Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 8, 2002-2003

nr 8, 2002-2003

Goedendag,

Nadat ik afgelopen week nog positief riep dat afgelopen weekend de kans op eerherstel was, verslechterden de resultaten nog verder. Zondag 1 verloor het topduel tegen Hilvaria met 0-3, Zondag 3 kreeg in eigen huis met 6-1 klop tegen koploper GFC$93, terwijl de Zaterdag bij nummer 2 BVV met 5-0 afgeslacht werd. Slechts Zondag 2 deed het naar behoren. Laagvlieger Willem II werd met 6-1 op de plaats gezet. Weinig woorden dus vuilmaken aan afgelopen weekend.

*** Voor de mensen die het nog niet weten: Morgen - donderdag 5 december - zal er GEEN training plaatsvinden. Dus iedereen kan gezellig voor de open haard op cadeau$s gaan wachten. ***

Komend weekend:
Komend weekend een nieuwe kans op eerherstel voor de meesten, en een kans om de lijn door te trekken voor het tweede. Positief is dat de tegenstanders in ieder geval wat lager geklasseerd zijn. Alleen Zondag 3 krijgt een topploeg op bezoek. De andere teams doen het tegen lage middenmoot, terwijl het tweede zelfs de hekkensluiter op bezoek krijgt.
7-12 SVG 1 - TSVV Merlijn 1
8-12 TSVV Merlijn 1 - SVSOS 1
8-12 TSVV Merlijn 2 - RAC 3
8-12 TSVV Merlijn 3 - ZIGO 5

Trainer:
Kandidaat trainer/ coach Regi Essed heeft inmiddels met heren van de LV&S gesproken. Het gesprek is zeer positief verlopen en morgen worden er knopen doorgehakt. Jullie horen de uitkomst natuurlijk van ons.

Met Zwart/Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University