Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 13, 19 april 2007

Nieuwsbrief 13, 19 april 2007

Beste Merlijnleden,

In deze nieuwsbrief aandacht voor: Uit je dak in je trainingspak, familiedagen, bestuursleden gezocht, magische elf, clubliedavond en het Merlijnweekend.

Feest: Uit je dak in je trainingspak

Op 24 april zal er een groots feest worden georganiseerd in de Boogie Wonderland. Het belooft een onvergetelijke avond te worden. Trek je trainingspak aan en waan je terug in de tijd!

Familiedagen

Op zondag 22 april zal de alom bekende familiedag worden gehouden. Voor de zaterdagafdeling zal deze familiedag op 28 april plaatsvinden. Tijdens de laatste thuisweekenden van alle teams zijn je ouders/broers/zussen/vriend/vriendin welkom om eens te kijken wat je voetbal/bier drinkkwaliteiten zijn.

Bestuursleden gezocht

Voor aankomend seizoen is Merlijn nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb jij een hart voor Merlijn en vindt je het leuk om je in te zetten voor onze vereniging? Stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl

Magische Elf

De spanning loopt hoog op in de strijd om de magische elf titel. Door het te laat invoeren van de statistieken door bepaalde teams, zullen niet alle punten gepakt kunnen worden. Hier kan de Statcom helaas niets meer aan doen. Let hier dus op, zodat we de magische elf op een waardige manier af kunnen sluiten.
De eindstand van periode 3 is bekend en de prijzen zullen as dinsdag 24 april uit worden gereikt tijdens het feest in de Boogie! Zorg dus dat je daar bij bent.

Top 3:
1. Mark Somers
2. Peter de Been
3. Stefan van de Ruit

Clubliedavond

8 mei zal er door de Statcom een clubliedavond worden georganiseerd. Het is de bedoeling om er een leuke en muzikale avond van te maken met als doel een leuk en aansprekend clublied voor Merlijn! Ben jij creatief en/of muzikaal aangelegd? Kom dan langs op de clubliedavond! Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.


Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. De locatie zal dit jaar Oostvoorne (Zuid-Holland) zijn. De inschrijving is inmiddels geopend via het inschrijvingsformulier op de site.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn
Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University