Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2006-2007

2006-2007> Nieuwsbrief 1, 3 augustus 2006

Beste Merlijnleden,

De voetballoze zomer zit er dan eindelijk weer op. Afgelopen zondag mocht de Zondagselectie het spits afbijten en werd de eerste training van het nieuwe seizoen afgewerkt. Ook de Dames en de mannen van de Zaterdagtak hebben hun eerste training(en) er al weer op zitten. En a.s. zondag zullen alle veldvoetballers het fameuze veld van Broekhoven weer betreden, want dan vindt de jaarlijkse strijd om de felbegeerde Merlijn Cup plaats. Behalve de zin om weer te gaan voetballen zal het Merlijngevoel waarschijnlijk ook weer zijn gaan kriebelen. De derde helften in de kantine van Broekhoven, de avondjes in de Boekanier en al het andere vertier kan ons natuurlijk niet al te lang bespaard blijven. Lees hieronder verder over de belangrijkste in’s en out’s van Merlijn.

Merlijn Cup
Zoals je al in de inleiding hebt kunnen lezen zal er zondag gevoetbald worden om de Merlijn Cup. De opzet is in vergelijking met andere jaren iets gewijzigd, maar het belooft sowieso een sportieve en gezellige Merlijndag te worden. De aanvangstijd is 10.00 uur en de locatie is Sportcomplex Matterhornhoek (Broekhoven).

TIKmarkt en Nachten van Pendragon
Tijdens de TIKmarkt en de Nachten van Pendragon zullen wij weer als vanouds met een aantal ludieke activiteiten en spellen ons gezicht laten zien aan de nieuwe Tilburgse studenten. De TIKmarkt is op dinsdagmiddag 15 augustus van 12.45 tot 15.30 uur. De Nachten van Pendragon zijn op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus, beide avonden vanaf 20.00 uur. Laat je clubhart spreken en kom gezellig langs om Merlijn te promoten. Op alle momenten kunnen we nog mensen gebruiken. Als je zin hebt om mee te helpen tijdens de markt en/of (een van) de Nachten stuur dan even een mailtje naar mij (secretaris@tsvvmerlijn.nl)

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
Voor het eerst in haar historie presenteert T.S.V.V. Merlijn de Magische Elf Bokaal: een spel dat elke wedstrijd van de club een spannende maakt. Elk punt, iedere goal en elke kaart wordt van belang. Gedurende het weekend worden er, zowel op het veld als in de zaal, punten verzameld voor de Magische Elf Bokaal. Je kiest je eigen elf tovenaars uit spelers die in het seizoen 2006-2007 actief zijn voor T.S.V.V. Merlijn. Je mag als teammanager niet meer dan één speler van elk elftal in je opstelling opnemen. In de spelerslijst is elke spe(e)l(st)er gerangschikt naar zijn/haar positie in het elftal en kan zodoende punten halen. De inschrijving gaat open op 28 augustus, maar zorg er voor dat je goed voorbereidt aan het spel begint. Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Leden gezocht
Zoals gezegd, de eerste trainingen zijn net begonnen, maar de eerste competitiewedstrijd is nog ver weg en we kunnen zeker nog wel wat versterkingen gebruiken. Weet je dus iemand in je naaste omgeving die het leuk lijkt een balletje te trappen bij Merlijn, laat hem of haar dan eens contact opnemen met Merlijn via info@tsvvmerlijn.nl

Actief lid worden bij Merlijn?!
Lijkt het je leuk om, naast het voetballen, je steentje bijdragen aan de groei en bloei van Merlijn? Binnen enkele commissies is er nog plaats voor enthousiaste mensen. Ook zijn we nog op zoek naar een verzorger, grensrechter en leider voor het eerste Zondagelftal. Ben jij geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@tsvvmerlijn.nl!

Site: http://www.tsvvmerlijn.nl
Zoals jullie allemaal weten is Merlijn eigenaar van een van de best bijgehouden sites van de Tilburgse studentenwereld. Ieder lid van Merlijn kan hier op inloggen en zijn eigen gegevens up to date houden. Alsmede ook de statistieken bekijken die teamleiders, spelersraden, coaches en/of bestuursleden constant bijwerken. Het gastenboek is tevens altijd een bron van levendige discussies, die niet altijd evenveel met voetbal te maken hebben. Ook kun je hiervoor terecht voor alle informatie die je nodig hebt. Voor sommige informatie moet je echter inloggen. Als je nog nooit ingelogd bent geweest is er een standaardwachtwoord ingesteld. Dit wachtwoord is op te vragen door naar de site van Merlijn te gaan, proberen in te loggen met een random wachtwoord en dan op wachtwoord opvragen te klikken. Je krijgt dan een mail met je wachtwoord toegestuurd naar het emailadres wat bij jouw profiel op de site staat vermeld. In deze mail staat je wachtwoord, welke je na de eerste keer inloggen aan kan passen.

Merlijn International
Vanwege problemen van technische aard is het niet gelukt om de Merlijn International (MI) in de maanden juni en juli drukklaar te krijgen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Inmiddels is het probleem opgelost en hopelijk lukt het om de MI zondag, tijdens de Merlijn Cup, te distribueren. Alvast veel leesplezier toegewenst!

