Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 12, 14 maart 2006

Nieuwsbrief 12, 14 maart 2006

Beste Merlijnleden,

Dat Koning Winter nog steeds in het land is, is afgelopen weken goed te merken geweest. Het is alweer een aantal weken geleden dat de Veldteams in actie zijn gekomen. Hopelijk sneeuwt, vriest en/of regent het komend weekend eens een keertje niet, zodat iedereen weer lekker een balletje kan trappen.

Zaterdag 1 en Zaterdag 2 hebben afgelopen zaterdag wel gevoetbald, maar wisten beiden niet te winnen. VOAB en Olympus 3 waren met respectievelijk 0-5 en 1-2 te sterk. De Zaalteams hebben uiteraard geen last van het slechte weer en hebben afgelopen weekend wel gevoetbald.

Zaal 1 won vrijdag met 7-0 van De Mop, maar verloor gisteren helaas ook met 4-3 van zvv G.W. $80 1/van Heeswijk. Overige uitslagen van afgelopen vrijdag:
Zaal 2 - C.Z.G. : 2 – 4
Zaal 3 - Voegersbedrijf H. van Esch : 7 - 3

Spellenavond
Afgelopen zondag stond de Spellenavond op het programma. Echter, doordat de wedstrijden van de Zondagteams werden afgelast, is de Spellenavond, zoals vooraf al was aangekondigd, verzet naar het eerstvolgende thuisweekend. Vermoedelijk zal de Spellenavond op 2 april worden gehouden. De Activiteiten Commissie zal jullie hierover nog berichten. Houd de site en je mailbox dus in de gaten.

Pendragon Bierestafette
Tijdens de bierestafette op donderdagavond 16 maart strijden de 26 studentensportverenigingen tegen elkaar om te kijken wie het beste team is en uiteindelijk de grote trofee wint. Kom allen naar het Sportcentrum om dit spektakel te aanschouwen en zelf een biertje mee te drinken. Het belooft een knallend feest te worden met Dj Cor en presentator Pascal Dreesen. Aanvang is 20.00 uur.

Spelerspas (informatie voor Competitieleden en Pinchitters)
Met ingang van volgend seizoen gaat de KNVB weer met persoonsgebonden
spelerspassen werken. Dit houdt in dat frauderen in welke vorm of uiting dan ook
niet meer geoorloofd en/of mogelijk is. Om de spelerspassen te kunnen maken heb
ik van jullie allemaal een (recente) ‘normale’ pasfoto nodig. Zouden jullie deze aan de persoon willen geven die in jullie team die in de spelersraad zit?! Verder moeten jullie ook een handtekening zetten op jullie persoonlijke Fotoformulier. Jullie Fotoformulieren liggen opgeborgen in een map in de bestuurskamer van Broekhoven. Vraag even aan een bestuurslid of hij jouw fotoformulier uit de map wil halen en zet er een mooie handtekening op. Voor de goede orde: de Fotoformulieren moeten na ondertekening weer terug in de map.

Verder hoop ik dat dit een beetje vlot kan gaan lopen omdat we er nog een hoop
werk mee krijgen de komende tijd. Dus een snelle afwikkeling is meer dan
gewenst!! Mocht een aantal van jullie vragen en/of opmerkingen hebben over dit onderwerp
dan kunnen jullie je altijd tot mij of één van mijn bestuursgenoten wenden.

Sportmasseur
Martijn Spijkers wil, indien er behoefte aan is, graag sportmassage geven aan jullie. Hij volgt momenteel een cursus sportmassage en verwacht in juni/juli zijn diploma te behalen. Hij is bereidt om gedurende 1 avond in de week tegen onkostenvergoeding (2 a 3 euro per persoon) te masseren. De massage zal ongeveer een half uur duren. Op die ene avond in de week zou hij maximaal 4 of 5 personen willen masseren. Zijn voorkeur gaat uit naar donderdagavond van 19:00 tot 21:30. Onder voorbehoud zou woensdagavond of dinsdagavond eventueel ook mogelijk zijn. Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen met Martijn Spijkers (martijn_spijkers@hotmail.com). Vermeld dan waar het omgaat en wanneer (op welke dag en tijdstip) je gemasseerd zou willen worden. Laat ook even je telefoonnummer bij hem achter. Hij zal dan contact met je opnemen.

Mise en Place
Geld nodig? Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk. Denk aan werkzaamheden van het organiseren van een chique diner tot en met tappen op festivals/feesten als Mysteryland en Sensation.
Mail naar tilburg@mepmail.com als je interesse hebt.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University