Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 10, 12 februari 2007

Nieuwsbrief 10, 12 februari 2007

Beste Merlijnleden,

De tweede helft van het seizoen is weer in volle gang. Zaterdag 1 doet het nog steeds erg goed en heeft een grote kans op het kampioenschap. Ook de 3 zaalteams staan in de top 3. De dames doen het goed met hun 4e plaats. En de overige teams spelen ook naar behoren!
Na onstuimige weken vol afgelaste wedstrijden en trainingen hopen we dan ook op een vroeg begin van de lente met hierbij beter weer.

In deze nieuwsbrief aandacht voor: het G4- Feest, Merlijnweekend, Vrijwilligersevenement, updaten van gegevens op de site en sportkaarten.

G4-feest
Op 6 maart zal er weer een gezamenlijk feest van de verenigingen Shot, Lacoste, Gepidae en Merlijn worden georganiseerd. Oftewel het G4-Feest. Het thema van dit feest zal zijn: Voel je Beter, Drink een Meter! Op deze avond zullen 10 vaasjes verkrijgbaar zijn voor maar 15 euro. Wie van de verenigingen zullen de meeste meters bier drinken?! Wil jij Merlijn helpen om de meeste meters te maken? Kom dan 6 maart naar cafÚ Philip. Aanvang is 22.00 uur en de kaarten zijn in de voorverkoop 2 euro en aan de deur 3 euro incl. welkomstdrankje!

Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. Schrijf deze datum dus ook in je agenda want leuk wordt het zeker! Meer informatie en inschrijven voor dit weekend wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Vrijwilligersevenement
Op vrijdagavond 27 april wil de gemeente Tilburg alle vrijwilligers van onze vereniging bedanken. De avond begint om 20.30 uur en duurt tot 0.30 uur en zit vol entertainment en muziek. Zo zijn er verschillende artiesten aanwezig op het feest. Alle actieve leden zijn hiervoor uitgenodigd. Meld je voor 14 februari aan door een e-mail te sturen naar secretaris@tsvvmerlijn.nl.

Gegevens op de site
Zoals iedereen weet staan van alle leden de persoonsgegevens op de site. Via deze weg willen wij jullie vragen om deze gegevens up to date te houden en bij veranderingen deze aan te passen. Voor het veranderen van deze gegevens kan je kijken op de site via Algemeen > voor de leden > zelf bijwerken/updaten persoonsgegevens.

Sporkaarten
Wij willen iedereen er nogmaals op wijzen dat het noodzakelijk is om een sportkaart te hebben, het sportcentrum heeft aangegeven hier op korte termijn strenger op te gaan controleren. Dus, ben gewaarschuwd en schaf die kaart aan.
Ook is het na het trainen belangrijk buiten de schoenen uit te kloppen zodat niet alle kleedkamers op het sportcentrum vervuild worden. Wees sociaal, want ook anderen mensen maken gebruik van de kleedkamers.

Merchandise

Er zijn weer nieuwe merchandise artikelen verkrijgbaar. Dit zijn sjaals, truien en handdoeken. Ben je ge´nteresseerd in een van deze artikelen, stuur dan een mail naar penning@tsvvmerlijn.nl.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University