Mise En Place
De koningin, Fransje Bauer of Louis van Gaal, bij Mise en Place bedien je ze allemaal! Bel voor flexibel werk in de horeca Mise en Place: 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Ten slotte wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een sportief en succesvol seizoen toe te wensen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 2, 29 augustus 2006

Beste Merlijnleden,

Alweer drie weken geleden hebben we met z’n allen voor het eerst mogen genieten van het kunstgrasveld van Broekhoeven tijdens de Merlijn Cup. De mannen van Zaterdag 1 sleepten toen de felbegeerde Merlijn Cup in de wacht, doordat zij de pingels het beste wisten te nemen. Komend weekend staan de eerste competitiewedstrijden op het programma. We hopen natuurlijk allemaal dat die wedstrijden in een positief resultaat worden omgezet. In ieder geval wil ik een ieder alvast veel succes toewensen! De zaalvoetballers moeten nog even geduld hebben, want voor hen begint de competitie pas vanaf 29 september.

Uitslagen afgelopen weekend
Zondag 1 – Broekhoven 1 2 - 2
Zondag 2 – Broekhoven 2 3 - 3
SC Olympus 1 (Zondag) – Zaterdag 1 3 – 4
Dames 1 – Raamsdonk 1 0 - 4

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
De inschrijving voor de Magische Elf is gisteren geopend! Tot en met 15 september hebben jullie nog de tijd om je in te schrijven en je opstelling aan te passen. Zorg er in ieder geval voor dat je niet buiten de spreekwoordelijke pot piest en schrijf je in. Klik op de volgende link: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Pasjesfeest
De voorlopige datum voor het jaarlijkse Pasjesfeest is woensdag 13 september. Op die avond zal een ieder zijn/haar pasje kunnen afhalen, zodat er ook dit seizoen weer met korting kan worden gedronken in de Boekanier. Binnenkort zullen jullie uitgebreide(re) informatie ontvangen over het inzamelen van de pasfoto’s, etc.

Leden gezocht
Hoewel de eerste competitiewedstrijd al komend weekend wordt gespeeld kunnen we zeker nog wel wat versterkingen gebruiken. Weet je dus iemand die het leuk lijkt een balletje te trappen bij Merlijn, laat hem of haar dan even contact opnemen met Merlijn via info@tsvvmerlijn.nl

Actief lid worden bij Merlijn?!
Lijkt het je leuk om, naast het voetballen, je steentje bijdragen aan de groei en bloei van Merlijn? Binnen enkele commissies is er nog plaats voor enthousiaste mensen. Ook zijn we nog op zoek naar een verzorger, grensrechter en leider voor het eerste Zondagelftal. Ben jij geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@tsvvmerlijn.nl!

Mise En Place
Wil jij ’s nachts scoren?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

MI
Om te weten te komen wat jullie van de MI en de verschillende rubrieken vinden, willen we namens de redactie enkele vragen aan jullie stellen. Met deze informatie hopen we het clubblad van TSVV Merlijn nog meer op jullie wensen te kunnen laten aansluiten. Op de website onder Algemeen -> Enquete Merlijn International kun je de enquete downloaden. De ingevulde enquete kan je e-mailen naar penning@tsvvmerlijn.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!

Merchandise
Op de welkomstpagina van onze website staat een poll met 10 potentiële Merchandise-artikelen. Als je even zou willen stemmen help je ons mee te beslissen welke artikelen we toevoegen aan onze Merchandiselijn. Verder zijn er nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 3, 14 september 2006

Beste Merlijnleden,

Het eerste thuisweekend zit er ook weer op en dat heeft Merlijn geen windeieren gelegd. Bijna alle teams wisten te winnen. Alleen Zondag 3 lukte het niet om de drie punten op Broekhoven te houden en Zaterdag 3 kwam niet verder dan een remise uit bij JPS. Zaterdag 1, Dames 1 en Zondag 4 zijn de competitie zeer goed gestart met 2 overwinningen uit even zoveel wedstrijden. Ga zo door! Hierbij wil ik iedereen nog veel succes toewensen in de competitie en beker!

Uitslagen afgelopen weekend
Zondag 1 - Hardinxveld 1 3 - 1
Zondag 2 - GSBW 3 4 - 1
Zondag 3 - VOAB 5 2 - 3
Zondag 4 - TSV Gudok 5 7 - 1
Zaterdag 1 - Baronie 1 4 - 3
Zaterdag 2 - GSBW 7 4 - 0
JPS 2 - Zaterdag 3 4 - 4
Dames 1 - Nevelo 1 5 - 0
Koos v.Straaten/M&M Keukens 1 - Zaal 1 5 - 3
Zaal 2 – Computaria 12 - 4

T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal
Tot en met 15 september hebben jullie nog de tijd om je in te schrijven en je opstelling aan te passen. Klik op de volgende link: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp Voor het reglement en meer informatie zie de welbekende website www.tsvvmerlijn.nl !

Pasjesfeest
Geen Pasjesfeest op woensdag 13 september
Afgelopen maandag zijn jullie middels een e-mail op de hoogte gebracht van het niet doorgaan van het Pasjesfeest van vanavond. Naar een nieuwe datum en/of ander feest wordt nog gezocht. Hou je mailbox en de site dus goed in de gaten.

Mise En Place
Wil jij ’s nachts scoren?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

MI
Om te weten te komen wat jullie van de MI en de verschillende rubrieken vinden, willen we namens de redactie enkele vragen aan jullie stellen. Met deze informatie hopen we het clubblad van TSVV Merlijn nog meer op jullie wensen te kunnen laten aansluiten. Op de website onder Algemeen -> Enquete Merlijn International kun je de enquete downloaden. De ingevulde enquete kan je e-mailen naar penning@tsvvmerlijn.nl. Alvast bedankt voor je medewerking!

