Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 11, 28 februari 2007

Nieuwsbrief 11, 28 februari 2007

Beste Merlijnleden,

Via deze weg wil ik zaterdag 1 feliciteren met hun periodekampioenschap! Zaterdag 24 februari pakten zij de 2e periode door met 0-2 te winnen van SVG 1!

In deze nieuwsbrief aandacht voor: het G4- Feest, Big Merlijnski, Vrienden van Merlijn, Merlijnweekend en merchandise.

G4-feest
Op 6 maart zal er weer een gezamenlijk feest van de verenigingen Shot, Lacoste, Gepidae en Merlijn worden georganiseerd. Oftewel het G4-Feest. Het thema van dit feest zal zijn: Voel je Beter, Drink een Meter! Op deze avond zullen 10 vaasjes verkrijgbaar zijn voor maar 15 euro. Wie van de verenigingen zullen de meeste meters bier drinken?! Wil jij Merlijn helpen om de meeste meters te maken? Kom dan 6 maart naar café Philip. Aanvang is 22.00 uur en de kaarten zijn in de voorverkoop 2 euro en aan de deur 3 euro incl. welkomstdrankje! Kaarten zijn te koop donderdag 1 maart op het sportcentrum van 20.00-22.00 uur, 2 maart op de stand van de Uvt en de mensa, bij Renee van Woerden.

Big Merlijnski
Op zaterdag 17 maart staat er weer een spetterende Merlijn activiteit op het
programma. We zullen met een bus vol Merlijners richting het oosten gaan om daar de boel onveilig te maken in de sneeuw en in de skihut. De kosten bedragen slechts 40 euro pp. Dit is inclusief vervoer, toegang tot de piste, materiaalhuur, buffet en onbeperkt drinken.
Het is de bedoeling dat we om 17:00 uur vertrekken bij Broekhoven. De bar sluit om 03:00 dit zal ook de tijd zijn dat we weer terugkeren naar Tilburg.
Inschrijven kan tot 10 maart door het formulier, dat op de site staat, ingevuld in te leveren (uitgeprint of over de mail) bij een van de leden van de activiteitencommissie. Het aantal beschikbare plekken is beperkt, dus wees op tijd want vol is vol!

Vrienden van Merlijn
Heb jij een hart voor Merlijn en wil jij dat je familie en vrienden dat ook krijgen? Maak ze dan vriend van Merlijn. Een vriend van Merlijn kan je al worden vanaf 15 euro per jaar. Door deze bijdrage geef je de vereniging een extra stimulans. Als je vriend van Merlijn bent ontvang je het onlangs vernieuwde clubblad “Merlijn International”, krijg je een vermelding op de site onder het kopje “vrienden van Merlijn” en maak je daarbij deel uit van onze club! Inschrijving is mogelijk door het inschrijfformulier ingevuld op te sturen of te mailen naar de TSVV Merlijn. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd mailen naar info@tsvvmerlijn.nl
Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. Schrijf deze datum dus ook in je agenda want leuk wordt het zeker! Meer informatie en inschrijven voor dit weekend wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Merchandise
Er zijn weer nieuwe merchandise artikelen verkrijgbaar. Dit zijn sjaals, truien en handdoeken. Ben je geďnteresseerd in een van deze artikelen, stuur dan een mail naar penning@tsvvmerlijn.nl.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn
Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University