Dames

Trainingskamp zondag selectie
De zondag selectie pakt de voorbereiding op de komende seizoenshelft serieus aan. Er wordt van 6 tot 8 januari 2006 een heus trainingskamp belegd en wel in Veldhoek (Achterhoek). De vertrekdatum staat gepland op vrijdag 6 januari 13.30 uur vanaf het sportcentrum. Er zullen naast de trainingen een of meerdere oefenwedstrijden worden gespeeld.

Nieuwjaarswedstrijd en borrel
Op zondag 8 januari zal de Merlijn nieuwjaarsborrel zijn, de borrel wordt gecombineerd met een nieuwjaarswedstrijd tussen oud-leden en een selectie van Merlijners. Vorig jaar wonnen de oud-leden, het is dus zaak om de “oudjes” dit jaar met hun beide benen terug op aarde te brengen. Daarbij kunnen ze jullie steun goed gebruiken. Tevens is dit natuurlijk de ideale gelegenheid om met je teamgenoten het nieuwe jaar goed in te luiden. De nieuwjaarswedstrijd vangt aan om 14.30 uur, de afsluitende borrel is om 16.30 uur. Locatie: het sportpark en kantine van Broekhoven. Om 13.00 uur zijn de deuren bij Broekhoven geopend!

Carnavalstoernooi
Het eerder geplande zaalvoetbaltoernooi van zondag 18 december gaat niet door in verband met het organiseren van een groot toernooi rondom carnaval. Meer informatie volgt.

Groot Merlijnweekend
De datum is bekend! In het weekend van 23/24/25 juni staat het inmiddels beruchte Merlijnweekend weer op het programma. Na twee voorgaande succesvolle Merlijnweekenden is de organisatie inmiddels weer druk bezig met het vaststellen van een en ander. De locatie is al bekend en het belooft een groot feest te worden! Ook qua programma wordt de boel flink $vernieuwd$. Schrijf deze datum dus alvast GROOT in je agenda! Inschrijvingen zullen binnenkort starten.

Commissieleden gezocht
Voor de activiteitencommissie zijn we op zoek naar enthousiaste leden die hun steentje willen bijdragen aan het bedenken en organiseren van activiteiten. Vooral spelers van zondag 1 en 2, zaterdag 2 en zaal 1, 2 en 3 zijn welkom. Heb je interesse? Mail dan naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl !

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.

Ik hoop jullie allen op een of meerdere bovenstaande activiteiten te zien. Rest mij niets anders dan jullie prettige kerstdagen en een voorspoedig en sportief nieuwjaar te wensen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

Nieuwsbrief 11, 20 februari 2006

Beste Merlijnleden,

Afgelopen weekend is er over het algemeen goed gepresteerd door de Merlijnteams. Lang zag het er naar uit dat er weer heel het weekend niet gevoetbald zou worden, maar de schade bleef ‘beperkt’ tot afgelastingen voor Zaterdag 1 en 2. Voor Zondag 1 stond gisteren de belangrijke wedstrijd tegen OVV ’67 op het programma. Er werd een 2-1 overwinning geboekt op het voormalige team van trainer Wouter van de Vendel. Doordat de concurrenten punten verspeelden (DVVC tegen Blauw Wit ’81 eindigde in een 3-3 gelijkspel) staat Merlijn nu 3 punten los op de nummer 2. Klasse!

Zondag 2 behaalde gisteren wederom een overwinning: 2-0 tegen GSBW 3. Zondag 3 verloor met 1-4 van koploper ’t Zand 4. De mannen van het vierde speelden met 3-3 gelijk tegen LONGA 5, maar liggen nog steeds op koers om kampioen te worden. De Dames boekten een mooie 7-1 overwinning op Best Vooruit. De mooiste uitslag was er voor de heren van Zaal 1. Afgelopen vrijdag wisten zij een record te vestigen door met maar liefst 18-0 te winnen! Vrijdag 17 februari gaat de boeken in als de dag dat Zaal 1 de grootste uitslag van alle Merlijn Zaalteams ooit behaalde. Gefeliciteerd mannen en op naar het kampioenschap! Zaal 2 wist helaas niet te winnen van Meli Boys 2: 3-4. Ook Zaal 3 wist niet te winnen en verloor met 2-1 van HvB Campenhoef 1.

Carnavalszaalvoetbaltoernooi
Hierover worden jullie, als het goed is, nog(maals) door de Activiteiten Commissie over geïnformeerd!

Pendragon Bierestafette
Tijdens de bierestafette op donderdagavond 16 maart strijden de 26 studentensportverenigingen tegen elkaar om te kijken wie het beste team is en uiteindelijk de grote trofee wint. Elke studentensportvereniging kan maximaal 2 teams afvaardigen, maar wij als de grootste studentensportvereniging (nee, niet Lacoste!) mogen 4 teams afvaardigen. De bierestafette wordt gehouden op het Sportcentrum. Hiervoor krijg je gegarandeerd een aantal biertjes en een knallend feest met Dj Cor en presentator Pascal Dreesen. Aanvang is 20.00 uur.

Wil jij de eer van onze vereniging hoog houden en/of weer eens ongegeneerd zuipen, stuur dan een mailtje naar mij (secretaris@tsvvmerlijn.nl). Ik werk met het welbekende ‘first come – first serve’ principe, dus geef je snel op! Een team bestaat uit 5 personen en de kosten bedragen € 15 per team. Geef 5 namen, inclusief die van jezelf, op en geef aan dat je de penningmeester machtigt om 15 euro van je bankrekeningnummer af te schrijven.

Spelerspas (informatie voor Competitieleden en Pinchitters)
Met ingang van volgend seizoen gaat de KNVB weer met persoonsgebonden
spelerspassen werken. Dit houdt in dat frauderen in welke vorm of uiting dan ook
niet meer geoorloofd en/of mogelijk is. Om de spelerspassen te kunnen maken heb
ik van jullie allemaal een (recente) ‘normale’ pasfoto nodig. Zouden jullie deze aan de persoon willen geven die in jullie team die in de spelersraad zit?! Verder moeten jullie ook een handtekening zetten op jullie persoonlijke Fotoformulier. Jullie Fotoformulieren liggen opgeborgen in een map in de bestuurskamer van Broekhoven. Vraag even aan een bestuurslid of hij jouw fotoformulier uit de map wil halen en zet er een mooie handtekening op. Voor de goede orde: de Fotoformulieren moeten na ondertekening weer terug in de map.

Verder hoop ik dat dit een beetje vlot kan gaan lopen omdat we er nog een hoop
werk mee krijgen de komende tijd. Dus een snelle afwikkeling is meer dan
gewenst!! Mocht een aantal van jullie vragen en/of opmerkingen hebben over dit onderwerp
dan kunnen jullie je altijd tot mij of één van mijn bestuursgenoten wenden.

Sportmasseur
Martijn Spijkers wil, indien er behoefte aan is, graag sportmassage geven aan jullie. Hij volgt momenteel een cursus sportmassage en verwacht in juni/juli zijn diploma te behalen. Hij is bereidt om gedurende 1 avond in de week tegen onkostenvergoeding (2 a 3 euro per persoon) te masseren. De massage zal ongeveer een half uur duren. Op die ene avond in de week zou hij maximaal 4 of 5 personen willen masseren. Zijn voorkeur gaat uit naar donderdagavond van 19:00 tot 21:30. Onder voorbehoud zou woensdagavond of dinsdagavond eventueel ook mogelijk zijn. Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen met Martijn Spijkers (martijn_spijkers@hotmail.com). Vermeld dan waar het omgaat en wanneer (op welke dag en tijdstip) je gemasseerd zou willen worden. Laat ook even je telefoonnummer bij hem achter. Hij zal dan contact met je opnemen.

Mise en Place
Geld nodig? Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk. Denk aan werkzaamheden van het organiseren van een chique diner tot en met tappen op festivals/feesten als Mysteryland en Sensation.
Mail naar tilburg@mepmail.com als je interesse hebt.


Komend weekend wordt er in verband met carnaval niet door ons gevoetbald. Wel staat er vrijdag dus het Carnavalszaalvoetbaltoernooi op het programma. Een prima mogelijkheid om het carnavallen goed te beginnen! Ik hoop jullie daarom ook vrijdag allemaal te zien. Mocht je toch niet kunnen, dan wil ik je uiteraard een fijn Carnaval toewensen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijnleden,

Dat Koning Winter nog steeds in het land is, is afgelopen weken goed te merken geweest. Het is alweer een aantal weken geleden dat de Veldteams in actie zijn gekomen. Hopelijk sneeuwt, vriest en/of regent het komend weekend eens een keertje niet, zodat iedereen weer lekker een balletje kan trappen.

Zaterdag 1 en Zaterdag 2 hebben afgelopen zaterdag wel gevoetbald, maar wisten beiden niet te winnen. VOAB en Olympus 3 waren met respectievelijk 0-5 en 1-2 te sterk. De Zaalteams hebben uiteraard geen last van het slechte weer en hebben afgelopen weekend wel gevoetbald.

Zaal 1 won vrijdag met 7-0 van De Mop, maar verloor gisteren helaas ook met 4-3 van zvv G.W. $80 1/van Heeswijk. Overige uitslagen van afgelopen vrijdag:
Zaal 2 - C.Z.G. : 2 – 4
Zaal 3 - Voegersbedrijf H. van Esch : 7 - 3

Spellenavond
Afgelopen zondag stond de Spellenavond op het programma. Echter, doordat de wedstrijden van de Zondagteams werden afgelast, is de Spellenavond, zoals vooraf al was aangekondigd, verzet naar het eerstvolgende thuisweekend. Vermoedelijk zal de Spellenavond op 2 april worden gehouden. De Activiteiten Commissie zal jullie hierover nog berichten. Houd de site en je mailbox dus in de gaten.

Pendragon Bierestafette
Tijdens de bierestafette op donderdagavond 16 maart strijden de 26 studentensportverenigingen tegen elkaar om te kijken wie het beste team is en uiteindelijk de grote trofee wint. Kom allen naar het Sportcentrum om dit spektakel te aanschouwen en zelf een biertje mee te drinken. Het belooft een knallend feest te worden met Dj Cor en presentator Pascal Dreesen. Aanvang is 20.00 uur.

Spelerspas (informatie voor Competitieleden en Pinchitters)
Met ingang van volgend seizoen gaat de KNVB weer met persoonsgebonden
spelerspassen werken. Dit houdt in dat frauderen in welke vorm of uiting dan ook
niet meer geoorloofd en/of mogelijk is. Om de spelerspassen te kunnen maken heb
ik van jullie allemaal een (recente) ‘normale’ pasfoto nodig. Zouden jullie deze aan de persoon willen geven die in jullie team die in de spelersraad zit?! Verder moeten jullie ook een handtekening zetten op jullie persoonlijke Fotoformulier. Jullie Fotoformulieren liggen opgeborgen in een map in de bestuurskamer van Broekhoven. Vraag even aan een bestuurslid of hij jouw fotoformulier uit de map wil halen en zet er een mooie handtekening op. Voor de goede orde: de Fotoformulieren moeten na ondertekening weer terug in de map.

Verder hoop ik dat dit een beetje vlot kan gaan lopen omdat we er nog een hoop
werk mee krijgen de komende tijd. Dus een snelle afwikkeling is meer dan
gewenst!! Mocht een aantal van jullie vragen en/of opmerkingen hebben over dit onderwerp
dan kunnen jullie je altijd tot mij of één van mijn bestuursgenoten wenden.

Sportmasseur
Martijn Spijkers wil, indien er behoefte aan is, graag sportmassage geven aan jullie. Hij volgt momenteel een cursus sportmassage en verwacht in juni/juli zijn diploma te behalen. Hij is bereidt om gedurende 1 avond in de week tegen onkostenvergoeding (2 a 3 euro per persoon) te masseren. De massage zal ongeveer een half uur duren. Op die ene avond in de week zou hij maximaal 4 of 5 personen willen masseren. Zijn voorkeur gaat uit naar donderdagavond van 19:00 tot 21:30. Onder voorbehoud zou woensdagavond of dinsdagavond eventueel ook mogelijk zijn. Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen met Martijn Spijkers (martijn_spijkers@hotmail.com). Vermeld dan waar het omgaat en wanneer (op welke dag en tijdstip) je gemasseerd zou willen worden. Laat ook even je telefoonnummer bij hem achter. Hij zal dan contact met je opnemen.

Mise en Place
Geld nodig? Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk. Denk aan werkzaamheden van het organiseren van een chique diner tot en met tappen op festivals/feesten als Mysteryland en Sensation.
Mail naar tilburg@mepmail.com als je interesse hebt.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijnleden,

Het is alweer lente en dat betekent dat ook het einde van de competitie nadert. Zondag 1 en Zaterdag 2 zijn nog volop in de race voor het kampioenschap. Het vlaggenschip van de Zondagafdeling maakt zelfs een hele goede kans om kampioen te worden en promotie af te dwingen naar de 4e klasse. Zaterdag 2 heeft nog een aantal lastige wedstrijden voor de boeg, maar als zij geen grote steken laten vallen en in ieder geval weten te winnen van de naaste concurrenten ziet het er naar uit dat (ook) zij kampioen worden. Een beetje support voor beide teams kan zeker geen kwaad. Ik hoop dat veel Merlijners Zondag 1 en Zaterdag 2 ze net dat beetje extra kunnen geven, waardoor ze hopelijk (zeker) kampioen worden. Spelers, trainers en begeleiding van Zondag 1 en Zaterdag 2, heel veel succes gewenst de komende cruciale wedstrijden!

Naast Zondag 1 en Zaterdag 2 presteren de meeste overige Merlijnteams ook zeker niet onverdienstelijk. Zaal 1, Zondag 2 en Zondag 4 maken ook nog een (theoretische) kans om na 22 speelrondes bovenaan te staan. Zaterdag 1, Zondag 3 en Zaal 3 kennen geen gelukkig seizoen en ook Zaal 2 heeft niet de grootse vorm van vorig seizoen. Toch laten zij helemaal geen onaardig voetbal zien en verdienen het daarom eigenlijk niet om (te) laag op de ranglijst te staan.

Nog even de uitslagen van afgelopen weekend:
Blauw Wit ’81 – Zondag 1 : 1-4
VOAB 3 – Zondag 2 : 0-11
Sarto 6 – Zondag 3 : 6-0
ZIGO 9 – Zondag 4: 1-11
ESV DA2 – Dames 1 : 6-6
SET 1 – Zaterdag 1 : 0-3
SV BLC 3 – Zaterdag 2 : 1-3
Zaal 1 – R en K: 10 - 3
Zaal 3 – Red Stars: 2 - 2

Zondag 2, Zondag 4 en Zaal 1, gefeliciteerd met het behalen van de dubbele cijfers!

Spellenavond
Op zondag 2 april vindt de Spellenavond plaats in De Boekanier. De Activiteiten Commissie heeft onder meer de volgende spellen op het programma gezet: sjoelen, twister en blaasvoetbal. Ook zal er een (koppel)darttoernooi worden afgewerkt. Je kan je individueel inschrijven en wel door een mailtje te sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl. Hopelijk komen jullie in grote getale naar De Boekanier. Vanaf 20.00 uur zullen de meeste spellen aanvangen.

Promodag UvT
Op dinsdag 11 april zal TSVV Merlijn weer van zich laten horen. Op die dag vindt op de Universiteit van Tilburg de promodag plaats. Via allerlei manieren zullen nieuwe leden worden benaderd voor volgend seizoen. Laat dus je clubhart spreken en kom gezellig even langs op de campus!

Quiznight
Op woensdag 12 april zal hoogstwaarschijnlijk de Merlijn Quiznight plaatsvinden. Hou deze avond dus alvast vrij. Over het hoe en wat worden jullie nog geïnformeerd door de Activiteiten Commissie.

Clinic
Op dinsdag 25 april zal er een Merlijn Clinic op het veld bij het sportcentrum gehouden worden. De twee sterren van RKC Waalwijk, Tim Bakens en Michael Krohn-Dehli (volgend seizoen Ajax), zullen aanwezig zijn en een training verzorgen. Iedereen is van harte uitgenodigd hiervoor en binnenkort zal de inschrijving hiervoor opengaan.

(Potentiële) Bestuursleden gezocht
Op de Algemene Leden Vergadering in mei zullen naar alle waarschijnlijkheid een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerder Merlijn kunnen contact opnemen met mij of een van mijn medebestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijnleden,

In de vorige nieuwsbrief berichtte ik over de goede titelkansen van Zondag 1 en Zaterdag 2. Zondag 1 staat er nog steeds goed voor en Zaterdag 2 kan zelfs al aanstaande zaterdag kampioen worden. Om 13.00 uur wordt er afgetrapt tegen de belangrijkste concurrent Zwaluw VFC. Vorige week dinsdag stond deze wedstrijd ook al op het programma en werd er met 2-1 gewonnen. Wanneer er zaterdag in Vught weer gewonnen wordt, is dit team wederom de beste. Mannen, heel veel succes en hopelijk kunnen we zaterdag feest vieren!

Op Paaszaterdag staan er, naast de wedstrijd van Zaterdag 2, nog 2 wedstrijden op het programma. Zaterdag 1 zal het opnemen tegen Were Di en Zondag 1 moet inhalen tegen Raptim. Ook op Paasmaandag komen Zondag 1 en Zaterdag 2 in actie. Zij spelen dan thuis tegen respectievelijk Be Ready en Rust Roest 3. De mannen van Zondag 3 zullen het opnemen tegen Triborgh 3.

De uitslagen van afgelopen weekend:
Advendo 1 – Zondag 1 1 - 5
Zondag 2 - NOAD 3 1 - 6
Zondag 3 - Were Di 4 1 - 6
Zondag 4 - Sarto 11 4 - 4
WSC - Zaterdag 1 5 - 0
SCO 2 - Zaterdag 2 1 - 0
Dames 1 - RKGSV 1 1 - 2
AB-Decoratie/medo – Zaal 1 4 - 4
Luthing lease en assurantiën – Zaal 2 3 - 6
Zaal 3 - zvv van Hoesel 13 - 0

Promodag UvT
Morgen, 11 april, zal TSVV Merlijn op de Universiteit van Tilburg een promodag houden. Via allerlei manieren zullen potentiële leden worden benaderd voor volgend seizoen. Laat dus je clubhart spreken en kom gezellig even langs op de campus!

Quiznight
Aanstaande woensdag, 12 april, zal de Merlijn Quiznight plaatsvinden. Plaats van handelen is de Boekanier. Deelname is gratis, maar je moet je wel tussen 20.00 en 20.30 uur inschrijven. Om half 9 zal de quiz starten en uiterlijk 24.00 uur zullen we zien wiens MQ (Merlijn Quotiënt) het hoogst is. Er zullen vragen op het programma staan over Merlijn, het Nederlands elftal en de top 3, voor ieder wat wils dus.

Clinic
Op dinsdag 25 april zal er een Merlijn Clinic op het veld bij het Sportcentrum gehouden worden. De twee sterren van RKC Waalwijk, Tim Bakens en Michael Krohn-Dehli (volgend seizoen Ajax), zullen aanwezig zijn en een training verzorgen. Je kan je inschrijven door je naam en e-mailadres in te vullen op de lijst die op het Clinicbord op het Sportcentrum naast de Pendragonkamer hangt.

Familiedagen
Op 30 april (de laatste zondag van de competitie) zal de familiedag voor de Zondagtak plaatsvinden. Noteer deze datum dus in je agenda en licht je ouders in, want het belooft een gezellige dag te worden! Onder voorbehoud vindt op 22 april de familiedag voor de Zaterdagafdeling plaats. Meer informatie hierover volgt nog.

Veldvoetbaltoernooi
Op zondag 7 mei staat een veldvoetbaltoernooi op de velden van Broekhoven op de planning. Vanaf 12.00 uur zal er worden afgetrapt. Ook hierover zullen jullie binnenkort nog meer informatie ontvangen.

Bestuursleden gezocht
Op de Algemene Leden Vergadering in mei zullen naar alle waarschijnlijkheid een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerder Merlijn kunnen contact opnemen met mij of een van mijn medebestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Het zal waarschijnlijk niet aan jullie voorbij zijn gegaan dat Zondag 1 afgelopen zondag kampioen is geworden van de 5e klasse. Na de puike prestatie van Zaterdag 2, zij werden 1,5 week geleden kampioen van de reserve 4e klasse door in Vught met 1-0 te winnen van Zwaluw VFC, viel er wederom een groot feest te vieren. Bij deze wil ik spelers, trainers/coaches, leiders, supporters en alle andere betrokkenen van Zondag 1 en Zaterdag 2 van harte feliciteren met de behaalde kampioenschappen!

Voor een aantal teams zit de competitie er na afgelopen weekend alweer op. Zaterdag 1 verloor zijn laatste wedstrijd met 1-2 van BVV/Caterpillar en is op de 10e en voorlaatste plaats geëindigd. Zaterdag 2, de kampioen, sloot het seizoen af door met 9-2 te winnen van nummer laatst Baardwijk 7. Freek Jansen, die zaterdag 4 goals maakte (hiermee komt zijn seizoenstotaal uit op 37 treffers), is zo goed als zeker van de Gouden Schoen (Veld). Zaal 2 wist vrijdag zijn laatste wedstrijd van de competitie met maar liefst 12-2 te winnen. Stefan van de Ruit, hij maakte dit seizoen ook 37 goals, lijkt winnaar te zijn geworden van de Gouden Schoen klassement (Zaal).

Clinic
Vanavond, 25 april, zal op het sportcentrum de clinic met de RKC-spelers Tim Bakens en Michael Krohn Deli (volgend seizoen Ajax) plaatsvinden. Waarschijnlijk zullen ook Koen Garritsen (Fortuna Sittard) en Jordy ten Brinke (De Graafschap) van de partij zijn. Iedereen is
van harte uitgenodigd om mee te doen of om te komen kijken. Om 19.00 uur zal de clinic beginnen.