Merchandise
Op de welkomstpagina van onze website staat een poll met 10 potentiële Merchandise-artikelen. Als je even zou willen stemmen help je ons mee te beslissen welke artikelen we toevoegen aan onze Merchandiselijn. Verder zijn er nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 4, 27 september 2006

Beste Merlijnleden,

Tot nu toe zijn de resultaten van de meeste Merlijnteams ronduit goed te noemen. Hierbij wil ik even de aandacht vestigen op de prestaties van Zaterdag 1. Het team van Peter de Been heeft namelijk nog steeds geen punt afgestaan en is momenteel de trotse koploper in de 4e Klasse E. Aanstaande zaterdag staat de belangrijke krachtmeting met naaste belager TSC op het programma. Alvast veel succes! Natuurlijk presteert niet alleen Zaterdag 1 voortreffelijk, want ook Zondag 1, Zondag 2, Zondag 4, Zaterdag 2 en de Dames zijn in het linkerrijtje terug te vinden. De Dames en Zondag 4 staan beiden zelfs op de tweede plaats met 10 punten uit 4 wedstrijden. Hieronder volgen de uitslagen van afgelopen weekend:

Zondag 1 - SAB 1 1 - 1
Zondag 2 - Sarto 3 3 - 0
Zondag 3 - RKTVV 4 9 - 5
Zondag 4 - RKTVV 5 2 - 2
Zaterdag 1 - SVG 1 4 - 0
Zaterdag 2 - Advendo 6 1 - 3
Zaterdag 3 - Rust Roest 2 3 - 5
Dames 1 - Willem II 1 3 - 3

Magische Elf
Marielle Aerts, die in de eerste ronde met een overdonderend puntenaantal beslag legde op de eerste plaats, heeft gezelschap gekregen van Dirk Vriend. Beiden gaan nu met 59 punten aan kop in de strijd om de T.S.V.V. Merlijn Magische Elf Bokaal. Nol Verhoef is van de 25ste plaats naar de 4de plaats geklommen. Zijn immense zelfvertrouwen door zichzelf te selecteren en aanvoerder te maken heeft daaraan zeker bijgedragen. Elke woensdagochtend zal een nieuwe tussenstand online staan. Via de volgende link kunnen jullie de spannende strijd volgen: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Spelerspas (voor competitieleden en pinchhitters veldvoetbal)
Nog steeds heeft nog niet iedereen zijn/haar pasfoto voor de spelerspas ingeleverd. Hierbij wil ik degenen die hun pasfoto nog niet hebben ingeleverd er op attent maken dat als de secretaris voor maandag 2 oktober geen pasfoto van je heeft ontvangen je over 2 weken (als de spelerspas feitelijk geldt) niet mag spelen! Je kan je pasfoto inleveren in een gesloten envelop in het postvakje van Merlijn op het Sportcentrum of bij Martijn Tissink: Trouwlaan 91 D, 5021 WE Tilburg.

Hart van Brabantloop
Aanstaande zaterdag 30 september vindt de 23e editie van de Hart van Brabantloop, georganiseerd door Parcival en Pendragon, plaats. Deze dag wordt afgesloten met een groot feest op het Sportcentrum. Merlijn zal daar vanaf 20 uur de garderobe verzorgen. Laat je Merlijn-hart spreken en kom gezellig langs om te feesten en Merlijn te helpen door even bij de garderobe te helpen. Stuur een mailtje naar Marielle Aerts (pr@tsvvmerlijn.nl) om je op te geven.

Willem 2 – AZ
Donderdagavond 26 oktober speelt Willem II thuis tegen AZ, een aantrekkelijk affiche! Via Pendragon zijn nu kaarten te koop voor deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Op vertoon van je sportkaart betaal je slechts €7,50 voor een kaartje. Kom even langs bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum en schrijf je in!

Voorlichtingsdagen
Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober zullen er weer Voorlichtingsdagen plaatsvinden op de Universiteit van Tilburg en het Sportcentrum. Er is aan ons gevraagd om op die dagen (woensdag tussen 12.30 en 14.45 uur en donderdag van 11.30 tot 13.45 uur) een demonstratie/training te geven in Zaal 1 van het Sportcentrum. Wie lijkt het leuk om op (een van) die dagen zijn kunsten te vertonen en/of gewoon lekker een balletje te trappen?! Geef je op door een mailtje te sturen aan Marielle Aerts (pr@tsvvmerlijn.nl)


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 5, 11 oktober 2006

Beste Merlijnleden,

Hoewel de veldvoetbalteams nog maar 6 competitiewedstrijden hebben afgewerkt en we nog niet heel veel over de posities op de ranglijst kunnen zeggen doet het me toch deugd een blik op de stand te werpen. Zaterdag 1 en 2 en Zondag 4 en Dames 1 bevinden zich in de bovenste regionen en Zondag 2 staat op dit moment zelfs eerste. Ga zo door!
Aanstaande zondag staat de tweede activiteit van dit seizoen op het programma. Ter voorbereiding op het jaarlijkse Harkfestijn zal dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van TSVV Merlijn een Pre-Harkfestijn worden gehouden. Verderop in deze nieuwsbrief staan de details vermeld. Hieronder de uitslagen van afgelopen weekend:
Zondag 1 - SC Reeland 1 1 - 2
Zondag 2 - TSV Gudok 2 8 - 0
Zondag 3 - Were Di 3 5 - 2
Zondag 4 - VOAB 8 1 - 2
Zaterdag 1 - TVC 1 2 - 3
Zaterdag 2 - TVC Breda 1 2 – 2
Zaterdag 3 - Zwaluw VFC 7 3 - 3
Dames 1 - DESK 2 4 - 0
De Schuivers – Zaal 1 1 - 6
T.N.C./Return 3 – Zaal 2 6 - 2
Zaal 3 - AB-Decoratie 2 3 – 5

