Merlijn voor nieuwelingen > Lidmaatschap

Lidmaatschap

Lidmaatschap TSVV Merlijn

Ook jij kunt lid worden van TSVV Merlijn! De vereniging is in 2000 opgericht en kent inmiddels al zo'n 250 leden. Er worden vele leuke activititeiten georganiseerd. Niet alleen voetbalwedstrijden maar ook feestavonden. Je hoeft dus niet eens goed te kunnen voetballen om lid te worden van TSVV Merlijn.

Er zijn zes lidmaatschappen van TSVV Merlijn:

Competitielid veldvoetbal
Wil je competitie spelen voor TSVV Merlijn dan word je competitielid. De contributie bedraagt dit jaar 80 euro. Mocht je wegens stage of andere redenen slechts een half jaartje kunnen spelen, dan betaal je voor een half jaar 56,00 euro. TSVV Merlijn biedt veldvoetbalcompetitie aan op zowel zaterdag als zondag. Heb je in het verleden al eens gevoetbald dan heb je wellicht overschrijving nodig. Onderaan deze pagina vind je een link naar het kopje overschrijvingen voor meer informatie. Merlijn verzorgt voor de competitiespelers de tenues, intrapballen en verzorgingsmaterialen. Zelf hoef je alleen maar een paar wondersloffen aan te schaffen.

Competitielid zaalvoetbal
Merlijn heeft ook een zaalvoetbaltak. Wil je zaalvoetballen bij Merlijn dan kom je uit in de competities van de Tilburgse Zaalvoetbal Bond (TZVB). Een jaarlang competitite spelen in de zaal kost je slechts 47,50 euro. Voor een halfjaar betaal je 32 euro. De zaalvoetbalcompetitie vindt normaliter plaats op vrijdagavond.

Pinchhitter
Heb je geen zin om een heel seizoen competitie te voetballen, maar gewoon een paar wedstrijdjes? Dan kan je pinchhitter worden. Je wordt dan in de loop van het seizoen opgebeld of je een keer een wedstrijdje wilt meespelen. Vaak omdat het team dan niet aan genoeg spelers kan komen. Pinchhitters betalen 37,50 euro. Zij worden door Merlijn ingeschreven bij de KNVB. Pinchhitter zijn in de zaal kost 21,50 euro. Dan word je ingeschreven bij de TZVB.

Combinatielidmaatschappen
Omdat Merlijn zowel competitie in de zaal als op het veld speelt kan het natuurlijk ook zo zijn dat je graag in beide competities de zwart-witte kleuren van Merlijn wilt verdedigen. Dat kan door middel van een combo-lidmaatschap. Er zijn drie soorten combi's, te weten: Zaalcompetitie - Veldcompetitie (106 euro), Veldvoetbal en Pinchhitter zaalvoetbal (95 euro) en Zaalcompetitie - Pinchhitter veldvoetbal (77,00 euro).

Merlijnlid
Speel je ergens anders je wedstrijden of wil je geen competitie voetballen, maar train je wel mee met TSVV Merlijn dan kan je Merlijnlid worden. Voor 16 euro per seizoen word je uitgenodigd voor alle activiteiten van TSVV Merlijn. Je kan dus ook deelnemen aan alle oefenwedstrijden en toernooien waar we aan deelnemen. Op woensdag en donderdag ben je van harte welkom.

Vriend van Merlijn
In navolging van vele clubs, richt ook Merlijn een club op voor zij die Merlijn een warm hart toe dragen. Hierbij valt te denken aan ouders, ooms en tantes, opa$s en oma$s, vrienden en vriendinnen van Merlijners. De Vrienden van Merlijn krijgen 4 keer per jaar een clubblad en ook een 2 maandelijkse nieuwsbrief. En dit allemaal voor 16 eurootjes!

Ben je na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt in voetballen of een bijdrage leveren aan Merlijn, dan kun je hieronder het lidmaatschapsformulier downloaden. Deze kan je opsturen naar info@tsvvmerlijn of geven aan een van de bestuursleden.

> Overschrijvingen

Overschrijven naar TSVV Merlijn

Om het mogelijk te maken je op te stellen in een competitieteam veldvoetbal van TSVV Merlijn, moet je ook bij de KNVB ingeschreven staan als Merlijn-lid. Hieronder (ook beschikbaar via PDF-bestand) zullen kort en bondig de hoofdregels en de belangrijkste uitzonderingen worden uitgelegd, die de KNVB aan overschrijving stelt.

