Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 7, 12 december 2005

Nieuwsbrief 7, 12 december 2005

Nieuwsbrief 7, 12 december 2005

Beste Merlijnleden,

“Komt nu, o komt nu, jubelend van vreugde.” Jaja, de kerststemming zit er al weer goed in. Nu Sinterklaas zijn bootje naar Spanje heeft genomen, kunnen we onze kerstversieringen uit de kast halen. Voor de meeste teams is de winterstop aangebroken, dus wordt het weer eens tijd voor een nieuwsbrief. De vorige nieuwsbrief dateert van enkele weken geleden en er is in de tussentijd heel wat veranderd.

Afgelopen weekend presteerden de meeste Merlijn-teams vrij teleurstellend. Zondag 1 en Zondag 4 hadden hun ‘Herbstmeister-titel’ veilig kunnen stellen, maar dat is (nog) niet gelukt. Ook Zondag 2, Zondag 3, Dames 1, Zaterdag 1 en Zaal 3 wisten helaas niet te winnen. Hier liggen tal van oorzaken ten grondslag, maar laten we het daar maar niet over hebben. Positief was wel dat Zaterdag 2 een klinkende 3-6 zege wist te behalen. We moeten ook niet vergeten dat de meeste teams tot nu toe goed presteren en die gedachte moet overheersen.

Harkfestijn
Woensdag 23 november 2005 vond het Harkfestijn plaats. Mise en place ging er met de felbegeerde titel vandoor. We kunnen stellen dat het een geslaagde avond was! Organisatie, De Boekanier, deelnemende teams en verder iedereen: bedankt!

ALV
Op de 11e Algemene Leden Vergadering der TSVV Merlijn van 7 december jongstleden zijn de volgende bestuursleden gedechargeerd:
- Ruud Coenen als Voorzitter
- Rudi Neijenhuis als Secretaris & Vice-voorzitter
- Joost van Boekel als Penningmeester
- Tim Montree als Competition Manager Zondag en Dames
Geïnstalleerd zijn:
- Rudi Neijenhuis als Voorzitter
- Martijn Tissink als Secretaris & Vice-voorzitter
- Alex Dierckxsens als Penningmeester
- Fabian Wolswijk als Competition Manager Zondag en Dames

Trainingskamp zondag selectie
De zondag selectie pakt de voorbereiding op de komende seizoenshelft serieus aan. Er wordt van 6 tot 8 januari 2006 een heus trainingskamp belegd en wel in Veldhoek (Achterhoek). De vertrekdatum staat gepland op vrijdag 6 januari 13.30 uur vanaf het sportcentrum. Er zullen naast de trainingen een of meerdere oefenwedstrijden worden gespeeld.

Nieuwjaarswedstrijd en borrel
Op zondag 8 januari zal de Merlijn nieuwjaarsborrel zijn, de borrel wordt gecombineerd met een nieuwjaarswedstrijd tussen oud-leden en een selectie van Merlijners. Vorig jaar wonnen de oud-leden, het is dus zaak om de “oudjes” dit jaar met hun beide benen terug op aarde te brengen. Daarbij kunnen ze jullie steun goed gebruiken. Tevens is dit natuurlijk de ideale gelegenheid om met je teamgenoten het nieuwe jaar goed in te luiden. De nieuwjaarswedstrijd vangt aan om 14.30 uur, de afsluitende borrel is om 16.30 uur. Locatie: het sportpark en kantine van Broekhoven. Om 13.00 uur zijn de deuren bij Broekhoven geopend!

Carnavalstoernooi
Het eerder geplande zaalvoetbaltoernooi van zondag 18 december gaat niet door in verband met het organiseren van een groot toernooi rondom carnaval. Meer informatie volgt.

Groot Merlijnweekend
De datum is bekend! In het weekend van 23/24/25 juni staat het inmiddels beruchte Merlijnweekend weer op het programma. Na twee voorgaande succesvolle Merlijnweekenden is de organisatie inmiddels weer druk bezig met het vaststellen van een en ander. De locatie is al bekend en het belooft een groot feest te worden! Ook qua programma wordt de boel flink $vernieuwd$. Schrijf deze datum dus alvast GROOT in je agenda! Inschrijvingen zullen binnenkort starten.

Commissieleden gezocht
Voor de activiteitencommissie zijn we op zoek naar enthousiaste leden die hun steentje willen bijdragen aan het bedenken en organiseren van activiteiten. Vooral spelers van zondag 1 en 2, zaterdag 2 en zaal 1, 2 en 3 zijn welkom. Heb je interesse? Mail dan naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl !

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.

Ik hoop jullie allen op een of meerdere bovenstaande activiteiten te zien. Rest mij niets anders dan jullie prettige kerstdagen en een voorspoedig en sportief nieuwjaar te wensen!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University