Pre-Harkfestijn
Het Pre-Harkfestijn vormt een ideale voorbereiding op het échte Harkfestijn dat in de tweede helft van november zal plaatsvinden. Het Pre-Harkfestijn wordt gehouden bij Broekhoven. De kosten bedragen 5 euro en je kunt je op de dag zelf inschrijven in teams van 5. Van dit geld krijg je sowieso 5/6 biertjes! Er zal rond 17.30 uur worden gestart en om ongeveer 20.00 uur is de winnaar bekend. Dus wil jij kijken hoe het staat met de vorm van jezelf en je teamgenoten? Doe dan zondag 15 oktober mee aan het pre-Harkfestijn! Meteen een ideale gelegenheid om vooraf onze Merlijnteams aan te moedigen!

Magische Elf
Dirk Vriend staat na vorige week nog wat steviger op de eerste plaats. Hiermee is hij ook de kanshebber bij uitstek om winnaar te worden van de eerste periode (t/m 17-10-2006).
Stand per 11-10-2006:
1 Dirk Vriend 117
2 Joost van Boekel 109
3 Thijs te Riele 108
Klik op de volgende link voor de volledige tussenstand: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Voorlichtingsdagen
Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober zullen er weer Voorlichtingsdagen plaatsvinden op de Universiteit van Tilburg en het Sportcentrum. Er is aan ons gevraagd om op die dagen (woensdag tussen 12.30 en 14.45 uur en donderdag van 11.30 tot 13.45 uur) een demonstratie/training te geven in Zaal 1 van het Sportcentrum. Wie lijkt het leuk om op (een van) die dagen zijn kunsten te vertonen en/of gewoon lekker een balletje te trappen?! Geef je op door een mailtje te sturen naar Marielle Aerts (pr@tsvvmerlijn.nl)

Spelerspas (voor competitieleden en pinchhitters veldvoetbal)
Nog steeds heeft nog niet iedereen zijn/haar pasfoto voor de spelerspas ingeleverd. Je kan je pasfoto inleveren in een gesloten envelop in het postvakje van Merlijn op het Sportcentrum of bij Martijn Tissink: Trouwlaan 91 D, 5021 WE Tilburg.

Mise en Place
Verras je vriendin door een nacht weg te blijven
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500

Willem 2 – AZ
Donderdagavond 26 oktober speelt Willem II thuis tegen AZ, een aantrekkelijk affiche! Via Pendragon zijn nu kaarten te koop voor deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Op vertoon van je sportkaart betaal je slechts €7,50 voor een kaartje. Kom even langs bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum en schrijf je in!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 6, 24 oktober 2006

Beste Merlijnleden,

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat jullie afgelopen maanden niet zo verwend zijn wat betreft activiteiten. Dit heeft zo zijn redenen gehad en natuurlijk hebben er ook al hele leuke activiteiten plaats gevonden en dan noem ik een Veldvoetbaltoernooi bij Broekhoven en het Pre-Harkfestijn van 1,5 week geleden. Komende tijd zullen er echter veel spectaculaire activiteiten op het programma staan. Bij deze activiteiten zullen onze nieuwe sponsorkroegen Boogie Wonderland en Babbus ‘ingezegend’ worden. In deze nieuwsbrief zullen jullie over die ontwikkelingen en de activiteiten voornamelijk worden geïnformeerd.

Houd in ieder geval de volgende data vrij:
Dinsdag 31 oktober: Pasjesfeest
Voorlopig: woensdag 22 november: Harkfestijn
Vrijdag 16 en zaterdag 17 december: Zaalvoetbaltoernooi

Nieuwe sponsorkroegen en Pasjesfeest!
Met gepaste trots presenteren wij BOOGIE WONDERLAND en BABBUS (op zondag) als de nieuwe sponsorkroegen van Merlijn. Kom volgende week dinsdag dus allemaal naar het Pasjesfeest en haal je nieuwe KORTINGSPAS(s) af. Doordeweeks bij Boogie Wonderland en op zondagen bij Babbus kan je dan met 50 eurocent korting een biertje, wijntje of fris bestellen. Het enige wat je moet doen is je pasfoto meenemen naar het Pasjesfeest! Wat staat er verder op die avond (31 oktober) op het programma: live-uitzending van PSV – Galatasaray, na afloop van het wedstrijd wordt er een GRATIS FUST weggeven en er wordt een WINTERSPORTREIS voor 2 personen verloot onder alle aanwezige Merlijners die hun pasfoto meenemen. Ik hoop jullie volgende week dinsdag vanaf 21.00 uur te mogen begroeten in de Boogie Wonderland!!

Zaalvoetbaltoernooi
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december zal het 1ste grote TSVV Zaalvoetbaltoernooi plaatsvinden. Houd die data dus vrij en check de website en je e-mail regelmatig voor meer informatie.

Magische Elf
Met 134 punten en respectievelijk 8 en 16 punten voorsprong op nummer 2 Joost van Boekel en nummer 3 Ronald Fusco is Dirk Vriend winnaar geworden van periode 1. De heren ontvangen z.s.m. hun prijs.
Morgen staat er weer een nieuwe tussenstand op de site!

