Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 4, 2002-2003

nr 4, 2002-2003

Beste Merlijners,

Alweer een week voorbij, dus alweer tijd voor een nieuwsbrief. Afgelopen week was het weer een beetje rustig in het Merlijn-kamp en ook de resultaten mochten er zeker zijn.

Afgelopen weekend:
Het weekend begon goed op zaterdag. Eindelijk liet het zaterdagteam een beetje zien waartoe het in staat is. Subtopper RKTVV werd op eigen veld met 3-4 te kijk gezet, ondanks dat een 0-2 voorsprong zeer snel verspeeld werd. Doelpunten kwamen van Thijs Smudde (2x), Tim Bosmans en Fabian van Leeuwaarde. Op zondag was er grote teleurstelling bij Twee en Drie. Hun wedstrijden werden afgelast. Het eerste mocht wel voetballen en dolde niet alleen met de speaker, maar ook met de tegenstander: Tuldania werd met 0-3 opgerold. Doelpunten van Mark Bouman, Daan Baks en en Andreas Grupe zorgden voor een mooie start voor Trainer/ coach ad interim Stefan van Veen. Met een wedstrijd tegen Broekhoven in het vooruitzicht lonkt de eerste periode voor ons vlaggeschip op de zondag.

Komend weekend:
Komend weekend mag Merlijn Zaterdag proberen te laten zien dat de overwinning van afgelopen weekend geen incident was. Op het sportpark van Olympus wordt om 14.30 uur afgetrapt voor de wedstrijd tegen SVSí65 uit Spijk - nabij Gorinchem. Zondag 1 mag thuis tegen laagvlieger Broekhoven proberen het doelsaldo op te voeren, zodat de eerste periode weer een stukje dichterbij komt.

Programma:
9/11 TSVV Merlijn 1 (zaterdag) - SVSí65 (14.30 Olympus)
10/11 TSVV Merlijn 1 - Broekhoven 1 (14.30 Sarto)
10/11 TSVV Merlijn 2 - SC Olympus 3 (13.00 Sarto)
10/11 TSVV Merlijn 3 - Willem II 6 (14.30 Sarto)

Voor de volledigheid ook de stand in de eerste periode bij Zondag 1:
1. Hilvaria 7-14 (+7)
2. Spoordonkse Boys 6-11 (+16)
3. TSVV Merlijn 6-11 (+7)
4. VCB 6-11 (+4)

Harkfestijn:
Als het goed is hebben jullie allemaal een mailtje ontvangen van Ralph Ruyters, betreffende het Harkfestijn. De bierestafette in teams van 5 - 20 november gaat het los! Dus vorm je team en schrijf je voor 13 november - daarna mogen ook niet-Merlijners inschrijven en de capaciteit is beperkt!! - in bij Ralph, Kaj Blokhuis of Tim Bosmans. Natuurlijk kan een mailtje sturen ook, terwijl op het prikbord bij het Sportcentrum ook een intekenlijst te vinden is.

Sponsoring:
Peter Luyten heeft weer goed werk verricht. Verzekeraar Univť is binnengehaald als sponsor. In eerste instantie zal het bedrijf zich profileren door een reclamebord te plaatsen bij zowel Sarto als Olympus.

Tot zover deze nieuwsbrief.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn.

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University