Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 10, 2002-2003

nr 10, 2002-2003

Beste Merlijners,

Koning Winter heeft nu dan echt zijn intrede gedaan in Nederland. Afgelopen weekend is er nog gevoetbald, maar het zou best wel eens zo kunnen zijn, dat het de laatste wedstrijden van het lopende kalenderjaar zijn geweest. De oefenwedstrijd voor trainingsleden, die voor vanavond gepland stond, gaat niet door, terwijl de KNVB vandaag al besloten heeft dat het gehele competitieprogramma van het komende weekend niet door zal gaan. Het is natuurlijk twijfelachtig of de situatie voor 22 december zal veranderen.

Afgelopen Weekend:
Afgelopen weekend werd er in de winterkou nog gevoetbald. De
Zaterdagafdeling verbaasde door SVG volledig van het veld te blazen. Een dik verdiende 1-7 overwinning was het resultaat van een goede teamprestatie.
Ricardo Washington was uitblinker met drie treffers. Op de zondag presteerde alleen het eerste team naar behoren. Met een overtuigende 4-0 overwinning op SVSOS werd de nare smaak die het team overhield aan het treffen met Hilvaria weggespoeld. Het tweede team kon de goede lijn niet doortrekken. Tegen laagvlieger RAC werd zeer moeizaam met 2-2 gelijkgespeeld na een 0-2 achterstand. Zondag 3 bleef opnieuw met lege handen staan en zakt langzaam weg op de ranglijst. ZIGO ging via een spectaculaire 4-5 met de punten aan de haal.

Komend weekend:
* Alle wedstrijden zijn afgelast. *
De zaalvoetballers komen wel in actie, thuis tegen Vishandel Hermans (komende vrijdag).

Oefenwedstrijd trainingsleden:
De oefenwedstrijd van vanavond tegen de Madese Boys gaat zoals gezegd niet door. In principe is het duel verschoven naar volgende week woensdag, maar de weersvooruitzichten maken het niet erg aannemelijk dat de wedstrijd dan wel door kan gaan. Mocht er echter toch gespeeld worden dan zal er zeker met jullie contact opgenomen worden. Hou ook zeker onze website in de gaten voor het laatste nieuw.

Activiteitenkalender:
21 december - Indoor tournament: Op 21 december zal Merlijn een zaalvoetbaltoernooi organiseren op het Sportcentrum. Dit is echter onder voorbehoud, aangezien onze zondagafdeling op 22 december een inhaalprogramma heeft. De activiteitencommissie zal jullie zeker mailen met meer informatie.
6 januari - Nieuwjaarsborrel: Op 6 januari zal er een nieuwjaarsborrel gehouden worden in onze stamkroeg De Boekanier. Wellicht dat er naast een toast ook nog een mooie speech van onze voorzitter te verwachten is.

Merlijn Merchandising:
Zoals onze PR-man Peter Luyten bij de meesten al bekend heeft gemaakt, is er een nieuwe Merlijn-trui en tevens een Merlijn-sjaal in de maak. Omdat er wat problemen waren met de leverancier zijn de producten nu nog niet klaar, maar voor het begin van de winterstop zullen de truien in ieder geval klaar zijn. Eind volgende week zullen ze binnen komen en dan zijn ze te koop voor 35 Euro. Peter Luyten zal de distributie verzorgen. De sjaal laat nog iets langer op zich wachten, maar als deze klaar is, zullen jullie daar ook over ingelicht worden.

Tot zover deze nieuwsbrief.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University