Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 17, 14 mei 2006

Nieuwsbrief 17, 14 mei 2006

Beste leden der TSVV Merlijn,

Omdat ik in mijn vorige nieuwsbrief al flink heb uitgeweid over het verloop/afloop van de competitie zal ik me in deze nieuwsbrief beperken tot het wel en wee binnen onze vereniging.

Promodag Campus UvT op 18 mei
Ik wil jullie vragen om a.s. donderdag mee te helpen met het promoten van de Merlijn WK-pool, maar vooral Merlijn in ít algemeen natuurlijk! De mannen van de Statistieken Commissie en de dames en heren van de Wervingscommissie zullen van de partij zijn, maar alle hulp is welkom. Je kan uiteraard ook even langskomen, zodat onze medestudenten zien dat we een grote, leuke en gezellige studentenvoetbalvereniging zijn. Het zou leuk zijn als alle Merlijners donderdag hun Merlijntrui, Merlijnpolo, Kampioenspolo 2005-2006 (Zondag 1 + Zaterdag 2) of iets anders zwart-wits aantrekken. Geef je op door een mailtje te sturen naar pr@tsvvmerlijn.nl of secretaris@tsvvmerlijn.nl .

Internationaal Toernooi Pusphaira op 3 en 4 juni
Hieronder volgt de informatie over het Internationaal Toernooi 2006 van onze college-studentenvoetbalvereniging Pusphaira uit Eindhoven. Wellicht ten overvloede: dit toernooi zal/moet voor ons de vervanger zijn voor het GNSK.
Let op: er zijn nog slechts 6 plaatsen vrij, dus weer er snel bij!! Als je mee wil doen, dien je je voor dinsdag 16 mei bij mij op te geven. Je kan je ook opgeven voor 1 dag, hoewel het leuker is als je beide dagen aanwezig kan zijn. Kijk voor meer informatie op onze website. Stuur een mailtje naar secretaris@tsvvmerlijn.nl om je op te geven.

Toernooi Sarto op 21 mei
Volgende week zondag zal het Sartotoernooi weer plaatsvinden. Ook deze keer zal Merlijn weer een herenteam afvaardigen. Als je zin hebt om mee te doen moet je dat even doorgeven aan Fabian Wolswijk (cmzondag@tsvvmerlijn.nl)

Kampioensreceptie Zondag 1
Op woensdag 24 mei vindt de kampioensreceptie van Zondag 1 plaats. In principe zijn alleen $externen$ uitgenodigd. Dit is een traditie binnen de (Tilburgse) voetbalwereld en op die manier trachten wij onder meer de plaats van Merlijn te verstevigen. Naast de externen zijn onder andere ook de oud-bestuursleden, technische staf en vanzelfsprekend de selectie van Zondag (1 + 2) uitgenodigd. Locatie: kantine van Broekhoven. Wanneer: 24 mei van 19.00 - 21.00 uur. Een officiŽle(re) uitnodiging volgt nog.

Weekend
Er zijn nog slechts DRIE plekken voor het fenomenale, spetterende Merlijnweekend! Voor diegenen die nog twijfelen geldt dus: schrijf je zo snel mogelijk in, want VOL = VOL!
Voor inschrijven en meer informatie: kijk op onze website -> activiteiten en dan Merlijnweekend 2006!

WK 2006-pool
De selecties worden morgen allemaal bekend gemaakt, dus vanaf dan heeft iedereen dezelfde informatie. Als je Huntelaar als beste (jeugd)speler van het toernooi en/of topscorer hebt ingevuld heb je helaas dikke pech. Het inschrijfformulier staat online (kijk op de website en klik op de knop $WK 2006-pool$). De eerste prijs is 25% van de totale inzet!

ALV
Op 7 juni vindt de 12e ALV der TSVV Merlijn plaats. Alle Merlijnleden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De avond zal onder andere in het teken staan van installatie en decharge van een aantal bestuursleden. De officiŽle uitnodiging ontvangen jullie nog.
Locatie: kleine zaal van het Sportcentrum. Aanvangstijd: waarschijnlijk 20.00 uur.

Mise En Place
Ooit gedacht op het WK voetbal in Duitsland je geld te verdienen?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500
Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk.

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Alex Dierckxsens (penning@tsvvmerlijn.nl)

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University