Sponsors > Sponsorinformatie

Sponsorinformatie

Waar met de heroprichting in 2000 begonnen werd met ťťn herenteam op zondag, is TSVV Merlijn inmiddels uitgegroeid tot een levendige en gezonde vereniging met meer dan 200 leden, waar naast het voetbal ook de gezelligheid en activiteiten buiten de wedstrijden om belangrijke pijlers zijn. Inmiddels telt TSVV Merlijn 3 herenteams zondag, 2 herenteams zaterdag, 2 damesteam, 2 zaalvoetbalteams en daarbij nog veel trainende leden.

Om deze snelle groei aan te kunnen is de vereniging de afgelopen jaren sterk geprofessionaliseerd en wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor een eigen accommodatie in de toekomst. Deze groei van de vereniging wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door ons grote aantal actieve leden en de steun van diverse sponsoren.

Waarom kan sponsoring ook voor u interessant zijn?
Naamsbekendheid
Sponsoring geeft u de mogelijkheid de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten in Tilburg en omgeving, met name onder studenten.

Arbeidspotentieel
De leden van TSVV Merlijn zijn studenten uit velerlei studierichtingen. U kunt in contact komen met deze studenten als toekomstige arbeidskrachten of voor eventuele stages of bijbanen tijdens de studie.

Beschikking over het groeiende ledenbestand
Op deze manier kunt u eenvoudig een groot aantal studenten bereiken met uw acties, aanbiedingen of andere informatie.

Welke sponsormogelijkheden zijn er?
Sponsoring kan op velerlei manieren. Zo kunt u er als bedrijf bijvoorbeeld voor kiezen om shirtsponsor te worden of om trainingspakken of commissiekleding te sponsoren met uw bedrijfslogo erop. Ook kunt de wedstrijdbal sponsoren of adverteren in de Merlijn International, het clubblad van de vereniging. Andere mogelijkheden zijn het plaatsen van een reclamebord langs het sportveld of adverteren op onze professionele internetsite, met meer dan 1000 pageviews per dag. Kortom, er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Voor een uitgebreid overzicht kunt u het onderstaande sponsorplan raadplegen, waarin ook de kosten worden weergegeven en voordelige pakketten zijn samengesteld. Uiteraard staat TSVV Merlijn ook altijd open voor ideeŽn vanuit uw kant.

Bent u geÔnteresseerd in een eventuele samenwerking met TSVV Merlijn of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Mark Grotenhuis
06 27568308
E-mail: pr@tsvvmerlijn.nl


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University