Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 6, 24 oktober 2006

Nieuwsbrief 6, 24 oktober 2006

Beste Merlijnleden,

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat jullie afgelopen maanden niet zo verwend zijn wat betreft activiteiten. Dit heeft zo zijn redenen gehad en natuurlijk hebben er ook al hele leuke activiteiten plaats gevonden en dan noem ik een Veldvoetbaltoernooi bij Broekhoven en het Pre-Harkfestijn van 1,5 week geleden. Komende tijd zullen er echter veel spectaculaire activiteiten op het programma staan. Bij deze activiteiten zullen onze nieuwe sponsorkroegen Boogie Wonderland en Babbus ‘ingezegend’ worden. In deze nieuwsbrief zullen jullie over die ontwikkelingen en de activiteiten voornamelijk worden geïnformeerd.

Houd in ieder geval de volgende data vrij:
Dinsdag 31 oktober: Pasjesfeest
Voorlopig: woensdag 22 november: Harkfestijn
Vrijdag 16 en zaterdag 17 december: Zaalvoetbaltoernooi

Nieuwe sponsorkroegen en Pasjesfeest!
Met gepaste trots presenteren wij BOOGIE WONDERLAND en BABBUS (op zondag) als de nieuwe sponsorkroegen van Merlijn. Kom volgende week dinsdag dus allemaal naar het Pasjesfeest en haal je nieuwe KORTINGSPAS(s) af. Doordeweeks bij Boogie Wonderland en op zondagen bij Babbus kan je dan met 50 eurocent korting een biertje, wijntje of fris bestellen. Het enige wat je moet doen is je pasfoto meenemen naar het Pasjesfeest! Wat staat er verder op die avond (31 oktober) op het programma: live-uitzending van PSV – Galatasaray, na afloop van het wedstrijd wordt er een GRATIS FUST weggeven en er wordt een WINTERSPORTREIS voor 2 personen verloot onder alle aanwezige Merlijners die hun pasfoto meenemen. Ik hoop jullie volgende week dinsdag vanaf 21.00 uur te mogen begroeten in de Boogie Wonderland!!

Zaalvoetbaltoernooi
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december zal het 1ste grote TSVV Zaalvoetbaltoernooi plaatsvinden. Houd die data dus vrij en check de website en je e-mail regelmatig voor meer informatie.

Magische Elf
Met 134 punten en respectievelijk 8 en 16 punten voorsprong op nummer 2 Joost van Boekel en nummer 3 Ronald Fusco is Dirk Vriend winnaar geworden van periode 1. De heren ontvangen z.s.m. hun prijs.
Morgen staat er weer een nieuwe tussenstand op de site!

Willem 2 – AZ
Aanstaande donderdagavond 26 oktober speelt Willem II thuis tegen AZ, een aantrekkelijk affiche! Via Pendragon zijn nu kaarten te koop voor deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Op vertoon van je sportkaart betaal je slechts €7,50 voor een kaartje. Kom even langs bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum en schrijf je in!

Bestuursleden gezocht
Op de komende Algemene Leden Vergadering zullen een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerd Merlijn kunnen contact opnemen met de Voorzitter of een van de bestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University