Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 7, 23 november 2006

Nieuwsbrief 7, 23 november 2006

Beste Merlijnleden,

Het gure herfstweer zorgt er al een paar weken voor dat we niet optimaal kunnen voetballen. Trainingen worden door de slechte staat van het trainingsveld afgelast en helaas kunnen ook niet alle wedstrijden doorgang vinden. Onze excuses hiervoor, maar wij zijn hier uiteraard ook niet content mee. Helaas zijn wij ook afhankelijk van anderen, maar we blijven bezig met het zoeken naar oplossingen. Voor komend weekend staat een bijna compleet, met uitzondering van de Dames, inhaalweekend op het programma. Laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en we voor de 3 punten mogen strijden.

Verloting Wintersportreis
Aanstaande zondag (26 november) wordt er in Cafe Babbus tussen 21.00 en 23.00
uur 2 x 1 Wintersportreis verloot onder de aanwezige deelnemers aan de Magische
Elf! Komt zondag dus allen naar Babbus!

Magische Elf
De Top 3 in de strijd om de Magische Elf Bokaal is nog steeds intact. Dirk Vriend staat met 242 punten redelijk vast op de eerste plaats in de tussenstand. Joost van Boekel en Ronald Fusco, de nummers 2 en 3, volgen op respectabele afstand met 232 en 225 punten. Volg de tussenstand op: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Harkfestijn
Op woensdag 13 december vindt het jaarlijkse beruchte Harkfestijn, de grootste, leukste en gezelligste bierestafette van Tilburg en verre omgeving, plaats. Er zal gestreden worden in teams van 5 personen. De inschrijving is inmiddels in volle gang. Op de website onder Activiteiten -> Harkfestijn vind je meer informatie en daar kan je ook het inschrijfformulier vinden.
Kosten? €6,- per persoon, dus €30 per team. Daar staat tegenover dat je minimaal drie biertjes krijgt en kans maakt op geweldige prijzen, met als hoofdprijs een fust bier!

Organisatieplan
Het bestuur heeft afgelopen ALV beloofd een organisatieplan te schrijven, met daarin onder andere richtlijnen voor de inrichting van commissies, taken van commissies en algemene richtlijnen waardoor actieve leden beter weten wat er van hen verwacht wordt en Merlijn als geheel daar op den duur een soepelere organisatie van krijgt.
Het Organisatieplan (versie 1.0) is inmiddels te downloaden vanaf de website. Ga naar www.tsvvmerlijn.nl -> Algemeen > Belangrijke documenten > Organisatie plan commissies TSVV Merlijn versie 1.0

Bestuursleden gezocht
Tijdens de komende Algemene Leden Vergadering zullen een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerd Merlijn kunnen contact opnemen met de Voorzitter of een van de bestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University