Willem 2 – AZ
Aanstaande donderdagavond 26 oktober speelt Willem II thuis tegen AZ, een aantrekkelijk affiche! Via Pendragon zijn nu kaarten te koop voor deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief. Op vertoon van je sportkaart betaal je slechts €7,50 voor een kaartje. Kom even langs bij de Pendragonkamer op het Sportcentrum en schrijf je in!

Bestuursleden gezocht
Op de komende Algemene Leden Vergadering zullen een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerd Merlijn kunnen contact opnemen met de Voorzitter of een van de bestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 7, 23 november 2006

Beste Merlijnleden,

Het gure herfstweer zorgt er al een paar weken voor dat we niet optimaal kunnen voetballen. Trainingen worden door de slechte staat van het trainingsveld afgelast en helaas kunnen ook niet alle wedstrijden doorgang vinden. Onze excuses hiervoor, maar wij zijn hier uiteraard ook niet content mee. Helaas zijn wij ook afhankelijk van anderen, maar we blijven bezig met het zoeken naar oplossingen. Voor komend weekend staat een bijna compleet, met uitzondering van de Dames, inhaalweekend op het programma. Laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en we voor de 3 punten mogen strijden.

Verloting Wintersportreis
Aanstaande zondag (26 november) wordt er in Cafe Babbus tussen 21.00 en 23.00
uur 2 x 1 Wintersportreis verloot onder de aanwezige deelnemers aan de Magische
Elf! Komt zondag dus allen naar Babbus!

Magische Elf
De Top 3 in de strijd om de Magische Elf Bokaal is nog steeds intact. Dirk Vriend staat met 242 punten redelijk vast op de eerste plaats in de tussenstand. Joost van Boekel en Ronald Fusco, de nummers 2 en 3, volgen op respectabele afstand met 232 en 225 punten. Volg de tussenstand op: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Harkfestijn
Op woensdag 13 december vindt het jaarlijkse beruchte Harkfestijn, de grootste, leukste en gezelligste bierestafette van Tilburg en verre omgeving, plaats. Er zal gestreden worden in teams van 5 personen. De inschrijving is inmiddels in volle gang. Op de website onder Activiteiten -> Harkfestijn vind je meer informatie en daar kan je ook het inschrijfformulier vinden.
Kosten? €6,- per persoon, dus €30 per team. Daar staat tegenover dat je minimaal drie biertjes krijgt en kans maakt op geweldige prijzen, met als hoofdprijs een fust bier!

Organisatieplan
Het bestuur heeft afgelopen ALV beloofd een organisatieplan te schrijven, met daarin onder andere richtlijnen voor de inrichting van commissies, taken van commissies en algemene richtlijnen waardoor actieve leden beter weten wat er van hen verwacht wordt en Merlijn als geheel daar op den duur een soepelere organisatie van krijgt.
Het Organisatieplan (versie 1.0) is inmiddels te downloaden vanaf de website. Ga naar www.tsvvmerlijn.nl -> Algemeen > Belangrijke documenten > Organisatie plan commissies TSVV Merlijn versie 1.0

Bestuursleden gezocht
Tijdens de komende Algemene Leden Vergadering zullen een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerd Merlijn kunnen contact opnemen met de Voorzitter of een van de bestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 8, 6 december 2006

Beste Merlijnleden,

Nog een of twee wedstrijdjes en dan is het alweer winterstop, dus ook tijd om de balans op te maken. Tot nu toe gaat het sportief gezien aardig goed met Merlijn. Zondag 1 lijkt in de 4de klasse zeer goed mee te kunnen en staat vijfde. De kampioensaspiraties van Zaterdag 1 (op dit moment derde), Zaal 1 en Zondag 2 zijn ook nog volop aanwezig. De overige teams presteren ook naar behoren. Klasse!

In deze nieuwsbrief wil ik verder de aandacht vestigen op het Harkfestijn, Magische 11(-avond), Nieuwjaarswedstrijd(en) en –receptie, Merlijn International en het trainingskamp van de Zondagselectie.

Harkfestijn
Op woensdag 13 december vindt het jaarlijkse beruchte Harkfestijn, de grootste, leukste en gezelligste bierestafette van Tilburg en verre omgeving, plaats. Er zal gestreden worden in teams van 5 personen. De inschrijving is inmiddels in volle gang. Op de website onder Activiteiten -> Harkfestijn vind je meer informatie en daar kan je ook het inschrijfformulier vinden.
Kosten? €6,- per persoon, dus €30 per team. Daar staat tegenover dat je minimaal drie biertjes krijgt en kans maakt op geweldige prijzen, met als hoofdprijs een fust bier!
Waar? Boogie Wonderland!
Hoe laat? 20.00 uur!

Magische Elf
De Top 3 in de strijd om de Magische Elf Bokaal is nog steeds intact.
Tussenstand periode 2:
1. Ronald Fusco 205
2. Joost van Boekel 196
3. Dirk Vriend 187
4. Marian Berenpas 186
4. Pascal Dreesen 186

Tussenstand periode 1 + 2:
1. Ronald Fusco 323
2. Joost van Boekel 322
3. Dirk Vriend 321
4. Johan van Arkel 301
5. Pascal Dreesen 291

Volg de volledige tussenstand op: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Magische Elf-avond
Op zondag 17 december om 20.00 uur willen we winnaars (de nummers 1, 2 en 3) van de tweede periode van de Magische Elf in het zonnetje zetten. Tevens is er op die avond de mogelijkheid om een aantal spelletjes te spelen, waaronder schaken en dammen. Komt dus allemaal!