Merlijn WK 2006-pool
Afgelopen weekend heeft de Statistieken Commissie, die de WK 2006-pool organiseert, de eerste inschrijfformulieren bij Broekhoven verspreid. Vanaf heden is het inschrijfformulier ook op onze website onder ‘Activiteiten’ (www.tsvvmerlijn.nl) te downloaden. Dus als jij heel veel verstand van voetbal hebt of gewoon heel goed kan gokken, speel dan mee met de TSVV Merlijn WK 2006-pool! Deelname kost slechts 5 euro en er zijn veel leuke prijzen te winnen!

Familiedag
Aanstaande zondag, 30 april, (de laatste zondag van de competitie) zal de familiedag voor de Zondagtak plaatsvinden. Op deze dag zijn alle ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, huisgenootjes en ga zo maar door, welkom om eens sfeer te proeven bij Merlijn. Gezorgd zal worden voor koffie en thee met iets lekkers. Daarnaast zal er een kleine loterij plaatsvinden met als hoofdprijs een mand vol lekkernijen. Nodig je familie dus snel uit voor deze gezellige dag. Inschrijven van te voren is niet nodig.

Veldvoetbaltoernooi
Op zondag 7 mei staat een veldvoetbaltoernooi op de velden van Broekhoven op de planning. Op deze dag gaan we onderling een balletje trappen. De opzet is 6 tegen 6 met eventueel een reservespeler. Aanvang zal 12.00 uur zijn. Na een gezellig dagje voetballen zal de dag afgesloten worden met een heerlijke barbecue! Iedereen kan zich individueel inschrijven en wel door een mailtje te sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl. De kosten voor deelname zijn €7,50. In verband met doorgeven van de bestelling van de barbecue kun je je uiterlijk voor donderdag 4 mei opgeven!

Bestuursleden gezocht
Op de Algemene Leden Vergadering in mei zullen een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerder Merlijn kunnen contact opnemen met mij of een van mijn medebestuursleden.


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijnleden,

Het voetbalseizoen zit er inmiddels voor alle Merlijnteams weer op. 2005 – 2006 zal de boeken ingaan als het succesvolste seizoen voor Merlijn na de heroprichting in 2000. Zondag 1 wist dit jaar de felbegeerde promotie naar de 4e klasse af te dwingen. Al jaren wordt er door de mannen van de Zondagselectie gerept over het kampioenschap, maar dat is er dit seizoen dan ook daadwerkelijk van gekomen. Ook de mannen van Zaterdag 2 (vorig jaar Zaterdag 3) hebben een heel goed seizoen gedraaid door voor de tweede keer op rij kampioen te zijn geworden. Hulde mannen!

Zondag 4 en Zaal 1 waren dit jaar ook dichtbij het kampioenschap/promotie. Een mindere tweede seizoenshelft en/of ongelukkige omstandigheden zorgden er voor dat het helaas niet gelukt is om kampioen te worden. Volgend seizoen zijn er weer nieuwe kansen en lukt het hopelijk wel. Desalniettemin behaalde Zondag een mooie 4e plaats in de eindrangschikking. Zaal 1 staat momenteel nog 2e, maar kan in het slechtste geval ook op de 4e plaats eindigen. Zondag 2 deed aan het begin en zeker in het midden van het seizoen ook mee om de bovenste plaats. Helaas verliepen de laatste wedstrijden minder goed dan verwacht en gehoopt en zijn de mannen van ‘ut twidde’ op een keurige 3e plaats geëindigd. Zaal 2 kon de goede serie wedstrijden voor de winterstop helaas ook geen vervolg geven, zodoende zijn zij, toch zeer netjes, 4e geworden. De Dames hebben veel beter gepresteerd dan vorig jaar en zijn op een nette 5e stek geëindigd. Zaterdag 1, Zondag 3 en Zaal 3 hadden in vergelijking met de andere Merlijnteams een minder seizoen. Zij hebben respectievelijk de 10e, 10e en 7e plaats behaald.

Hieronder volgen een aantal statistieken van/tussen de Merlijnteams:
Veld Zaal
Meest behaalde aantal punten: Zondag 1 Zaal 1
Beste doelsaldo: Zondag 1 Zaal 1
Meest gescoorde doelpunten: Zondag 1 Zaal 1
Minst gescoorde doelpunten: Zaterdag 1 Zaal 2
Meeste tegengoals: Zondag 3 Zaal 2
Minste tegengoals: Zondag 1 Zaal 1

Goeden Schoen Klassement
Freek Jansen heeft de Gouden Schoen Veld gewonnen. Hij heeft dit seizoen 37 keer in competitieverband gescoord. Van harte gefeliciteerd!
Stefan van de Ruit heeft de Gouden Schoen Zaal gewonnen. Hij wist 37 keer het netje te laten bollen in competitieverband. Van harte gefeliciteerd!

Bekerfinale Zaal 1
Op vrijdag 9 juni speelt Zaal 1 de (kleine)bekerfinale van de TZVB. Gisteren werd zvv Helma met 6-0 opzij gezet. In de finale moeten de mannen van Zaal 1 af zien te rekenen met Ebrex. Komt allen kijken! Plaats en tijd volgt nog.

Mise En Place
Ooit gedacht op het WK voetbal in Duitsland je geld te verdienen?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500

Toernooien
Wij bieden jullie de mogelijkheid om je in te schrijven voor de volgende toernooien:
Op 3 en 4 juni: Internationaal Toernooi Pusphaira 2006 (Eindhoven) - mail naar secretaris@tsvmerlijn.nl
Op 21 mei: Sarto Toernooi (Tilburg) - mail naar cmzondag@tsvvmerlijn.nl
Informatie over de toernooien is te vinden op onze website onder activiteiten.
Het is de bedoeling dat er met een combinatieteam van Merlijners wordt afgereisd. Er zijn nog een aantal plaatsen open, schrijf je dus snel in!

Weekend
Er zijn nog slechts DRIE plekken voor het fenomenale, spetterende Merlijnweekend! Voor diegenen die nog twijfelen geldt dus: schrijf je zo snel mogelijk in, want VOL = VOL!
Voor inschrijven en meer informatie: kijk op onze website -> activiteiten en dan Merlijnweekend 2006!

WK-pool
Heel veel verstand van voetbal of gewoon een hele goede gokker???!!! Wij testen graag jullie voetbalkennis en daarom organiseert de Statistieken Commissie de TSVV Merlijn WK 2006-pool. Het inschrijfformulier staat inmiddels online (kijk op de website en klik op de knop $WK 2006-pool$), dus vul het in en ding mee naar mooie prijzen!

Promodag 2 op de UvT (onder voorbehoud)
Op donderdag 18 mei vindt, onder voorbehoud, de tweede Promodag op de campus van de Universiteit van Tilburg plaats. Laat je clubhart spreken en help de mannen van de Statistieken Commissie met het promoten van de WK 2006-pool en Merlijn in het algemeen. Wie weet haal jij je nieuwe teamgenoot van volgend seizoen wel binnen! Stuur een mailtje naar secretaris@tsvvmerlijn.nl om je (o.v.) op te geven.

ALV
Op 7 juni vindt de 12e ALV der TSVV Merlijn plaats. Alle Merlijnleden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De avond zal onder andere in het teken staan van installatie en decharge van een aantal bestuursleden. De officiële uitnodiging ontvangen jullie nog.
Locatie: kleine zaal van het Sportcentrum. Aanvangstijd: waarschijnlijk 20.00 uur.


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste leden der TSVV Merlijn,

Omdat ik in mijn vorige nieuwsbrief al flink heb uitgeweid over het verloop/afloop van de competitie zal ik me in deze nieuwsbrief beperken tot het wel en wee binnen onze vereniging.

Promodag Campus UvT op 18 mei
Ik wil jullie vragen om a.s. donderdag mee te helpen met het promoten van de Merlijn WK-pool, maar vooral Merlijn in ’t algemeen natuurlijk! De mannen van de Statistieken Commissie en de dames en heren van de Wervingscommissie zullen van de partij zijn, maar alle hulp is welkom. Je kan uiteraard ook even langskomen, zodat onze medestudenten zien dat we een grote, leuke en gezellige studentenvoetbalvereniging zijn. Het zou leuk zijn als alle Merlijners donderdag hun Merlijntrui, Merlijnpolo, Kampioenspolo 2005-2006 (Zondag 1 + Zaterdag 2) of iets anders zwart-wits aantrekken. Geef je op door een mailtje te sturen naar pr@tsvvmerlijn.nl of secretaris@tsvvmerlijn.nl .

Internationaal Toernooi Pusphaira op 3 en 4 juni
Hieronder volgt de informatie over het Internationaal Toernooi 2006 van onze college-studentenvoetbalvereniging Pusphaira uit Eindhoven. Wellicht ten overvloede: dit toernooi zal/moet voor ons de vervanger zijn voor het GNSK.
Let op: er zijn nog slechts 6 plaatsen vrij, dus weer er snel bij!! Als je mee wil doen, dien je je voor dinsdag 16 mei bij mij op te geven. Je kan je ook opgeven voor 1 dag, hoewel het leuker is als je beide dagen aanwezig kan zijn. Kijk voor meer informatie op onze website. Stuur een mailtje naar secretaris@tsvvmerlijn.nl om je op te geven.

Toernooi Sarto op 21 mei
Volgende week zondag zal het Sartotoernooi weer plaatsvinden. Ook deze keer zal Merlijn weer een herenteam afvaardigen. Als je zin hebt om mee te doen moet je dat even doorgeven aan Fabian Wolswijk (cmzondag@tsvvmerlijn.nl)

Kampioensreceptie Zondag 1
Op woensdag 24 mei vindt de kampioensreceptie van Zondag 1 plaats. In principe zijn alleen $externen$ uitgenodigd. Dit is een traditie binnen de (Tilburgse) voetbalwereld en op die manier trachten wij onder meer de plaats van Merlijn te verstevigen. Naast de externen zijn onder andere ook de oud-bestuursleden, technische staf en vanzelfsprekend de selectie van Zondag (1 + 2) uitgenodigd. Locatie: kantine van Broekhoven. Wanneer: 24 mei van 19.00 - 21.00 uur. Een officiële(re) uitnodiging volgt nog.

Weekend
Er zijn nog slechts DRIE plekken voor het fenomenale, spetterende Merlijnweekend! Voor diegenen die nog twijfelen geldt dus: schrijf je zo snel mogelijk in, want VOL = VOL!
Voor inschrijven en meer informatie: kijk op onze website -> activiteiten en dan Merlijnweekend 2006!

WK 2006-pool
De selecties worden morgen allemaal bekend gemaakt, dus vanaf dan heeft iedereen dezelfde informatie. Als je Huntelaar als beste (jeugd)speler van het toernooi en/of topscorer hebt ingevuld heb je helaas dikke pech. Het inschrijfformulier staat online (kijk op de website en klik op de knop $WK 2006-pool$). De eerste prijs is 25% van de totale inzet!

ALV
Op 7 juni vindt de 12e ALV der TSVV Merlijn plaats. Alle Merlijnleden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De avond zal onder andere in het teken staan van installatie en decharge van een aantal bestuursleden. De officiële uitnodiging ontvangen jullie nog.
Locatie: kleine zaal van het Sportcentrum. Aanvangstijd: waarschijnlijk 20.00 uur.

Mise En Place
Ooit gedacht op het WK voetbal in Duitsland je geld te verdienen?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

De competitie is alweer een hele tijd afgelopen, maar komende weken staan er toch weer wat activeiten op het programma. Hieronder zijn de belangrijkste activiteiten te vinden.

ALV
Morgenavond, 7 juni, vindt de 12e Algemene Leden Vergadering der TSVV Merlijn plaats. De avond zal onder andere in het teken staan van een bestuurswissel.

Ter decharge worden voorgedragen door het bestuur:
Dirk Vriend als Competition Manager Zaterdag & Zaal
Freek Jansen als PR-functionaris
Marjolein Mens als Activiteitenfunctionaris

Ter installatie worden voorgedragen door het bestuur:
Roald Berkers als Competition Manager Zaterdag & Zaal
Mariëlle Aerts als PR-functionaris
Roderik Robeer als Activiteitenfunctionaris

De locatie is de kleine zaal van het Sportcentrum. Aanvangstijd: 19.45 uur.

Verenigingenfeest G4: Bezopen in de Tropen!
Dinsdag 13 juni wordt café Brandpunt omgetoverd tot een ware jungle. Een tropische barbecue met aansluitend een knalfeest staan op het programma. Merlijn organiseert dit feest samen met de 3 andere grootste studentensportverenigingen Gepidae (volleybal), Lacoste (tennis) en Shot (hockey).
Vanaf 18.00 is iedereen welkom om gezellig te barbecuen, met uiteraard veel vlees! Om 20.00 zal het gratis fust aangebroken worden, om het thema nog eens te benadrukken. Daarna zal het feest losbarsten en nog tot de vroege uurtjes doorgaan. Dus trek je mooiste jungle/safari/exotische outfit aan en feest mee!
Voor informatie over de kaartverkoop voor de barbecue, kijk op onze website onder Activitieiten of stuur een mailtje naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl
Hopelijk komen de Merlijners in grote getalen, zodat we kunnen bewijzen dat we niet voor niets de grootste van de vier zijn!

WK 2006-pool
Over een paar dagen staat de openingswedstrijd van het WK al op het programma. Iedereen heeft nog tot donderdag 8 juni de tijd om het inschrijfformulier in te leveren. Het formulier is te downloaden van onze website (klik op de knop $WK 2006-pool$) en kan worden digitaal worden ingeleverd door het te mailen naar merlijn-wkpool@hotmail.com . Mocht het om de een of andere reden via de elektronische snelweg niet lukken, dan is het ook mogelijk om het formulier uit te printen en in te leveren bij een van de leden van de Stat Com.

Bekerfinale Zaal 1
Aanstaande vrijdag, 9 juni, speelt Zaal 1 de finale om de ‘kleine’ TZVB-beker . De tegenstander is geen onbekende. Ebrex werd afgelopen seizoen kampioen in dezelfde (2e) klasse waarin Merlijn uitkwam. Zaal 1 kan jullie steun goed gebruiken, dus komt allen kijken! Om 20.50 uur wordt er afgetrapt in sporthal de Dongewijk (Reeshof)

Weekend
Op 23, 24 en 25 juni vind het het fenomenale, spetterende Merlijnweekend plaats. Er zijn nog slechts een aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je zo snel mogelijk in, want VOL = VOL! Voor inschrijven en meer informatie: kijk op onze website -> activiteiten en dan Merlijnweekend 2006!

Mise En Place
Ooit gedacht op het WK voetbal in Duitsland je geld te verdienen?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Hierbij ontvangen jullie de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2005 – 2006 in jullie elektronische brievenbus. Er is op de digitale snelweg, langs het veld, in de kantine, in de stad, in studentenhuiskamers of waar dan ook al genoeg teruggeblikt op de hoogte- en, in mindere mate, de dieptepunten van afgelopen seizoen. Het was een seizoen dat misschien wel het succesvolste seizoen van Merlijn ooit was.

Tijdens komende activiteiten (Openingsbarbecue, Merlijnweekend en Actief leden etentje) zullen vast nog wel een aantal mooie anekdotes de revue passeren, maar er moet ook gekeken worden naar de toekomst.
De Openingsbarbecue die a.s. woensdag plaatsvindt is daar een uitgelezen mogelijkheid voor. Alle leden zijn uitgenodigd, waarbij de nieuwe (selectie)leden in het bijzonder welkom zijn. Kom dus woensdag allemaal naar het Sportcentrum om daar op het nieuwe seizoen te proosten! Op de aanwezigheid van de selectieleden wordt gerekend. Zie hieronder voor meer informatie.

Openingsbarbecue
Vanaf woensdag gaan we niet meer alleen terugkijken op afgelopen seizoen, maar richten we ons blik ook al op volgend seizoen. Op woensdag 21 juni vindt namelijk de openingsbarbecue van Merlijn plaats. Alle leden zijn om 19.00 uur van harte welkom. De (nieuwe) selectieleden van Zondag (1, 2), Zaterdag, Zaal (1) en Dames zijn vanaf 18.30 uur in het bijzonder welkom om kennis te maken met hun nieuwe teamgenoten en trainer.
Locatie: Sportcentrum van de UvT. Er zal daar een groot scherm hangen waarop we met z$n allen de wedstrijd Nederland - Argentinie kunnen zien! Kosten voor het bbqen is 5 euro p.p.
Je kan je voor het barbecuen opgeven door een mailtje te sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl (Roderik Robeer). Opgeven is mogelijk t/m dinsdag 20 juni

Nieuw Bestuur
In de tussentijd is het bestuur weer vernieuwd. Dirk, Freek en Marjolein zijn op de ALV van 7 juni jl. gedechargeerd en voor hen zijn Roald, Marielle en Roderik in de plaats gekomen.

Het complete bestuur ziet er nu als volgt uit:
Rudi Neijenhuis (Voorzitter): 06-25030887, voorzitter@tsvvmerlijn.nl
Martijn Tissink (Secretaris & Vice-voorzitter): 06-43234748, secretaris@tsvvmerlijn.nl
Alex Dierckxsens (Penningmeester): 06-14895642, penning@tsvvmerlijn.nl
Marielle Aerts (PR-functionaris): 06-27581709, pr@tsvvmerlijn.nl
Roald Berkers (Competition Manager Zaterdag & Zaal): 06-42166942, cmzaterdag@tsvvmerlijn.nl en/of cmzaal@tsvvmerlijn.nl
Fabian Wolswijk (Competition Manager Zondag & Dames): 06-42148064, cmzondag@tsvvmerlijn.nl en/of cmdames@tsvvmerlijn.nl
Roderik Robeer (Activiteiten-functionaris): 06-21811276, activiteiten@tsvvmerlijn.nl

Actief lid worden bij Merlijn?!
Lijkt jou het leuk om, naast het voetballen, je steentje bijdragen aan de groei en bloei van Merlijn? Na de ALV van 7 juni jl. zijn er wat wijzigingen opgetreden in de organisatiebezetting, zodat er weer plaats is voor nieuwe enthousiaste mensen. Ben jij geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar secretaris@tsvvmerlijn.nl of wend je direct tot de voorzitter van de commissie waar je graag in zou willen. Op de site onder Leden & Org. -> Commissies zijn ze allemaal te zien.

WK Pool
De tussenstand is te volgen op www.tsvvmerlijn.nl en klik dan op de knop “WK 2006-pool” in het menu.

Mise En Place
De koningin, Fransje Bauer of Louis van Gaal, bij Mise en Place bedien je ze allemaal!
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Vriend van Merlijn
Zoals u welllicht weet is TSVV Merlijn niet de rijkste amateurvereniging van ons land. De PR- commissie van Merlijn probeert op verschillende manieren gelden te werven voor Merlijn. De vereniging is blij dat er veel leden zijn die niet te beroerd zijn om af en toe een handje te helpen en zodoende de kas van Merlijn te spekken. Ik noem als voorbeeld de Nachten van Pendragon waar vele Merlijners van de partij waren! Ondanks dat er door veel mensen hard gewerkt wordt kan de vereniging iedere euro goed gebruiken. In navolging van veel andere amateurverenigingen is er daarom de zgn. “ Vrienden van Merlijn” club opgericht. Oud-leden, familieleden, maar ook jullie vrienden of huisgenoten mogen uiteraard lid worden van die club. Kijk op www.tsvvmerlijn.nl en dan de knop “Vrienden van Merlijn” in het menu om direct naar de informatiepagina te gaan.

Groot Merlijnweekend
A.s. vrijdag gaat een delegatie Merlijners (40-45 man/vrouw sterk) voor een weekendje naar Middelburg. De mensen die meegaan en nog niet de informatiebrief hebben ontvangen, worden verzocht contact op te nemen met Marjolein Mens (leintjuuuh@hotmail.com).

Rest mij niets anders dan jullie nog een hele goede (voetbal)zomer toe te wensen en hopelijk tot morgen en anders tot volgend seizoen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

 

> 2004-2005

 

Beste Merlijnleden,

Bij het sturen van de vorige nieuwsbrief is er iets mis gegaan waardoor (bijna) niemand hem heeft ontvangen. Waarschijnlijk omdat ik nog niet de benodigde rechten had op de Merlijn site.
Ik hoop dat het nu wel lukt. Mocht je de andere wel ontvangen hebben, dan kan het zijn dat je wat dubbele informatie krijgt. Gelieve geen boze emails daarover naar ondergetekende.

In deze nieuwsbrief informatie over:
- Nieuwe bestuur
- Toelichting Begroting
- Weekend
- EK-poule
- Barbecue (spullen meenemen)
- Scheidrechters
- Commissies


- Nieuwe Bestuur:
Na een jammer genoeg teleurstellende seizoensafsluiting (geen nacompetitie voor Zondag 1, geen promotie voor Zaterdag 1, geen kampioenschap voor Zondag 3) gaan we er in ieder geval volgend seizoen weer hard tegen aan om te proberen deze keer wel op het laatste moment aan de goede kant van de score te staan. Dit doen we met een nieuw bestuur dat 19 mei jongstlede het oude heeft afgelost.
Het nieuwe bestuur heeft de volgende samenstelling:
Johan van Arkel, Voorzitter
Rudi Neijenhuis, Secretaris en Vice-Voorzitter
Joost van Boekel, Penningmeester
Tim Montrée, Competition Manager Zondag
Stefan van de Ruit, Competition Manager Zaterdag/Zaal
Dennis Mallant, PR-Functionaris
Menno de Pater, Activiteiten-functionaris

- Toelichting Begroting:
Zoals afgesproken op de ALV, heeft de penningmeester bij de begroting van het komende seizoen een uitleg gemaakt. Als men geïnteresseerd is in de gegevens kan men die opvragen door een mailtje te sturen naar joost001@hotmail.com

- Weekend
Op 18, 19 en 20 juni vindt weer het Merlijn weekend plaats. Opgeven kan nog deze week door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com of door het inschrijfformulier ingevuld in te leveren bij een lid van de activiteitencommissie

- EK-poule
Merlijn organiseert in verband met het naderende EK een EK-poule. Heb je zin om ook wat spanning toe te voegen aan wedstrijden als bijvoorbeeld Zwitserland-Kroatië en Rusland-Griekenland? Download het formulier dan en lever het voor 11 juni ingevuld in bij Daan Baks, of op de Merlijn-box in de pendragon kamer. Als je ook je vrienden en familie vraagt er een in te vullen wordt de prijzenpot voor jezelf alleen maar groter, want zeg nou zelf, jij hebt toch het meeste verstand van voetbal?

