Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 13, 27 maart 2006

Nieuwsbrief 13, 27 maart 2006

Beste Merlijnleden,

Het is alweer lente en dat betekent dat ook het einde van de competitie nadert. Zondag 1 en Zaterdag 2 zijn nog volop in de race voor het kampioenschap. Het vlaggenschip van de Zondagafdeling maakt zelfs een hele goede kans om kampioen te worden en promotie af te dwingen naar de 4e klasse. Zaterdag 2 heeft nog een aantal lastige wedstrijden voor de boeg, maar als zij geen grote steken laten vallen en in ieder geval weten te winnen van de naaste concurrenten ziet het er naar uit dat (ook) zij kampioen worden. Een beetje support voor beide teams kan zeker geen kwaad. Ik hoop dat veel Merlijners Zondag 1 en Zaterdag 2 ze net dat beetje extra kunnen geven, waardoor ze hopelijk (zeker) kampioen worden. Spelers, trainers en begeleiding van Zondag 1 en Zaterdag 2, heel veel succes gewenst de komende cruciale wedstrijden!

Naast Zondag 1 en Zaterdag 2 presteren de meeste overige Merlijnteams ook zeker niet onverdienstelijk. Zaal 1, Zondag 2 en Zondag 4 maken ook nog een (theoretische) kans om na 22 speelrondes bovenaan te staan. Zaterdag 1, Zondag 3 en Zaal 3 kennen geen gelukkig seizoen en ook Zaal 2 heeft niet de grootse vorm van vorig seizoen. Toch laten zij helemaal geen onaardig voetbal zien en verdienen het daarom eigenlijk niet om (te) laag op de ranglijst te staan.

Nog even de uitslagen van afgelopen weekend:
Blauw Wit ’81 – Zondag 1 : 1-4
VOAB 3 – Zondag 2 : 0-11
Sarto 6 – Zondag 3 : 6-0
ZIGO 9 – Zondag 4: 1-11
ESV DA2 – Dames 1 : 6-6
SET 1 – Zaterdag 1 : 0-3
SV BLC 3 – Zaterdag 2 : 1-3
Zaal 1 – R en K: 10 - 3
Zaal 3 – Red Stars: 2 - 2

Zondag 2, Zondag 4 en Zaal 1, gefeliciteerd met het behalen van de dubbele cijfers!

Spellenavond
Op zondag 2 april vindt de Spellenavond plaats in De Boekanier. De Activiteiten Commissie heeft onder meer de volgende spellen op het programma gezet: sjoelen, twister en blaasvoetbal. Ook zal er een (koppel)darttoernooi worden afgewerkt. Je kan je individueel inschrijven en wel door een mailtje te sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl. Hopelijk komen jullie in grote getale naar De Boekanier. Vanaf 20.00 uur zullen de meeste spellen aanvangen.

Promodag UvT
Op dinsdag 11 april zal TSVV Merlijn weer van zich laten horen. Op die dag vindt op de Universiteit van Tilburg de promodag plaats. Via allerlei manieren zullen nieuwe leden worden benaderd voor volgend seizoen. Laat dus je clubhart spreken en kom gezellig even langs op de campus!

Quiznight
Op woensdag 12 april zal hoogstwaarschijnlijk de Merlijn Quiznight plaatsvinden. Hou deze avond dus alvast vrij. Over het hoe en wat worden jullie nog geïnformeerd door de Activiteiten Commissie.

Clinic
Op dinsdag 25 april zal er een Merlijn Clinic op het veld bij het sportcentrum gehouden worden. De twee sterren van RKC Waalwijk, Tim Bakens en Michael Krohn-Dehli (volgend seizoen Ajax), zullen aanwezig zijn en een training verzorgen. Iedereen is van harte uitgenodigd hiervoor en binnenkort zal de inschrijving hiervoor opengaan.

(Potentiële) Bestuursleden gezocht
Op de Algemene Leden Vergadering in mei zullen naar alle waarschijnlijkheid een aantal Bestuursleden gedechargeerd worden. Enthousiaste en geïnteresseerde Merlijnleden met verantwoordelijkheidsbesef die het leuk lijken om mee te denken en helpen aan een nog beter georganiseerder Merlijn kunnen contact opnemen met mij of een van mijn medebestuursleden.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn,

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University