Trainingskamp Zondagselectie
Van 5 tot 7 januari belegt de Zondagselectie een trainingskamp in Zeist. Er zal weer flink getraind worden, zowel de armspieren als de beenspieren. Ook wordt er gespeeld tegen voetbalvereniging Scherpenzeel. Meer informatie over het trainingskamp kun je krijgen bij Leon Dieters (Zondag 1) of Patrick Hakkesteegt (Zondag 2).

Merlijn International
Inbreng voor het nieuwe clubblad is gewenst. Mensen die graag stukjes willen schrijven over een activiteit, speciale gebeurtenis of wat dan ook gerelateerd is aan Merlijn kunnen contact opnemen met Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl).

Toernooi
Helaas is het ons, wegens omstandigheden, niet gelukt om dit jaar een groot zaalvoetbaltoernooi te organiseren. In mei of juni zal er nu een groot en gezellig veldvoetbaltoernooi op poten worden gezet. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar Roderik Robeer (activiteiten@tsvvmerlijn.nl).

Organisatieplan
Het bestuur heeft afgelopen ALV beloofd een organisatieplan te schrijven, met daarin onder andere richtlijnen voor de inrichting van commissies, taken van commissies en algemene richtlijnen waardoor actieve leden beter weten wat er van hen verwacht wordt en Merlijn als geheel daar op den duur een soepelere organisatie van krijgt.
Het Organisatieplan (versie 1.0) is inmiddels te downloaden vanaf de website. Ga naar www.tsvvmerlijn.nl -> Algemeen > Belangrijke documenten > Organisatie plan commissies TSVV Merlijn versie 1.0

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 9, 11 januari 2007

Beste Merlijnleden,

Ik hoop dat iedereen weer bijgetankt en gemotiveerd uit de winterstop is gekomen
om er komende weken flink tegenaan te gaan. Als ik zo eens een blik werp op de
standen van de Merlijnteams valt mij op dat bijna elk team in het rechterrijtje
bivakkeert en dat eigenlijk geen enkel team bang hoeft te zijn voor degradatie.
Zaal 1, Zaterdag 1 en in mindere mate Zondag 2, Zaterdag 2 en de Dames doen
zelfs (nog) mee voor het kampioenschap. Bij deze wil ik iedereen verder nogmaals
een sportief succesvol tweede seizoenshelft toewensen!

In deze nieuwsbrief wil ik de aandacht vestigen op de Algemene Leden
Vergadering, de Magische Elf, Merlijn International en komende activiteiten.

ALV
Op woensdag 17 januari vanaf 20.00 uur vindt de 13e Algemene Leden Vergadering
der TSVV Merlijn plaats. De locatie is Cafe Philip (Heuvel 38, 5038 CP Tilburg).
Wij hopen dat iedereen rond 19.45 uur aanwezig is, zodat we ook op tijd kunnen
beginnen. De vergadering zal onder andere in het teken staan van een
bestuurswissel.

De aftredende bestuursleden zijn:
Rudi Neijenhuis als Voorzitter
Martijn Tissink als Secretaris & Vice-voorzitter
Alex Dierckxsens als Penningmeester
Fabian Wolswijk als Competition Manager Zondag & Dames
Marielle Aerts als PR-functionaris

Ter installatie worden door het bestuur voorgedragen:
Marielle Aerts als Voorzitter
Renee van Woerden als Secretaris & Vice-voorzitter
Mark Somers als Penningmeester
Pascal Dreesen als Competition Manager Zondag & Dames
Mathilde Muis als PR-functionaris

Ter voorbereiding op de ALV bestaat de mogelijkheid de financiële stukken per
mail op te vragen bij de penningmeester (penning@tsvvmerlijn.nl).
Indien je bepaalde zaken graag expliciet besproken ziet, dan kun je dit vooraf
kenbaar maken bij het bestuur door een e-mail te sturen naar info@tsvvmerlijn.nl

Magische Elf
Stand per 10-1-2007
1 Dirk Vriend 388
2 Joost van Boekel 386
3 Johan van Arkel 374

Tussenstand periode 3:
1 Mark Somers 30
2 Martijn Schep 22
3 Stefan van de Ruit 20

Volg de volledige tussenstand op: www.tsvvmerlijn.nl/files/magische11.asp

Merlijn International
Inbreng voor het nieuwe clubblad is gewenst. Mensen die graag stukjes willen
schrijven over een activiteit, speciale gebeurtenis of wat dan ook gerelateerd
is aan Merlijn kunnen contact opnemen met Alex Dierckxsens
(penning@tsvvmerlijn.nl).

Activiteiten
De volgende activiteiten staat op het programma waar nog een datum voor moeten
worden geprikt: Quiz, G4feest, Weekend en Toernooi. Wij zijn nog op zoek naar
enthousiaste mensen die deze activiteiten mede mogelijk willen maken! Mocht je
interesse hebben, stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl of meld je aan
bij de Activiteitenfunctionaris!!

Via deze weg wil ik namens de vertrekkende bestuursleden de leden, trainers,
vrijwilligers, KS Broekhoven, Pendragon, het Sportcentrum en iedereen die ons
geholpen heeft hartelijk bedanken. Hopende jullie allemaal op woensdag 17
januari te zien tijdens de ALV!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 10, 12 februari 2007

Beste Merlijnleden,

De tweede helft van het seizoen is weer in volle gang. Zaterdag 1 doet het nog steeds erg goed en heeft een grote kans op het kampioenschap. Ook de 3 zaalteams staan in de top 3. De dames doen het goed met hun 4e plaats. En de overige teams spelen ook naar behoren!
Na onstuimige weken vol afgelaste wedstrijden en trainingen hopen we dan ook op een vroeg begin van de lente met hierbij beter weer.

