Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 2, 29 augustus 2006

Nieuwsbrief 2, 29 augustus 2006

Beste Merlijnleden,

Alweer drie weken geleden hebben we met z’n allen voor het eerst mogen genieten van het kunstgrasveld van Broekhoeven tijdens de Merlijn Cup. De mannen van Zaterdag 1 sleepten toen de felbegeerde Merlijn Cup in de wacht, doordat zij de pingels het beste wisten te nemen. Komend weekend staan de eerste competitiewedstrijden op het programma. We hopen natuurlijk allemaal dat die wedstrijden in een positief resultaat worden omgezet. In ieder geval wil ik een ieder alvast veel succes toewensen! De zaalvoetballers moeten nog even geduld hebben, want voor hen begint de competitie pas vanaf 29 september.

Uitslagen afgelopen weekend
Zondag 1 – Broekhoven 1 2 - 2
Zondag 2 – Broekhoven 2 3 - 3
SC Olympus 1 (Zondag) – Zaterdag 1 3 – 4
Dames 1 – Raamsdonk 1 0 - 4

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
De inschrijving voor de Magische Elf is gisteren geopend! Tot en met 15 september hebben jullie nog de tijd om je in te schrijven en je opstelling aan te passen. Zorg er in ieder geval voor dat je niet buiten de spreekwoordelijke pot piest en schrijf je in. Klik op de volgende link: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Pasjesfeest
De voorlopige datum voor het jaarlijkse Pasjesfeest is woensdag 13 september. Op die avond zal een ieder zijn/haar pasje kunnen afhalen, zodat er ook dit seizoen weer met korting kan worden gedronken in de Boekanier. Binnenkort zullen jullie uitgebreide(re) informatie ontvangen over het inzamelen van de pasfoto’s, etc.

Leden gezocht
Hoewel de eerste competitiewedstrijd al komend weekend wordt gespeeld kunnen we zeker nog wel wat versterkingen gebruiken. Weet je dus iemand die het leuk lijkt een balletje te trappen bij Merlijn, laat hem of haar dan even contact opnemen met Merlijn via info@tsvvmerlijn.nl

Actief lid worden bij Merlijn?!
Lijkt het je leuk om, naast het voetballen, je steentje bijdragen aan de groei en bloei van Merlijn? Binnen enkele commissies is er nog plaats voor enthousiaste mensen. Ook zijn we nog op zoek naar een verzorger, grensrechter en leider voor het eerste Zondagelftal. Ben jij geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@tsvvmerlijn.nl!

Mise En Place
Wil jij ’s nachts scoren?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

MI
Om te weten te komen wat jullie van de MI en de verschillende rubrieken vinden, willen we namens de redactie enkele vragen aan jullie stellen. Met deze informatie hopen we het clubblad van TSVV Merlijn nog meer op jullie wensen te kunnen laten aansluiten. Op de website onder Algemeen -> Enquete Merlijn International kun je de enquete downloaden. De ingevulde enquete kan je e-mailen naar penning@tsvvmerlijn.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!

Merchandise
Op de welkomstpagina van onze website staat een poll met 10 potentiële Merchandise-artikelen. Als je even zou willen stemmen help je ons mee te beslissen welke artikelen we toevoegen aan onze Merchandiselijn. Verder zijn er nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University