- Barbecue
Op 10 juni vindt weer de Merlijn barbecue plaats. Tijdens deze barbecue kan kennisgemaakt worden met nieuwe spelers/trainers/bestuursleden. Selectiespelers van zowel Zaterdag als Zondag worden om 19:00u verwacht, de rest om 20:00u. Kosten van de berbecue bedragen ongeveer €5,- en je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com.
Tevens dienen alle spelers die Merlijnspullen in hun bezit hebben (d.w.z. tassen, trainingspakken e.d.) deze mee te nemen naar de barbecue.

- Scheidsrechters
Voor volgend seizoen is het de bedoeling dat een scheidsrechterscursus gegeven gaat worden. Er gaat gewerkt worden met vaste scheidsrechters. Deze scheidsrechters zullen dan vrijgesteld worden van andere taken zoals wassen. Als je interesse hebt in het fluiten van een paar wedstrijdjes per seizoen geef je dan op door een mailtje te sturen naar Tim Montrée ( fcdb2@hotmail.com )

- Commissies
De meeste commissies worden voor de aanstaande bestuursperiode opnieuw gevormd. Lijkt het je leuk om naast je studie iets actiefs voor je vereniging te doen?
Merlijn heeft voor bijna alle commissies nog nieuwe leden nodig. Heb je altijd al graag stukjes willen schrijven of benken voor in de MI, heb je een vlotte babbel en vind je het leuk om contact te hebben met sponsoren, bruis je van de ideeen op het gebied van activiteiten? Stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl voor meer informatie.

met sportieve groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie mijn vorige nieuwsbrief kregen. Reden hiervoor is natuurlijk dat er momenteel weinig te melden is omdat de competitie een aantal weken geleden afgelopen is. Ook staan er voorlopig geen activiteiten op het programma. Toch zijn er nog een aantal dingen die voor volgend seizoen geregeld dienen te worden.

In deze nieuwsbrief infomatie over:
- Voorbereiding
- Inleveren trainingspakken en tassen
- Commissies
- Vrijwilligers
- Competities, geen promotie Zondag 3


- Voorbereiding
De voorbereiding begint in de week van 9 augustus voor selectieteams met 2 trainingen in de week. Tot 29 augustus kan er niet worden getraind op de accomodatie van het sportcentrum.
Er wordt uitgeweken naar het Theresiaveld en naar Dongen. Voor de niet-selectie elftallen zijn geen trainingen geregeld voor 29 augustus, zij moeten onderling afspraken maken als ze willen trainen. Ook staat er in de voorbereiding de Merlijn-Cup op het programma. Dit toernooi zal op 22 augustus bij Sarto plaatsvinden.

- Inleveren trainingspakken en tassen
Iedere speler van Merlijn die in het bezit is van een trainingspak en/of een tas en/of eventueel andere spullen die niet van hem zijn dient deze in te leveren op de verenigingenkamer van het sportcentrum. Begeleid met een briefje van wie de spullen zijn. Je kunt ze ook persoonlijk aan Stefan van de Ruit geven. Als je je spullen niet inlevert voor 17 juli, de datum die in het contract staat welke je als het goed is aan het begin van het jaar hebt getekend, dan volgt een boete.

- Commissies
Verschillende commissies zijn nog op zoek naar nieuwe mensen. Vooral de activiteiten commissie kan nog wel wat nieuw bloed gebruiken. De eerstvolgende activiteit van de commissie zal zijn; het organiseren en in goede banen leiden van de Merlijn standjes tijdens de Nachten van Pendragon en de TIK-markt. Lijkt het je verder leuk om bij alle activiteiten van Merlijn een vinger in de pap te hebben, schroom dan niet en mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl. De redactie van het clubblad is nog op zoek naar enthousiaste zaterdagvoetballers die ervoor zorgen dat de zaterdag in het clubblad niet onderbelicht wordt.

- Vrijwilligers
Voor tijdens de TIK-week en tijdens de hart-van-Brabantloop zoekt het sportcentrum nog vrijwilligers om mee te helpen. Merlijn krijgt hier middels een medewerkersregeling dan geld voor. Wil je graag je club een handje helpen en zelf ook een leuke avond hebben geef je dan op door een mailtje te sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl.

- Competities
Sinds een aantal dagen zijn de nieuwe competitie indelingen bekend. Deze staan inmiddels op de site. Benieuwd welk team volgend seizoen naar Rust Roest 4 uit moet, of naar Waspik-Zuid om bij het gerenommeerde ‘The White Boys’ 3 punten uit het hol van de leeuw weg te slepen? Kijk dan even op de www.tsvvmerlijn.nl. Helaas is het niet gelukt om de promotie-aanvraag van Zondag 3 ingewilligd te krijgen. Zij voetballen volgend seizoen weer reserve 6e klasse, kampioenen mannen!

Rest mij enkel nog een ieder een fijne vakantie toe te wensen. Vergeet vooral niet aan je conditie te werken in de vakantie zodat je volgend seizoen die basisplaats waar je altijd al van droomde kunt verwezelijken.

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

Nu de emailfunctie op de site van Merlijn weer werkt is het tijd voor een nieuwsbrief. Want de laatste dateert al van veel te lang geleden. Inmiddels is het seizoen 2004-2005 enkele wedstrijden oud en kunnen we constateren dat het na een moeizaam begin steeds beter gaat. Zo hebben bijvoorbeeld Zondag 2 en Dames 1 afgelopen zondag hun eerste overwinning behaald en hebben Zaterdag 3 en Zondag 3 bewezen ook tegen goede tegenstanders punten te kunnen pakken. Ook de zaalvoetballers hebben bewezen in goede vorm te zijn. Zowel het eerste als tweede zaalvoetbalteam is door in de beker.

Uitslagen van afgelopen weekend:
Vrijdag:
z.v.v. Helma - Merlijn 1 3-8
Maradgo mode – Merlijn 2 8-1

Zaterdag:
BVV Caterpillar 1 - Merlijn 1 2-1
Nivo Sparta 7 - Merlijn 2 2-5
Merlijn 3 – SET 3 3-0

Zondag:
Merlijn 1 – The White Boys 1 5-1
Merlijn 2 – ZIGO 3 3-1
Merlijn 3 – Jong Brabant 3 1-1
Dames – Waspik 1 2-1

Bestuursleden gezocht.
Binnenkort is er weer een algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering zullen een aantal bestuursleden zich terugtrekken uit het bestuur. We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk lijken om een jaartje (meer mag natuurlijk) mee te helpen het functioneren van de vereniging als geheel te verbeteren. Heb je interesse, spreek dan eens een bestuurslid aan.

www.tsvvmerlijn.nl
Onze site wordt momenteel vernieuwd. Neem eens een kijkje naar de nieuwe layout. En vergeet niet de verbeterde statistieken eens door te pluizen om te kijken hoeveel je doelpunten of wedstrijden je in je gehele Merlijn carriere hebt mogen aantekenen en of je niet al recht heb op een jubileumwedstrijd. Bij deze wil ik Moswa alvast, hoewel het nog niet helemaal af is, complimenteren met het geleverde werk.

Records.
De afgelopen weken zijn er weer wat records gesneuveld. Zo heeft Zaterdag 3 met maar liefst 25-2 gewonnen. Dit is een nieuw clubrecord. Het vorige stond op naam van Zondag 2, die vorig seizoen al eens met 15-1 wonnen. Tevens is afgelopen zondag de succesvolste zondag ooit. Niet alle teams wisten te winnen maar toch zijn de 10 punten uit 4 wedstrijden voldoende voor een nieuw record. En de Dames hebben de eerste punten ooit behaald voor een Merlijn damesteam.

Oud-leden.
Er zijn een aantal mensen die nog mailtjes van Merlijn ontvangen. Ook al zijn ze al een tijdje geen lid meer. Ik heb deze oud leden inmiddels uit het ledenbestand verwijderd, maar omdat Moswa nog bezig is met de site kan ik jullie nog niet van de site verwijderen vanwaar de mails worden verstuurd. Dit zal ik proberen zo snel mogelijk te doen als de site weer in optimale staat is.

Dit was het weer voor deze nieuwsbrief. Rest mij nog het volgende; bereid je maar vast voor op activiteiten die nog komen gaan over niet al te lange tijd, oftewel zoek je harkteam maar weer bij elkaar.

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

In het kader van lid-tevredenheid dacht ik jullie maar weer eens op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen binnen Merlijn.
En zeg nou zelf; wat is er fijner dan op een regenachtige koude woensdagmiddag een nieuwsbrief te krijgen?

Nieuwe truien.
Er zijn weer 50 nieuwe Merlijntruien besteld. Jij kunt ook in het bezit komen van zo’n mooie trui. (Zwarte ‘hooligan’ trui, met logo van Merlijn voorop en de tekst ‘TSVV Merlijn’ achterop) Hoe? Door een mailtje te sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl met als onderwerp: Merlijntrui. Vergeet niet je maat ook te vermelden, er is keuze uit S, M, L en XL.

Deadline volgende MI.
Komende week komen jullie als het goed is allemaal in het bezit van de eerste Merlijn International van dit seizoen, maar aan de volgende MI wordt alweer hard gewerkt. Als je jezelf een begenadigd schrijver vindt dan wordt het zeer gewaardeerd als je een stukje schrijft. De deadline voor de volgende MI is 1 december. Je meesterwerkjes kun je naar tsvvmerlijn@uvt.nl sturen.

Materialen Merlijn.
Aan het eind van vorig seizoen zijn alle tenues, ballen en andere materialen geteld. Er bleek het een en ander te ontbreken. Aan jullie de vraag om even in je kast te kijken of je niet per ongeluk een keer iets van merlijn hebt meegenomen en, mocht dit het geval zijn, het zo snel mogelijk te retourneren aan Stefan van de Ruit of Tim Montree.

Sportkaart
Vanaf deze week zal er intensief gecontroleerd worden op het bezit van een sportkaart bij de trainingen. Leden die nog niet in het bezit zijn van een sportkaart worden dringend verzocht er alsnog een aan te schaffen ten einde vervelende confrontaties met sportkaartcontroleurs te voorkomen en deelname aan trainingen veilig te stellen.

Harkfestijn
Woensdag 24 november is het weer zo ver. Het inmiddels zowel beroemde als beruchte Merlijn Harkfestijn komt eraan.’s Neerlands mooiste bierestafette. Inschrijven kan door een inschrijfformulier in te vullen. Deze hangen binnenkort op het bord in het sportcentrum of zijn te downloaden van de site. Een team bestaat uit 5 personen en het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon. Hiervoor krijg je in ieder geval 3 biertjes en is de rest van de avond het bier €1,20. Ook niet-leden mogen meedoen aan deze bierestaffette.


Met sportieve groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

In deze nieuwsbrief veel nieuws over de ALV. Deze vindt plaats op woensdag 1 december. Alle leden zijn uitgenodigd. Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen komen. Ten eerste omdat het je betrokkenheid bij de club toont, ten tweede omdat tien procent van de leden aanwezig moet zijn om het een rechtsgeldige ALV te laten zijn. De trainingen van de zaterdag- en damesteams zullen worden verplaatst naar donderdag. Mocht je toch niet kunnen komen, meld je dan schriftelijk af door een mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl te sturen.

Agenda ALV.
De agenda van de ALV hebben jullie als het goed is allemaal al thuisbezorgd gekregen, maar voor de zekerheid staat hij hieronder nogmaals.
1. 20:00 uur Opening
2. 20:00 uur Vaststellen agenda
3. 20:05 uur Notulen vorige ALV’s
4. 20:15 uur Mededelingen bestuur
5. 20:40 uur Clubreglementen
6. 20:45 uur Financieel eindverslag 2003-2004
7. 20:50 uur Financieel tussenverslag 2004-2005
8. 20:55 uur Verslag kascontrole commissie
9. 21:00 uur PAUZE
10. 21:15 uur Decharge bestuursleden
11. 21:25 uur Installatie bestuursleden
12. 21:30 uur Tweede helft seizoen 2004-2005
13. 22:00 uur WVNTTK
14. 22:05 uur Rondvraag
15. 22:10 uur Sluiting

Notulen 8e ALV.
De notulen van de 8e ALV staan op de site van Merlijn. Iedereen die ze wil lezen kan ze daar downloaden. Je moet wel ingelogd zijn om ze te kunnen lezen. Je kunt ze vinden door op het kopje Algemeen in het menu te klikken en dan naar de map Notulen te gaan.

Clubreglementen.
Ook onder het kopje Algemeen zijn toegevoegd de clubreglementen zoals voorgesteld door het bestuur. Op de ALV wordt hier op teruggekomen, het is dus handig om ze vooraf door te lezen.

Nieuwe bestuursleden.
Een aantal bestuursleden zal aftreden:
Johan van Arkel als Voorzitter
Stefan van de Ruit als Competition Manager Zaterdag/ Zaal
Menno de Pater als Activiteiten functionaris
Dennis Mallant als PR functionaris
Het bestuur zal de volgende kandidaten voorstellen ter installatie in het bestuur van TSVV Merlijn:
Ruud Coenen als Voorzitter
Menno de Pater als Competition Manager Zaterdag/ Zaal
Paul Ludena Delgado als Activiteiten functionaris
Martijn van Bockel als PR functionaris
Merlijntruien.
Er zijn nieuwe truien. Iedereen die er nog geen heeft maar wel een wil (of een tweede), kan een mailtje sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl onder vermelding van je naam en de maat die je wilt.


Met sportieve groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden

In deze donkere bijna geheel voetballoze dagen een nieuwe nieuwsbrief om het leed te verzachten. Want hoewel er weinig activiteit is op het veld is er achter de schermen genoeg gaande. Bijna alle actieve leden van Merlijn zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest.
Het darttoernooi is geweest alwaar Rood en Montrée de eerste prijs hebben binnengesleept. Er is een promotiedag geweest op de UvT, waar in ijzige kou en in de sneeuw de mensen van de wervingscommissie plus nog wat fanatieke supporters een zware dag achter de rug hebben. Hulde daarvoor (en beterschap Wouter). Ook zal er een dezer dagen een nieuwe MI op de mat ploffen en zijn de trainers en spelersraden druk in de weer om iedereen op de hoogte te houden van de actuele weersomstandigheden en wanneer er wel en wanneer er niet gevoetbald wordt. En de voorbereidingen voor het lustrum zijn in volle gang.

Het programma voor het lustrum ziet er voorlopig als volgt uit:
Op Zondag 29 mei is er een toernooi. Dit toernooi zal gehouden worden bij Broekhoven.
Op Dinsdag 31 mei bestaat Merlijn officieel 5 jaar en is er een receptie, ook bij Broekhoven.
Op Donderdag 2 juni is er een open themafeest in de Boekanier
Op Zaterdag 4 juni is er een gala, op een nader bekend te maken locatie.
Hou deze week dus vrij!!!

Heb jij het ook koud?
Dan heeft Merlijn het antwoord. Sinds kort zijn er weer Merlijnsjaal en Merlijntruien te koop bij onze penningmeester. Om in het bezit te komen van zo’n sjaal of trui stuur je een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl. De trui is zwart met achterop in witte letters TSVV Merlijn en voorop het Merlijnlogo. De sjaals zijn natuurlijk zwart met wit. Een zwarte sjaal met in grote witte letters TSVV Merlijn er op en aan beide uiteinden het Merlijnlogo.

De grote ‘Vrienden van Merlijn$ - Loterij
Tijdens de nieuwjaarswedstrijd zijn de ‘Vrienden van Merlijn’ weer heel even terug van weg geweest en onder de aandacht gebracht van de leden. Echter, de Vrienden van Merlijn zijn onderverdeeld in oud-leden en familie-leden. Deze nieuwe actie is er voornamelijk op gericht nieuwe familie-leden te werven.
Komende twee weken gaan we van start met een geheel nieuwe actie, namelijk de ‘Vrienden van Merlijn-loterij’. Tijdens de actie worden alle leden gevraagd binnen de gestelde periode 1, 2 of meer nieuwe Vrienden van Merlijn te werven, bijvoorbeeld je ouders, buurman, opa en oma etc. Voor iedere nieuwe ‘vriend’ die je aanlevert ontvang je 1 lot voor de loterij die zal worden gehouden aan het einde van de actie. Dus hoe meer vrienden je werft, des te groter de kans dat je iets wint!
Speciaal voor de ‘Vrienden van Merlijn’ zal er een zonnige dag worden uitgekozen om hen allen uit te nodigen om naar een wedstrijd van hun Merlijners te komen kijken. Op deze manier kunnen zij ervaren wat voor een fantastische club zij steunen. Ze worden ontvangen met koffie en gebak en aansluitend zal een gezellige borrel volgen met hopelijk een extra overwinning op zak!
De actie loopt tot vrijdag 11 maart. Je kunt een Vrienden van Merlijn inschrijfformulier downloaden op www.tsvvmerlijn.nl

Verenigingenfeest
Op dinsdag 15 maart 2005 organiseert Sportraad Pendragon het verenigingenfeest! Dit feest zal plaatsvinden in discotheek The Blitz aan de Heuvelring 116 te Tilburg. De aanvang is om 22:00 uur en het feest zal rond 03:00 afgelopen zijn. Op deze avond draaien DJ Frisco, ondersteunt door saxofonist IJsbrand van $t Zand en percussionist Alex Magno Da Silva. Zij zullen opgevolgd worden door judoka en gouden medaille winnaar DJ Dennis van der Geest.
Kaartjes kosten slechts 4 euro en zijn verkrijgbaar bij het bestuur van Merlijn (mail hiervoor naar tsvvmerlijn@uvt.nl) en op de Pendragonkamer op het sportcentrum.

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

Een aloud gezegde luidt: na regen komt zonneschijn. Dit moet je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Letterlijk, immers na begin maart nog sneeuwpoppen te hebben gebouwd kon men twee weken later al een terrasje pakken. Dit betekent dat er waarschijnlijk geen wedstrijd meer afgelast zal worden (behalve dan misschien bij Olympus), en dat het einde van de competitie met rasse schreden nadert. Hetgeen mij brengt bij de figuurlijke betekenis. Want aan het einde van de competitie worden de prijzen verdeeld. En na een wat matige start van Zaterdag 1 en Zondag 1 hebben beide kansen om een periode te pakken, heeft Zondag 2 eindelijk weer eens gewonnen en is het zo goed als zeker dat er in ieder geval niet gedegradeerd gaat worden en heeft Zaterdag 2 een steeds vastere kern met spelers waardoor er steeds minder geleend hoeft te worden van andere elftallen, na regen komt dus zonneschijn. Heeft Zondag 3 verloren met 8-1, hetgeen de grootste nederlaag van dit seizoen is die ze delen met de Dames (9-2 en 7-0), maar Dames en Zondag 3: onthoudt goed dat na regen zonneschijn komt! Zaterdag 3 heeft vandaag een virtuele kampioenswedstrijd. Zij moeten aantreden tegen de enige ploeg waarvan men verloren heeft dit seizoen, maar gelukkig komt na regen zonneschijn, dus deze keer winnen ze.
Zaal 1 heeft verloren van Zaal 2, maar draaien wel lekker bovenin mee in de competitie, ergo, na regen komt zonneschijn. Zaal 2 staan bovenaan en met nog 5 wedstrijden te gaan en 4 punten voorsprong hopen we maar dat er na zonneschijn geen regen komt!

Verder in deze nieuwsbrief:
Leden gezocht voor de PR-commissie
Familiedagen
Lustrum
Pre-Lustrumfeest
GNSK

PR-commissie
De PR-commissie zoekt nog mensen die zich willen inzetten om de naam(sbekendheid) van Merlijn te verbeteren, om mee te helpen activiteiten te promoten en om sponsors te strikken. Heb je interesse in onder andere deze werkzaamheden neem dan contact op met Martijn van Bockel, of stuur een mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Familiedagen
Binnenkort staan de familiedagen op het programma. De bedoeling is dat iedereen zijn ouders/broers/zussen/opa’s/oma’s etc. etc. meeneemt. Van Merlijn krijgen zij dan koffie en gebak alvorens ze kunnen genieten van jullie voetbalkunsten. Als jullie van tevoren aangeven hoeveel familieleden er komen, dan kunnen we daar rekening mee houden. Stuur daarvoor even een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl
De familiedag voor de Zondagafdeling is op 3 april, voor de Zaterdagafdeling op 23 april.

Lustrum
Onder het motto: ‘een beetje herhaling is nog nooit iemand dood van gegaan’ hieronder nogmaals het programma voor het lustrum zoals dat er nu uitziet.
Op Zondag 29 mei is er een toernooi. Dit toernooi zal gehouden worden bij Broekhoven.
Op Dinsdag 31 mei bestaat Merlijn officieel 5 jaar en is er een receptie, ook bij Broekhoven.
Op Donderdag 2 juni is er een open themafeest in de Boekanier
Op Zaterdag 4 juni is er een gala, op een nader bekend te maken locatie.
Hou deze week dus vrij!!!
Om jullie alvast een beetje op te warmen voor het grote feest is er op dinsdag 12 april een pre-lustrumfeest, dit zal plaatsvinden in de Boekanier. Binnenkort zal hierover meer informatie te vinden zijn op de site.

