Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 14, 10 april 2006

Nieuwsbrief 14, 10 april 2006

Beste Merlijnleden,

In de vorige nieuwsbrief berichtte ik over de goede titelkansen van Zondag 1 en Zaterdag 2. Zondag 1 staat er nog steeds goed voor en Zaterdag 2 kan zelfs al aanstaande zaterdag kampioen worden. Om 13.00 uur wordt er afgetrapt tegen de belangrijkste concurrent Zwaluw VFC. Vorige week dinsdag stond deze wedstrijd ook al op het programma en werd er met 2-1 gewonnen. Wanneer er zaterdag in Vught weer gewonnen wordt, is dit team wederom de beste. Mannen, heel veel succes en hopelijk kunnen we zaterdag feest vieren!

Op Paaszaterdag staan er, naast de wedstrijd van Zaterdag 2, nog 2 wedstrijden op het programma. Zaterdag 1 zal het opnemen tegen Were Di en Zondag 1 moet inhalen tegen Raptim. Ook op Paasmaandag komen Zondag 1 en Zaterdag 2 in actie. Zij spelen dan thuis tegen respectievelijk Be Ready en Rust Roest 3. De mannen van Zondag 3 zullen het opnemen tegen Triborgh 3.

De uitslagen van afgelopen weekend:
Advendo 1 Ė Zondag 1 1 - 5
Zondag 2 - NOAD 3 1 - 6
Zondag 3 - Were Di 4 1 - 6
Zondag 4 - Sarto 11 4 - 4
WSC - Zaterdag 1 5 - 0
SCO 2 - Zaterdag 2 1 - 0
Dames 1 - RKGSV 1 1 - 2
AB-Decoratie/medo Ė Zaal 1 4 - 4
Luthing lease en assurantiŽn Ė Zaal 2 3 - 6
Zaal 3 - zvv van Hoesel 13 - 0

Promodag UvT
Morgen, 11 april, zal TSVV Merlijn op de Universiteit van Tilburg een promodag houden. Via allerlei manieren zullen potentiŽle leden worden benaderd voor volgend seizoen. Laat dus je clubhart spreken en kom gezellig even langs op de campus!

Quiznight
Aanstaande woensdag, 12 april, zal de Merlijn Quiznight plaatsvinden. Plaats van handelen is de Boekanier. Deelname is gratis, maar je moet je wel tussen 20.00 en 20.30 uur inschrijven. Om half 9 zal de quiz starten en uiterlijk 24.00 uur zullen we zien wiens MQ (Merlijn QuotiŽnt) het hoogst is. Er zullen vragen op het programma staan over Merlijn, het Nederlands elftal en de top 3, voor ieder wat wils dus.

Clinic
Op dinsdag 25 april zal er een Merlijn Clinic op het veld bij het Sportcentrum gehouden worden. De twee sterren van RKC Waalwijk, Tim Bakens en Michael Krohn-Dehli (volgend seizoen Ajax), zullen aanwezig zijn en een training verzorgen. Je kan je inschrijven door je naam en e-mailadres in te vullen op de lijst die op het Clinicbord op het Sportcentrum naast de Pendragonkamer hangt.

Familiedagen
Op 30 april (de laatste zondag van de competitie) zal de familiedag voor de Zondagtak plaatsvinden. Noteer deze datum dus in je agenda en licht je ouders in, want het belooft een gezellige dag te worden! Onder voorbehoud vindt op 22 april de familiedag voor de Zaterdagafdeling plaats. Meer informatie hierover volgt nog.

Veldvoetbaltoernooi
Op zondag 7 mei staat een veldvoetbaltoernooi op de velden van Broekhoven op de planning. Vanaf 12.00 uur zal er worden afgetrapt. Ook hierover zullen jullie binnenkort nog meer informatie ontvangen.

Bestuursleden gezocht
Op de Algemene Leden Vergadering in mei zullen naar alle waarschijnlijkheid een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geÔnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerder Merlijn kunnen contact opnemen met mij of een van mijn medebestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University