Activiteiten > Archief > Lustrum 2005 > Pre-lustrum feest

Pre-lustrum feest

TSVV Merlijn wort beina vijv jaar!!! Waz jei ook ob onz parteitju???

Op dinsdag 12 april was het dan zo ver: de officieuze opening van de lustrumactiviteiten. De Boekanier was de plaats van handeling en het betrof het zogenaamde pré-lustrumfeest. Om alvast een beetje in de stemming te komen voor het lustrum werd een ‘kinderfeestje’ georganiseerd. En nee, het was geen kinderfeestje zoals dat er normaal voor doorgaat. Drank was er in overvloed en dat leidde weer tot een aantal niet (of toch wel?) verwachte strothockeywedstrijden...
Bij binnenkomst werd iedereen getrakteerd op een (behoorlijk ranzig) welkomstdrankje; een mix van jenever, siroop, appelsap en water. Dit vergezelt van de kreet ‘succes ermee!’ en een aantal niet te versmaden gadgets (het feesthoedje, een blaasding en de onvermijdelijke snoepketting) zorgde al snel voor een prima sfeertje.
Na een korte toespraak van Peter die onze hartjes verwarmde met info over het lustrum, kwamen Freek en Paul nog aan het woord. Freek informeerde ons over het aanstaande (eerste Merlijn!) kampioenschap van Zaterdag 3 en onze tropische verassing Paul had als voorzitter van de Activiteitencommissie de eer om het startsein voor het gratis fust te geven. Het bier vloeide rijkelijk bij de ongeveer 75 aanwezigen en op de achtergrond klonken de kinderliedjes. Naarmate er meer drank naar binnen ging, werden ook de tongen (letterlijk en figuurlijk!) losser. Zo was Dennis met zijn tong die van Alexandra aan het onderzoeken en was er later ook nog sprake van een prettig één-tweetje tussen de keepertjes Fabian en Laurie. In de spreekwoordelijke wandelgangen wordt nog druk gesproken over deze (vloeiende) combinaties.
In ieder geval, rond een uurtje of twee was het feestje ten einde (schappelijke tijd voor een kinderfeestje, toch?) en keerde iedereen moe maar voldaan huiswaarts...
Wij van de Activiteitencommissie vonden het een geslaagd partijtje, jullie hopelijk ook!
Laten we hopen dat alle dit seizoen nog te pakken prijzen ook daadwerkelijk gepakt worden, om vervolgens eind mei en begin juni een spetterende lustrumweek tegemoet te gaan!


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University