Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 4, 27 september 2006

Nieuwsbrief 4, 27 september 2006

Beste Merlijnleden,

Tot nu toe zijn de resultaten van de meeste Merlijnteams ronduit goed te noemen. Hierbij wil ik even de aandacht vestigen op de prestaties van Zaterdag 1. Het team van Peter de Been heeft namelijk nog steeds geen punt afgestaan en is momenteel de trotse koploper in de 4e Klasse E. Aanstaande zaterdag staat de belangrijke krachtmeting met naaste belager TSC op het programma. Alvast veel succes! Natuurlijk presteert niet alleen Zaterdag 1 voortreffelijk, want ook Zondag 1, Zondag 2, Zondag 4, Zaterdag 2 en de Dames zijn in het linkerrijtje terug te vinden. De Dames en Zondag 4 staan beiden zelfs op de tweede plaats met 10 punten uit 4 wedstrijden. Hieronder volgen de uitslagen van afgelopen weekend:

Zondag 1 - SAB 1 1 - 1
Zondag 2 - Sarto 3 3 - 0
Zondag 3 - RKTVV 4 9 - 5
Zondag 4 - RKTVV 5 2 - 2
Zaterdag 1 - SVG 1 4 - 0
Zaterdag 2 - Advendo 6 1 - 3
Zaterdag 3 - Rust Roest 2 3 - 5
Dames 1 - Willem II 1 3 - 3

Magische Elf
Marielle Aerts, die in de eerste ronde met een overdonderend puntenaantal beslag legde op de eerste plaats, heeft gezelschap gekregen van Dirk Vriend. Beiden gaan nu met 59 punten aan kop in de strijd om de T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal. Nol Verhoef is van de 25ste plaats naar de 4de plaats geklommen. Zijn immense zelfvertrouwen door zichzelf te selecteren en aanvoerder te maken heeft daaraan zeker bijgedragen. Elke woensdagochtend zal een nieuwe tussenstand online staan. Via de volgende link kunnen jullie de spannende strijd volgen: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Spelerspas (voor competitieleden en pinchhitters veldvoetbal)
Nog steeds heeft nog niet iedereen zijn/haar pasfoto voor de spelerspas ingeleverd. Hierbij wil ik degenen die hun pasfoto nog niet hebben ingeleverd er op attent maken dat als de secretaris voor maandag 2 oktober geen pasfoto van je heeft ontvangen je over 2 weken (als de spelerspas feitelijk geldt) niet mag spelen! Je kan je pasfoto inleveren in een gesloten envelop in het postvakje van Merlijn op het Sportcentrum of bij Martijn Tissink: Trouwlaan 91 D, 5021 WE Tilburg.

Hart van Brabantloop
Aanstaande zaterdag 30 september vindt de 23e editie van de Hart van Brabantloop, georganiseerd door Parcival en Pendragon, plaats. Deze dag wordt afgesloten met een groot feest op het Sportcentrum. Merlijn zal daar vanaf 20 uur de garderobe verzorgen. Laat je Merlijn-hart spreken en kom gezellig langs om te feesten en Merlijn te helpen door even bij de garderobe te helpen. Stuur een mailtje naar Marielle Aerts (pr@tsvvmerlijn.nl) om je op te geven.

Willem 2 – AZ
Donderdagavond 26 oktober speelt Willem II thuis tegen AZ, een aantrekkelijk affiche! Via Pendragon zijn nu kaarten te koop voor deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Op vertoon van je sportkaart betaal je slechts €7,50 voor een kaartje. Kom even langs bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum en schrijf je in!

Voorlichtingsdagen
Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober zullen er weer Voorlichtingsdagen plaatsvinden op de Universiteit van Tilburg en het Sportcentrum. Er is aan ons gevraagd om op die dagen (woensdag tussen 12.30 en 14.45 uur en donderdag van 11.30 tot 13.45 uur) een demonstratie/training te geven in Zaal 1 van het Sportcentrum. Wie lijkt het leuk om op (een van) die dagen zijn kunsten te vertonen en/of gewoon lekker een balletje te trappen?! Geef je op door een mailtje te sturen aan Marielle Aerts (pr@tsvvmerlijn.nl)


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University