Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 15, 25 april 2006

Nieuwsbrief 15, 25 april 2006

Beste Merlijnleden,

Het zal waarschijnlijk niet aan jullie voorbij zijn gegaan dat Zondag 1 afgelopen zondag kampioen is geworden van de 5e klasse. Na de puike prestatie van Zaterdag 2, zij werden 1,5 week geleden kampioen van de reserve 4e klasse door in Vught met 1-0 te winnen van Zwaluw VFC, viel er wederom een groot feest te vieren. Bij deze wil ik spelers, trainers/coaches, leiders, supporters en alle andere betrokkenen van Zondag 1 en Zaterdag 2 van harte feliciteren met de behaalde kampioenschappen!

Voor een aantal teams zit de competitie er na afgelopen weekend alweer op. Zaterdag 1 verloor zijn laatste wedstrijd met 1-2 van BVV/Caterpillar en is op de 10e en voorlaatste plaats geŽindigd. Zaterdag 2, de kampioen, sloot het seizoen af door met 9-2 te winnen van nummer laatst Baardwijk 7. Freek Jansen, die zaterdag 4 goals maakte (hiermee komt zijn seizoenstotaal uit op 37 treffers), is zo goed als zeker van de Gouden Schoen (Veld). Zaal 2 wist vrijdag zijn laatste wedstrijd van de competitie met maar liefst 12-2 te winnen. Stefan van de Ruit, hij maakte dit seizoen ook 37 goals, lijkt winnaar te zijn geworden van de Gouden Schoen klassement (Zaal).

Clinic
Vanavond, 25 april, zal op het sportcentrum de clinic met de RKC-spelers Tim Bakens en Michael Krohn Deli (volgend seizoen Ajax) plaatsvinden. Waarschijnlijk zullen ook Koen Garritsen (Fortuna Sittard) en Jordy ten Brinke (De Graafschap) van de partij zijn. Iedereen is
van harte uitgenodigd om mee te doen of om te komen kijken. Om 19.00 uur zal de clinic beginnen.

Merlijn WK 2006-pool
Afgelopen weekend heeft de Statistieken Commissie, die de WK 2006-pool organiseert, de eerste inschrijfformulieren bij Broekhoven verspreid. Vanaf heden is het inschrijfformulier ook op onze website onder ĎActiviteitení (www.tsvvmerlijn.nl) te downloaden. Dus als jij heel veel verstand van voetbal hebt of gewoon heel goed kan gokken, speel dan mee met de TSVV Merlijn WK 2006-pool! Deelname kost slechts 5 euro en er zijn veel leuke prijzen te winnen!

Familiedag
Aanstaande zondag, 30 april, (de laatste zondag van de competitie) zal de familiedag voor de Zondagtak plaatsvinden. Op deze dag zijn alle ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, huisgenootjes en ga zo maar door, welkom om eens sfeer te proeven bij Merlijn. Gezorgd zal worden voor koffie en thee met iets lekkers. Daarnaast zal er een kleine loterij plaatsvinden met als hoofdprijs een mand vol lekkernijen. Nodig je familie dus snel uit voor deze gezellige dag. Inschrijven van te voren is niet nodig.

Veldvoetbaltoernooi
Op zondag 7 mei staat een veldvoetbaltoernooi op de velden van Broekhoven op de planning. Op deze dag gaan we onderling een balletje trappen. De opzet is 6 tegen 6 met eventueel een reservespeler. Aanvang zal 12.00 uur zijn. Na een gezellig dagje voetballen zal de dag afgesloten worden met een heerlijke barbecue! Iedereen kan zich individueel inschrijven en wel door een mailtje te sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl. De kosten voor deelname zijn Ä7,50. In verband met doorgeven van de bestelling van de barbecue kun je je uiterlijk voor donderdag 4 mei opgeven!

Bestuursleden gezocht
Op de Algemene Leden Vergadering in mei zullen een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geÔnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerder Merlijn kunnen contact opnemen met mij of een van mijn medebestuursleden.


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University