Activiteiten > Reisverhalen > Asian - Mark > Deel 4

Deel 4

Sabaideeeeee!!!!

Sorry dat ik zo laat mail, maar Laos is niet zoals de andere landen waar we zijn geweest, in het noorden was helemaal geen internet en in het midden van Laos was het zo duur dat ik dacht ik wacht wel tot ik in de hoofdstad ben en ja hoor plenty of internetpubs.

Dus bij deze wil ik iedereen het beste toewensen maak er een mooi, gelukkig jaar van en let op elkaar. Wat betreft de goede voornemens, ik zit nu in het oosten en dan vergelijk je dat met Nederland en dan is er maar een goed voornemen, vooral als ik terug ben: RELAX er moet meer gerelaxed worden, al die haast waar is die voor nodig, morgen is er nog een dag.

Mijn viering van de overgang van het oude naar het nieuwe jaar was zeer oke. Voor tien dollar hebben we onbeperkt kunnen eten en drinken en dat was echt een droom; in deze twee maanden hebben we nog geen een keer zo lekker gegeten, er was zoveel vlees, malse biefstukjes, lekkere steaks, kip, noem het maar op. Na twee maanden noodels en rijst te hebben gegeten was alleen het eten voor ons al een feest apart. Daarnaast hebben we ook genoten van de nodige biertjes en aangezien we op redelijk wat mensen moesten drinken, waren we om twee uur helemaal afgetankt. Eigenlijk wilde ik nog wel naar een nachtclub, maar toen ik de ogen van mijn reispartner zag wist ik al snel dat het daar niet van zal komen, maakt niet uit het was een geslaagd feest met een gezellige groep (een Brazilliaan, een Amerikaan, twee Franzen waarvan een 42jaar is een oudmannenmodel die nog samen met Cindy Crawford heeft gewerkt en wij)

Ja het is helaas weer een kort verslag, ik was alleen met het lezen van al de mails al drie uur bezig en de tent gaat zo sluiten.
We trekken verder naar het zuiden van Laos, Savannakhet en vandaar uit wat verder naar het oosten, om met onze bungalow aan de watervallen te zitten, even relaxen, al dat reizen is echt vermoeiend, je zult het niet geloven.

Iedereen nogmaals maak er een mooi jaar van, zorg goed voor jezelf en maak je vooral niet druk om mij, ik hou het hier prima uit.

Dikke nieuwjaarsknuffel en kus

Mark

ps. ik kreeg over de mail te horen dat ik meer als een man moest overkomen, niet afsluiten met liefs ofzo, sorry maar ik ben een emotionele jongen en I LOVE YOU ALL en een goed voornemen is ook om dit soort dingen meer tegen elkaar te zeggen, tear tear.


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University