Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 19, 20 juni 2006

Nieuwsbrief 19, 20 juni 2006

Beste Merlijnleden,

Hierbij ontvangen jullie de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2005 – 2006 in jullie elektronische brievenbus. Er is op de digitale snelweg, langs het veld, in de kantine, in de stad, in studentenhuiskamers of waar dan ook al genoeg teruggeblikt op de hoogte- en, in mindere mate, de dieptepunten van afgelopen seizoen. Het was een seizoen dat misschien wel het succesvolste seizoen van Merlijn ooit was.

Tijdens komende activiteiten (Openingsbarbecue, Merlijnweekend en Actief leden etentje) zullen vast nog wel een aantal mooie anekdotes de revue passeren, maar er moet ook gekeken worden naar de toekomst.
De Openingsbarbecue die a.s. woensdag plaatsvindt is daar een uitgelezen mogelijkheid voor. Alle leden zijn uitgenodigd, waarbij de nieuwe (selectie)leden in het bijzonder welkom zijn. Kom dus woensdag allemaal naar het Sportcentrum om daar op het nieuwe seizoen te proosten! Op de aanwezigheid van de selectieleden wordt gerekend. Zie hieronder voor meer informatie.

Openingsbarbecue
Vanaf woensdag gaan we niet meer alleen terugkijken op afgelopen seizoen, maar richten we ons blik ook al op volgend seizoen. Op woensdag 21 juni vindt namelijk de openingsbarbecue van Merlijn plaats. Alle leden zijn om 19.00 uur van harte welkom. De (nieuwe) selectieleden van Zondag (1, 2), Zaterdag, Zaal (1) en Dames zijn vanaf 18.30 uur in het bijzonder welkom om kennis te maken met hun nieuwe teamgenoten en trainer.
Locatie: Sportcentrum van de UvT. Er zal daar een groot scherm hangen waarop we met z$n allen de wedstrijd Nederland - Argentinie kunnen zien! Kosten voor het bbqen is 5 euro p.p.
Je kan je voor het barbecuen opgeven door een mailtje te sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl (Roderik Robeer). Opgeven is mogelijk t/m dinsdag 20 juni

Nieuw Bestuur
In de tussentijd is het bestuur weer vernieuwd. Dirk, Freek en Marjolein zijn op de ALV van 7 juni jl. gedechargeerd en voor hen zijn Roald, Marielle en Roderik in de plaats gekomen.

Het complete bestuur ziet er nu als volgt uit:
Rudi Neijenhuis (Voorzitter): 06-25030887, voorzitter@tsvvmerlijn.nl
Martijn Tissink (Secretaris & Vice-voorzitter): 06-43234748, secretaris@tsvvmerlijn.nl
Alex Dierckxsens (Penningmeester): 06-14895642, penning@tsvvmerlijn.nl
Marielle Aerts (PR-functionaris): 06-27581709, pr@tsvvmerlijn.nl
Roald Berkers (Competition Manager Zaterdag & Zaal): 06-42166942, cmzaterdag@tsvvmerlijn.nl en/of cmzaal@tsvvmerlijn.nl
Fabian Wolswijk (Competition Manager Zondag & Dames): 06-42148064, cmzondag@tsvvmerlijn.nl en/of cmdames@tsvvmerlijn.nl
Roderik Robeer (Activiteiten-functionaris): 06-21811276, activiteiten@tsvvmerlijn.nl

Actief lid worden bij Merlijn?!
Lijkt jou het leuk om, naast het voetballen, je steentje bijdragen aan de groei en bloei van Merlijn? Na de ALV van 7 juni jl. zijn er wat wijzigingen opgetreden in de organisatiebezetting, zodat er weer plaats is voor nieuwe enthousiaste mensen. Ben jij geďnteresseerd? Stuur een e-mail naar secretaris@tsvvmerlijn.nl of wend je direct tot de voorzitter van de commissie waar je graag in zou willen. Op de site onder Leden & Org. -> Commissies zijn ze allemaal te zien.

WK Pool
De tussenstand is te volgen op www.tsvvmerlijn.nl en klik dan op de knop “WK 2006-pool” in het menu.

Mise En Place
De koningin, Fransje Bauer of Louis van Gaal, bij Mise en Place bedien je ze allemaal!
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Vriend van Merlijn
Zoals u welllicht weet is TSVV Merlijn niet de rijkste amateurvereniging van ons land. De PR- commissie van Merlijn probeert op verschillende manieren gelden te werven voor Merlijn. De vereniging is blij dat er veel leden zijn die niet te beroerd zijn om af en toe een handje te helpen en zodoende de kas van Merlijn te spekken. Ik noem als voorbeeld de Nachten van Pendragon waar vele Merlijners van de partij waren! Ondanks dat er door veel mensen hard gewerkt wordt kan de vereniging iedere euro goed gebruiken. In navolging van veel andere amateurverenigingen is er daarom de zgn. “ Vrienden van Merlijn” club opgericht. Oud-leden, familieleden, maar ook jullie vrienden of huisgenoten mogen uiteraard lid worden van die club. Kijk op www.tsvvmerlijn.nl en dan de knop “Vrienden van Merlijn” in het menu om direct naar de informatiepagina te gaan.

Groot Merlijnweekend
A.s. vrijdag gaat een delegatie Merlijners (40-45 man/vrouw sterk) voor een weekendje naar Middelburg. De mensen die meegaan en nog niet de informatiebrief hebben ontvangen, worden verzocht contact op te nemen met Marjolein Mens (leintjuuuh@hotmail.com).

Rest mij niets anders dan jullie nog een hele goede (voetbal)zomer toe te wensen en hopelijk tot morgen en anders tot volgend seizoen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University