Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 3, 14 september 2006

Nieuwsbrief 3, 14 september 2006

Beste Merlijnleden,

Het eerste thuisweekend zit er ook weer op en dat heeft Merlijn geen windeieren gelegd. Bijna alle teams wisten te winnen. Alleen Zondag 3 lukte het niet om de drie punten op Broekhoven te houden en Zaterdag 3 kwam niet verder dan een remise uit bij JPS. Zaterdag 1, Dames 1 en Zondag 4 zijn de competitie zeer goed gestart met 2 overwinningen uit even zoveel wedstrijden. Ga zo door! Hierbij wil ik iedereen nog veel succes toewensen in de competitie en beker!

Uitslagen afgelopen weekend
Zondag 1 - Hardinxveld 1 3 - 1
Zondag 2 - GSBW 3 4 - 1
Zondag 3 - VOAB 5 2 - 3
Zondag 4 - TSV Gudok 5 7 - 1
Zaterdag 1 - Baronie 1 4 - 3
Zaterdag 2 - GSBW 7 4 - 0
JPS 2 - Zaterdag 3 4 - 4
Dames 1 - Nevelo 1 5 - 0
Koos v.Straaten/M&M Keukens 1 - Zaal 1 5 - 3
Zaal 2 Ė Computaria 12 - 4

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
Tot en met 15 september hebben jullie nog de tijd om je in te schrijven en je opstelling aan te passen. Klik op de volgende link: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Pasjesfeest
Geen Pasjesfeest op woensdag 13 september
Afgelopen maandag zijn jullie middels een e-mail op de hoogte gebracht van het niet doorgaan van het Pasjesfeest van vanavond. Naar een nieuwe datum en/of ander feest wordt nog gezocht. Hou je mailbox en de site dus goed in de gaten.

Mise En Place
Wil jij ís nachts scoren?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

MI
Om te weten te komen wat jullie van de MI en de verschillende rubrieken vinden, willen we namens de redactie enkele vragen aan jullie stellen. Met deze informatie hopen we het clubblad van TSVV Merlijn nog meer op jullie wensen te kunnen laten aansluiten. Op de website onder Algemeen -> Enquete Merlijn International kun je de enquete downloaden. De ingevulde enquete kan je e-mailen naar penning@tsvvmerlijn.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!

Merchandise
Op de welkomstpagina van onze website staat een poll met 10 potentiŽle Merchandise-artikelen. Als je even zou willen stemmen help je ons mee te beslissen welke artikelen we toevoegen aan onze Merchandiselijn. Verder zijn er nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University