Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 12, 2002-2003

nr 12, 2002-2003

Beste Merlijners,

De winterstop zit er definitief op en enkelen hebben al een balletje getrapt op de ijspiste, die nu naast het Sportcentrum ligt. Afgelopen maandag was er ook de traditionele Nieuwjaarsborrel, waarbij de aanwezigen het zeer gezellig gehad hebben en de afwezigen zeer veel gemist hebben. Een helaas zeer beknopte speech van onze voorzitter Jan van de Vooren maakte het festijn compleet.

Tijd voor het echte werk, hoewel Koning Winter nog steeds over ons kleine koude kikkerlandje regeert. Zondag staan er drie inhaalwedstrijden op het programma, maar het moge duidelijk zijn dat over de doorgang van deze ontmoetingen de nodige twijfel bestaat. Voor de volledigheid toch het volledige programma:
Zaterdag 1: vrij
12-1 TSVV Merlijn 1 - VCB 1
12-1 TSVV Merlijn 2 - SC Olympus 3
12-1 TSVV Merlijn 3 - Willem II 6
10-1 TNC/ Cobo Cars 2 - Merlijn Zaalvoetbal

Wat de afwezigen op de nieuwjaarsborrel onder meer gemist hebben - wellicht wel al gespot op straat - is de fantastische TSVV Merlijn sjaal. Dubbel geweven, netjes zwart wit, een sjaaltje waar je je mee kan vertonen. De distributie verloopt via Peter Luijten, onze PR-Functionaris. Bij de trainingen is hij natuurlijk aanwezig, maar je kunt hem ook bereiken via een e-mailtje naar peterluijten@hotmail.com, onder vermelding van Sjaal TSVV Merlijn. De sjaals kosten iets meer dan 10 Euro.

Natuurlijk zal menig lid nu gelijk de vraag stellen waar die truien nu blijven. Helaas heeft de fabrikant een enorme blunder gemaakt, door de naam van onze geliefde vereniging fout op de truien te borduren. TSSV Merlijn is immers niet de naam van ons cluppie. De fabrikant werkt nu aan een bevredigende oplossing, maar feit blijft wel dat de levering dus met een paar weken is uitgesteld.

KasCo is toe aan verversing:
De Kas Controle Commissie zoekt nieuwe leden. Grijp nu je kans als je actief wil worden bij onze vereniging. Een beetje verstand van boekhouden is wel handig. De KasCo controleert de financiŽle cijfers die de penningmeester ieder half jaar op de ALV presenteert, om er voor te zorgen, dat de financiŽle situatie bij onze club gezond blijft. Als je interesse hebt, stuur dan even een reply op deze nieuwsbrief of neem contact op met penningmeester Jasper Schramade.

Indoor Invitatie Toernooi:
Inmiddels heb ik dit evenement meerdere keren aan- en afgekondigd in de diverse nieuwsbrieven. Helaas is onze Activiteiten-Functionaris Ralph Ruyters er nog altijd niet in geslaagd om het evenement te organiseren, dus voorlopig geen zaalvoetbal voor de Merlijners...

Quiz Merlijn International:
In de MI staat en Quiz en tot 31 januari kan de oplossing gemaild worden naar merlijnredactie@hotmail.com. De mensen die op de foto$s kunnen staan zijn (in willekeurige volgorde) Justus Kox, Eveline Dijkhuizen, Jos van Baal, Jasper Schramade en Arjan Verhoeven. Onder de juiste inzendingen zal een krat bier worden verloot.

Pendragon start actie Intersport Hamers:
Het overkoepelend orgaan van de Tilburgse Studenten Sportverenigingen, Pendragon, heeft een mooie deal gesloten met Intersport Hamers. Op vertoon van je Sportkaart krijg je voor elke Ä10,- die je besteed ( afgeprijsde artikelen uitgezonderd ) een stempel. Bij een volle spaarkaart, 10 stempels, ontvang je een waardebon van Ä10,-.De spaarkaart kun je aanvragen bij Jan Hamers op vertoon van je Sportkaart.Intersport Jan Hamers zit op het Stadhuisplein in het centrum.

15e Lustrum UvT:
Ook de lustrumcommissie van de UvT wilde graag vermeld worden in onze nieuwsbrief. De Universiteit van Tilburg viert dit academisch jaar haar vijftiende lustrum. Vijfenzeventig jaar kwalitatief hoogwaardig academisch onderwijs en onderzoek, dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.
Daarom worden er het hele jaar lang allerlei evenementen opgezet. Ook de student wordt daarbij niet over het hoofd gezien. Speciaal voor hen wordt


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University