Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 11, 2002-2003

nr 11, 2002-2003

Hey Merlijners,

Het afgelopen weekend werd er niet gevoetbald, maar inmiddels is het gaan dooien, waardoor de kans bestaat dat de zondagafdeling komende zondag alsnog de kicksen mag onderbinden. Vooral de wedstrijd van Zondag 1 is zeer belangrijk. Thuis zal aangetreden worden tegen Jong Brabant en het betreft een inhaalwedstrijd voor de 1e periode.

Stand Periode 1
1 Hilvaria 8-17 (20-7) +13
2 Spoord. Boys 6-11 (20-4) +16
3 TSVV Merlijn 6-11 (13-6) +7
4 VCB 6-11 (14-10) +6

De laatste wedstrijd zal waarschijnlijk op 12 januari worden ingehaald. Merlijn moet dus twee keer een grote overwinning behalen en hopen dat Spoordonk een steekje laat vallen... Zondag 2 gaat op bezoek bij Longa 3, Zondag 3 gaat op $visite$ bij Sarto 8. De Zaterdag is vrij.

Indoor Invitatie Toernooi
Het Indoor Invitatie Toernooi zal komende zaterdag geen doorgang vinden, in verband met het speelschema van komende zondag. Er wordt een nieuwe datum gezocht in januari. Hou de site en de komende nieuwsbrieven in de gaten voor de verdere ontwikkelingen.

Dienstrooster selectie zondag
Doordat er nog steeds onduidelijkheden bestaan m.b.t. de "dienst" voor zondag 1 en zondag 2, volgt er nu uitleg. Net zoals in het verleden het geval was krijgen bij thuiswedstrijden 4 personen dienst, 2 spelers van het eerste en 2 van het tweede.
De dienst voor de 2 spelers van Merlijn 1 houdt in: thee zetten voor Merlijn 2, hun tegenstander en eventueel de scheidsrechter. Daarnaast dienen deze spelers de kleedkamer van hun eigen team (Merlijn 1 dus) en die van hun tegenstander schoon te maken.
De dienst voor de spelers van Merlijn 2 betreft het zetten van thee voor Merlijn 1, Merlijn 3, hun tegenstanders (4 teams dus in totaal) en voor de scheidsrechter van 1. Tevens dienen deze spelers de kleedkamer van Merlijn 2 schoon te maken en de kleedkamer van de tegenstander.

MI-Quiz
Iedereen krijgt deze week de Merlijn International in de bus of heeft deze al gekregen. In de MI staat en Quiz en tot 31 januari kan de oplossing gemaild worden naar merlijnredactie@hotmail.com. De mensen die op de foto$s kunnen staan zijn (in willekeurige volgorde) Justus Kox, Eveline Dijkhuizen, Jos van Baal, Jasper Schramade en Arjan Verhoeven. Onder de juiste inzendingen zal een krat bier worden verloot.

Oefenwedstrijd Madese Boys
De oefenwedstrijd tegen Madese Boys zal geen doorgang vinden. De mannen uit Made konden vanavond niet aantreden en dus zal na de winterstop een nieuwe datum gezocht worden.

Trainingen
Morgen zullen de laatste trainingen van 2002 gehouden worden. De komende twee weken zal er niet getraind worden, waarna in de week van 6 januari de draad weer opgepakt zal worden.

Rest mij jullie namens het bestuur alvast een zeer prettige Kerst toe te wensen en een Sportief 2003.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University