Algemene regel:
In het algemeen gaat de overschrijving van een andere vereniging naar TSVV Merlijn via een officieel overschrijvingsformulier van de KNVB. Dit formulier kun je krijgen bij de secretaris (of een ander bestuurslid) van je verlatende vereniging. Dit formulier dient zowel door het bestuur van je oude vereniging als door de secretaris van TSVV Merlijn ondertekend te worden. Zorg dus dat je oude vereniging het formulier voor je tekent, voordat je het bij een bestuurslid van Merlijn inlevert. TSVV Merlijn zal er voor zorgen dat het overschrijvingsformulier bij de KNVB terechtkomt.

LET OP: de uiterste overschrijvingsdatum van een andere vereniging naar TSVV Merlijn is 15 junii!! Je overschrijvingsformulier moet op die dag binnen zijn bij de KNVB. Zorg dus dat je ruim van tevoren bij je oude vereniging aanklopt. Overschrijving na 15 juni kan alleen als je recht hebt op dispensatie. De KNVB hanteert 3 dispensatiecriteria, namelijk: een verhuizing, verandering van studie/werk en een andere gegronde nader te bepalen reden!! Zie hieronder voor meer informatie. Voor spelers die een contract hebben bij hun oude vereniging is een uitloop naar 1 juli.

De laatste drie jaar geen competitievoetbal
Spelers die de laatste drie (3) jaar of langer niet in competitieverband voor een vereniging zijn uitgekomen, staan niet (meer) in de database van de KNVB. Zij hebben dan ook geen overschrijvingsformulier nodig. Het enige wat deze groep hoeft te doen is het lidmaatschapsformulier in te vullen, zodat TSVV Merlijn je dan kan inschrijven bij de KNVB.

Het laatste jaar geen competitievoetbal
Spelers die 12 maanden of meer geen competitievoetbal hebben gespeeld hebben overschrijving nodig, maar deze wordt hoe dan ook verleend. Formeel moet je dus nog steeds een overschrijvingsformulier (laten) invullen door je oude club en de secretaris van je nieuwe club. Zie ook de algemene regel.

Internationale overschrijving
Natuurlijk kun je ook vanuit het buitenland naar TSVV Merlijn worden overgeschreven. Neem in dit geval even contact op met je oude vereniging of met het bestuur van TSVV Merlijn, hoe je dit het beste in orde kunt maken. Let wel, internationale overschrijving is slechts één keer mogelijk per 12 maanden.

Dispensatie
De uiterste overschrijvingsdatum van 15 juni wordt door de KNVB zeer streng gehanteerd, maar gelukkig is er een dispensatieregel, die voor TSVV Merlijn zeer welkom is. Als er sprake is van een duidelijk gewijzigde woon-/ werk-/ studieomgeving dan is het mogelijk om ook na 15 juni overschrijving aan te vragen bij de KNVB. Het moet hierbij gaan om een verhuizing verder dan 30 km. Kom je dus uit een andere stad (of dorp) op kamers in Tilburg, dan kun je gewoon worden overgeschreven naar TSVV Merlijn.

TSVV Merlijn heeft een handig stappenplan voor je opgesteld om je te helpen bij je overschrijving, deze kun je onderaan deze pagina vinden. Mocht je nog vragen hebben aangaande de overschrijving, neem dan contact op met:

Secretaris TSVV Merlijn
E-mail: secretaris@tsvvmerlijn.nl


Overschrijvingsreglement

 

Zie onderaan voor downloadable word-versie.

Hoe word ik competitielid van TSVV Merlijn op het veld
In 8 makkelijke stappen

Stap 1
Beantwoordt de volgende vraag: ben ik de afgelopen 3 jaar uitgekomen voor een voetbalclub in een KNVB competitie? Is jouw antwoord “nee”? Je hebt geluk en mag door naar stap 7.
Is jouw antwoord op bovenstaande vraag: “ja”, dan heb je dus een klein probleempje. Maar die gaan we nu oplossen. Jij hebt namelijk overschrijving nodig. Ga door naar stap 2.