GNSK
Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vindt weer het jaarlijkse Groot Nederlands Studenten Kampioenschap oftewel GNSK plaats. Dit zijn 3 dagen vol alcohol, feesten en studentenhumor en natuurlijk wordt er ook nog gevoetbald. Wil en kan je op deze dagen het mooiste voetbaltoernooi van Nederland meemaken (Het WK onder 20 is er niks bij), stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Veel zonneschijn en weinig regen gewenst aan allen,

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden,

Spring is in the air en dat is altijd reden voor de KNVB om de competitie maar af te laten lopen. Ja hoor, wordt het eindelijk lekker weer en dan zit je wekenlang op de zondagmiddag bij je schoonouders op de koffie omdat er geen voetbal is. Gelukkig gaan we met z’n allen nacompetitie halen om het seizoen wat te rekken. En dan bedoel ik natuurlijk Zaterdag 1 en Zondag 1. Zaterdag 1 heeft het nog helemaal in eigen hand. Als zij aanstaande zaterdag winnen van WSC dan zijn zij winnaar van de 3e periode. Kom dus allemaal kijken als je kan! De wedstrijd wordt gespeeld bij Broekhoven en begint om 14:30. Voor Zondag 1 ligt het allemaal wat moeilijker, zij zijn afhankelijk van het resultaat van de concurrenten en kunnen zondag nog niets veilig stellen maar moeten in ieder geval wel winnen.

Wie in elk geval wel al ergens zeker van is, is Zaterdag 3. Zij zijn vorige week zaterdag 16 april kampioen geworden. Na een eenzijdige kampioenswedstrijd die eindigde in een 11-0 overwinning voor de zwart-witten werden zij het eerste Merlijnteam dat kampioen is geworden! Er werd eerst gefeest bij Broekhoven, waarna het feest zich verplaatste naar Cul de Sac. Het zal in ieder geval laat zijn geworden die bewuste avond.

Bestuursleden gezocht
Voor de volgende bestuursperiode, die in zal gaan na het lustrum (dus begin juni) zijn wij nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wil jij je ook een seizoen lang inzetten om Merlijn nog groter, mooier en beter te maken, stuur dan een mail naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Familiedag Zaterdag
Op zaterdag 23 april zal er een familiedag worden georganiseerd voor de zaterdagafdeling. Op deze dag worden namelijk al jullie familieleden uitgenodigd een wedstrijd van jullie bij te wonen! Ze zullen worden ontvangen met koffie en gebak om vervolgens jullie aan het werk te zien.
Het programma voor die dag is (onder voorbehoud):
12.30 Zaterdag 2 - Kerkwijk 3
14.30 Zaterdag 1 - WSC 1
Als jullie van tevoren aangeven hoeveel familieleden er komen, dan kunnen we daar rekening mee houden. Stuur daarvoor even een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl

Willem II – ADO Den Haag
In samenwerking met Willem II kan Sportraad Pendragon kaarten aanbieden voor vak N voor € 7,50 i.p.v € 13,50 voor de wedstrijd Willem II - ADO Den Haag. Je kan kaarten afhalen voor 29 april op de kamer van Sportraad Pendragon. Je moet wel je identiteitsbewijs of sportkaart meenemen.

Lustrum
Nogmaals het programma voor het lustrum. Zoals jullie zien is nu ook de locatie van het gala bekend. Het belooft een mooie week te worden dus zorg dat je er bij bent.
zondag 29 mei - Openingstoernooi terrein Broekhoven
dinsdag 31 mei - Receptie terrein Broekhoven
donderdag 2 juni - Open Feest café de Boekanier
zaterdag 4 juni - Merlijn Gala in het Willem II stadion

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer, ik hoop jullie de volgende keer te kunnen berichten over behaalde nacompetitie en een eventueel kampioenschap van ons tweede zaalteam. Verder wil ik de Dames veel plezier wensen op hun weekendje en iedereen bedanken die gister de uitzending op radio 1 tot een succes hebben gemaakt.

Met sportieve groet,

De Secretaris


 

Beste Merlijnleden

Het competitiegedeelte van dit seizoen zit er weer op, met uitzondering van Zaterdag 1, die nog actief zijn in de nacompetitie. Maar niet getreurd, want Merlijn zou Merlijn niet zijn als wij niet gewoon door gingen met het roven van jullie vrije tijd. Ditmaal in de vorm van allerhande geweldige activiteiten. Zo staat er nog dit weekend het GNSK op het programma in Nijmegen en een toernooi bij Sarto op zondag en dan is het de week daarop alweer tijd voor het eerste lustrum van jullie geliefde zwart-witte club. Tevens staat er een ALV op de planning en een kennismakingsbarbecue. Hierover later in deze nieuwsbrief meer.

Lustrum
Om maar meteen met de deur in huis te vallen begin ik even bij de grootste activiteit. Vanaf zondag 29 mei is het zover. Een week lang staat de vereniging dan in het teken van haar vijfde verjaardag. Het programma was al bekend, nu ook de aanvangstijden van de activiteiten.
Op 29 mei beginnen we met een openingstoernooi. Inschrijven kan individueel of in teams van 6 tot 9 personen de aanvang van het toernooi is om 12:00 uur. Er zal mogelijkheid zijn om de amstelcupfinale te bekijken.
Op 2 juni is er een open feest in de Boekanier, aanvang daarvan is 22:00 uur. Het thema is “groene ballen” degene die het origineelste in thema is wint een prijs. Er zal een gratis fust worden aangeboden door de Boekanier en tevens zullen er de hele avond 2 speciale lustrumshotjes te verkrijgen zijn voor €1,- en natuurlijk is er zoals altijd weer pijpavond, waarbij je maar €1,- betaalt voor een pijpje bier.
Op 4 juni is het gala in het Willem II stadion. Met onbeperkt drank, een dj, een band, een casino en een verrassingsact. Het gala begint waarschijnlijk om 20:30 uur.
En heel belangrijk; onder de personen die bij alle drie de bovenstaande activiteiten aanwezig zijn wordt een reis verloot. Voor meer informatie over het lustrum check je onze site: www.tsvvmerlijn.nl

Nacompetitie Zaterdag 1
Aanstaande zaterdag 21 mei en de week daarop, zaterdag 28 mei speelt het eerste zaterdagteam nacompetitiewedstrijden bij Broekhoven. Na 1 gespeelde wedstrijd is de stand als volgt:
1. Alliance, 3 punten, doelsaldo +2
2. Kerkwijk, 3 punten, doelsaldo +1
3. ASH, 0 punten, doelsaldo -1
4. TSVV Merlijn, 0 punten, doelsaldo -2
Maar er is nog niets verloren want de eerste twee promoveren naar de derde klasse dus Merlijn heeft alles nog in eigen hand.
Het programma ziet er als volgt uit:
Zaterdag 21 mei:
TSVV Merlijn – Kerkwijk 14:30
ASH –Alliance 14:30
Zaterdag 28 mei:
Kerkwijk – Alliance
TSVV Merlijn – ASH
Kom dus allemaal, het liefst beide zaterdagen Merlijn aanmoedigen bij Broekhoven, er staat nog veel op het spel.

Open training dames
Wij hopen volgend jaar een tweede damesteam te kunnen laten starten. Onze dames hebben daarom een open training georganiseerd op woensdag 25 mei om 18:00 uur bij Broekhoven. Ken je nog dames (bijvoorbeeld de vriendin van Jos) die geïnteresseerd zijn in voetbal nodig ze dan uit om mee te komen trainen. Aansluitend zal er een kleine borrel worden georganiseerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein (leintjuuuh@hotmail.com)

Algemene Ledenvergadering (ALV)
Elk halfjaar wordt er een ALV gehouden. In verband met het lustrum zal de ALV dit keer gehouden worden in juni en wel op woensdag 22 juni. De ALV zal plaatsvinden in de Groote Schouw op de bovenste verdieping. Te zijner tijd zullen jullie een uitnodiging in de bus ontvangen met de agenda voor de vergadering erbij.

Kennismakingsbarbecue
Op 30 juni wordt er voor alle competitieleden een barbecue georganiseerd op het sportcentrum. Dit is een min of meer verplicht onderdeel van de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De nieuwe mensen kunnen zo op een ontspannende manier kennis maken met de rest van de selectie, de trainers zullen hun grootse plannen ontvouwen voor het nieuwe seizoen en het programma van de voorbereiding zal bekend gemaakt worden. Schrijf deze dag dus alvast in je agenda.

Dat was weer de nieuwsbrief van deze keer. Rest mij nog iedereen die op vakantie gaat veel plezier te wensen en iedereen die gebukt gaat onder de zware last van tentamens veel succes te wensen. Tot ziens bij de activiteiten.

Met zwart-witte groet,

De secretaris


 

> 2003-2004

 

Beste leden,

De vakantie is voor de meesten alweer voorbij. In ieder geval is het voetbalseizoen weer van start gegaan met de bekerwedstrijden. Vandaar dat er weer een hoop nieuwtjes zijn die toch zeker verspreid dienen te worden.

In deze nieuwsbrief komen de volgende items ter sprake:
- Bedankje aan de harde werkers
- Singel release Twan Lijten
- Zaterdag/zondag uitwisseling
- GNSK
- Suggesties Merlijn clublied
- Foto$s digitaal inleveren
- Bedankje aan Mise & Place
- Zaalvoetbal
- Reiskostenvergoeding
- Studentenhap voor 4 euro!

Bedankje aan alle harde werkers
Tijdens de nachten van Pendragon hebben vele spelers zich voor de vereniging ingezet door bij de garderobe te staan, of buiten met het beachvoetbal te helpen Merlijn te promoten. Allen hartstikke bedankt hiervoor, dit heeft de vereniging weer een leuk bedrag opgeleverd!

Singel release Twan Lijten
Zoals de meeste van jullie al weten wil Twan Lijten shirtsponsor worden van zaterdag 2. Hiervoor hoeven we alleen maar met een leuke groep aanwezig te zijn bij zijn singel release "alleen/alleen"op donderdag 28 augustus(morgen) om 18.00 uur voor Van Leest in de Heuvelstraat. Daar houdt hij dan een live optreden en een signeersessie. Het zaterdagteam is al opgebeld en vele van hen zullen Twan gaan toejuigen. Voor de andere teams wordt het iets lastiger om aanwezig te zijn, maar niet getreurd ook jullie kunnen vanaf 00.00 uur in de Schouw op vertoon van zijn nieuwste singel (bij het bestuur verkrijgbaar) gratis drinken. Wanneer we met voldoende mensen aanwezig zijn, wordt hij onze shirtsponsor. Dus kom allemaal naar zijn singelrelease en/of naar zijn feest $s nachts! Met vele mensen van Merlijn wordt ieder feest gezellig. Dus tot morgen allemaal.

Zaterdag/zondag uitwisseling
Momenteel is de zondagselectie erg groot. Vanaf volgende week zal duidelijk worden wie een basisplaats krijgt en wie niet. De zondagtak krijgt dit jaar maar 3 teams. Wil je graag iedere wedstrijd spelen en ben je op zaterdag vrij, kom dan gewoon op zaterdag voetballen dan heb je altijd een basisplaats.

GNSK
Dit jaar wordt het GNSK in Tilburg gehouden. Voor de organisatie van zo$n groot toernooi wordt een aparte commissie vanuit Pendragon in het leven geroepen. Het zou mooi zijn als een of meerdere spelers van Merlijn in deze commissie gaan plaatsnemen om zo onze belangen te behartigen. Heb je interesse neem dan even contact op met Marieke.

Suggesties Merlijn clublied
Suggesties voor het Merlijn clublied zijn nog steeds welkom. Wanneer het lied op papier staat gaat Twan Lijten het inzingen.

Foto$s digitaal inleveren
Foto$s voor de Merlijnkortingspas of voor op de website kunnen al digitaal worden ingeleverd. Wanneer de pasjes gemaakt worden zal nog een oproep plaatsvinden.

Bedankje Mise & Place
Afgelopen zaterdag hebben 14 spelers van zaterdag een hele dag gewerkt op Mysteryland in ruil voor hele mooie jassen die aangeboden zijn door Mise & Place. Merlijn bedankt Mise & Place hiervoor.

Zaalvoetbal
Nog steeds zijn niet alle pasfoto$s ingeleverd. Bij deze de laatste oproep.

Reiskostenvergoeding
Wanneer iemand voor Merlijn gereden heeft, kan dit aan Stefan van de Ruit worden doorgegeven. Geef even aan wanneer en waar je naar toe gereden hebt en voor welk team.

Studentenhap voor 4 euro
Van maandag tot en met donderdag kan je bij plezanterij De Schouw een studentenhap krijgen voor 4 euro. Je kan hierbij denken aan kogelbiefstuk, spare-ribs, duitse steak of schnitsel.
Vertel het voort want deze aanbieding geldt ook voor niet-Merlijn leden.

Dit was hem dan weer.
Ik hoop jullie allemaal morgen om 18.00 uur bij van Least of 00.00 uur bij plezanterij de Schouw te zien om onze sponsor binnen te halen.

groeten,

Marieke


 

Hallo allemaal,

Ook vandaag zijn er weer een aantal mededelingen:
- Sjaal en polo$s
- Pasjesfeest
- Pasfoto$s
- GNSK-commissie
- Weekendcommissie
- Zaterdagleden

Sjaal en Polo$s
Deze artikelen zijn bij Jasper te krijgen. Polo$s zijn er alleen nog in de maat M, die redelijk groot uitvalt. Jasper is te bereiken op het volgende adres: jschramade@hotmail.com. Hij spreekt dan zelf met je af waar en hoe laat je de sjaal of polo kan ophalen.

Pasjesfeest
Het pasjesfeest wordt gehouden op donderdag 9 oktober in de Boekanier. Alle leden, dus ook trainingsleden zijn welkom. Tijdens dit feest krijg je een pasje waarmee je 0,50 euro korting van zondag tot en met donderdag krijgt op de bierprijs bij de Boekanier en 10% korting op alle artikelen die je bij Wilkin Sport koopt.

Pasfoto$s
Voor het pasje moet iedereen een pasfoto inleveren. Dus ook de mensen die al een pasje hebben, er worden nieuwe pasjes gemaakt en de oude zijn niet meer geldig. Deze pasfoto$s kunnen ingeleverd worden bij de mensen die in de spelersraad deelnemen:
Zondag 1: Peter Meuleman
Zondag 2: Inleveren bij bestuurslid
Zondag 3: Bram van Dun of Ben van Gils
Zaterdag 1: Thijs Smudde en Tim van Heck
Zaterdag 2: Roy van Kleef
Vrouwen: Marieke van Sambeeck
Daarnaast is er de mogelijkheid om een pasfoto in een envelop in het postvakje van Merlijn op de Pendragon kamer te leggen. Zet wel even je naam achter op de foto.
De pasfoto$s kunnen tot uiterlijk woensdag 1 oktober ingeleverd worden, daarna worden de pasjes gemaakt. Zonder pasje krijg je geen korting op de bierprijs bij de Boekanier en dit beleid is een stuk strenger geworden t.o.v vorig jaar. Dit geldt ook voor alle trainingsleden.

GNSK-commissie
Dit jaar wordt het GNSK georganiseerd in Tilburg. Merlijn moet zorgen voor het voetbalgedeelte van dit toernooi. Jack Stultiens heeft al aangegeven interesse te hebben in het organiseren van deze activiteit. Wie heeft er zin om hem hiermee te helpen? We zoeken nog 2 a 4 personen voor de commissie. Voor meer informatie kan je een mailtje sturen naar het bekende adres.

Weekendcommissie
We zijn ook op zoek naar mannen of vrouwen die komend jaar het weekend willen organiseren. Heb je het in je om er weer een geslaagd weekend van te maken, laat dan Dennis Mallant iets weten.

Zaterdagleden
De zaterdagtak is nog steeds niet helemaal gevuld, dus weet je nog iemand die graag op zaterdag wilt spelen, geef dan door dat Merlijn nog steeds op zoek is naar spelers en dat een basisplaats bijna gegarandeerd is.


Tot volgende woensdag

Secretaris der TSVV Merlijn
 

Beste mensen,

Afgelopen weekend zijn er weer 5 wedstrijden gespeeld. Helaas bleven de resultaten uit.... Meer hierover op het einde van de nieuwsbrief. Verder komen de volgende punten aan bod:

- Voetbal International
- Pasjes feest/ pasfoto$s
- Verantwoordelijkheid
- Sportkaarten
- Weekendcommissie

Voetbal International
Zondag twee heeft op eigen initiatief tassen voor het tweede geregeld. Het enige wat Merlijn hiervoor hoeft te doen is eenmalig de ledenlijst ter beschikking stellen. Jullie worden dan een keer gebeld door Voetbal International met de vraag of jullie lid willen worden. Heb je geen interesse dan wordt je daarna niet meer benaderd door hun. Verder krijgt Merlijn per 10 abonnementen een gratis wedstrijdbal, dus alle reden om aan deze actie mee te doen.

Pasjesfeest/pasfoto$s
Donderdag 9 oktober vindt het pasjesfeest plaats. Er missen nog steeds vele pasfoto$s. Degene die op het feest bier tegen de gereduceerde prijs willen drinken kunnen nog tot en met dit weekend een pasfoto inleveren. Dit geldt ook voor de dames en zaalvoetballeden. De pasfoto$s kunnen ingeleverd worden bij de volgende personen of in een envelop met je naam erop in het postvakje van Merlijn op het sportcentrum.
zondag 1: Peter Meuleman
zondag 2: Rudy Nijenhijs
zondag 3: Bram van Dun, Ben van Gils
zaterdag 1: Tim van het Heck, Thijs Smudde
zaterdag 2: Roy van Cleef
dames: de damescommissie
zaalvoetbal: Joram Hoevenaars
Alle pasfoto$s die later ingeleverd worden zijn donderdag niet klaar en deze mensen moeten tijdens het pasjesfeest de reguliere prijs betalen.

Verantwoordelijkheid
Alle teams zijn verantwoordelijk voor hun eigen spullen. Dus ook voor alle ballen, waterzakken en bidons. Zorg dat na iedere wedstrijd alles compleet weer mee naar huis genomen wordt.


Sportkaarten
Zoals vele van jullie al gemerkt hebben wordt deze week en de komende weken intensief gecontroleerd op het sportcentrum. Zonder sportkaart en met sporttas kom je het sportcentrum niet in, ook niet om na de training nog wat te gaan drinken. Degene die nog geen sportkaart hebben kunnen deze nog steeds aanvragen.

Weekendcommissie
Er zijn nog steeds mensen nodig die het weekend willen organiseren. Denk je goede ideeen te hebben, stuur dan een mailtje naar Dennis: ddmallant@hotmail.com

Er volgt nu, naar aanleiding van vele verzoeken van jullie, een korte bespreking van de wedstrijden van afgelopen weekend.
Zaterdag:
Om kampioen te kunnen worden, moet je wedstrijden winnen. Zaterdag 1 was dan ook gebrand om dit te doen. Helaas gebeurde dit niet, bij BLC werd met 5-1 verloren. De recratieve teams hebben het wel goed gedaan afgelopen weekend. Zaterdag 2 wist met een bij elkaar geschraapt team te winnen met 2-3
Zondag:
De zondag was erg. Ieder die van voetbal houdt heeft erg lopen balen. Eerst werd zondag 2 in de pan gehakt:
1-4. Of het kwam door de vele gebleseerden of door de drank die nog niet helemaal uit het lichaam was. De wedstrijd was in ieder geval erg grappig om naar te kijken!
Daarna was het de beurt aan zondag 1 en 3.
Samen met zaterdag 2 heeft zondag 3 de enige twee overwinningen van dit weekend binnen gehaald: 4-1
Had zondag 1 dat maar gedaan. Ze hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt. De score had positiever voor Merlijn kunnen uitvallen, maar de spelers van de Bocht hadden net wat meer wilskracht. 2-4 in het voordeel van de Bocht.

Voor uitgebreidere informatie en een meer mannelijke visie op afgelopen weekend: www.tsvvmerlijn.nl en dan onder het kopje uitslagen op de startpagina.

Veel succes met spelen dit weekend en tot op het pasjesfeest

Secretaris der TSVV Merlijn 

Beste Merlijners,
De nieuwsbrief heeft even platgelegen maar hier is hij dan weer!

UItslagen afgelopen weekend:
zondag1 - Vcb 5-1
zondag2 - Olympus 4 4-4
Zondag3 - WSJ 5 6-5

Zaterdag1 - Were Di 4-1

Zaal: Bruers - Merlijn 5-1 (0-1 bij rust..)

Kortom, een sportief goed weekend voor Merlijn!!

- Woensdag a.s. is de ALV!! Om 18.00uur zal de vergadering beginnen waarna er aansluitend Champions-League voetbal gekeken kan worden. Je komst wordt gewaardeerd.

- Alle mensen die 1 of meerdere keren gereden hebben voor een wedstrijd kunnen hiervoor een vergoeding krijgen bij Stefan v/d Ruit. Reken zelf het aantal kilometers uit en neem contact met hem op.

- De copy voor de nieuwe MI kan tot 1 december ingeleverd worden bij Jasper Schramade. 15 december verschijnt de MI.

- Schrijf je snel in voor het Harkfestijn!! De deelname zal groot zijn. Stuur een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl met daarin je team.

- Er kunnen nog pasfoto$s ingeleverd worden voor een Merlijn - kortingspas. Deze zullen op het Harkfestijn uitgereikt worden. Leg een foto in het postvakje of geef hem aan een bestuurslid.

- Merlijn is nog op zoek naar mensen voor in de Weekendcommissie en voor in de GNSK-commissie!!! Heb je interesse? Stuur een mailtje of neem even contact op met Dennis Mallant.

- 7 november staat er een 5x5 toernooi op het programma. Inschrijven kan nog steeds!! Daarna gezellig samen eten op het sportcentrum.

Volgende week zal er als vanouds weer een nieuwsbrief verschijnen geschreven door onze secretaris Marieke.

