Activiteiten > Reisverhalen > Apple$s black Pearl - Asad > Deel 2

Deel 2

Waz uup My Pipps,

Ja hoor daar is ie weer. Tha Man aka Animal aka Asad meldt zich weer. Ik weet dat t lang op zich heeft laten wachten maar ja ik was zeer druk and. So many places 2 go so many faces 2 c. u dig?

Genoeg bullshit. Het waren weer leuke dagen geweest hier in upstate New York. Ik kan dan ook veilig concluderen dat the US of A goed geweest is voor Tha Brother.

Na een puberale gedrag in de eerste weken heb ik besloten om wat van de cultuur van de mensen hier te proeven. After all ik ben Mr. Mature himself. Anyway, cultuur in dit geval is dan ook de WWR (voormalige WWF voor de echte kenners): juist, wrestling. We hadden geluk want de RAW tournament werd vorige week hier in de plaatselijke arena gehouden. RAW is kort gezegd een stelletje kleerkasten die een soort wrestling marathon houden. als je uit de ring gesmeten wordt dan moet je weg (last man standing ). aanwezigen waren o.a. HULK, THE ROCK en de rest ken ik niet.

Alsof dat niet genoeg was zijn we ook naar THE MONSTERTRUCKS geweest en daar kan ik zeer kort (en krachtig) over zijn, Grote pickups op tractor wielen die zoveel mogelijk kleine autos verpletteren. Zeer hoogstaand artistiek werk.

Genoeg cultuur voor een week. Wat is er nog meer gebeurd? Heb mijn rooster zo dat ik maandag en vrijdag vrij heb. Uiteraad heb ik me niet afzijdig gehouden van het bloeinde nachtleven hier. na de kroegen waren de Discos aan de beurt. Voor t eerst naar een DISCO geweest hier. ooooh man BIZARR. Ten eerste wordt er in elke disco veel R&B en Hip Hop gedraaid, Er is maar liefst 1 trance uurtje in SOMMIGE discotheken, Jullie snappen wel dat het de walhalla is van ASAD.
BLANK EN ZWART iedereen hier heeft ritme. Ja ook the white boys kunnen onwijsss goed dansen, iedereen heeft hier ook baggy clothes en Alle vrouwen shaken hun kont op, wat ze hier, reggae noemen (in NL beter bekend als Bobbeling).

DIT IS ALLEEN VOOR DE GASTEN!!
de vrouwen hier shaken hun kont op elke muziek en als gast zijnde mag je ELKE (vrijstaand) vrouw claimen (lees tegen ze aanrijen, van achteren natuurlijk). Toen ik vroeg $$wat doen jullie man" antwoorden tha brothaz $$aint no shame, just do ur thang$$ naar wat aarzeling heb ik besloten om het maar op te wagen en ja hoor, wat een paradijs. het is gewoon sex op de dansvloer. aaaaaaaaaaight.

Natuurlijk heb ik ook wat aan school gedaan. Dat vooroordeel dat het makkelijk is hier KLOPT. aaaaight, ik ben al de favoriet van de leraren want ik weet gewoon alle antwoorden. ik volg laatste jaars Economics undergratuate vakken en laat ik het zo zeggen; zelfs IBers kunnen het volgen, 4real.

En dan is er nog het fenomeen SUPER BOWL! Vergelijkbaar met een WK/EK finale met oranje als finalist. Pizzas en chicken wings wordt in overvloed geconsumeerd en uiteraad vloeit het bier rijkelijk. Een echte happening. En dan zijn er nog de SUPERBOWL COMMERCIALS. sommige mensen kijken naar de superbowl alleen voor de commercials. Wel coole. Superbowl is trouwens american football finale voor de niet kenners.

In middels heb ik de eerste hollander hier gespot, een of andere mad proffessor ( ik meen het) maar wel een relaxte gast. Hij geeft portugees hier op de Universiteit. ik heb hem bij toeval ontmoet. Hij heeft me uitgenodigd voor een etentje bij zijn familie thuis dus dat komt wel goed.

Met voetbal schiet het niet echt op. als je football zegt denken de mensen aan (american) football. Ik heb inmiddels een tv en het enige wat mij kalmeert is de wekelijkse wedstrijd in de mexicaanse league met als leukste item de commentator. Zo wordt mijn spaans ook nog wat bijgeschaafd.

Ik heb zoveel te vertellen maar ik zal jullie precious time niet verdoen. volgende keer meer nieuws uit the upstate New york baby. EASTSIDE

Asad

ps. Bedankt allemaal voor de mail en sorry dat ik sommige niet terug kon mailen maar ik beloof dat ik dat zo snel mogelijk zal doen.

ps2. zou iemand dit door kunnen mailen aan Jan orthmann en andreas en tanja. thanx.

Shout outs

La Funky familia
My african queen
Lange stengel (aaaaaaaaaaaaaight)
My German connection (loddi doddi)
Geile Kreeke (biaaaatch)
Gaultier, workin on ur project baby
Eve, veel plezier
Robbertinho, waz up B.A.N.
Mona lisa, hoe gaat het daar in mexico
Beenie man, hoe hangt die? (zou je dit door kunnen mailen aan Merl. 3?)
Geheele Merlijn 3
Schoofs, hoe gaat het daar? k heb nog geen telefoon, ik bel asap
Stephen, hoe gaat het daar in memphis player
Warner, alles kits in de lage landen?


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University