Activiteiten > Reisverhalen > Apple$s black Pearl - Asad > Deel 1

Deel 1

Hallo allemaal,

Daar is ie dan, de lang verwachte mail van Asadius en zijn avonturen in US of A. Ik zal jullie niet vervelen met een reisverslag, k kan het zeer kort samenvatten: Vroeg, Lang, slecht eten en relaxte films.

Ik werd met open armen ontvangen door de locale BROTHERS. Relaxte gasten trouwens. Toen ze wisten dat ik uit "halland" kwam was de volgende vraag onvermijdelijk: IZ U GOT SOME WEED? En ze waren zo aardig geweest om me maar meteen de toepasselijke "black" list te geven, een must om het hier in de kou uit te houden volgens hun..In het kort is dat een boek met namen en nummers van makkelijke smachtjes.

Ik woon in een comfortable dorm in downtown (in het centrum). We hebben Cable, internet connection (ik heb helas geen computer) en een mega walk in colset. Tegenover me woont STARSKY a.k.a. Sisqo (hij lijkt onwijs op sisqo), die mij al in de eerste avond meenam naar een booty call (aaaaaight) bij wijze van "initiation" (ontgroening) daar kan olof nog wat van leren. Naast me wonen melissa (Bi sexueele vrouwtje, dus een triootje kan nog altijd) en latoya. Ik ben maandag en disdagavond wezen stappen met de gasten van Down tha hall: George (de griekse dekhengst), Pedro(een mexicaanse playa), Damian( Da weed brother) Bubba ( de dikke redneck). en natuurlijk ontbreekt het niet aan vrouwelijke schoon. met name Engelse vrouwtjes zijn er in overvloed.

De campus is NOG groter dan Druten (de metropool waar ik vandaan kom) met een heuse football field, baseball field, soccer field, 2 grote indoor gyms, 5 wolkenkrabbers, een burger king, Een hotel, bioscoop, n paar restauranten en tal van andere gebouwen. dus dat was wel even wennen.

We zijn natuurlijk al een paar keer wezen knallen. dat is bizar hier. ID controle aan de ingang, geen muziek in de kroegen ( als je muziek wil moet je op zoek naar de dichtsbijzijnde jukebox). Wat wel opvalt is dat mensen hier heel aardig zijn. In de bar wordt je spontaan aangesproken door mensen. En ooh ja het is hier zooooooooooo makkelijk om te scoren (en niet zoals in NL alleen zoenen als jullie begrijpe aaaaaaaaaaaaiight). In tilburg zijn dinsdag en donderdag de studentenavond hier is dat alle 7 dagen van week. er is altijd wel een party ergens in town en als international student ben je onwijsss populair.

Wat Voetbal betreft kan ik heeel kort zijn hier. 2 woorden die het spelletje onmogelijk maken: KOU en SNEEUW van allebei niet zo n beetje ook.

Ik verwacht dat jullie onwijss kampion worden maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Ik hoop zowiezo op 2de maximaal 3de plaats. Jongens maak me trots.

Nadelen? ja die zijn er ook.Ik en de Brotherz hebben het maar moeilijk met de kou hier(-16). het eten is mega VET, de dorm heeft een eigen dinning hall en daar kun je net zoveel eten als je kan, maar voor een boterham met kaas moet je wel betalen, go figure. maar gelukig biedt de gym uitkomst in dit geval. Want in the spring break gaan we naar Acapulco of cancun met een groep van 10 man. en dat belooft wel wat te worden volgens de gasten.

Ik moet er nu maar mee stoppen want ik ga sporten maar ik mail snel weer.

Dit was Asad From tha EASTSIDE


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University