Met zwart-witte groet Daan Baks, PR-functionaris


 

Beste Merlijners,

Ieder zal vandaag wel een goed humeur hebben door de prestaties van het Nederlands elftal gisterenavond. Ook de elftallen van TSVV Merlijn hebben vorig weekend goed gespeeld en iedere wedstrijd of gewonnen of gelijk gespeeld. Hier volgen dan ook de uitslagen:

Zaterdag: TSVV Merlijn 1- VOAB 2-0
TSVV Merlijn 2- JPS 3-2
Zondag: Audacia- TSVV Merlijn 1 2-2
VOAB 3- TSVV Merlijn 2 2-3
NOAD 8- TSVV Merlijn 3 1-4

De volgende ondewerpen komen in deze nieuwsbrief voor:
- Pasjes
- Clubliedavond
- Borrel met Complex
- Ideeen omtrent omroep Brabant
- Weekend/ GNSK
- EK kwalificatiewedstrijd dames
- Terugblik op Harkfestijn

Pasjes
Degene die een pasfoto ingeleverd hebben voor het harkfestijn kunnen hun pasje ophalen bij Daan Baks.

Clubliedavond
In november stond een avond gepland waarop we met z$n allen het clublied zouden bedenken. Wanneer wij de tekst op papier hebben staan gaat Twan de tekst inzingen. Deze avond is verschoven naar woensdag 21 januari. Tegen die tijd zal de tijd en plaats bekend worden gemaakt

Borrel Complex
Dinsdag 25 november heeft TSVV Merlijn samen met studievereniging Complex van psychologie een borrel in Cafe de Storm. Tijdens deze avond is er een gereduceerde prijs voor drank. Kom allemaal even langs voor je de stad ingaat. Het wordt super gezellig!

Leuke ideeen omtrent omroep Brabant
Omroep Brabant wil wel een stuk uitzenden over TSVV Merlijn. Hoe zie jij de vereniging het liefst in beeld? Of weet jij waar Brabanders naar willen kijken? Kortom heb je ideeen over wat, waar en hoe er gefilmd kan worden, laat het Daan even weten.

Weekend/GNSK
Er worden nog steeds mensen gezocht die plaats willen nemen in een van deze commissies. In de weekend commissie nemen momenteel alleen nog Marjolein Mens en Dennis Mallant plaats. De GNSK commissie bestaat op dit moment alleen nog maar uit Jack Sultiens en Dennis Mallant. De mensen die dit graag mee organiseren kunnen zich melden bij Dennis Mallant

Kaartjes voor dames EK-kwalificatiewedstrijd
A.s. zaterdag vindt in Eindhoven de wedstrijd tussen de dameselftallen van Nederland en Belgie plaats. TSVV Merlijn heeft hier een aantal kaarten voor. De kaarten zijn voor 3 euro te krijgen bij Laurie Jansen: damesmerlijn@hotmail.com.
Als je interesse hebt, of meer informatie wil, kan je haar een mailtje sturen.

Terugblik op Harkfestijn
Deze avond was zeer geslaagd. Een redelijke goede opkomst en sportieve wedstrijdjes hebben ervoor gezorgd dat de meeste met plezier terug kijken op deze avond. De winnaars zijn geworden: PvB 86. Proficiat mannen, volgend jaar er weer bij?

Dit was het weer voor deze week. Mocht je informatie hebben voor in de nieuwsbrief, stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Zwart/witte groet

Secretaris van TSVV Merlijn 

Beste Merlijnlid,

Hier is dan eindelijk weer een nieuwsbrief. Het is de bedoeling dat hij nu wekelijks gaat verschijnen. Na een weekend niet gespeeld te hebben vanwege de Carnaval wordt deze week weer de draad opgepakt en is er weer een hoop te melden:

? Weggaan van Regi
? Thema-avond verzekeringen
? Commissies
? Inschrijven GNSK
? Inschrijven Weekendje
? Oefenwedstrijd trainingsleden
? Kaartavond bij de Boekanier
? Meimarkt
? Ge﮴eresseerden in bestuursfunctie


? Weggaan van Regi
Regi heeft tijdens de training vorige week aangeven dat hij volgend seizoen niet meer als trainer van zondag 1 fungeert. Hij heeft een contract bij een andere voetbalclub getekend. Het bestuur is momenteel op zoek naar een nieuwe trainer voor het volgende seizoen. Het bestuur is ge﮴eresseerd in namen van trainers die eventueel interesse hebben om een studententeam te trainen. Dus als je iemand weet geef het even door. Suggesties om een trainer te vinden zijn natuurlijk ook welkom.

? Thema-avond verzekeringen
Dennis Mallant en Johan van Arkel hebben vorige week een thema-avond verzekeringen van de KNVB bijgewoond. Via de KNVB zijn alle leden secundair verzekerd voor ongevallen en aansprakelijkheid. Op de site zal kort vermeld worden wat dit allemaal inhoudt. Voor meer informatie zie: www.sportverzekeringen.nl/bonden/knvb.htm

? Commissies
Enkele weken geleden is de GNSK commissie opgericht die de voetbalzaken van het GNSK, dat plaatsvindt op 27/28/29 mei in Tilburg, zal organiseren. Deze commissie bestaat uit de volgende leden: Jack Stultiens, Maarten Verkoeijen, Kaj Blokhuis, Frank Henschens en Dennis Mallant als co?nator vanuit het bestuur.

Ook is de weekendcommissie nu compleet. Ze bestaat uit: Johan Kooke, Mark Bastiaan, Marjolein Mens en weer Dennis Mallant als co?nator. Ze zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor het weekendje.

In mei 2005 bestaat TSVV Merlijn na heroprichting alweer 5 jaar en dit lustrum moet natuurlijk goed gevierd worden. Daarom zijn we momenteel al een lustrumcommissie aan het samenstellen. Dus lijkt het je leuk om allerlei voetbalactiviteiten en feesten te organiseren en wil je hier wel een langere periode mee bezig zijn, stuur dan een mailtje naar ddmallant@hotmail.com.

? Inschrijven voor het GNSK.
Gegadigden kunnen zich individueel of als groep inschrijven bij Dennis Mallant. ddmallant@hotmail.com. Inschrijven kan ook bij Pendragon nog tot 19 april. Op de site www.gnsk.nl is meer informatie te vinden.

? Inschrijven weekendje.
Er zijn momenteel al 20 inschrijvingen. Zondag kan zich inschrijven bij Johan Kooke en Mark Bastiaans. Zaterdag en zaal bij Dennis Mallant, dames bij Marjolein Mens.

? Oefenwedstrijd trainingsleden
Binnenkort is er een oefenwedstrijd voor de trainingsleden, meer informatie hierover volgt nog.

? Kaartavond bij de Boekanier
Woensdag 10 maart is er om 19.30 een kaartavond in de Boekanier. Klaverjassen en pokeren. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ddmallant@hotmail.com. Met daarin naam, team, en de keuze voor klaverjassen of pokeren. De kosten bedragen ?3,- en kunnen bij binnenkomst betaald worden.

? Meimarkt
Zoals de naam al zegt is er in mei een grote markt in de stad van Tilburg. Het idee is om hier met Merlijn aan mee te doen. De vraag aan jullie is dan ook of je spullen hebt die op die markt verkocht kunnen worden. De opbrengst gaat rechtstreeks naar TSVV Merlijn. Dus kijk even op zolder of in de kelder van je studentenhuis, ouderlijk huis dat van familie en buren, vrienden enz. om nog wat bruikbare (oude) spullen te vinden die toch alleen maar in de weg staan!

? Ge﮴eresseerden in een bestuursfunctie
In mei vindt er weer en bestuurswissel plaats. Een aantal bestuursleden hebben al aangegeven wegens andere activiteiten volgend seizoen met hun bestuurstaak te willen stoppen. We zijn op zoek naar enthousiaste mannen/ vrouwen die deze plaatsen graag willen opvullen. Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over wat de functies inhouden, stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Nou dit was het dan weer. Ik hoop dat ieder de Carnaval weer te boven is gekomen en tot zeer snel op de velden.

Sportieve Groet,

Marieke van Sambeeck
Secretaris der TSVV Merlijn 

Beste Merlijners,

Hier is dan weer een nieuwsbrief. De volgende punten komen vandaag aan bod:

Bestuur
Redactie
Competitie voetvallen bij Merlijn
Merchandising
Meimarkt
Weekendje
Pasfoto
Werken bij Mise en Place
Jeugdtrainer bij Broekhoven

Bestuur
In mei/juni vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Redactie:
De redactie heeft een plekje vrij!! Dus is de redactie op zoek naar een enthousiast en creatief lid die graag de verhalen van Merlijn met de pen beschrijft. Heb je interesse in een zetel bij de redactie? mail dan naar merlijn@uvt.nl!

Competitie voetballen bij Merlijn!
Ben je trainingslid of Pinchhitter en ben je het ontzettend beu om voor de wedstrijden in het weekend weer naar paps en mams af te reizen. Kom dan voetballen bij Merlijn. Wij hebben plaats in zowel de zaterdag als de zondag afdeling. Wil je het liefst met je vrienden ballen

Merchandising:
Er zijn nog 10 Merlijn truien in de aanbieding!! Ideaal voor de koude zomeravonden die komen gaan! Zittend op de camping bij een kampvuur met je armen in de zak voorop de trui, ideaal! Wees er snel bij want op = voorlopig op.

Ook zijn er nog 5 polo$s in de maat M. Voor onder de trui? Kan je eens lekker afwisselen! Ge﮴eresseerd in een of beide producten stuur dan een mail of bel naar Jasper 06-19220391.

Binnenkort wordt de collectie uitgebreid met Merlijn cabs. Deze zijn binnen zeer korte tijd te verkrijgen voor 10 euro.

Meimarkt:
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar verkoopbare spullen die je zelf niet meer gebruikt! Het moet nog wel enigszins toonbaar zijn, want er moet wel geld opgehaald worden! Dus lever in die spullen en steun je club!

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Pasfotos
Om de kortingspas van de Boekanier, Pakhuis en Wilkinsport te krijgen, kan nog steeds een pasfoto worden ingeleverd bij Daan Baks: DBaks@hotmail.com

Merlijners bij Mise en Place:
Weer geen geld? Heb je geen leuk en afwisselend werk? Meld je dan aan bij Mise en Place. Je kan bij Mise en Place 9 euro per uur verdienen en werken wanneer het jou uitkomt! Ideaal als je weer een keer geen geld hebt. Bovendien krijgt Merlijn voor elk uur dat jij werkt 0,45 euro. Met werken voor Mise en Place vul je dus niet alleen je eigen portemonnee maar draag je ook een steentje bij aan het welvaren van Merlijn. Ga eens langs bij Mise en Place en ik weet zeker dat je niet meer anders wilt.

Heuvelring 216
013-5821500

dan kunnen die natuurlijk ook bij Merlijn komen. Het valt altijd wel te regelen dat jullie dan samen in 1 team komen te spelen! Dus haal snel een overschrijvingsformulier bij een van de bestuursleden!!

Jeugdtrainer bij Broekhoven
Voetbalvereniging Broekhoven is op zoek naar een nieuwe jeugdtrainer. Als iemand ge﮴eresseerd is in deze functie kan hij contact opnemen met Dennis Mallant voor meer informatie: DDMallant@hotmail.com

Een prettig Paasweekend allemaal
en een sportieve zwart/witte groet

Secretaris der TSVV Merlijn


 

Beste Merlijnleden,

Komend weekend wordt een erg spannend weekend voor zowel de teams zondag 1 als zondag 3. Nadat afgelopen zaterdag het team zaterdag 1 zich bij NOAD geplaatst heeft voor nacompetitie, is komende zondag de beurt aan zondag 1. Zondag 3 speelt tegen Ons Vios voor het kampioenschap en kan alle support dus zeker gebruiken. Het zou leuk zijn dat tijdens deze laatste twee competitiewedstrijden van dit seizoen vele Merlijners langs de lijn staan om deze twee teams aan te moedigen.

12.00 uur:
Ons Vios- TSVV Merlijn 3
Het Zuiderpark, Tatraweg 11

14.30 uur:
Essche boys- TSVV Merlijn 1
Gemeentelijk sportpark, Witvensedijk 2

Vanaf 20.30 vindt er zondag ook een feestje in de Boekanier plaats ter gelegenheid van de seizoensafsluiting van de reguliere competitie.
Dus kom allemaal naar de Boekanier en vier het succes van TSVV Merlijn van afgelopen seizoen mee.

Een paar korte items worden verder nog in deze nieuwsbrief behandeld:

Quizavond
Excuses vanuit het bestuur
ALV
Bestuur
Redactie
Competitievoetbal
Merchandising
Meimarkt
Weekendje Merlijn
Trouwen+ 1e baby

Quizavond
Bij deze nog een laatste oproep voor vanavond. Vanaf 19.30 uur wordt door de activiteitencommissie een quiz gehouden in de Boekanier. Er worden vragen gesteld over allerlei voetbalitems als wel de historie van onze vereniging. Deze quiz wordt voor de Champions League wedstrijd gehouden. Iedereen is welkom en je hoeft je niet van te voren op te geven. Dus heb je vanavond nog niks te doen, kom dan even bij de Boekanier langs.

Excuses vanuit het bestuur
Vorige week is er door een van de competitieleden van Merlijn een mailtje, dat geen betrekking heeft op voetbal of andere verenigingszaken, gestuurd naar alle leden. Het bestuur biedt hiervoor haar excuses aan en zal zorgen dat dit in de toekomst niet meer mogelijk is. De individuele leden zijn niet meer in staat persoonlijk een mailtje te sturen. Heb je iets interessantst aan de leden van de vereniging te melden, stuur dan een mailtje met deze informatie erin naar tsvvmerlijn@uvt.nl of mariekevansambeeck@hotmail.com. Deze informatie kan dan worden opgenomen in een nieuwsbrief.

ALV
De ALV staat gepland op 19 mei vanaf 20.30 uur in de Boekanier. Dus houd allen deze datum vrij. Meer informatie volgt nog.

Bestuur
In mei vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Redactie:
De redactie heeft een plekje vrij!! Dus is de redactie op zoek naar een enthousiast en creatief lid die graag de verhalen van Merlijn met de pen beschrijft. Heb je interesse in een zetel bij de redactie? mail dan naar merlijn@uvt.nl!

Competitie voetballen bij Merlijn!
Ben je trainingslid of Pinchhitter en ben je het ontzettend beu om voor de wedstrijden in het weekend weer naar paps en mams af te reizen. Kom dan voetballen bij Merlijn. Wij hebben plaats in zowel de zaterdag als de zondag afdeling.
Willen de competitieleden aangeven op het formulier dat ze gekregen hebben wat ze volgend jaar gaan doen en bij welk team ze eventueel willen spelen en dit formulier daarna bij de persoon inleveren van wie ze hem gekregen hebben? Alvast bedankt.

Merchandising:
Er zijn nog 10 Merlijn truien in de aanbieding!! Ideaal voor de koude zomeravonden die komen gaan! Zittend op de camping bij een kampvuur met je armen in de zak voorop de trui, ideaal! Wees er snel bij want op = voorlopig op. De trui is te verkregen bij Jasper Schramade voor 30 euro

Ook zijn er nog 5 polo$s in de maat M. Voor onder de trui? Kan je eens lekker afwisselen! Ge﮴eresseerd in een of beide producten stuur dan een mail of bel naar Jasper 06-19220391.

Binnenkort wordt de collectie uitgebreid met Merlijn cabs. Deze zijn binnen zeer korte tijd te verkrijgen voor 10 euro.

Meimarkt:
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar verkoopbare spullen die je zelf niet meer gebruikt! Het moet nog wel enigszins toonbaar zijn, want er moet wel geld opgehaald worden! Dus lever in die spullen en steun je club!

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Trouwen+ 1e baby
Ja ja, het is eindelijk zo ver?. De eerste baby van een speler van Merlijn gaat geboren worden en de gelukkige vader is Ricardo Washington van zaterdag 1. Voor het zover is gaat hij eerst op maandag 26 april trouwen. Iedereen die hem wil feliciteren kan dat doen op het volgend adres: van de Coulsterstraat 50, 5021 BM Tilburg.
Ricardo namens het bestuur alvast van harte gefeliciteerd.

Groeten,

Sectretaris van TSVV Merlijn


 

Beste Merlijn leden,

Bedankt voor de grote belangstelling voor de wedstrijden van vorig weekend. Helaas heeft zondag 1 de nacompetitie niet gehaald en is het ook voor zondag 3 einde verhaal, nadat Ons Vios op eigen terrein Merlijn een overwinning afdwong. Nu is het dan ook de beurt aan zaterdag 1 die nog steeds meedingt naar promotie. Het zou erg leuk zijn als er tijdens de wedstrijden in de nacompetitie veel Merlijnleden langs de lijn staan om de mannen aan te moedigen. Iedereen heeft toch wel zin in een feestje, niet? Over de wedstrijden is nog niet veel bekend. Stefan van de Ruit houdt ons op de hoogte via de site. Onder algemeen staat het kopje nacompetitie zaterdag en daar zijn de wedstrijddagen te vinden.
Zaterdag 15 mei wordt er in ieder geval uit tegen BVV gespeeld.

In deze nieuwsbrief komen nog de volgende zaken aan bod:
P.I.O.T.-toernooi
GNSK
ALV
Bestuur
Meimarkt
Weekendje
Wedstrijden Nederlands Elftal
Wedstrijdformulieren

P.I.O.T-toernooi
Morgen 5 mei vindt er een voetbaltoernooi plaats op de voetbalvelden van Olympus. Dit initiatief komt van het herensipuut P.I.O.T. van Plato. Het toernooi begint om 12.00 uur. Er is voor Merlijn zowel een heren als een vrouwenteam opgegeven. Gedurende de hele dag is er muziek van een aantal dj?s en Tilburgse bekenden komen hun liedjes ter gehore brengen op een podium. Verder is er ?s avonds een BBQ en gaat het feest tot diep in de nacht door. Heb je morgen nog niks te doen en lijkt het je leuk om mee te doen, stuur dan een mail naar dbaks@hotmail.com (mannen) of naar damesmerlijn@hotmail.com (dames). De kosten voor de gehele dag bedragen 11 euro en kunnen bij aankomst betaald worden.

GNSK
Vanuit Merlijn wordt er een wedstrijdcommissie voetbal geleverd aan het GNSK. Merlijn is dus eigenlijk de baas naast het veld, maar we willen natuurlijk ook de baas in het veld zijn, dus zijn wij op zoek naar jongens en dames die mee willen doen aan dit geweldige evenement.
Voor de inschrijving betaal je 29 euro, waarvan naar verluidt Pendragon de helft
subsidieerd, dus betaal je 14,50 per persoon. Hier krijg je wel de volgende
dingen voor terug:
- toegang tot de 2 feesten in het willem II stadion (donderdag en vrijdag)
- je kan overnachten op de camping
- je krijgt ontbijt, lunch en avondeten 2 dagen
Voor de dames is het voetbaltoernooi alleen op vrijdag 28 mei. Voor de heren is
het voetbaltoernooi op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. Er wordt gespeeld bij ons
vios en de finale wordt in het willem II stadion gespeeld!!
Op vrijdag zullen de wedstrijden om ong. 09.00 beginnen en dit zal tot ong.
17.30 duren. OP zaterdag beginnen de heren net zo vroeg en zal er tot 13.00 bij
Ons Vios gespeeld worden en om 13.30 zal de finale in het Willem II stadion
beginnen.
Voor de jongens die mee willen doen is er de mogelijkheid om tot het GNSK te
blijven trainen. Op welke dagen dit zal gebeuren is nog niet helemaal duidelijk,
maar zal snel worden gecorrespondeerd.
Ga bij je voetbalmaten langs en maak ze warm voor dit mooie evenement. Je kan
jezelf of meerder mensen opgeven bij Dennis Mallant (ddmallant@hotmail.com)!!,
vermeld even je registratienr UVT of HBO (als je die hebt) en positie in het
veld.

ALV
De ALV staat gepland op 19 mei vanaf 20.30 uur in de Boekanier. Dus houd allen deze datum vrij. De uitnodiging voor deze vergadering evenals de agenda worden binnenkort bij je thuisbezorgd.

Bestuur
In mei vindt er weer een bestuurswissel plaats. We zijn daarom dan ook nog steeds op zoek naar mannen en vrouwen die ons team graag willen versterken. Heb je interesse of wil je graag meer informatie over wat een bestuursfunctie bij Merlijn inhoudt, spreek dan een van de zittende bestuursleden aan of stuur een mailtje naar merlijn@uvt.nl

Meimarkt:
Op 30 mei vindt er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag.
Aangezien gebleken is dat het lastig wordt om bruikbare spullen te verzamelen is het bestuur op zoek naar creatieve idee’¬ voor het gebruik van de kraam. Denk jij dat Merlijners b.v. pannekoeken moeten bakken en die dan verkopen of heb je een beter plan om wat geld voor de kas bij elkaar te krijgen? Laat het ons weten: tsvvmerlijn@uvt.nl

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

Wedstrijden Nederlands Elftal
Hebben jullie allemaal al de EK-poule ingevuld? Deze is te verkrijgen bij Daan Baks of gewoon op de site. Ingevulde formulieren kunnen worden ingeleverd in een doos op het sportcentrum. De wedstrijden worden natuurlijk extra spannend als je de uitslagen voorspeld hebt. De Boekanier heeft tijdens de EK-periode een groot scherm ophangen. Het leek het bestuur een leuk idee om met z?n allen de wedstrijden van het Nederlands elftal daar te gaan kijken. Dus 15 en 23 juni zijn wij in ieder geval bij de Boekanier te vinden. Neem al je vrienden en huisgenoten mee en vier samen met je teamgenoten een leuk feestje in de Boekanier!

Wedstrijdformulieren
Het seizoen is weer voor bijna alle teams afgelopen. Ik wil graag alle ingevulde wedstrijdformulieren verzamelen en ze bundelen zodat de statistieken weer bijgewerkt kunnen worden. Hier heb ik wel jullie hulp voor nodig. Niet alle formulieren lagen op het sportcentrum, bij Sarto, Broekhoven en Stefan in zijn auto. Dus als iemand nog een wedstrijdformulier thuis heeft liggen, zoek deze dan even op en laat hem op het sportcentrum in het postvakje achter.

groeten,

Secretaris der TSVV Merlijn 


Beste Merlijnleden,

Afgelopen zaterdag heeft zaterdag 1 uit tegen BVV-Caterpillar met 1-1 gelijk gespeeld. Dit was voldoende om door te gaan naar de volgende ronde van de nacompetitie. De volgende wedstrijd is a.s. donderdag uit tegen Internos.
Het zou leuk zijn dat tijdens deze belangrijke wedstrijden vele Merlijners langs de lijn staan om dit team aan te moedigen. Hierna volgen nog twee wedstrijden op 22 en 29 mei.

