Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 13, 2002-2003

nr 13, 2002-2003

Beste Merlijners,

Vorige week geen nieuwsbrief in verband met een kort ziekenhuisbezoek van ondergetekende. Niets aan de hand zo bleek, dus de wekelijkse gang van zaken kan weer opgepakt worden. Het afgelopen weekend was een zeer goed weekend voor de TSVV Merlijn. Alleen Zondag 2 stelde teleur met een kansloze nederlaag tegen $t Zand (5-3). Het weekend begon goed, toen op vrijdag de heren zaalvoetballers Team 2000/ Reja Sport met een 5-1 nederlaag naar huis stuurden. Op zaterdag volgden de veldvoetballers dit voorbeeld; directe concurrent DVVC werd met 1-3 terecht gewezen en de zaterdag afdeling lijkt zich alsnog te gaan mengen in de strijd om nacompetitie en eventuele promotie.

Op Zondag faalden de heren van 2, maar Zondag 1 bracht het er bij mede-titelkandidaat Spoordonkse Boys zeer goed vanaf. De terugkeer van Thomas van Luijtelaar werd gevierd met de meest Duitse overwinning die Merlijn ooit heeft behaald. Een curieuze treffer van Stefan van de Ruit in de slotseconde was voldoende voor een zeer zwaar bevochten 0-1 overwinning en dus een perfecte start voor trainer Regi Essed. Merlijn nadert de koploper Hilvaria, maar heeft nog wel twee wedstrijden in te halen, in de wetenschap dat bij dubbele winst de koploper tot op 2 punten wordt genaderd. Alle perspectieven voor promotie dus. Zondag 3 behaalde bij Hilvaria een 2-2 gelijkspel. Goed geinformeerde bronnen melden echter dat Merlijn de drie punten zeker had moeten meenemen, ware het niet dat de scheidsrechter de thuisploeg de helpende hand toestak.

Komend weekend:
25-1 TSVV Merlijn 1 - VOAB 1
26-1 TSVV Merlijn 1 - SVG 1
26-1 TSVV Merlijn 2 - SVG 2
26-1 TSVV Merlijn 3 - Broekhoven 4
24-1 TSVV Merlijn Zaalvoetbal - Woonexpress

De zaterdag kan de opgaande lijn voort zetten door laagvlieger VOAB met een nederlaag huiswaarts te sturen. In de uitwedstrijd werd een zwaarbevochten 0-0 behaald na twee vroege rode kaarten. Merlijn Zondag 1 bewaart slechte herinneringen aan het bezoek aan SVG eerder dit seizoen. Ondanks het feit dat SVG zeker geen topploeg is, werd een 2-1 nederlaag geleden. Puntverlies dat aan het eind van het seizoen nog wel eens duur kon blijken te zijn. Zaak dus om de punten in ieder geval in eigen huis te houden. Merlijn 2 verloor in de heenwedstrijd met 3-0 en kan dus ook wat rechtzetten. Het derde krijgt bezoek van Broekhoven, dat uit met 2-4 werd verslagen.

2 Februari 2002:
Zowel de weekend- als de activiteitencommissie hoopt jullie te mogen verwelkomen op zondagavond 2 februari. Vanaf 19.00 uur zal er een mooi programma zijn in de Boekanier. De weekend-commissie zal de nodige info verschaffen over de seizoensafsluiting nabij Venlo. 50 Merlijners die de boel op stelten gaan zetten! Het weekend is gepland van 27 tot en met 29 juni, dus hou de agenda maar vrij. Als Daan Baks en Co. uitgesproken zijn zal Ralph "Hans" Ruyters de leiding overnemen. Het eerste Merlijn Darts tournament zal afgewerkt worden. Hawai bloesjes, opkomstmuziekjes, de mooiste flyers, zegelringen, kettingen en bier, wie is de grootste pauper van Merlijn?

Kilometervergoeding:
Competition Manager Johan van Arkel heeft een overzicht gemaakt van de mensen die voor de uitwedstrijden van de competitieteams gereden hebben. Als het goed is hebben de betreffende personen inmiddels allemaal een mailtje binnen gehad. Heb je dit seizoen (voor de winterstop) gereden, maar geen mailtje gehad, neem dan even contact op met Johan of stuur even een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl.

Krat bier te geef?!
Alarmerende berichten van de MI-Commissie. Er is nog geen enkele (!?!) reactie binnen op de quiz-vraag in de laatste MI. Doe dus een gok. De beste wint, dus wie komt dat krat ophalen?

Actief worden binnen Merlijn?
Van je hobby je werk maken is het mooiste wat er is... Op dit moment zijn er ca. 40 mensen actief bij Merlijn. In de vorige nieuwsbrief werd al gevraagd naar mensen die in de KasCo zitting wilden nemen, maar ook op andere plaatsen zijn mensen nodig. Voor volgend seizoen worden er ook bestuursleden gezocht, maar zullen er ook plaatsen vrij komen in de commissies. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Merlijn Sjaaltjes vliegen de deur uit
Waarschijnlijk heb je ze al gezien, die prachtige Merlijn sjaal. Veel leden zijn inmiddels al de trotse bezitter van dit mooie ding. Heb je er nog geen, maar wil je dat wel? Stuur dan even een mailtje of neem contact op met Peter Luijten.
De truien lijken ook eindelijk geleverd te kunnen worden. Problemen met de leverancier hebben het proces wat vertraagd, maar als het goed is komt de trui zeer spoedig binnen. We houden jullie op de hoogte.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn

Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University