Stap 2
Kom in het bezit van een overschrijvingsformulier. Als je overschrijving aanvraagt is de club waarnaar je overschrijving aanvraagt, in dit geval dus TSVV Merlijn, verplicht deze formulieren te leveren. Overschrijvingsformulieren kun je op 2 manieren verkrijgen. Namelijk door er een te pakken uit het postvakje van TSVV Merlijn op het sportcentrum, aan de Academielaan 5, 5037 ET, Tilburg. Of door contact op te nemen met de secretaris van Merlijn op telefoonnummer 06 - 21574713. De wijze van overschrijving is afhankelijk van de datum waarop wij leven. Is het vandaag een datum tussen de eerste vrijdag van maart en 15 juni?
Ja: Ga door naar stap 6
Nee: Ga door naar stap 3

Stap 3
Aangezien de datum van vandaag buiten de reguliere overschrijvingstermijn valt (1e vrijdag van maart tot 15 juni, zie stap 2) heb je dispensatie nodig. Met betrekking tot dispensatie maakt de KNVB onderscheid tussen prestatief en overig voetbal, respectievelijk categorie A en categorie B.
Onder categorie A vallen:
- standaard elftallen mannen, hoofdklasse t/m 7e klasse
- reserve elftallen mannen, hoofdklasse t/m 3e klasse
- vrouwen elftallen, hoofdklasse t/m 2e klasse
- A-junioren, eredivisie t/m 1e klasse
Onder categorie B valt:
- reserve elftallen mannen, 4e klasse en lager
- vrouwen elftallen, 3e klasse en lager
- A-junioren, 2e klasse en lager
Ben je de laatste tijd vaak uitgekomen in categorie A, ga dan door naar stap 4
Val je onder categorie B, ga dan door naar stap 5

Stap 4
Je valt onder categorie A (zie stap 3) en de datum valt buiten de reguliere overschrijvingstermijn (zie stap 2) en je wilt dus dispensatie aanvragen. Dat kan, maar alleen onder één van de volgende omstandigheden:
- er is sprake van gewijzigde studieomstandigheden
- er is sprake van gewijzigde werkomstandigheden
- er is sprake van gewijzigde woonomstandigheden (verhuizing meer dan 30 km)
Let wel op dat de veranderde omstandigheden voor het sluiten van de overschrijvingstermijn, (lees: 15 juni) niet bekend of in te schatten mochten zijn. Anders gelden de dispensatiecriteria niet! Voldoe je aan een van de bovenstaande criteria dan kom je in aanmerking voor dispensatie. Ga door naar stap 6. Voldoe je niet aan bovenstaande criteria dan is overschrijving voor jou op dit moment waarschijnlijk niet mogelijk. Wacht tot de volgende overschrijvingstermijn of neem contact op met de secretaris van Merlijn om eventuele andere mogelijkheden te bespreken.

Stap 5
Je valt onder categorie B (zie stap 3) en de datum valt buiten de reguliere overschrijvingstermijn (zie stap 2) en je wilt dus dispensatie aanvragen. Omdat je categorie B bent kan dat makkelijker dan onder categorie A. Je komt in aanmerking voor dispensatie als je oude club aangeeft op het overschrijvingsformulier geen bezwaren te hebben tegen een tussentijdse overschrijving. Je mag dan wel bij TSVV Merlijn tot het einde van het seizoen alleen maar uitkomen voor teams in categorie B. Ga door naar stap 6.

Stap 6
Ga met je overschrijvingsformulier langs bij de secretaris (of eventueel een ander bestuurslid) van je oude vereniging. Deze ondertekend beide delen. Het lichtblauwe deel: “Verzoek om overschrijving veldvoetbal” en het donkerblauwe deel “aanvulling op het bestaande overschrijvingsformulier” en geeft ze jou weer mee. Als het goed is kan hij je ook helpen bij het invullen van de delen die je zelf moet invullen als daar problemen mee ontstaan. Nadat dit gedaan is ga je naar stap 7.

Stap 7
Kom in het bezit van een lidmaatschapsformulier van Merlijn. Deze hangen op het prikbord van Merlijn op het sportcentrum en zijn te downloaden op onze site www.tsvvmerlijn.nl (http://www.tsvvmerlijn.nl/upload/Lidmaatschap_TSVV_Merlijn.doc). Tevens kun je in het bezit komen van een lidmaatschapsformulier door contact op te nemen met de secretaris. Dit kan door te mailen op secretaris@tsvvmerlijn.nl of te bellen op 06 - 21574713
Vul het lidmaatschapsformulier in en ga door naar stap 8.

Stap 8
Lever een pasfoto en alle formulieren (lidmaatschapsformulier en overschrijvingsformulieren of alleen je lidmaatschapsformulier als je geen overschrijving nodig hebt) in bij Merlijn. Je kunt ze in het postvakje van TSVV Merlijn op het sportcentrum leggen of ze persoonlijk afgeven aan een van de bestuursleden. De secretaris van Merlijn ondertekent de overschrijvingsformulieren en stuurt die voor je naar de KNVB, het lidmaatschapsformulier van Merlijn is voor onze eigen administratie en geeft ons jouw toestemming om de contributie van je rekening af te schrijven.