Een paar korte items worden verder nog in deze nieuwsbrief behandeld:

ALV
Formatie van het bestuur
Redactie
Competitievoetbal
Meimarkt
Weekendje Merlijn
GNSK
Barman sportcentrum

ALV
Woensdag om 20.30 uur is er een Algemene Leden Vergadering in de Boekanier. Als het goed is hebben alle leden een uitnodiging en een agenda van de vergadering per post gekregen. De notulen van vorige ALV zijn aan deze nieuwsbrief toegevoegd. Ook zijn ze snel te vinden op de site wanneer wat probleempjes zijn opgelost. Kom allemaal om je stem te laten horen en drink na de vergadering nog gezellig een drankje op het goede functioneren van de nieuwe bestuursleden.

Formatie van het bestuur
Afgelopen week is het nieuwe bestuur geformeerd. Het bestuur zal tijdens de ALV aan de leden worden voorgesteld. Rond oktober is er een nieuwe ALV. Mocht je gedurende het jaar meer willen weten over een bestuursfunctie bij Merlijn, kan je altijd een mailtje sturen naar tsvvmerlijn@uvt.nl.

Commissies
De meeste commissies worden voor de volgende bestuursperiode opnieuw gevormd. Lijkt het je leuk om naast je studie iets actiefs voor je vereniging te doen? Merlijn heeft voor bijna alle commissies nog nieuwe leden nodig. Heb je altijd al graag stukjes willen schrijven of benken voor in de MI, heb je een vlotte babbel en vind je het leuk om contact te hebben met sponsoren, bruis je van de ideeen op het gebied van activiteiten? Stuur dan een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl voor meer informatie. Verder is de damescommissie ook nog op zoek naar vrouwen die volgend jaar de competitie en de activiteiten willen regelen. Heb je interesse stuur een mailtje naar damesmerlijn@hotmail.com

Competitievoetbal
Waarschijnlijk heeft Merlijn volgend jaar nog een p䡲 teams erbij. Daar zijn nog heel wat competitiespelende leden voor nodig. Trainingsleden die graag competitie bij Merlijn willen gaan spelen moeten de overschrijvingsdatum van 31 mei in de gaten houden. Voor die tijd moet je overgeschreven zijn anders ben je niet speelgerechtigd. Dit overschrijven kan gedaan worden door een overschrijvingsformulier te laten tekenen door je oude club en je nieuwe club. Wil je graag overschrijven en heb je meer informatie nodig, stuur dan een mailtje naar mariekevansambeeck@hotmail.com. Dit geldt ook voor niet speelgerechtigde Merlijnleden.

Meimarkt
Op 30 mei vind er de Meimarkt plaats in Tilburg. Je kan de Meimarkt vergelijken met het Vondelpark tijdens Koninginnedag. Merlijn is op zoek naar goede idee’¬voor activiteiten of spellen of etenswaar dat aan de voorbijgangers kan worden aangeboden.

Weekendje Merlijn
Vorig jaar was het Merlijn weekendje een erg groot succes, alle reden dus om dit jaar weer een weekendje te organiseren. De weekendcommissie is druk bezig om voor 18,19 en 20 juni een leuk programma neer te zetten. Inschrijven is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar: ddmallant@hotmail.com. Voor vragen over het programma kan Dennis Mallant ook aangesproken worden.

GNSK
Op 27, 28 en 29 Mei vindt het GNSK plaats. Dit jaar wordt dit evenement in Tilburg gehouden. Van Tilburg mogen er 2 mannenteams en 1 vrouwenteam meedoen. Merlijn zorgt voor de spelers. Het vrouwenteam is al helemaal compleet. Bij de mannen zijn nog niet voldoende aanmeldingen. Jan van de Vooren heeft al een mailtje rond laten gaan, waarop weinig reacties zijn gekomen. Wie van de mannen heeft zin om lekker 2 dagen te voetballen, samen gezellig te eten en te feesten. De kosten bedragen 29 euro. De helft van deze kosten kunnen verhaald worden op Pendragon. Daarvoor krijg je twee dagen eten en toegang tot het grote feest in het Willem II stadion. Meer informatie is ook te vinden op de Pendragon site. Heb je interesse om mee te doen stuur dan snel een mailtje naar tsvvmerlijn@uvt.nl

Pendragon zoekt ook nog vrijwilligers die allerlei activiteiten verrichten tijdens deze drie dagen. Wat je allemaal kan doen is ook weer op de pendragon site te vinden. Als vrijwilliger krijg je ook gewoon eten en een vrijkaartje voor het feest in het Willem II stadium. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar pendragon@uvt.nl.

Barman sportcentrum
Het sportcentrum is op zoek naar nieuwe barmannen voor de sportkantine. Interesse? Meer informatie is te halen bij de mannen achter de bar.

Groeten,

Secretaris der TSVV Merlijn 

> 2002-2003

 

Nieuwsbrief 1 - 2002/ 2003: 28 augustus 2002

Beste Merlijners,

Afgelopen woensdag is dan officieel het seizoen van de TSVV Merlijn begonnen. Na enkele oefenwedstrijden werden met een late 3-4 overwinning van de zondag en een kansloze 0-6 nederlaag van de zaterdag de eerste bekerwedstrijden afgerond. Het is dus de hoogste tijd om ook de eerste nieuwsbrief eens te verzenden.

In deze nieuwsbrief zullen de komende onderwerpen aan bod komen:
* Trainingstijden;
* Machtiging;
* TIK;
* Pasjesfeest;
* Actief worden;
* http://www.tsvvmerlijn.nl/

De trainingstijden:
Komend seizoen zal Merlijn op drie dagen op de velden bij het
Sportcentrum te bewonderen zijn. Op maandag bijten de dames om 19.00 uur het spits af. Om 20.15 uur zullen de heren van de Zaterdag de dames aflossen. Op dinsdag zijn om 19.00 uur de heren van Zondag 3 en de trainingsleden van harte welkom, waarna om 20.15 uur de zondag-selectie, bestaande uit Zondag 1 en Zondag 2 hun eerste training van de week beginnen. Op donderdag trainen Zaterdag 1 en Zondag 3 om 19.00 uur, terwijl Zondag 1 en 2 om 20.15 beginnen. De trainingen zullen op maandag geleid worden door Tom de Roy, terwijl op dinsdag en donderdag Jef Vels en Stefan van Veen de leiding hebben.

Machtiging:
Op de BBQ is begonnen met het invullen van hernieuwde machtigingen. Alle leden van Merlijn wordt gevraagd een nieuwe machtiging in te vullen. De contributie is lager geworden, terwijl ook een machtiging wordt afgegeven voor het betalen van gele en rode kaarten. Heb je nog geen nieuw formulier ingevuld, surf dan even naar http://www.tsvvmerlijn.nl/ en onder het kopje ‘informatie’ vind je bij ‘lid worden’ het nieuwe inschrijfformulier. Deze kun je dan uitprinten en invullen. Alvast bedankt.

TIK:
De TIK is voor Merlijn een groot succes geworden. Dankzij de grote inzet van vele leden zijn op zowel het TIK-Festival als op de Nachten van Pendragon een aantal nieuwe leden ingeschreven. Met name onder de dames was er veel interesse. Als je nog potentiële leden kent, aarzel dan niet en laat ze zich inschrijven.

Pasjesfeest:
Op woensdag 4 september zal er een feestelijke kick-off voor het
nieuwe seizoen gehouden worden in de Boekanier. De hele avond is het bier voor slechts een eurootje te krijgen en het feest zal tot in de late uurtjes doorgaan. Be there!
De mensen die nog geen kortingspas hebben voor de Boekanier wordt gevraagd om uiterlijk dit weekend een pasfoto in te leveren bij een van de bestuursleden van Merlijn. Dan kan ook jij woensdag je pasje in ontvangst nemen.

Actief worden:
Merlijn groeit snel en ook organisatorisch groeit de club mee. Naast de bestuursleden zijn ook de leden van de PR-commissie, de Activiteiten-commissie, de Spelersraad, de Internet-commissie, de Kas-commissie en de Raad van Toezicht druk bezig voor de club. Heb je zin om actief te worden bij Merlijn, stuur dan eens een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl of spreek iemand aan.

http://www.tsvvmerlijn.nl/
Zoals velen van jullie ongetwijfeld al hebben gemerkt is de site van Merlijn de laatste tijd sterk verbeterd. Moswa Herregodts heeft vele uurtjes uitgetrokken om de site te verbeteren. Niet alleen is de site onder een nieuw adres te vinden, ook zijn vele services verbeterd. Neem eens een kijkje. Op de site is de nodige informatie te vinden over de komende wedstrijden (tijd, plaats, tegenstander, selectie) en natuurlijk ook over de gespeelde wedstrijden.

Tenslotte wil ik deze nieuwsbrief afsluiten met de vraag of mensen die deze nieuwsbrief krijgen, terwijl ze geen lid (meer) zijn van Merlijn, even willen replyen. Dan kunnen we de ledenlijst weer een stukje verder actualiseren.

Namens het bestuur van Merlijn wens ik iedereen een succesvol seizoen toe en hopelijk hebben we komend jaar 4 kampioenschappen te vieren.

Met sportieve groet,

Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijners,

Het is inmiddels half oktober en de eerste 6 competitierondes zijn al gespeeld. Gisteren hebben ook de dames hun seizoensouverture gehad in Eindhoven. Het is dus de hoogste tijd voor een nieuwsbrief. De inmiddels wat meer ervaren leden zullen zich al enige tijd afvragen waar die mailings, waarmee Jan van de Vooren jullie vorig jaar bestookte nou toch bleven. De club groeit echter als kool, dus het heeft enige tijd gekost om de administratie op orde te brengen. Nu dit gebeurt is, kunnen nieuwsbrieven ook weer verstuurd gaan worden. De eerste nieuwsbrief - die inmiddels een maand geleden verstuurd is -, kwam bij de één niet aan en bij de ander meerdere keren. Chaos dus binnen de club, maar hopelijk zijn alle problemen nu uit de wereld.

Vanaf vandaag kunnen jullie iedere woensdag een mooie mailing van Merlijn verwachten. Hierin zal een agenda worden opgenomen van de activiteiten en het competitieprogramma en natuurlijk zullen ook actuele zaken de revue passeren. Dat wordt dus iedere woensdag de mailbox checken en volledig up-to-date blijven over alle roddels, successen en tegenvallers binnen de club.

In deze nieuwsbrief zullen de volgende topics passeren:
- De actuele stand van zaken;
- Programma komend weekend;
- Activiteitenprogramma;
- http://www.tsvvmerlijn.nl;
- Trainingsleden;
- Actief worden.

De actuele stand van zaken:
Zoals al gezegd, de eerste zes competitierondes zijn gespeeld. De resultaten vallen tot nu toe echter niet erg mee. Afgelopen weekend wist alleen zondag 1 tot winst te komen, terwijl zondag 3 bij de hekkensluiter tot een gelijkspel kwam. Zondag 3 is ongeslagen en bezet op dit moment een verdienstelijke 3e plaats. Zondag 1 is door de Duitse overwinning van zondag opgeklommen naar de vierde plaats. Zondag 2 bezet plaats 6, terwijl zaterdag 1 tot nu toe niet verder komt dan een teleurstellende 10e plaats. Het seizoen is echter nog jong, dus die 4 titels zitten er zeker nog in.

Uitslagen 12/13 oktober:
Audacia 1 - Zondag 1 0-1
Were Di 3 - Zondag 2 8-2
WSJ 5 - Zondag 3 3-3
DMC 1 - Zaterdag 1 3-1

Sinds dit seizoen heeft Merlijn ook een zaalvoetbaltak. De jongens van Myrddin zijn aangesloten bij Merlijn en hebben inmiddels ook hun eerste wedstrijden gespeeld. Een verpletterende 17-2 overwinning werd echter gevolgd door een 4-2 nederlaag. De dames hebben gisteren een eerste oefenwedstrijd gespeeld. In Eindhoven werd met 6-0 verloren, maar alle begin is moeilijk.

Programma komend weekend:
Beker: 20 oktober Zondag 1 - Taxandria 1 (14.30, Sarto)
Zondag 2 en 3 en Zaterdag 1 zijn komend weekend vrij. Ook de zaalvoetballers zullen deze week niet in actie komen.

Activiteitenprogramma:
23 oktober: Algemene Leden Vergadering (20.00, De Boekanier).
20 november: Harkfestijn (bierestafette, meer info volgt in de volgende nieuwsbrief en op de website)
Op de ALV zal Justus Kox - onze Competition Manager - het bestuur verlaten. Zijn kandidaat-opvolger zal dan ook gepresenteerd - en wellicht benoemd - worden.

http://www.tsvvmerlijn.nl:
De Internet-Commissie - met name Moswa Herregodts - is de afgelopen zomer druk doende geweest om de website van onze club wat meer uitstraling en functionaliteit te geven. Op dit moment staat er een prachtige site, waarop allerlei informatie over Merlijn te vinden is. Wedstrijdverslagen, standen, programma$s, activiteiten, foto$s, een druk bezocht gastenboek, alles is te vinden op http://www.tsvvmerlijn.nl.

Trainingsleden:
Nog steeds is er veel twijfel bij trainingsleden wanneer zij welkom zijn op de training. In principe is het de bedoeling dat trainingsleden met niveau 3 meetrainen, ofwel op dinsdag en donderdag om 19.00 uur. Tevens is het de bedoeling dat er iedere maand een oefenwedstrijd georganiseerd gaat worden. De eerste oefenwedstrijd is nog deze maand gepland, waarover jullie natuurlijk zo snel mogelijk meer informatie krijgen. Trainingsleden die in het weekend op een dusdanig niveau - 1e team - spelen dat zij vinden dat ze in aanmerking komen op met de selectie mee te trainen, kunnen natuurlijk altijd contact opnemen met de trainers of via een mailtje.

Actief worden:
Zoals bekend groeit Merlijn enorm snel. Wil je de club een handje helpen, neem dan eens contact op met een van de bestuursleden of stuur een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl voor meer informatie. Op alle gebieden kan Merlijn hulp gebruiken.

Tot zover deze nieuwsbrief. Mis je dingen, of heb je een item dat toch echt in de volgende nieuwsbrief moet worden opgenomen, aarzel niet en stuur een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijners,

Nadat de nieuwsbrief vorige week schitterde door afwezigheid was het deze week dus weer de hoogste tijd om een nieuwsbrief te verzenden. Afgelopen week was nogal een hectische week. Niet alleen werd er een ALV gehouden, ook stapte Jef Vels op als trainer van de TSVV Merlijn. Als het goed is hebben jullie allen daar een mailing van onze voorzitter over gehad.

In deze nieuwsbrief:
- ALV
- Afgelopen weekend
- Komend weekend
- Harken

ALV
De ALV werd bezocht door 24 man, excl. het bestuur. Belangrijkste gebeurtenis op de ALV was het aftreden van Justus Kox als Competition Manager en het aantreden van zijn opvolger Johan van Arkel en Manager Accommodatie Daan Baks. De taken van Johan zullen niet wezenlijk verschillen, maar wellicht vergt de functie van Daan wel wat nadere uitleg. Het is het doel van Merlijn om een eigen accommodatie te bekleden. Het is niet mogelijk om een geheel nieuwe accommodatie te bouwen, maar de bedoeling is een bestaande accommodatie over te nemen, bijv. bij een fusie tussen twee clubs of als een club opgeheven wordt. Daan zal zich bezighouden met alle zaken die hierbij komen kijken. Tevens is hij verantwoordelijk voor het organiseren van een Lang Weekend voor alle leden na de competitie. Hij heeft inmiddels een commissie gevormd die bestaat uit Dennis Mallant, Bram van Dun en Wouter Grootendorst. Derde taak van Daan is het aanleggen van een Merlijn-archief. Met betrekking tot de vorderingen betreffende de
accommodatie zullen jullie in de komende nieuwsbrieven op de hoogte gehouden worden. Afgelopen donderdag is er een eerste gesprek met de gemeente geweest.

Afgelopen weekend
Afgelopen weekend was Nederland in de ban van de storm. Zondag werd er dan ook niet gevoetbald. Zaterdag echter werd er echter wel afgetrapt. Merlijn Zaterdag ging kansloos de boot in tegen ONI, met name door eigen falen. Uiteindelijk stokte de teller bij 1-8. De spreekwoordelijke eer werd gered door Tim Bosmans.
Afgelopen donderdag speelden de trainingsleden van de TSVV Merlijn tegen KMA 1 uit Breda. Na een 1-2 voorsprong bij rust werd uiteindelijk onnodig met 3-2 verloren. Jammergenoeg was er slechts één trainingslid present. Wellicht dat dit iets met de vakantie te maken had, maar in het vervolg hopen we toch op een hogere opkomst. Data zullen dan ook asap doorgegeven worden. Doelpunten in Breda kwamen van Kaj Blokhuis.

Komend weekend
Komend weekend wordt het aan- of afhaken voor de 3 zondagteams van Merlijn. Bij winst doen alledrie lekker mee om de bovenste plaatsen. Voor de zaterdag is het zaak aansluiting te houden met de subtop. Een kampioenschap lijkt vergeven aangezien ONI en BVV ver los staan van de rest. Nummer 3 RKTVV heeft echter slechts 6 punten meer dan Merlijn en is dus - zeker bij een overwinning komend weekend - makkelijk bij te halen.
Programma:
1/11 TSVV Merlijn Zaalvoetbal 1 - Kaatsheuvel 4
2/11 RKTVV 1 - TSVV Merlijn Zaterdag 1 (14.30)
3/11 Tuldania 1 - TSVV Merlijn 1 (14.30)
3/11 Longa 3 - TSVV Merlijn 2
3/11 Sarto 8 - TSVV Merlijn 3 (11.00)

Harken
20 november wordt er weer geharkt bij Merlijn. Oftewel: bierestafette in teams van 5. Formeer dus je team en probeer de schande van vorig jaar weg te poetsen. Die gouden hark staat nu immers bij mensen van Olof... Meer informatie over het inschrijven krijgen jullie via de mail van Ralph Ruyters, onze activiteiten functionaris.

Tot zover deze nieuwsbrief.

Met Zwart/ Witte groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijners,

Alweer een week voorbij, dus alweer tijd voor een nieuwsbrief. Afgelopen week was het weer een beetje rustig in het Merlijn-kamp en ook de resultaten mochten er zeker zijn.

Afgelopen weekend:
Het weekend begon goed op zaterdag. Eindelijk liet het zaterdagteam een beetje zien waartoe het in staat is. Subtopper RKTVV werd op eigen veld met 3-4 te kijk gezet, ondanks dat een 0-2 voorsprong zeer snel verspeeld werd. Doelpunten kwamen van Thijs Smudde (2x), Tim Bosmans en Fabian van Leeuwaarde. Op zondag was er grote teleurstelling bij Twee en Drie. Hun wedstrijden werden afgelast. Het eerste mocht wel voetballen en dolde niet alleen met de speaker, maar ook met de tegenstander: Tuldania werd met 0-3 opgerold. Doelpunten van Mark Bouman, Daan Baks en en Andreas Grupe zorgden voor een mooie start voor Trainer/ coach ad interim Stefan van Veen. Met een wedstrijd tegen Broekhoven in het vooruitzicht lonkt de eerste periode voor ons vlaggeschip op de zondag.

Komend weekend:
Komend weekend mag Merlijn Zaterdag proberen te laten zien dat de overwinning van afgelopen weekend geen incident was. Op het sportpark van Olympus wordt om 14.30 uur afgetrapt voor de wedstrijd tegen SVS’65 uit Spijk - nabij Gorinchem. Zondag 1 mag thuis tegen laagvlieger Broekhoven proberen het doelsaldo op te voeren, zodat de eerste periode weer een stukje dichterbij komt.

Programma:
9/11 TSVV Merlijn 1 (zaterdag) - SVS’65 (14.30 Olympus)
10/11 TSVV Merlijn 1 - Broekhoven 1 (14.30 Sarto)
10/11 TSVV Merlijn 2 - SC Olympus 3 (13.00 Sarto)
10/11 TSVV Merlijn 3 - Willem II 6 (14.30 Sarto)

Voor de volledigheid ook de stand in de eerste periode bij Zondag 1:
1. Hilvaria 7-14 (+7)
2. Spoordonkse Boys 6-11 (+16)
3. TSVV Merlijn 6-11 (+7)
4. VCB 6-11 (+4)

Harkfestijn:
Als het goed is hebben jullie allemaal een mailtje ontvangen van Ralph Ruyters, betreffende het Harkfestijn. De bierestafette in teams van 5 - 20 november gaat het los! Dus vorm je team en schrijf je voor 13 november - daarna mogen ook niet-Merlijners inschrijven en de capaciteit is beperkt!! - in bij Ralph, Kaj Blokhuis of Tim Bosmans. Natuurlijk kan een mailtje sturen ook, terwijl op het prikbord bij het Sportcentrum ook een intekenlijst te vinden is.

Sponsoring:
Peter Luyten heeft weer goed werk verricht. Verzekeraar Univé is binnengehaald als sponsor. In eerste instantie zal het bedrijf zich profileren door een reclamebord te plaatsen bij zowel Sarto als Olympus.

Tot zover deze nieuwsbrief.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn.

 

Beste Merlijners,

Na opnieuw een regenachtige week, werden er weer een hoop wedstrijden afgelast. Alleen Merlijn Zondag 1 kwam in actie en verpulverde Broekhoven met 6-0. Zondag 2 en 3 oefenden tegen elkaar om de verveling te verdrijven en eindigden op een afslachting voor 3 van 12-3.