In deze nieuwsbrief aandacht voor: het G4- Feest, Merlijnweekend, Vrijwilligersevenement, updaten van gegevens op de site en sportkaarten.

G4-feest
Op 6 maart zal er weer een gezamenlijk feest van de verenigingen Shot, Lacoste, Gepidae en Merlijn worden georganiseerd. Oftewel het G4-Feest. Het thema van dit feest zal zijn: Voel je Beter, Drink een Meter! Op deze avond zullen 10 vaasjes verkrijgbaar zijn voor maar 15 euro. Wie van de verenigingen zullen de meeste meters bier drinken?! Wil jij Merlijn helpen om de meeste meters te maken? Kom dan 6 maart naar café Philip. Aanvang is 22.00 uur en de kaarten zijn in de voorverkoop 2 euro en aan de deur 3 euro incl. welkomstdrankje!

Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. Schrijf deze datum dus ook in je agenda want leuk wordt het zeker! Meer informatie en inschrijven voor dit weekend wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Vrijwilligersevenement
Op vrijdagavond 27 april wil de gemeente Tilburg alle vrijwilligers van onze vereniging bedanken. De avond begint om 20.30 uur en duurt tot 0.30 uur en zit vol entertainment en muziek. Zo zijn er verschillende artiesten aanwezig op het feest. Alle actieve leden zijn hiervoor uitgenodigd. Meld je voor 14 februari aan door een e-mail te sturen naar secretaris@tsvvmerlijn.nl.

Gegevens op de site
Zoals iedereen weet staan van alle leden de persoonsgegevens op de site. Via deze weg willen wij jullie vragen om deze gegevens up to date te houden en bij veranderingen deze aan te passen. Voor het veranderen van deze gegevens kan je kijken op de site via Algemeen > voor de leden > zelf bijwerken/updaten persoonsgegevens.

Sporkaarten
Wij willen iedereen er nogmaals op wijzen dat het noodzakelijk is om een sportkaart te hebben, het sportcentrum heeft aangegeven hier op korte termijn strenger op te gaan controleren. Dus, ben gewaarschuwd en schaf die kaart aan.
Ook is het na het trainen belangrijk buiten de schoenen uit te kloppen zodat niet alle kleedkamers op het sportcentrum vervuild worden. Wees sociaal, want ook anderen mensen maken gebruik van de kleedkamers.

Merchandise

Er zijn weer nieuwe merchandise artikelen verkrijgbaar. Dit zijn sjaals, truien en handdoeken. Ben je geïnteresseerd in een van deze artikelen, stuur dan een mail naar penning@tsvvmerlijn.nl.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn


 

> Nieuwsbrief 11, 28 februari 2007

Beste Merlijnleden,

Via deze weg wil ik zaterdag 1 feliciteren met hun periodekampioenschap! Zaterdag 24 februari pakten zij de 2e periode door met 0-2 te winnen van SVG 1!

In deze nieuwsbrief aandacht voor: het G4- Feest, Big Merlijnski, Vrienden van Merlijn, Merlijnweekend en merchandise.

G4-feest
Op 6 maart zal er weer een gezamenlijk feest van de verenigingen Shot, Lacoste, Gepidae en Merlijn worden georganiseerd. Oftewel het G4-Feest. Het thema van dit feest zal zijn: Voel je Beter, Drink een Meter! Op deze avond zullen 10 vaasjes verkrijgbaar zijn voor maar 15 euro. Wie van de verenigingen zullen de meeste meters bier drinken?! Wil jij Merlijn helpen om de meeste meters te maken? Kom dan 6 maart naar café Philip. Aanvang is 22.00 uur en de kaarten zijn in de voorverkoop 2 euro en aan de deur 3 euro incl. welkomstdrankje! Kaarten zijn te koop donderdag 1 maart op het sportcentrum van 20.00-22.00 uur, 2 maart op de stand van de Uvt en de mensa, bij Renee van Woerden.

Big Merlijnski
Op zaterdag 17 maart staat er weer een spetterende Merlijn activiteit op het
programma. We zullen met een bus vol Merlijners richting het oosten gaan om daar de boel onveilig te maken in de sneeuw en in de skihut. De kosten bedragen slechts 40 euro pp. Dit is inclusief vervoer, toegang tot de piste, materiaalhuur, buffet en onbeperkt drinken.
Het is de bedoeling dat we om 17:00 uur vertrekken bij Broekhoven. De bar sluit om 03:00 dit zal ook de tijd zijn dat we weer terugkeren naar Tilburg.
Inschrijven kan tot 10 maart door het formulier, dat op de site staat, ingevuld in te leveren (uitgeprint of over de mail) bij een van de leden van de activiteitencommissie. Het aantal beschikbare plekken is beperkt, dus wees op tijd want vol is vol!

Vrienden van Merlijn
Heb jij een hart voor Merlijn en wil jij dat je familie en vrienden dat ook krijgen? Maak ze dan vriend van Merlijn. Een vriend van Merlijn kan je al worden vanaf 15 euro per jaar. Door deze bijdrage geef je de vereniging een extra stimulans. Als je vriend van Merlijn bent ontvang je het onlangs vernieuwde clubblad “Merlijn International”, krijg je een vermelding op de site onder het kopje “vrienden van Merlijn” en maak je daarbij deel uit van onze club! Inschrijving is mogelijk door het inschrijfformulier ingevuld op te sturen of te mailen naar de TSVV Merlijn. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd mailen naar info@tsvvmerlijn.nl
Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. Schrijf deze datum dus ook in je agenda want leuk wordt het zeker! Meer informatie en inschrijven voor dit weekend wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Merchandise
Er zijn weer nieuwe merchandise artikelen verkrijgbaar. Dit zijn sjaals, truien en handdoeken. Ben je geïnteresseerd in een van deze artikelen, stuur dan een mail naar penning@tsvvmerlijn.nl.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn
 

> Nieuwsbrief 12, 26 maart 2007

Beste Merlijnleden,


Zaal 1: Kampioenen!!


