Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 16, 10 mei 2006

Nieuwsbrief 16, 10 mei 2006

Beste Merlijnleden,

Het voetbalseizoen zit er inmiddels voor alle Merlijnteams weer op. 2005 Ė 2006 zal de boeken ingaan als het succesvolste seizoen voor Merlijn na de heroprichting in 2000. Zondag 1 wist dit jaar de felbegeerde promotie naar de 4e klasse af te dwingen. Al jaren wordt er door de mannen van de Zondagselectie gerept over het kampioenschap, maar dat is er dit seizoen dan ook daadwerkelijk van gekomen. Ook de mannen van Zaterdag 2 (vorig jaar Zaterdag 3) hebben een heel goed seizoen gedraaid door voor de tweede keer op rij kampioen te zijn geworden. Hulde mannen!

Zondag 4 en Zaal 1 waren dit jaar ook dichtbij het kampioenschap/promotie. Een mindere tweede seizoenshelft en/of ongelukkige omstandigheden zorgden er voor dat het helaas niet gelukt is om kampioen te worden. Volgend seizoen zijn er weer nieuwe kansen en lukt het hopelijk wel. Desalniettemin behaalde Zondag een mooie 4e plaats in de eindrangschikking. Zaal 1 staat momenteel nog 2e, maar kan in het slechtste geval ook op de 4e plaats eindigen. Zondag 2 deed aan het begin en zeker in het midden van het seizoen ook mee om de bovenste plaats. Helaas verliepen de laatste wedstrijden minder goed dan verwacht en gehoopt en zijn de mannen van Ďut twiddeí op een keurige 3e plaats geŽindigd. Zaal 2 kon de goede serie wedstrijden voor de winterstop helaas ook geen vervolg geven, zodoende zijn zij, toch zeer netjes, 4e geworden. De Dames hebben veel beter gepresteerd dan vorig jaar en zijn op een nette 5e stek geŽindigd. Zaterdag 1, Zondag 3 en Zaal 3 hadden in vergelijking met de andere Merlijnteams een minder seizoen. Zij hebben respectievelijk de 10e, 10e en 7e plaats behaald.

Hieronder volgen een aantal statistieken van/tussen de Merlijnteams:
Veld Zaal
Meest behaalde aantal punten: Zondag 1 Zaal 1
Beste doelsaldo: Zondag 1 Zaal 1
Meest gescoorde doelpunten: Zondag 1 Zaal 1
Minst gescoorde doelpunten: Zaterdag 1 Zaal 2
Meeste tegengoals: Zondag 3 Zaal 2
Minste tegengoals: Zondag 1 Zaal 1

Goeden Schoen Klassement
Freek Jansen heeft de Gouden Schoen Veld gewonnen. Hij heeft dit seizoen 37 keer in competitieverband gescoord. Van harte gefeliciteerd!
Stefan van de Ruit heeft de Gouden Schoen Zaal gewonnen. Hij wist 37 keer het netje te laten bollen in competitieverband. Van harte gefeliciteerd!

Bekerfinale Zaal 1
Op vrijdag 9 juni speelt Zaal 1 de (kleine)bekerfinale van de TZVB. Gisteren werd zvv Helma met 6-0 opzij gezet. In de finale moeten de mannen van Zaal 1 af zien te rekenen met Ebrex. Komt allen kijken! Plaats en tijd volgt nog.

Mise En Place
Ooit gedacht op het WK voetbal in Duitsland je geld te verdienen?
Bel voor flexibel werk in de horeca. Mise en Place 013-5821500

Toernooien
Wij bieden jullie de mogelijkheid om je in te schrijven voor de volgende toernooien:
Op 3 en 4 juni: Internationaal Toernooi Pusphaira 2006 (Eindhoven) - mail naar secretaris@tsvmerlijn.nl
Op 21 mei: Sarto Toernooi (Tilburg) - mail naar cmzondag@tsvvmerlijn.nl
Informatie over de toernooien is te vinden op onze website onder activiteiten.
Het is de bedoeling dat er met een combinatieteam van Merlijners wordt afgereisd. Er zijn nog een aantal plaatsen open, schrijf je dus snel in!

Weekend
Er zijn nog slechts DRIE plekken voor het fenomenale, spetterende Merlijnweekend! Voor diegenen die nog twijfelen geldt dus: schrijf je zo snel mogelijk in, want VOL = VOL!
Voor inschrijven en meer informatie: kijk op onze website -> activiteiten en dan Merlijnweekend 2006!

WK-pool
Heel veel verstand van voetbal of gewoon een hele goede gokker???!!! Wij testen graag jullie voetbalkennis en daarom organiseert de Statistieken Commissie de TSVV Merlijn WK 2006-pool. Het inschrijfformulier staat inmiddels online (kijk op de website en klik op de knop $WK 2006-pool$), dus vul het in en ding mee naar mooie prijzen!

Promodag 2 op de UvT (onder voorbehoud)
Op donderdag 18 mei vindt, onder voorbehoud, de tweede Promodag op de campus van de Universiteit van Tilburg plaats. Laat je clubhart spreken en help de mannen van de Statistieken Commissie met het promoten van de WK 2006-pool en Merlijn in het algemeen. Wie weet haal jij je nieuwe teamgenoot van volgend seizoen wel binnen! Stuur een mailtje naar secretaris@tsvvmerlijn.nl om je (o.v.) op te geven.

ALV
Op 7 juni vindt de 12e ALV der TSVV Merlijn plaats. Alle Merlijnleden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De avond zal onder andere in het teken staan van installatie en decharge van een aantal bestuursleden. De officiŽle uitnodiging ontvangen jullie nog.
Locatie: kleine zaal van het Sportcentrum. Aanvangstijd: waarschijnlijk 20.00 uur.


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University