Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 14, 2002-2003

nr 14, 2002-2003

Beste Merlijners,

Afgelopen weekend, 25/ 26 januari 2003 zal in hoofdletters bij worden geschreven in de geschiedschriften der TSVV Merlijn. 5 Overwinningen, een unicum in de historie van ons cluppie! De overwinningsreeks begon afgelopen vrijdag toen de heren zaalvoetballers de heren van Woonexpress met een 5-2 nederlaag naar huis toe stuurden. Op zaterdag zetten de heren van Merlijn hun stijgende lijn voort met een klinkende 5-1 overwinning op VOAB. Ricardo Washington maakte zijn tweede hattrick van dit seizoen. Het team staat nu op een gedeelde vierde plaats, die recht geeft op nacompetitievoetbal. Op Zondag boekten de heren van 3 de grootste competitie van Merlijn dit seizoen: Broekhoven werd met 8-0 van het veld geblazen. Zondag 2 won met 3-0 van SVG 2, onder meer door twee doelpunten van Robin Saris. Zondag 1 mazzelde opnieuw. Een penalty tegen na 88 minuten betekende de 1-1 van SVG. Nadat de wedstrijd een moment gestaakt was en iedereen weer afgekoeld, maakte Thomas van Luytelaar in de blessuretijd alsnog de winnende.

Komend weekend zijn er weer 5 kansen op een overwinning.
31-1 Merlijn Zaalvoetbal - De Mop
1-02 WSC 1 - TSVV Merlijn 1
2-02 RKDSV 1 - TSVV Merlijn 1
2-02 VOAB 4 - TSVV Merlijn 2
2-02 VOAB 8 - TSVV Merlijn 3
Voorwaar geen makkelijke wedstrijden. WSC staat weliswaar onder Merlijn, maar boekt de meest vreemde uitslagen. In Tilburg werd de eerste onderlinge ontmoeting door twee curieuze doelpunten in de blessuretijd met 2-3 door de Waalwijkers gewonnen. Zondag 1 krijgt een zware kluif en heeft wellicht voor de derde maal op rij de hulp van het Duitse Geluk nodig. RKDSV is een directe concurrent voor de titel. VOAB 4 is net als Merlijn 2 een middenmotor met 17 punten. VOAB 8 staat derde, maar heeft maar 1 punt meer dan Merlijn 3. Afgelopen weekend baarde VOAB 8 opzien, door NOAD met 1-10 weg te blazen. Kon dus wel eens een doelpuntrijk duel worden daar in Goirle.

2 februari:
Jullie hebben al een mailtje gehad, maar hierbij toch nog even de reminder: Zondag 2 februari staat er een mooie avond op ‘t programma. Aangemoedigd door vaderlandse successen in den vreemde van onze pijlenkoning Ray van Barneveld, gaan wij onze kunsten vertonen in onze thuishaven, Café de Boekanier. Jawel, we hebben een primeur, ‘t Darts Tournament is geboren.

Om 18.00 uur worden jullie verwacht in de Boekanier. Genoeg tijd dus voor alle zondagboys om nog even af te pilsen op Sarto, om daarna samen van een Chinese maaltijd te gaan genieten (+/18.00 uur). Nee, niet zo weinig als die maffe Thai van de vorige keer en minder duur ook. Zie voor meer info onderaan deze mail. Daarna zal de Weekendcommissie haar plannen ontvouwen omtrent het slotweekend van 27 – 29 juni. Deelnemers opgelet: Er is een maximale capaciteit van 50 man, en op deze avond start de inschrijving. Zorg dus dat je erbij bent, want een groot aantal plaatsen zal na deze avond niet meer vrij zijn! Na deze “lekkermakende” praat van de Weekendcommissie zal het startsein voor het Darts Tournament worden gegeven: “Let’s play darts!”

Deelnemers wordt verzocht zo veel mogelijk eigen pijlen mee te nemen!!!!
Trek daarnaast jullie allerfoutste blousjes maar aan hoor!!!!

Wa kost da....?
Voor deze avond betaal je een bedrag van 7.50 euro. Daarvoor krijg je:
- een lekkere Chinese maaltijd: Je kunt kiezen uit Babipangang of Foe Yong Hai. Daarnaast kun je kiezen uit Witte rijst of Bami. (en ’t is véél ook)
- je deelnamekosten aan het Darts Tournament. We vragen een geringe bijdrage voor de prijzen van de winnaars.

Hoe betaal ik?
We hebben ervoor gekozen om het geld van je rekening af te laten schrijven. Dat zal rondom de 2e van februari gebeuren. Voor en na de trainingen van deze week kun je je inschrijven op een lijst; naam, rekeningnummer, babipangang of foe yong hai/ witte rijst of bami, handtekening. Mocht je deze week niet kunnen trainen, en wil je toch meedoen, reply dan deze mail naar mailto:info@tsvvmerlijn.nl, en geef daar je bevestiging door (naam, rekeningnummer, babipangang of foe yong hai/witte rijst of bami ). Let op: Door die mail te bevestigen machtig je TSVV Merlijn automatisch om 7.50 euro van je rekening af te laten schrijven.

Oefenwedstrijd trainingsleden:
Op donderdag 13 februari a.s. zal er een oefenwedstrijd plaatsvinden van Merlijn$s trainingsleden tegen de amateurs van SC Olympus 3. Het aanvangstijdstip volgt nog (vermoedelijk 19.30u of 20.00u), maar volgt snel op de site! Heb je zin om een potje te ballen en wil je alvast zien wat Merlijn voor jou (nog meer) kan betekenen, schrijf je dan nu in. Mail naar:
$info@tsvvmerlijn.nl$, en zet er meteen even bij naar welke positie in $t elftal je voorkeur uitgaat. Voor meer info kun je ook even bellen naar Ralph Ruyters, 06-41042669.

Prijsvraag MI
En als iedereen dan toch aan het mailen is, doe dan ook gelijk een gok voor de prijsvraag in de MI. De inzendingen stromen inmiddels binnen, dus waag ook een gok en stuur een mailtje naar merlijnredactie@hotmail.com. De mensen die op de foto$s kunnen staan zijn (in willekeurige volgorde) Justus Kox, Eveline Dijkhuizen, Jos van Baal, Jasper Schramade en Arjan Verhoeven. Onder de juiste inzendingen zal een krat bier worden verloot.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University