Vrijdag 23 maart is Zaal 1 kampioen geworden door met 17-2 te winnen van SVH.
Wij willen Zaal 1 dan ook hartelijk feliciteren met dit kampioensschap!

De laatste weken zijn er weer een paar mooie activiteiten voorbij gekomen zoals
het G4-Feest en de Big Merlijnski. De foto’s hiervan staan op de site.

In deze nieuwsbrief aandacht voor: Damesclinic, Darttoernooi en Spellenavond,
Vrienden van Merlijn, Merlijnweekend en Merchandise.

Damesclinic

Op dinsdag 27 maart zal er speciaal voor dames een voetbalclinic gegeven worden.
De hoofdtrainer van $T Zand dames 1 (landelijk hoofdklasse) zal dan een training
verzorgen.
De clinic zal aanvangen om 19.00 uur op het trainingsveld van het sportcentrum
en zal ongeveer 2 uur duren. Na afloop zal er nog gezellig nageborreld worden in
het sportcafe.

Darttoernooi en Spellenavond

Zaterdag 31 maart zal er in de Babbus een darttoernooi worden georganiseerd. Het
is de bedoeling dat er in koppels gegooid wordt. Naast darten kun je ook
natuurlijk ook andere spellen spelen. Je Merlijnpas zal deze avond gewoon geldig
zijn. Zorg wel dat je hem bij je hebt, want geen pas = geen goedkoop bier!
We zien elkaar de 31e vanaf 18.00 uur in de Babbus!

Vrienden van Merlijn

Heb jij een hart voor Merlijn en wil jij dat je familie en vrienden dat ook
krijgen? Maak ze dan vriend van Merlijn. Een vriend van Merlijn kan je al worden
vanaf 15 euro per jaar. Door deze bijdrage geef je de vereniging een extra
stimulans. Als je vriend van Merlijn bent ontvang je het onlangs vernieuwde
clubblad Merlijn International, krijg je een vermelding op de site onder
het kopje vrienden van Merlijn en maak je daarbij deel uit van onze club!
Inschrijving is mogelijk door het inschrijfformulier ingevuld op te sturen of te
mailen naar de TSVV Merlijn. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd mailen
naar info@tsvvmerlijn.nl

Merlijnweekend

In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend
plaatsvinden. De bestemming zal dit jaar het bruisende Oostvoorne zijn! Meer
informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Merchandise

Er zijn weer nieuwe merchandise artikelen verkrijgbaar. Dit zijn sjaals, truien
en handdoeken. Ben je geïnteresseerd in een van deze artikelen, stuur dan een
mail naar penning@tsvvmerlijn.nl.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn

 

> Nieuwsbrief 13, 19 april 2007

Beste Merlijnleden,

In deze nieuwsbrief aandacht voor: Uit je dak in je trainingspak, familiedagen, bestuursleden gezocht, magische elf, clubliedavond en het Merlijnweekend.

Feest: Uit je dak in je trainingspak

Op 24 april zal er een groots feest worden georganiseerd in de Boogie Wonderland. Het belooft een onvergetelijke avond te worden. Trek je trainingspak aan en waan je terug in de tijd!

Familiedagen

Op zondag 22 april zal de alom bekende familiedag worden gehouden. Voor de zaterdagafdeling zal deze familiedag op 28 april plaatsvinden. Tijdens de laatste thuisweekenden van alle teams zijn je ouders/broers/zussen/vriend/vriendin welkom om eens te kijken wat je voetbal/bier drinkkwaliteiten zijn.

Bestuursleden gezocht

Voor aankomend seizoen is Merlijn nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heb jij een hart voor Merlijn en vindt je het leuk om je in te zetten voor onze vereniging? Stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.nl

Magische Elf

De spanning loopt hoog op in de strijd om de magische elf titel. Door het te laat invoeren van de statistieken door bepaalde teams, zullen niet alle punten gepakt kunnen worden. Hier kan de Statcom helaas niets meer aan doen. Let hier dus op, zodat we de magische elf op een waardige manier af kunnen sluiten.
De eindstand van periode 3 is bekend en de prijzen zullen as dinsdag 24 april uit worden gereikt tijdens het feest in de Boogie! Zorg dus dat je daar bij bent.

Top 3:
1. Mark Somers
2. Peter de Been
3. Stefan van de Ruit

Clubliedavond

8 mei zal er door de Statcom een clubliedavond worden georganiseerd. Het is de bedoeling om er een leuke en muzikale avond van te maken met als doel een leuk en aansprekend clublied voor Merlijn! Ben jij creatief en/of muzikaal aangelegd? Kom dan langs op de clubliedavond! Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.


Merlijnweekend
In het weekend van 22, 23 en 24 juni zal er weer het grote Merlijnweekend plaatsvinden. De locatie zal dit jaar Oostvoorne (Zuid-Holland) zijn. De inschrijving is inmiddels geopend via het inschrijvingsformulier op de site.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Renee van Woerden
Secretaris TSVV Merlijn
 
Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University