Afgelopen week stond dat Zondag 1 goede zaken kon doen in de eerste periode door Broekhoven te verpletteren, maar helaas heb ik voor mijn beurt gesproken. Er waren namelijk al 2 wedstrijden afgelast en dus was de wedstrijd tegen Broekhoven niet meer van belang voor Periode 1.
Inhaalwedstrijden tegen o.a. Jong Brabant zullen de doorslag gaan geven. De speeldata zijn nog niet vastgesteld. De doelpunten kwamen van Tim $de monnik is terug$ Barentsen (2x), Dirk van Bree (2x), Andreas Grupe en Teun Melis en zorgden ervoor dat de TSVV Merlijn nu de trotse koploper is.

Omdat 2 en 3 nu al een paar weken niet in actie waren gekomen, speelden ze maar tegen elkaar. De uitslag was even logisch als pijnlijk: 12-3.

Komend weekend:
Komend weekend mag TSVV Merlijn Zaterdag de Tilburgse straatderby tegen de SC Olympus gaan afwerken. De mannen van Olympus zullen tot op het bot gemotiveerd zijn om het Merlijn lastig te gaan maken en op de ranglijst langszij te komen. Op zondag is zondag 3 vrij. Zondag 2 moet op bezoek bij Ons VIOS, dat meestrijdt om de titel. Het eerste moet op bezoek bij hekkensluiter EDN$56, dat slechts 2 punten uit 8 wedstrijden vergaard heeft.
16-11 TSVV Merlijn 1 - SC Olympus 1
17-11 EDN$56 1 - TSVV Merlijn 1
17-11 Ons VIOS 3 - TSVV Merlijn 2
17-11 TSVV Merlijn 3 vrij

Harken:
Nog steeds is er ruimte op de inschrijflijsten voor het harkfestijn van volgende week woensdag in de Boekanier. Zoek een team van 5 en schrijf je in voor dit spectakel. Er zijn maximaal 40 inschrijfplaatsen en de meeste zijn reeds gevuld. Inschrijven kan bij Ralph Ruyters, Kaj Blokhuis, Tim Bosmans, op het prikbord van het Sportcentrum of via een mailtje.

Accommodatie:
Zoals beloofd op de ALV zouden jullie via de Nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden, aangaande de ontwikkelingen wat betreft het betrekken van een eigen accommodatie. Zoals al gezegd in een vorige nieuwsbrief, is er een gesprek geweest met de gemeente. Inmiddels heeft Daan Baks een brief naar het College van B&W gestuurd om het verzoek van Merlijn voor een eigen accommodatie officieel te maken. Zoals dat echter wel algemeen bekend is, gaan er dan een paar dagen overheen voordat er antwoord komt. We wachten dus af en zullen zien, of er perspectieven liggen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal dat zeker bericht worden.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijners,

Afgelopen weekend was een dieptepunt in de historie van de TSVV Merlijn. Maar liefst 5 nederlagen, waarvan 4 in eigen huis. Zowel Zaterdag 1, Zondag 2, Zondag 3 als het zaalvoetbalteam verloren met een marge van een doelpunt in eigen huis. Zondag 1 zag de bekerdroom eindigen op $t Zand, dat met 4-2 won.

In deze nieuwsbrief:
- Komend weekend kans op eerherstel
- Harkfestijn een groot succes
- Merlijn in gesprek met kandidaat-coach

Komend weekend is er een kans op eerherstel. Zaterdag 1 moet naar Den Bosch om daar nummer 2 BVV/ Caterpillar te gaan verrassen. Zondag 1 krijg Hilvaria op bezoek, dat koploper is met 2 wedstrijden en 5 punten meer. Zaak dus om een driepunter te pakken, zodat de titelkoers behouden wordt. Zondag 2 verloor afgelopen weekend in eigen huis tegen GFC$93 met 0-1 en heeft een flinke achterstand op de top. Tegen laagvlieger Willem II 3 is er de kans om weer eens wat punten te pakken, want dat is voor de mannen van twee al weer een lange tijd geleden. Zondag 3 verloor zeer knullig van Longa 7 (1-2), dat op het eind van de wedstrijd zelfs een paar man minder had. Thuis tegen GFC$93 8, dat strak aan de leiding gaat, vecht het team voor de laatste titelkansen. Op dit moment heeft GFC 6 verliespunten minder. Een overwinning zou de kloof dus redelijk dichten.
Het programma:
30-11 BVV/ Caterpillar 1 - TSVV Merlijn 1 (14.30)
01-12 TSVV Merlijn 1 - Hilvaria 1 (14.30)
01-12 TSVV Merlijn 2 - Willem II 3 (13.00)
01-12 TSVV Merlijn 3 - GFC$93 8 (14.30)
De zaalvoetballers zijn vrij tot 13-12.

Harkfestijn:
Het Harkfestijn van afgelopen woensdag was een groot succes. Vele teams proberen de grote wisselbokaal - beschikbaar gesteld door Mise en Place - te bemachtigen. Uiteindelijk ging $t Vaasje er met de trofee - en het bijbehorende fust bier - vandoor. De teams van Iduna, vorig jaar de grote winnaar, sneuvelden in de kwartfinales.

Trainer:
Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten is er gepraat met Regi Essed - oud trainer van onder meer Sarto en NOAD. Hij is kandidaat om de nieuwe trainer/ coach van Zondag 1 worden. De eerste gesprekken zijn inmiddels geweest, maar aangezien ook de LV&S (de instantie die onder meer de trainers op het sportcentrum aanstelt) een vinger in de pap heeft, is er op dit moment nog geen zekerheid. Mocht er duidelijkheid komen, worden jullie natuurlijk gelijk op de hoogte gebracht.

Tot zover deze nieuwsbrief.

Met Zwart/ Witte groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijners,

Afgelopen weekend was een dieptepunt in de historie van de TSVV Merlijn. Maar liefst 5 nederlagen, waarvan 4 in eigen huis. Zowel Zaterdag 1, Zondag 2, Zondag 3 als het zaalvoetbalteam verloren met een marge van een doelpunt in eigen huis. Zondag 1 zag de bekerdroom eindigen op $t Zand, dat met 4-2 won.

In deze nieuwsbrief:
- Komend weekend kans op eerherstel
- Harkfestijn een groot succes
- Merlijn in gesprek met kandidaat-coach

Komend weekend is er een kans op eerherstel. Zaterdag 1 moet naar Den Bosch om daar nummer 2 BVV/ Caterpillar te gaan verrassen. Zondag 1 krijg Hilvaria op bezoek, dat koploper is met 2 wedstrijden en 5 punten meer. Zaak dus om een driepunter te pakken, zodat de titelkoers behouden wordt. Zondag 2 verloor afgelopen weekend in eigen huis tegen GFC$93 met 0-1 en heeft een flinke achterstand op de top. Tegen laagvlieger Willem II 3 is er de kans om weer eens wat punten te pakken, want dat is voor de mannen van twee al weer een lange tijd geleden. Zondag 3 verloor zeer knullig van Longa 7 (1-2), dat op het eind van de wedstrijd zelfs een paar man minder had. Thuis tegen GFC$93 8, dat strak aan de leiding gaat, vecht het team voor de laatste titelkansen. Op dit moment heeft GFC 6 verliespunten minder. Een overwinning zou de kloof dus redelijk dichten.
Het programma:
30-11 BVV/ Caterpillar 1 - TSVV Merlijn 1 (14.30)
01-12 TSVV Merlijn 1 - Hilvaria 1 (14.30)
01-12 TSVV Merlijn 2 - Willem II 3 (13.00)
01-12 TSVV Merlijn 3 - GFC$93 8 (14.30)
De zaalvoetballers zijn vrij tot 13-12.

Harkfestijn:
Het Harkfestijn van afgelopen woensdag was een groot succes. Vele teams proberen de grote wisselbokaal - beschikbaar gesteld door Mise en Place - te bemachtigen. Uiteindelijk ging $t Vaasje er met de trofee - en het bijbehorende fust bier - vandoor. De teams van Iduna, vorig jaar de grote winnaar, sneuvelden in de kwartfinales.

Trainer:
Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten is er gepraat met Regi Essed - oud trainer van onder meer Sarto en NOAD. Hij is kandidaat om de nieuwe trainer/ coach van Zondag 1 worden. De eerste gesprekken zijn inmiddels geweest, maar aangezien ook de LV&S (de instantie die onder meer de trainers op het sportcentrum aanstelt) een vinger in de pap heeft, is er op dit moment nog geen zekerheid. Mocht er duidelijkheid komen, worden jullie natuurlijk gelijk op de hoogte gebracht.

Tot zover deze nieuwsbrief.

Met Zwart/ Witte groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

 

Goedendag,

Nadat ik afgelopen week nog positief riep dat afgelopen weekend de kans op eerherstel was, verslechterden de resultaten nog verder. Zondag 1 verloor het topduel tegen Hilvaria met 0-3, Zondag 3 kreeg in eigen huis met 6-1 klop tegen koploper GFC$93, terwijl de Zaterdag bij nummer 2 BVV met 5-0 afgeslacht werd. Slechts Zondag 2 deed het naar behoren. Laagvlieger Willem II werd met 6-1 op de plaats gezet. Weinig woorden dus vuilmaken aan afgelopen weekend.

*** Voor de mensen die het nog niet weten: Morgen - donderdag 5 december - zal er GEEN training plaatsvinden. Dus iedereen kan gezellig voor de open haard op cadeau$s gaan wachten. ***

Komend weekend:
Komend weekend een nieuwe kans op eerherstel voor de meesten, en een kans om de lijn door te trekken voor het tweede. Positief is dat de tegenstanders in ieder geval wat lager geklasseerd zijn. Alleen Zondag 3 krijgt een topploeg op bezoek. De andere teams doen het tegen lage middenmoot, terwijl het tweede zelfs de hekkensluiter op bezoek krijgt.
7-12 SVG 1 - TSVV Merlijn 1
8-12 TSVV Merlijn 1 - SVSOS 1
8-12 TSVV Merlijn 2 - RAC 3
8-12 TSVV Merlijn 3 - ZIGO 5

Trainer:
Kandidaat trainer/ coach Regi Essed heeft inmiddels met heren van de LV&S gesproken. Het gesprek is zeer positief verlopen en morgen worden er knopen doorgehakt. Jullie horen de uitkomst natuurlijk van ons.

Met Zwart/Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijners,

Koning Winter heeft nu dan echt zijn intrede gedaan in Nederland. Afgelopen weekend is er nog gevoetbald, maar het zou best wel eens zo kunnen zijn, dat het de laatste wedstrijden van het lopende kalenderjaar zijn geweest. De oefenwedstrijd voor trainingsleden, die voor vanavond gepland stond, gaat niet door, terwijl de KNVB vandaag al besloten heeft dat het gehele competitieprogramma van het komende weekend niet door zal gaan. Het is natuurlijk twijfelachtig of de situatie voor 22 december zal veranderen.

Afgelopen Weekend:
Afgelopen weekend werd er in de winterkou nog gevoetbald. De
Zaterdagafdeling verbaasde door SVG volledig van het veld te blazen. Een dik verdiende 1-7 overwinning was het resultaat van een goede teamprestatie.
Ricardo Washington was uitblinker met drie treffers. Op de zondag presteerde alleen het eerste team naar behoren. Met een overtuigende 4-0 overwinning op SVSOS werd de nare smaak die het team overhield aan het treffen met Hilvaria weggespoeld. Het tweede team kon de goede lijn niet doortrekken. Tegen laagvlieger RAC werd zeer moeizaam met 2-2 gelijkgespeeld na een 0-2 achterstand. Zondag 3 bleef opnieuw met lege handen staan en zakt langzaam weg op de ranglijst. ZIGO ging via een spectaculaire 4-5 met de punten aan de haal.

Komend weekend:
* Alle wedstrijden zijn afgelast. *
De zaalvoetballers komen wel in actie, thuis tegen Vishandel Hermans (komende vrijdag).

Oefenwedstrijd trainingsleden:
De oefenwedstrijd van vanavond tegen de Madese Boys gaat zoals gezegd niet door. In principe is het duel verschoven naar volgende week woensdag, maar de weersvooruitzichten maken het niet erg aannemelijk dat de wedstrijd dan wel door kan gaan. Mocht er echter toch gespeeld worden dan zal er zeker met jullie contact opgenomen worden. Hou ook zeker onze website in de gaten voor het laatste nieuw.

Activiteitenkalender:
21 december - Indoor tournament: Op 21 december zal Merlijn een zaalvoetbaltoernooi organiseren op het Sportcentrum. Dit is echter onder voorbehoud, aangezien onze zondagafdeling op 22 december een inhaalprogramma heeft. De activiteitencommissie zal jullie zeker mailen met meer informatie.
6 januari - Nieuwjaarsborrel: Op 6 januari zal er een nieuwjaarsborrel gehouden worden in onze stamkroeg De Boekanier. Wellicht dat er naast een toast ook nog een mooie speech van onze voorzitter te verwachten is.

Merlijn Merchandising:
Zoals onze PR-man Peter Luyten bij de meesten al bekend heeft gemaakt, is er een nieuwe Merlijn-trui en tevens een Merlijn-sjaal in de maak. Omdat er wat problemen waren met de leverancier zijn de producten nu nog niet klaar, maar voor het begin van de winterstop zullen de truien in ieder geval klaar zijn. Eind volgende week zullen ze binnen komen en dan zijn ze te koop voor 35 Euro. Peter Luyten zal de distributie verzorgen. De sjaal laat nog iets langer op zich wachten, maar als deze klaar is, zullen jullie daar ook over ingelicht worden.

Tot zover deze nieuwsbrief.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

 

Hey Merlijners,

Het afgelopen weekend werd er niet gevoetbald, maar inmiddels is het gaan dooien, waardoor de kans bestaat dat de zondagafdeling komende zondag alsnog de kicksen mag onderbinden. Vooral de wedstrijd van Zondag 1 is zeer belangrijk. Thuis zal aangetreden worden tegen Jong Brabant en het betreft een inhaalwedstrijd voor de 1e periode.

Stand Periode 1
1 Hilvaria 8-17 (20-7) +13
2 Spoord. Boys 6-11 (20-4) +16
3 TSVV Merlijn 6-11 (13-6) +7
4 VCB 6-11 (14-10) +6

De laatste wedstrijd zal waarschijnlijk op 12 januari worden ingehaald. Merlijn moet dus twee keer een grote overwinning behalen en hopen dat Spoordonk een steekje laat vallen... Zondag 2 gaat op bezoek bij Longa 3, Zondag 3 gaat op $visite$ bij Sarto 8. De Zaterdag is vrij.

Indoor Invitatie Toernooi
Het Indoor Invitatie Toernooi zal komende zaterdag geen doorgang vinden, in verband met het speelschema van komende zondag. Er wordt een nieuwe datum gezocht in januari. Hou de site en de komende nieuwsbrieven in de gaten voor de verdere ontwikkelingen.

Dienstrooster selectie zondag
Doordat er nog steeds onduidelijkheden bestaan m.b.t. de "dienst" voor zondag 1 en zondag 2, volgt er nu uitleg. Net zoals in het verleden het geval was krijgen bij thuiswedstrijden 4 personen dienst, 2 spelers van het eerste en 2 van het tweede.
De dienst voor de 2 spelers van Merlijn 1 houdt in: thee zetten voor Merlijn 2, hun tegenstander en eventueel de scheidsrechter. Daarnaast dienen deze spelers de kleedkamer van hun eigen team (Merlijn 1 dus) en die van hun tegenstander schoon te maken.
De dienst voor de spelers van Merlijn 2 betreft het zetten van thee voor Merlijn 1, Merlijn 3, hun tegenstanders (4 teams dus in totaal) en voor de scheidsrechter van 1. Tevens dienen deze spelers de kleedkamer van Merlijn 2 schoon te maken en de kleedkamer van de tegenstander.

MI-Quiz
Iedereen krijgt deze week de Merlijn International in de bus of heeft deze al gekregen. In de MI staat en Quiz en tot 31 januari kan de oplossing gemaild worden naar merlijnredactie@hotmail.com. De mensen die op de foto$s kunnen staan zijn (in willekeurige volgorde) Justus Kox, Eveline Dijkhuizen, Jos van Baal, Jasper Schramade en Arjan Verhoeven. Onder de juiste inzendingen zal een krat bier worden verloot.

Oefenwedstrijd Madese Boys
De oefenwedstrijd tegen Madese Boys zal geen doorgang vinden. De mannen uit Made konden vanavond niet aantreden en dus zal na de winterstop een nieuwe datum gezocht worden.

Trainingen
Morgen zullen de laatste trainingen van 2002 gehouden worden. De komende twee weken zal er niet getraind worden, waarna in de week van 6 januari de draad weer opgepakt zal worden.

Rest mij jullie namens het bestuur alvast een zeer prettige Kerst toe te wensen en een Sportief 2003.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijners,

De winterstop zit er definitief op en enkelen hebben al een balletje getrapt op de ijspiste, die nu naast het Sportcentrum ligt. Afgelopen maandag was er ook de traditionele Nieuwjaarsborrel, waarbij de aanwezigen het zeer gezellig gehad hebben en de afwezigen zeer veel gemist hebben. Een helaas zeer beknopte speech van onze voorzitter Jan van de Vooren maakte het festijn compleet.

Tijd voor het echte werk, hoewel Koning Winter nog steeds over ons kleine koude kikkerlandje regeert. Zondag staan er drie inhaalwedstrijden op het programma, maar het moge duidelijk zijn dat over de doorgang van deze ontmoetingen de nodige twijfel bestaat. Voor de volledigheid toch het volledige programma:
Zaterdag 1: vrij
12-1 TSVV Merlijn 1 - VCB 1
12-1 TSVV Merlijn 2 - SC Olympus 3
12-1 TSVV Merlijn 3 - Willem II 6
10-1 TNC/ Cobo Cars 2 - Merlijn Zaalvoetbal

Wat de afwezigen op de nieuwjaarsborrel onder meer gemist hebben - wellicht wel al gespot op straat - is de fantastische TSVV Merlijn sjaal. Dubbel geweven, netjes zwart wit, een sjaaltje waar je je mee kan vertonen. De distributie verloopt via Peter Luijten, onze PR-Functionaris. Bij de trainingen is hij natuurlijk aanwezig, maar je kunt hem ook bereiken via een e-mailtje naar peterluijten@hotmail.com, onder vermelding van Sjaal TSVV Merlijn. De sjaals kosten iets meer dan 10 Euro.

Natuurlijk zal menig lid nu gelijk de vraag stellen waar die truien nu blijven. Helaas heeft de fabrikant een enorme blunder gemaakt, door de naam van onze geliefde vereniging fout op de truien te borduren. TSSV Merlijn is immers niet de naam van ons cluppie. De fabrikant werkt nu aan een bevredigende oplossing, maar feit blijft wel dat de levering dus met een paar weken is uitgesteld.

KasCo is toe aan verversing:
De Kas Controle Commissie zoekt nieuwe leden. Grijp nu je kans als je actief wil worden bij onze vereniging. Een beetje verstand van boekhouden is wel handig. De KasCo controleert de financiële cijfers die de penningmeester ieder half jaar op de ALV presenteert, om er voor te zorgen, dat de financiële situatie bij onze club gezond blijft. Als je interesse hebt, stuur dan even een reply op deze nieuwsbrief of neem contact op met penningmeester Jasper Schramade.

Indoor Invitatie Toernooi:
Inmiddels heb ik dit evenement meerdere keren aan- en afgekondigd in de diverse nieuwsbrieven. Helaas is onze Activiteiten-Functionaris Ralph Ruyters er nog altijd niet in geslaagd om het evenement te organiseren, dus voorlopig geen zaalvoetbal voor de Merlijners...

Quiz Merlijn International:
In de MI staat en Quiz en tot 31 januari kan de oplossing gemaild worden naar merlijnredactie@hotmail.com. De mensen die op de foto$s kunnen staan zijn (in willekeurige volgorde) Justus Kox, Eveline Dijkhuizen, Jos van Baal, Jasper Schramade en Arjan Verhoeven. Onder de juiste inzendingen zal een krat bier worden verloot.

Pendragon start actie Intersport Hamers:
Het overkoepelend orgaan van de Tilburgse Studenten Sportverenigingen, Pendragon, heeft een mooie deal gesloten met Intersport Hamers. Op vertoon van je Sportkaart krijg je voor elke €10,- die je besteed ( afgeprijsde artikelen uitgezonderd ) een stempel. Bij een volle spaarkaart, 10 stempels, ontvang je een waardebon van €10,-.De spaarkaart kun je aanvragen bij Jan Hamers op vertoon van je Sportkaart.Intersport Jan Hamers zit op het Stadhuisplein in het centrum.

15e Lustrum UvT:
Ook de lustrumcommissie van de UvT wilde graag vermeld worden in onze nieuwsbrief. De Universiteit van Tilburg viert dit academisch jaar haar vijftiende lustrum. Vijfenzeventig jaar kwalitatief hoogwaardig academisch onderwijs en onderzoek, dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.
Daarom worden er het hele jaar lang allerlei evenementen opgezet. Ook de student wordt daarbij niet over het hoofd gezien. Speciaal voor hen wordt


 

Beste Merlijners,

Vorige week geen nieuwsbrief in verband met een kort ziekenhuisbezoek van ondergetekende. Niets aan de hand zo bleek, dus de wekelijkse gang van zaken kan weer opgepakt worden. Het afgelopen weekend was een zeer goed weekend voor de TSVV Merlijn. Alleen Zondag 2 stelde teleur met een kansloze nederlaag tegen $t Zand (5-3). Het weekend begon goed, toen op vrijdag de heren zaalvoetballers Team 2000/ Reja Sport met een 5-1 nederlaag naar huis stuurden. Op zaterdag volgden de veldvoetballers dit voorbeeld; directe concurrent DVVC werd met 1-3 terecht gewezen en de zaterdag afdeling lijkt zich alsnog te gaan mengen in de strijd om nacompetitie en eventuele promotie.

