Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 5, 2002-2003

nr 5, 2002-2003

Beste Merlijners,

Na opnieuw een regenachtige week, werden er weer een hoop wedstrijden afgelast. Alleen Merlijn Zondag 1 kwam in actie en verpulverde Broekhoven met 6-0. Zondag 2 en 3 oefenden tegen elkaar om de verveling te verdrijven en eindigden op een afslachting voor 3 van 12-3.

Afgelopen week stond dat Zondag 1 goede zaken kon doen in de eerste periode door Broekhoven te verpletteren, maar helaas heb ik voor mijn beurt gesproken. Er waren namelijk al 2 wedstrijden afgelast en dus was de wedstrijd tegen Broekhoven niet meer van belang voor Periode 1.
Inhaalwedstrijden tegen o.a. Jong Brabant zullen de doorslag gaan geven. De speeldata zijn nog niet vastgesteld. De doelpunten kwamen van Tim $de monnik is terug$ Barentsen (2x), Dirk van Bree (2x), Andreas Grupe en Teun Melis en zorgden ervoor dat de TSVV Merlijn nu de trotse koploper is.

Omdat 2 en 3 nu al een paar weken niet in actie waren gekomen, speelden ze maar tegen elkaar. De uitslag was even logisch als pijnlijk: 12-3.

Komend weekend:
Komend weekend mag TSVV Merlijn Zaterdag de Tilburgse straatderby tegen de SC Olympus gaan afwerken. De mannen van Olympus zullen tot op het bot gemotiveerd zijn om het Merlijn lastig te gaan maken en op de ranglijst langszij te komen. Op zondag is zondag 3 vrij. Zondag 2 moet op bezoek bij Ons VIOS, dat meestrijdt om de titel. Het eerste moet op bezoek bij hekkensluiter EDN$56, dat slechts 2 punten uit 8 wedstrijden vergaard heeft.
16-11 TSVV Merlijn 1 - SC Olympus 1
17-11 EDN$56 1 - TSVV Merlijn 1
17-11 Ons VIOS 3 - TSVV Merlijn 2
17-11 TSVV Merlijn 3 vrij

Harken:
Nog steeds is er ruimte op de inschrijflijsten voor het harkfestijn van volgende week woensdag in de Boekanier. Zoek een team van 5 en schrijf je in voor dit spectakel. Er zijn maximaal 40 inschrijfplaatsen en de meeste zijn reeds gevuld. Inschrijven kan bij Ralph Ruyters, Kaj Blokhuis, Tim Bosmans, op het prikbord van het Sportcentrum of via een mailtje.

Accommodatie:
Zoals beloofd op de ALV zouden jullie via de Nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden, aangaande de ontwikkelingen wat betreft het betrekken van een eigen accommodatie. Zoals al gezegd in een vorige nieuwsbrief, is er een gesprek geweest met de gemeente. Inmiddels heeft Daan Baks een brief naar het College van B&W gestuurd om het verzoek van Merlijn voor een eigen accommodatie officieel te maken. Zoals dat echter wel algemeen bekend is, gaan er dan een paar dagen overheen voordat er antwoord komt. We wachten dus af en zullen zien, of er perspectieven liggen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal dat zeker bericht worden.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University