Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2002-2003 > nr 15, 2002-2003

nr 15, 2002-2003

Beste Merlijners,

Afgelopen weekend is er weer niet gevoetbald... Het blijft winter in Nederland. De heren zaalvoetballers trokken zich niets aan van de weersomstandigheden en trokken wel ten strijde. De Mop werd in een spectaculaire wedstrijd met 7-4 afgedroogd. Zondag 1 heeft dinsdag nog wel een oefenwedstrijd gespeeld. De amateurs van Willem II werden knap op 0-0 gehouden.

Ijs en weder dienende zal er komende week afgetrapt worden bij vier wedstrijden.
8-2 TSVV Merlijn 1 - DMC 1
9-2 TSVV Merlijn 1 - Audacia 1
9-2 TSVV Merlijn 2 - Were Di 3
9-2 TSVV Merlijn 3 - WSJ 5

DMC zal proberen Merlijn zaterdag weer met beide voeten op de grond te zetten. Onze Antiliaanse vrienden uit Dordt wonnen de heenwedstrijd met 3-1 en daar viel destijds zeer weinig op af te dingen. Inmiddels is Merlijn DMC op de ranglijst echter gepasseerd en in de strijd om de nacompetitie zou een overwinning zeer welkom zijn. Audacia verloor eerder dit jaar thuis van Merlijn. Een 0-1 overwinning (penalty Daan Baks, hoezo Duits geluk?) bleek voor Merlijn destijds de eerste stap om de opwaartse lijn te pakken.

Oefenwedstrijd trainingsleden:
Op 13 februari nemen trainingsleden van Merlijn het op tegen Olympus 3. Heb je zin om een balletje te trappen, stuur dan even een mailtje of neem contact op met Ralph Ruyters (06-41042669).

Nieuwe bestuursleden gezocht:
Het is misschien wat vroeg, maar aan het eind van het seizoen zullen er weer wat plaatsen open vallen in het bestuur van Merlijn. Op de website is de nodige informatie te vinden over de diverse functies en natuurlijk kun je ook gewoon iemand van het huidige bestuur aanspreken. Het bestuur kent zeven functies: voorzitter, secretaris (vice-voorzitter), Penningmeester, PR-functionaris, Activiteiten-functionaris, Competition Manager en Accommodatie Manager. Als je er wat voor voelt om bestuurslid van Merlijn te worden, neem dan contact op met ons, dan kunnen we je laten weten wat de mogelijkheden en procedures zijn. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met ons voor een functie in een van de commissies.

Darts:
Afgelopen zondag is er een spetterende Merlijn-avond geweest. Na eerst een hapje Chinees te hebben gegeten en daarna de Weekend-commissie aangehoord te hebben, werd het eerste Merlijn Darts Tournament gehouden. 21 koppels streden om de felbegeerde dartpijlen van Barney. De dubieuze winnaars bleken uiteindelijk voorzitter Jan van de Vooren en Tim $de monnik$ Barentse te zijn. Eervolle vermelding gaat uit naar Michiel Koolen en Thomas van Luytelaar, die de prijs voor $best geklede koppel$ in de wacht sleepten.

Met Zwart/ Witte Groet,
Dennis van der Horst,
Secretaris TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University