Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007 > Nieuwsbrief 1, 3 augustus 2006

Nieuwsbrief 1, 3 augustus 2006

Beste Merlijnleden,

De voetballoze zomer zit er dan eindelijk weer op. Afgelopen zondag mocht de Zondagselectie het spits afbijten en werd de eerste training van het nieuwe seizoen afgewerkt. Ook de Dames en de mannen van de Zaterdagtak hebben hun eerste training(en) er al weer op zitten. En a.s. zondag zullen alle veldvoetballers het fameuze veld van Broekhoven weer betreden, want dan vindt de jaarlijkse strijd om de felbegeerde Merlijn Cup plaats. Behalve de zin om weer te gaan voetballen zal het Merlijngevoel waarschijnlijk ook weer zijn gaan kriebelen. De derde helften in de kantine van Broekhoven, de avondjes in de Boekanier en al het andere vertier kan ons natuurlijk niet al te lang bespaard blijven. Lees hieronder verder over de belangrijkste inís en outís van Merlijn.

Merlijn Cup
Zoals je al in de inleiding hebt kunnen lezen zal er zondag gevoetbald worden om de Merlijn Cup. De opzet is in vergelijking met andere jaren iets gewijzigd, maar het belooft sowieso een sportieve en gezellige Merlijndag te worden. De aanvangstijd is 10.00 uur en de locatie is Sportcomplex Matterhornhoek (Broekhoven).

TIKmarkt en Nachten van Pendragon
Tijdens de TIKmarkt en de Nachten van Pendragon zullen wij weer als vanouds met een aantal ludieke activiteiten en spellen ons gezicht laten zien aan de nieuwe Tilburgse studenten. De TIKmarkt is op dinsdagmiddag 15 augustus van 12.45 tot 15.30 uur. De Nachten van Pendragon zijn op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus, beide avonden vanaf 20.00 uur. Laat je clubhart spreken en kom gezellig langs om Merlijn te promoten. Op alle momenten kunnen we nog mensen gebruiken. Als je zin hebt om mee te helpen tijdens de markt en/of (een van) de Nachten stuur dan even een mailtje naar mij (secretaris@tsvvmerlijn.nl)

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
Voor het eerst in haar historie presenteert T.S.V.V. Merlijn de Magische Elf Bokaal: een spel dat elke wedstrijd van de club een spannende maakt. Elk punt, iedere goal en elke kaart wordt van belang. Gedurende het weekend worden er, zowel op het veld als in de zaal, punten verzameld voor de Magische Elf Bokaal. Je kiest je eigen elf tovenaars uit spelers die in het seizoen 2006-2007 actief zijn voor T.S.V.V. Merlijn. Je mag als teammanager niet meer dan ťťn speler van elk elftal in je opstelling opnemen. In de spelerslijst is elke spe(e)l(st)er gerangschikt naar zijn/haar positie in het elftal en kan zodoende punten halen. De inschrijving gaat open op 28 augustus, maar zorg er voor dat je goed voorbereidt aan het spel begint. Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Leden gezocht
Zoals gezegd, de eerste trainingen zijn net begonnen, maar de eerste competitiewedstrijd is nog ver weg en we kunnen zeker nog wel wat versterkingen gebruiken. Weet je dus iemand in je naaste omgeving die het leuk lijkt een balletje te trappen bij Merlijn, laat hem of haar dan eens contact opnemen met Merlijn via info@tsvvmerlijn.nl

Actief lid worden bij Merlijn?!
Lijkt het je leuk om, naast het voetballen, je steentje bijdragen aan de groei en bloei van Merlijn? Binnen enkele commissies is er nog plaats voor enthousiaste mensen. Ook zijn we nog op zoek naar een verzorger, grensrechter en leider voor het eerste Zondagelftal. Ben jij geÔnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@tsvvmerlijn.nl!

Site: http://www.tsvvmerlijn.nl
Zoals jullie allemaal weten is Merlijn eigenaar van een van de best bijgehouden sites van de Tilburgse studentenwereld. Ieder lid van Merlijn kan hier op inloggen en zijn eigen gegevens up to date houden. Alsmede ook de statistieken bekijken die teamleiders, spelersraden, coaches en/of bestuursleden constant bijwerken. Het gastenboek is tevens altijd een bron van levendige discussies, die niet altijd evenveel met voetbal te maken hebben. Ook kun je hiervoor terecht voor alle informatie die je nodig hebt. Voor sommige informatie moet je echter inloggen. Als je nog nooit ingelogd bent geweest is er een standaardwachtwoord ingesteld. Dit wachtwoord is op te vragen door naar de site van Merlijn te gaan, proberen in te loggen met een random wachtwoord en dan op wachtwoord opvragen te klikken. Je krijgt dan een mail met je wachtwoord toegestuurd naar het emailadres wat bij jouw profiel op de site staat vermeld. In deze mail staat je wachtwoord, welke je na de eerste keer inloggen aan kan passen.

Merlijn International
Vanwege problemen van technische aard is het niet gelukt om de Merlijn International (MI) in de maanden juni en juli drukklaar te krijgen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Inmiddels is het probleem opgelost en hopelijk lukt het om de MI zondag, tijdens de Merlijn Cup, te distribueren. Alvast veel leesplezier toegewenst!

Mise En Place
De koningin, Fransje Bauer of Louis van Gaal, bij Mise en Place bedien je ze allemaal! Bel voor flexibel werk in de horeca Mise en Place: 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Ten slotte wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een sportief en succesvol seizoen toe te wensen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University