Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 11, 20 februari 2006

Nieuwsbrief 11, 20 februari 2006

Nieuwsbrief 11, 20 februari 2006

Beste Merlijnleden,

Afgelopen weekend is er over het algemeen goed gepresteerd door de Merlijnteams. Lang zag het er naar uit dat er weer heel het weekend niet gevoetbald zou worden, maar de schade bleef ‘beperkt’ tot afgelastingen voor Zaterdag 1 en 2. Voor Zondag 1 stond gisteren de belangrijke wedstrijd tegen OVV ’67 op het programma. Er werd een 2-1 overwinning geboekt op het voormalige team van trainer Wouter van de Vendel. Doordat de concurrenten punten verspeelden (DVVC tegen Blauw Wit ’81 eindigde in een 3-3 gelijkspel) staat Merlijn nu 3 punten los op de nummer 2. Klasse!

Zondag 2 behaalde gisteren wederom een overwinning: 2-0 tegen GSBW 3. Zondag 3 verloor met 1-4 van koploper ’t Zand 4. De mannen van het vierde speelden met 3-3 gelijk tegen LONGA 5, maar liggen nog steeds op koers om kampioen te worden. De Dames boekten een mooie 7-1 overwinning op Best Vooruit. De mooiste uitslag was er voor de heren van Zaal 1. Afgelopen vrijdag wisten zij een record te vestigen door met maar liefst 18-0 te winnen! Vrijdag 17 februari gaat de boeken in als de dag dat Zaal 1 de grootste uitslag van alle Merlijn Zaalteams ooit behaalde. Gefeliciteerd mannen en op naar het kampioenschap! Zaal 2 wist helaas niet te winnen van Meli Boys 2: 3-4. Ook Zaal 3 wist niet te winnen en verloor met 2-1 van HvB Campenhoef 1.

Carnavalszaalvoetbaltoernooi
Hierover worden jullie, als het goed is, nog(maals) door de Activiteiten Commissie over geïnformeerd!

Pendragon Bierestafette
Tijdens de bierestafette op donderdagavond 16 maart strijden de 26 studentensportverenigingen tegen elkaar om te kijken wie het beste team is en uiteindelijk de grote trofee wint. Elke studentensportvereniging kan maximaal 2 teams afvaardigen, maar wij als de grootste studentensportvereniging (nee, niet Lacoste!) mogen 4 teams afvaardigen. De bierestafette wordt gehouden op het Sportcentrum. Hiervoor krijg je gegarandeerd een aantal biertjes en een knallend feest met Dj Cor en presentator Pascal Dreesen. Aanvang is 20.00 uur.

Wil jij de eer van onze vereniging hoog houden en/of weer eens ongegeneerd zuipen, stuur dan een mailtje naar mij (secretaris@tsvvmerlijn.nl). Ik werk met het welbekende ‘first come – first serve’ principe, dus geef je snel op! Een team bestaat uit 5 personen en de kosten bedragen € 15 per team. Geef 5 namen, inclusief die van jezelf, op en geef aan dat je de penningmeester machtigt om 15 euro van je bankrekeningnummer af te schrijven.

Spelerspas (informatie voor Competitieleden en Pinchitters)
Met ingang van volgend seizoen gaat de KNVB weer met persoonsgebonden
spelerspassen werken. Dit houdt in dat frauderen in welke vorm of uiting dan ook
niet meer geoorloofd en/of mogelijk is. Om de spelerspassen te kunnen maken heb
ik van jullie allemaal een (recente) ‘normale’ pasfoto nodig. Zouden jullie deze aan de persoon willen geven die in jullie team die in de spelersraad zit?! Verder moeten jullie ook een handtekening zetten op jullie persoonlijke Fotoformulier. Jullie Fotoformulieren liggen opgeborgen in een map in de bestuurskamer van Broekhoven. Vraag even aan een bestuurslid of hij jouw fotoformulier uit de map wil halen en zet er een mooie handtekening op. Voor de goede orde: de Fotoformulieren moeten na ondertekening weer terug in de map.

Verder hoop ik dat dit een beetje vlot kan gaan lopen omdat we er nog een hoop
werk mee krijgen de komende tijd. Dus een snelle afwikkeling is meer dan
gewenst!! Mocht een aantal van jullie vragen en/of opmerkingen hebben over dit onderwerp
dan kunnen jullie je altijd tot mij of één van mijn bestuursgenoten wenden.

Sportmasseur
Martijn Spijkers wil, indien er behoefte aan is, graag sportmassage geven aan jullie. Hij volgt momenteel een cursus sportmassage en verwacht in juni/juli zijn diploma te behalen. Hij is bereidt om gedurende 1 avond in de week tegen onkostenvergoeding (2 a 3 euro per persoon) te masseren. De massage zal ongeveer een half uur duren. Op die ene avond in de week zou hij maximaal 4 of 5 personen willen masseren. Zijn voorkeur gaat uit naar donderdagavond van 19:00 tot 21:30. Onder voorbehoud zou woensdagavond of dinsdagavond eventueel ook mogelijk zijn. Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen met Martijn Spijkers (martijn_spijkers@hotmail.com). Vermeld dan waar het omgaat en wanneer (op welke dag en tijdstip) je gemasseerd zou willen worden. Laat ook even je telefoonnummer bij hem achter. Hij zal dan contact met je opnemen.

Mise en Place
Geld nodig? Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk. Denk aan werkzaamheden van het organiseren van een chique diner tot en met tappen op festivals/feesten als Mysteryland en Sensation.
Mail naar tilburg@mepmail.com als je interesse hebt.


Komend weekend wordt er in verband met carnaval niet door ons gevoetbald. Wel staat er vrijdag dus het Carnavalszaalvoetbaltoernooi op het programma. Een prima mogelijkheid om het carnavallen goed te beginnen! Ik hoop jullie daarom ook vrijdag allemaal te zien. Mocht je toch niet kunnen, dan wil ik je uiteraard een fijn Carnaval toewensen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University