Gefeliciteerd, je bent nu lid van TSVV Merlijn. Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Merlijn door te mailen naar secretaris@tsvvmerlijn.nl of te bellen naar Thomas Ennik.

Tot ziens op de velden van TSVV Merlijn!


 

> Het sportabonnement

Het sportabonnement

Bij de trainingen van TSVV Merlijn wordt er gebruik gemaakt van de faciliteiten van het sportcentrum. Om te kunnen trainen dien je dan ook in het bezit te zijn van een sportabonnement. Hieronder vind je alle informatie over het sportabonnement. Val je buiten de regels? Maar wil je wel graag trainen? Neem dan contact op met het bestuur van Merlijn (info@tsvvmerlijn.nl) of het sportcentrum (013-4663010 of sportcentrum@uvt.nl)

Een sportabonnement
Om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten op en rond het Sportcentrum dien je in het bezit te zijn van een sportabonnement, om toegang te hebben tot de fitnessfaciliteiten is een fitnesskaart vereist. Deze blijft het hele collegejaar geldig (september t/m augustus). Zonder sportabonnement heb je geen toegang tot het sportprogramma.

Wat kun je doen met een sportabonnement?
Met een sportabonnement kun je alle sporten beoefenen die worden aangeboden in het rooster, meedoen aan alle clinics, cursussen (mits deze niet vol zijn!), gebruik maken van alle faciliteiten van het Sportcentrum, m.u.v. van het krachthonk, de cardio- & fitnessruimte: hiervoor dien je in het bezit te zijn van een fitnesskaart! Daarnaast kun je ook gebruik maken van de overige accommodaties waar het Sportcentrum actief is.

Voor inlichtingen en voorwaarden over het sportabonnement kun je terecht bij het sportcentrum of stuur een e-mail naar sportcentrum@uvt.nl.

Voor meer informatie over het beleid van Merlijn en het Sportcentrum met betrekking tot het sportabonnement, zie onderstaand Protocol

Protocol Sportkaartenbeleid

 

> Informatie Vrienden Merlijn

<a href=users.asp?cat=vrienden>Klik hier voor Onze Vrienden van Merlijn</a>

Zoals u welllicht weet is TSVV Merlijn niet de rijkste amateurvereniging van ons land. De PR- commissie van Merlijn probeert op verschillende manieren gelden te werven voor Merlijn. De vereniging is blij dat er veel leden zijn die niet te beroerd zijn om af en toe een handje te helpen en zodoende de kas van Merlijn te spekken. Ik noem als voorbeeld de Hart van Brabantloop in Tilburg vele Merlijners van de partij waren! Ondanks dat er door veel mensen hard gewerkt wordt kan de vereniging iedere euro goed gebruiken. In navolging van veel andere amateurverenigingen is er daarom de zgn. “ Vrienden van Merlijn” club opgericht.

Wij hopen dat u onze vereniging wilt steunen door voor maar 15 euro per jaar lid te worden van de "Vrienden van Merlijn". Door deze bijdrage geeft u de vereniging een extra stimulans. Het lidmaatschap van de "Vrienden van Merlijn" biedt u meerdere voordelen. Hieronder een opsomming:

<LI><B>Het ontvangen van ons onlangs weer vernieuwde clubblad “ Merlijn International”.</B>
Ons clubblad verschijnt minimaal 4 maal per jaar en heeft een oplage van 300 stuks. Onlangs is de lay-out van de MI sterk verbeterd. Door het lezen van de MI blijft men op de hoogte van het wel en wee binnen onze vereniging.</LI>

<LI><B>Naamsvermelding op onze site onder “ Vrienden van Merlijn”</B>
Op de site staat een apart kopje “ Vrienden van Merlijn” waar alle leden van deze club een vermelding krijgen zodat men kan zien wie er een zwart-wit hart heeft…!</LI>

<LI><B>Het deel uit maken van onze club en het krijgen van zwart-witte kriebels in je buik bij het horen van de naam Merlijn…</B></LI></UL>

Inschrijving is mogelijk door het inschrijfformulier ingevuld op te sturen of te mailen naar de TSVV Merlijn (secretaris@tsvvmerlijn.nl). Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen via email of per telefoon.

Met zwart-witte groet,

Namens TSVV Merlijn


Judith Nelissen
Secretaris TSVV Merlijn

Inschrijfformulier $Vriend van Merlijn$

 
Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University