Op Zondag faalden de heren van 2, maar Zondag 1 bracht het er bij mede-titelkandidaat Spoordonkse Boys zeer goed vanaf. De terugkeer van Thomas van Luijtelaar werd gevierd met de meest Duitse overwinning die Merlijn ooit heeft behaald. Een curieuze treffer van Stefan van de Ruit in de slotseconde was voldoende voor een zeer zwaar bevochten 0-1 overwinning en dus een perfecte start voor trainer Regi Essed. Merlijn nadert de koploper Hilvaria, maar heeft nog wel twee wedstrijden in te halen, in de wetenschap dat bij dubbele winst de koploper tot op 2 punten wordt genaderd. Alle perspectieven voor promotie dus. Zondag 3 behaalde bij Hilvaria een 2-2 gelijkspel. Goed geinformeerde bronnen melden echter dat Merlijn de drie punten zeker had moeten meenemen, ware het niet dat de scheidsrechter de thuisploeg de helpende hand toestak.

Komend weekend:
25-1 TSVV Merlijn 1 - VOAB 1
26-1 TSVV Merlijn 1 - SVG 1
26-1 TSVV Merlijn 2 - SVG 2
26-1 TSVV Merlijn 3 - Broekhoven 4
24-1 TSVV Merlijn Zaalvoetbal - Woonexpress

De zaterdag kan de opgaande lijn voort zetten door laagvlieger VOAB met een nederlaag huiswaarts te sturen. In de uitwedstrijd werd een zwaarbevochten 0-0 behaald na twee vroege rode kaarten. Merlijn Zondag 1 bewaart slechte herinneringen aan het bezoek aan SVG eerder dit seizoen. Ondanks het feit dat SVG zeker geen topploeg is, werd een 2-1 nederlaag geleden. Puntverlies dat aan het eind van het seizoen nog wel eens duur kon blijken te zijn. Zaak dus om de punten in ieder geval in eigen huis te houden. Merlijn 2 verloor in de heenwedstrijd met 3-0 en kan dus ook wat rechtzetten. Het derde krijgt bezoek van Broekhoven, dat uit met 2-4 werd verslagen.

2 Februari 2002:
Zowel de weekend- als de activiteitencommissie hoopt jullie te mogen verwelkomen op zondagavond 2 februari. Vanaf 19.00 uur zal er een mooi programma zijn in de Boekanier. De weekend-commissie zal de nodige info verschaffen over de seizoensafsluiting nabij Venlo. 50 Merlijners die de boel op stelten gaan zetten! Het weekend is gepland van 27 tot en met 29 juni, dus hou de agenda maar vrij. Als Daan Baks en Co. uitgesproken zijn zal Ralph "Hans" Ruyters de leiding overnemen. Het eerste Merlijn Darts tournament zal afgewerkt worden. Hawai bloesjes, opkomstmuziekjes, de mooiste flyers, zegelringen, kettingen en bier, wie is de grootste pauper van Merlijn?

Kilometervergoeding:
Competition Manager Johan van Arkel heeft een overzicht gemaakt van de mensen die voor de uitwedstrijden van de competitieteams gereden hebben. Als het goed is hebben de betreffende personen inmiddels allemaal een mailtje binnen gehad. Heb je dit seizoen (voor de winterstop) gereden, maar geen mailtje gehad, neem dan even contact op met Johan of stuur even een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl.

Krat bier te geef?!
Alarmerende berichten van de MI-Commissie. Er is nog geen enkele (!?!) reactie binnen op de quiz-vraag in de laatste MI. Doe dus een gok. De beste wint, dus wie komt dat krat ophalen?

Actief worden binnen Merlijn?
Van je hobby je werk maken is het mooiste wat er is... Op dit moment zijn er ca. 40 mensen actief bij Merlijn. In de vorige nieuwsbrief werd al gevraagd naar mensen die in de KasCo zitting wilden nemen, maar ook op andere plaatsen zijn mensen nodig. Voor volgend seizoen worden er ook bestuursleden gezocht, maar zullen er ook plaatsen vrij komen in de commissies. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Merlijn Sjaaltjes vliegen de deur uit
Waarschijnlijk heb je ze al gezien, die prachtige Merlijn sjaal. Veel leden zijn inmiddels al de trotse bezitter van dit mooie ding. Heb je er nog geen, maar wil je dat wel? Stuur dan even een mailtje of neem contact op met Peter Luijten.
De truien lijken ook eindelijk geleverd te kunnen worden. Problemen met de leverancier hebben het proces wat vertraagd, maar als het goed is komt de trui zeer spoedig binnen. We houden jullie op de hoogte.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijners,

Afgelopen weekend, 25/ 26 januari 2003 zal in hoofdletters bij worden geschreven in de geschiedschriften der TSVV Merlijn. 5 Overwinningen, een unicum in de historie van ons cluppie! De overwinningsreeks begon afgelopen vrijdag toen de heren zaalvoetballers de heren van Woonexpress met een 5-2 nederlaag naar huis toe stuurden. Op zaterdag zetten de heren van Merlijn hun stijgende lijn voort met een klinkende 5-1 overwinning op VOAB. Ricardo Washington maakte zijn tweede hattrick van dit seizoen. Het team staat nu op een gedeelde vierde plaats, die recht geeft op nacompetitievoetbal. Op Zondag boekten de heren van 3 de grootste competitie van Merlijn dit seizoen: Broekhoven werd met 8-0 van het veld geblazen. Zondag 2 won met 3-0 van SVG 2, onder meer door twee doelpunten van Robin Saris. Zondag 1 mazzelde opnieuw. Een penalty tegen na 88 minuten betekende de 1-1 van SVG. Nadat de wedstrijd een moment gestaakt was en iedereen weer afgekoeld, maakte Thomas van Luytelaar in de blessuretijd alsnog de winnende.

Komend weekend zijn er weer 5 kansen op een overwinning.
31-1 Merlijn Zaalvoetbal - De Mop
1-02 WSC 1 - TSVV Merlijn 1
2-02 RKDSV 1 - TSVV Merlijn 1
2-02 VOAB 4 - TSVV Merlijn 2
2-02 VOAB 8 - TSVV Merlijn 3
Voorwaar geen makkelijke wedstrijden. WSC staat weliswaar onder Merlijn, maar boekt de meest vreemde uitslagen. In Tilburg werd de eerste onderlinge ontmoeting door twee curieuze doelpunten in de blessuretijd met 2-3 door de Waalwijkers gewonnen. Zondag 1 krijgt een zware kluif en heeft wellicht voor de derde maal op rij de hulp van het Duitse Geluk nodig. RKDSV is een directe concurrent voor de titel. VOAB 4 is net als Merlijn 2 een middenmotor met 17 punten. VOAB 8 staat derde, maar heeft maar 1 punt meer dan Merlijn 3. Afgelopen weekend baarde VOAB 8 opzien, door NOAD met 1-10 weg te blazen. Kon dus wel eens een doelpuntrijk duel worden daar in Goirle.

2 februari:
Jullie hebben al een mailtje gehad, maar hierbij toch nog even de reminder: Zondag 2 februari staat er een mooie avond op ‘t programma. Aangemoedigd door vaderlandse successen in den vreemde van onze pijlenkoning Ray van Barneveld, gaan wij onze kunsten vertonen in onze thuishaven, Café de Boekanier. Jawel, we hebben een primeur, ‘t Darts Tournament is geboren.

Om 18.00 uur worden jullie verwacht in de Boekanier. Genoeg tijd dus voor alle zondagboys om nog even af te pilsen op Sarto, om daarna samen van een Chinese maaltijd te gaan genieten (+/18.00 uur). Nee, niet zo weinig als die maffe Thai van de vorige keer en minder duur ook. Zie voor meer info onderaan deze mail. Daarna zal de Weekendcommissie haar plannen ontvouwen omtrent het slotweekend van 27 – 29 juni. Deelnemers opgelet: Er is een maximale capaciteit van 50 man, en op deze avond start de inschrijving. Zorg dus dat je erbij bent, want een groot aantal plaatsen zal na deze avond niet meer vrij zijn! Na deze “lekkermakende” praat van de Weekendcommissie zal het startsein voor het Darts Tournament worden gegeven: “Let’s play darts!”

Deelnemers wordt verzocht zo veel mogelijk eigen pijlen mee te nemen!!!!
Trek daarnaast jullie allerfoutste blousjes maar aan hoor!!!!

Wa kost da....?
Voor deze avond betaal je een bedrag van 7.50 euro. Daarvoor krijg je:
- een lekkere Chinese maaltijd: Je kunt kiezen uit Babipangang of Foe Yong Hai. Daarnaast kun je kiezen uit Witte rijst of Bami. (en ’t is véél ook)
- je deelnamekosten aan het Darts Tournament. We vragen een geringe bijdrage voor de prijzen van de winnaars.

Hoe betaal ik?
We hebben ervoor gekozen om het geld van je rekening af te laten schrijven. Dat zal rondom de 2e van februari gebeuren. Voor en na de trainingen van deze week kun je je inschrijven op een lijst; naam, rekeningnummer, babipangang of foe yong hai/ witte rijst of bami, handtekening. Mocht je deze week niet kunnen trainen, en wil je toch meedoen, reply dan deze mail naar mailto:info@tsvvmerlijn.nl, en geef daar je bevestiging door (naam, rekeningnummer, babipangang of foe yong hai/witte rijst of bami ). Let op: Door die mail te bevestigen machtig je TSVV Merlijn automatisch om 7.50 euro van je rekening af te laten schrijven.

Oefenwedstrijd trainingsleden:
Op donderdag 13 februari a.s. zal er een oefenwedstrijd plaatsvinden van Merlijn$s trainingsleden tegen de amateurs van SC Olympus 3. Het aanvangstijdstip volgt nog (vermoedelijk 19.30u of 20.00u), maar volgt snel op de site! Heb je zin om een potje te ballen en wil je alvast zien wat Merlijn voor jou (nog meer) kan betekenen, schrijf je dan nu in. Mail naar:
$info@tsvvmerlijn.nl$, en zet er meteen even bij naar welke positie in $t elftal je voorkeur uitgaat. Voor meer info kun je ook even bellen naar Ralph Ruyters, 06-41042669.

Prijsvraag MI
En als iedereen dan toch aan het mailen is, doe dan ook gelijk een gok voor de prijsvraag in de MI. De inzendingen stromen inmiddels binnen, dus waag ook een gok en stuur een mailtje naar merlijnredactie@hotmail.com. De mensen die op de foto$s kunnen staan zijn (in willekeurige volgorde) Justus Kox, Eveline Dijkhuizen, Jos van Baal, Jasper Schramade en Arjan Verhoeven. Onder de juiste inzendingen zal een krat bier worden verloot.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijners,

Afgelopen weekend is er weer niet gevoetbald... Het blijft winter in Nederland. De heren zaalvoetballers trokken zich niets aan van de weersomstandigheden en trokken wel ten strijde. De Mop werd in een spectaculaire wedstrijd met 7-4 afgedroogd. Zondag 1 heeft dinsdag nog wel een oefenwedstrijd gespeeld. De amateurs van Willem II werden knap op 0-0 gehouden.

Ijs en weder dienende zal er komende week afgetrapt worden bij vier wedstrijden.
8-2 TSVV Merlijn 1 - DMC 1
9-2 TSVV Merlijn 1 - Audacia 1
9-2 TSVV Merlijn 2 - Were Di 3
9-2 TSVV Merlijn 3 - WSJ 5

DMC zal proberen Merlijn zaterdag weer met beide voeten op de grond te zetten. Onze Antiliaanse vrienden uit Dordt wonnen de heenwedstrijd met 3-1 en daar viel destijds zeer weinig op af te dingen. Inmiddels is Merlijn DMC op de ranglijst echter gepasseerd en in de strijd om de nacompetitie zou een overwinning zeer welkom zijn. Audacia verloor eerder dit jaar thuis van Merlijn. Een 0-1 overwinning (penalty Daan Baks, hoezo Duits geluk?) bleek voor Merlijn destijds de eerste stap om de opwaartse lijn te pakken.

Oefenwedstrijd trainingsleden:
Op 13 februari nemen trainingsleden van Merlijn het op tegen Olympus 3. Heb je zin om een balletje te trappen, stuur dan even een mailtje of neem contact op met Ralph Ruyters (06-41042669).

Nieuwe bestuursleden gezocht:
Het is misschien wat vroeg, maar aan het eind van het seizoen zullen er weer wat plaatsen open vallen in het bestuur van Merlijn. Op de website is de nodige informatie te vinden over de diverse functies en natuurlijk kun je ook gewoon iemand van het huidige bestuur aanspreken. Het bestuur kent zeven functies: voorzitter, secretaris (vice-voorzitter), Penningmeester, PR-functionaris, Activiteiten-functionaris, Competition Manager en Accommodatie Manager. Als je er wat voor voelt om bestuurslid van Merlijn te worden, neem dan contact op met ons, dan kunnen we je laten weten wat de mogelijkheden en procedures zijn. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met ons voor een functie in een van de commissies.

Darts:
Afgelopen zondag is er een spetterende Merlijn-avond geweest. Na eerst een hapje Chinees te hebben gegeten en daarna de Weekend-commissie aangehoord te hebben, werd het eerste Merlijn Darts Tournament gehouden. 21 koppels streden om de felbegeerde dartpijlen van Barney. De dubieuze winnaars bleken uiteindelijk voorzitter Jan van de Vooren en Tim $de monnik$ Barentse te zijn. Eervolle vermelding gaat uit naar Michiel Koolen en Thomas van Luytelaar, die de prijs voor $best geklede koppel$ in de wacht sleepten.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


 

Beste Merlijners,

Het is inmiddels ruim twee weken geleden dat ik een schrijven aan jullie
richtte. Afgelopen weekend regeerde Koning Winter weer eens in ons koude
kikkerlandje. Het wordt tijd dat die beste man eens op vakantie gaat, want
de competitieschema$s beginnen toch langzaamaan erg krap te worden.

Het weekend daarvoor werd er wel gebald. Op Zaterdag opende Merlijn Zaterdag
met een 1-1 gelijkspel tegen directe concurrent DMC. Gezien de kansloze
nederlaag in Dordrecht een redelijk resultaat, maar er had zeker meer
ingezeten. Jack Stultiens wist tot twee keer toe een penalty niet te
verzilveren. Op Zondag was het wederom victorie dat de boventoon voerde.
Zondag 1 versloeg Audacia met 1-0 door een doelpunt van Dirk van Bree.
Zondag 2 verraste koploper Were Di met een 2-1 nederlaag. Zondag 3 tenslotte
versloeg het nietige WSJ 5 met 3-1, met dank aan de Joker van het
Gastenboek...

Komend weekend gaat er opnieuw gebald worden, hoewel de ijzige koude nog
steeds niet verdreven is. Wellicht dus dat er opnieuw afgelastingen te
betreuren zijn. De heren Zaalvoetballers hebben hier weinig last van en
speelden afgelopen vrijdag met 3-3 gelijk bij Maradgo Mode.

Programma komend weekend:
21-2 TSVV Merlijn ZVB - Leduc Autoschade
22-2 TSVV Merlijn 1 - SC Gorkum
23-2 Jong Brabant 1 - TSVV Merlijn 1
23-2 NOAD 4 - TSVV Merlijn 2
23-2 NOAD 9 - TSVV Merlijn 3

De zaterdag krijgt bezoek van rode lantaarndrager SC Gorkum. In Gorinchem
werd een zeer eenvoudige 1-8 overwinning behaald, maar Zondag 1 kan wel een
verhaaltje vertellen over onderschatting van een hekkensluiter... Zondag 1
hoopt eindelijk aan te mogen treden tegen Jong Brabant. De wedstrijd tegen
deze middenmotor is al verscheidene malen afgelast en ook voor komend
weekend valt er geen zekerheid te geven.

Accommodatie:
Accommodatie Manager Daan Baks heeft dan eindelijk respons gekregen van de
gemeente... Afgelopen week is er een gesprek geweest tussen een delegatie
van de TSVV Merlijn en wethouder Visscher en Hoofd Sportbedrijf Tilburg
Bertens. Helaas is de uitkomst niet onverdeeld positief. Een eigen complex
zit er voorlopig niet in, maar de gemeente zag wel mogelijkheden als het
gaat om een gedeeld complex met een andere vereniging. Op dit moment zijn er
een paar verenigingen geinteresseerd en binnenkort zullen de eerste
gesprekken gevoerd worden. Gastspeler is Merlijn op dit moment echter ook
bij Sarto en Olympus en alleen als er een duidelijke gelijkwaardigheid kan
worden besproken zal er voor Merlijn een goed voordeel zitten aan een
verhuizing. Wordt zeer spoedig vervolgd.

Weekend:
Het Weekend in Sevenum is bijna vol. Er zijn nog vijf plaatsen beschikbaar
voor dit festijn, dus eenieder die nog overweegt om mee te gaan moet er
zeker snel bij zijn. Het inschrijfformulier is op onze website te vinden
onder de activiteiten en kan uitgeprint worden. Het is de bedoeling dat je
hem dan inlevert bij Dennis Mallant, Wouter Grootendorst, Bram van Dun of
Daan Baks. Het weekend is gepland voor 27 tot en met 29 juni. Meer
informatie is te vinden op de site en ook bij een van vier bovengenoemde
heren.

Sponsor:
De TSVV Merlijn heeft een aantal sponsors en in de komende nieuwsbrieven
zullen zij een keer aan bod komen. Vandaag begin ik met Restaurant Het
Pakhuys. Dit restaurant is gelegen aan de Telegraafstraat en Merlijners
krijgen er op vertoon van hun Boekanier-pas een korting van 10% op de
rekening! Wellicht een keer het proberen waard dus... Nog geen
Boekanier-pas? Klop dan even aan bij Peter Luyten en lever bij hem een
pasfoto in.

Met Sportieve Groet,
Dennis van der Horst
Secretaris TSVV Merlijn

 

Beste Merlijners,

Het is inmiddels al weer veel te lang dat ik mij tot jullie heb gericht met
een mooi schrijven over de club. Het is dan ook de hoogste tijd om de draad
weer eens op te pakken.

Het zonnetje straalt overvloedig over ons mooie landje en de laatste weken
is er dan ook weer regelmatig gebald door de competitieteams van Merlijn.
Merlijn Zondag 1 gaf in Diesen de tweede plaats weg aan RKDSV door een 2-0
nederlaag, maar herstelde zich afgelopen zondag door een eenvoudige 0-3
overwinning bij VCB. Het kampioenschap wordt moeilijk, maar is zeker nog
niet verspeeld.

Merlijn Zaterdag 1 verloor kansloos met 5-1 bij WSC, maar legde afgelopen
zaterdag koploper ONI het vuur na aan de schenen en wist een onverwachte
puntendeling uit het vuur te slepen. De nacompetitie is nog immer in zicht.

De mannen van Merlijn Zondag 2 en Zondag 3 presteren wisselvallig. Afgelopen
weekend kreeg het tweede met maarliefst 7-0 (!) klop van GFC. Het derde wist
met 0-8 (!!) te winnen van Longa. De zaalvoetballers wonnen hun wedstrijd
bij De Toppers met 2-9.

Komend weekend speelt Merlijn Zondag 1 thuis tegen Jong Brabant, dat de
meest gekke uitslagen neerzet. Mooie overwinningen worden afgewisseld met
waanzinnige nederlagen. Zaterdag 1 ontvangt rode lantaarndrager SC Gorkum,
dat de laatste weken echter punten begint te sprokkelen, door ondermeer met
2-4 te winnen bij VOAB. Als de concentratie echter net zo goed is als tegen
ONI, mag een overwinning geen probleem zijn.

Programma:
29-3 TSVV Merlijn 1 - SC Gorkum 1
30-3 TSVV Merlijn 1 - Jong Brabant 1
30-3 LONGA 3 - TSVV Merlijn 2
30-3 Sarto 8 - TSVV Merlijn 3
4-4 Merlijn zaalvoetbal - TNC/Cobo Cars 2

Laatste inschrijvingen voor Het Weekend.
Niemand durft blijkbaar de laatste plaats te pakken voor het grootse Merlijn
Weekend dat van 27 tm 29 juni in Sevenum zal plaatsvinden. Heb je je ondanks
alle oproepen nog steeds niet ingeschreven, neem dan even contact op met
Merlijn... Het gaat om de laatste plaats.

Sponsoring
De mannen (en natuurlijk ook onze mooie lieve Marieke van Sambeeck) van de
PR-Com zijn druk bezig met de werving van zowel nieuwe sponsors als nieuwe
leden. Jullie hebben als het goed is dan ook een mailtje ontvangen van de
mannen met de oproep om actief deel te nemen aan de werving. Schuif je
succesvolle vader (of moeder), of wellicht succesvolle broer, zo$n
sponsorplan onder z$n neus, neem contact op met Merlijn en draag je steentje
bij aan het welvaren van de club.

Toernooien
Daan Baks heeft Merlijn ingeschreven voor twee toernooien na de competitie.
Jullie horen natuurlijk nog veel meer hiervan, maar hierbij toch al de data:
PRof.van Linten Studenten voetbal toernooi van Pusphaira in Eindhoven.
Zaterdag/ zondag 7/8 juni. 25 euro de man + eten en slapen. GNSK Groningen:
22/24 mei kosten nog onbekend. Inschrijven kan vanaf nu via een mailtje naar
merlijn.

Oefenpot trainingsleden
Er komt ook weer een oefenpotje aan voor de trainingsleden. Op 2 april gaat
er geoefend worden in Diesen tegen RKDSV 5. Schrijf je nu in via een mailtje
naar info@tsvvmerlijn.nl.

Zomertijd
Komend weekend wordt de klok in de nacht van zaterdag op zondag een uur
vooruit gezet. Let dus op dat je je klok goed zet en zorg dat je zondag op
tijd bent!!

Met Sportieve groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

 
Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University