Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 18, 6 juni 2006

Nieuwsbrief 18, 6 juni 2006

Beste Merlijnleden,

De competitie is alweer een hele tijd afgelopen, maar komende weken staan er toch weer wat activeiten op het programma. Hieronder zijn de belangrijkste activiteiten te vinden.

ALV
Morgenavond, 7 juni, vindt de 12e Algemene Leden Vergadering der TSVV Merlijn plaats. De avond zal onder andere in het teken staan van een bestuurswissel.

Ter decharge worden voorgedragen door het bestuur:
Dirk Vriend als Competition Manager Zaterdag & Zaal
Freek Jansen als PR-functionaris
Marjolein Mens als Activiteitenfunctionaris

Ter installatie worden voorgedragen door het bestuur:
Roald Berkers als Competition Manager Zaterdag & Zaal
MariŽlle Aerts als PR-functionaris
Roderik Robeer als Activiteitenfunctionaris

De locatie is de kleine zaal van het Sportcentrum. Aanvangstijd: 19.45 uur.

Verenigingenfeest G4: Bezopen in de Tropen!
Dinsdag 13 juni wordt cafť Brandpunt omgetoverd tot een ware jungle. Een tropische barbecue met aansluitend een knalfeest staan op het programma. Merlijn organiseert dit feest samen met de 3 andere grootste studentensportverenigingen Gepidae (volleybal), Lacoste (tennis) en Shot (hockey).
Vanaf 18.00 is iedereen welkom om gezellig te barbecuen, met uiteraard veel vlees! Om 20.00 zal het gratis fust aangebroken worden, om het thema nog eens te benadrukken. Daarna zal het feest losbarsten en nog tot de vroege uurtjes doorgaan. Dus trek je mooiste jungle/safari/exotische outfit aan en feest mee!
Voor informatie over de kaartverkoop voor de barbecue, kijk op onze website onder Activitieiten of stuur een mailtje naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl
Hopelijk komen de Merlijners in grote getalen, zodat we kunnen bewijzen dat we niet voor niets de grootste van de vier zijn!

WK 2006-pool
Over een paar dagen staat de openingswedstrijd van het WK al op het programma. Iedereen heeft nog tot donderdag 8 juni de tijd om het inschrijfformulier in te leveren. Het formulier is te downloaden van onze website (klik op de knop $WK 2006-pool$) en kan worden digitaal worden ingeleverd door het te mailen naar merlijn-wkpool@hotmail.com . Mocht het om de een of andere reden via de elektronische snelweg niet lukken, dan is het ook mogelijk om het formulier uit te printen en in te leveren bij een van de leden van de Stat Com.

Bekerfinale Zaal 1
Aanstaande vrijdag, 9 juni, speelt Zaal 1 de finale om de Ďkleineí TZVB-beker . De tegenstander is geen onbekende. Ebrex werd afgelopen seizoen kampioen in dezelfde (2e) klasse waarin Merlijn uitkwam. Zaal 1 kan jullie steun goed gebruiken, dus komt allen kijken! Om 20.50 uur wordt er afgetrapt in sporthal de Dongewijk (Reeshof)

Weekend
Op 23, 24 en 25 juni vind het het fenomenale, spetterende Merlijnweekend plaats. Er zijn nog slechts een aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je zo snel mogelijk in, want VOL = VOL! Voor inschrijven en meer informatie: kijk op onze website -> activiteiten en dan Merlijnweekend 2006!

Mise En Place
Ooit gedacht op het WK voetbal in Duitsland je geld te verdienen?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University