Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 8, 6 december 2006

Nieuwsbrief 8, 6 december 2006

Beste Merlijnleden,

Nog een of twee wedstrijdjes en dan is het alweer winterstop, dus ook tijd om de balans op te maken. Tot nu toe gaat het sportief gezien aardig goed met Merlijn. Zondag 1 lijkt in de 4de klasse zeer goed mee te kunnen en staat vijfde. De kampioensaspiraties van Zaterdag 1 (op dit moment derde), Zaal 1 en Zondag 2 zijn ook nog volop aanwezig. De overige teams presteren ook naar behoren. Klasse!

In deze nieuwsbrief wil ik verder de aandacht vestigen op het Harkfestijn, Magische 11(-avond), Nieuwjaarswedstrijd(en) en –receptie, Merlijn International en het trainingskamp van de Zondagselectie.

Harkfestijn
Op woensdag 13 december vindt het jaarlijkse beruchte Harkfestijn, de grootste, leukste en gezelligste bierestafette van Tilburg en verre omgeving, plaats. Er zal gestreden worden in teams van 5 personen. De inschrijving is inmiddels in volle gang. Op de website onder Activiteiten -> Harkfestijn vind je meer informatie en daar kan je ook het inschrijfformulier vinden.
Kosten? €6,- per persoon, dus €30 per team. Daar staat tegenover dat je minimaal drie biertjes krijgt en kans maakt op geweldige prijzen, met als hoofdprijs een fust bier!
Waar? Boogie Wonderland!
Hoe laat? 20.00 uur!

Magische Elf
De Top 3 in de strijd om de Magische Elf Bokaal is nog steeds intact.
Tussenstand periode 2:
1. Ronald Fusco 205
2. Joost van Boekel 196
3. Dirk Vriend 187
4. Marian Berenpas 186
4. Pascal Dreesen 186

Tussenstand periode 1 + 2:
1. Ronald Fusco 323
2. Joost van Boekel 322
3. Dirk Vriend 321
4. Johan van Arkel 301
5. Pascal Dreesen 291

Volg de volledige tussenstand op: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Magische Elf-avond
Op zondag 17 december om 20.00 uur willen we winnaars (de nummers 1, 2 en 3) van de tweede periode van de Magische Elf in het zonnetje zetten. Tevens is er op die avond de mogelijkheid om een aantal spelletjes te spelen, waaronder schaken en dammen. Komt dus allemaal!

Trainingskamp Zondagselectie
Van 5 tot 7 januari belegt de Zondagselectie een trainingskamp in Zeist. Er zal weer flink getraind worden, zowel de armspieren als de beenspieren. Ook wordt er gespeeld tegen voetbalvereniging Scherpenzeel. Meer informatie over het trainingskamp kun je krijgen bij Leon Dieters (Zondag 1) of Patrick Hakkesteegt (Zondag 2).

Merlijn International
Inbreng voor het nieuwe clubblad is gewenst. Mensen die graag stukjes willen schrijven over een activiteit, speciale gebeurtenis of wat dan ook gerelateerd is aan Merlijn kunnen contact opnemen met Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl).

Toernooi
Helaas is het ons, wegens omstandigheden, niet gelukt om dit jaar een groot zaalvoetbaltoernooi te organiseren. In mei of juni zal er nu een groot en gezellig veldvoetbaltoernooi op poten worden gezet. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar Roderik Robeer (activiteiten@tsvvmerlijn.nl).

Organisatieplan
Het bestuur heeft afgelopen ALV beloofd een organisatieplan te schrijven, met daarin onder andere richtlijnen voor de inrichting van commissies, taken van commissies en algemene richtlijnen waardoor actieve leden beter weten wat er van hen verwacht wordt en Merlijn als geheel daar op den duur een soepelere organisatie van krijgt.
Het Organisatieplan (versie 1.0) is inmiddels te downloaden vanaf de website. Ga naar www.tsvvmerlijn.nl -> Algemeen > Belangrijke documenten > Organisatie plan commissies TSVV Merlijn versie 1.0

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University