Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 10, 7 februari 2006

Nieuwsbrief 10, 7 februari 2006

Nieuwsbrief 10, 7 februari 2006

Beste Merlijnleden,

Na 2 weekenden van afgelastingen hoop ik dat iedereen komend weekend weer een competitiewedstrijd kan spelen. Wat betreft uitslagen van competitiewedstrijden heb ik dus niets te melden. Alleen Zondag 1 kwam afgelopen weekend in actie tijdens een oefenwedstrijd: 3-3 tegen Viola. In deze nieuwsbrief zal ik daarom vooral de aandacht vestigen op het Carnavalszaalvoetbaltoernooi en het Groot Merlijnweekend. Ook kan ik jullie wellicht verblijden met de ‘aanstelling’ van een sportmasseur (in opleiding).

Carnavalszaalvoetbaltoernooi
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten vindt op 24 en 25 februari het Carnavalszaalvoetbaltoernooi plaats. Het tweedaagse evenement wordt op het Sportcentrum van de Universiteit van Tilburg georganiseerd en zal op vrijdag 24 februari beginnen. Tussen 16.00 en 17.00 uur dienen de ingeschreven teams zich aan te melden. Voor avondeten zal op vrijdagavond gezorgd worden. Om 17.00 uur beginnen de wedstrijden en om ongeveer 23.30 uur zal het laatste fluitsignaal klinken, waarna het feestgedruis op het sportcentrum zal losbarsten! Tevens is er de mogelijkheid te overnachten op het sportcentrum. Op zaterdagochtend om 10.00 uur staan de eerste wedstrijden alweer op het programma. Omstreeks 16.30 zal de prijsuitreiking zijn en daarmee zal het Carnavalszaalvoetbaltoernooi ook eindigen.

De kosten bedragen 5,- euro p.p. (= inclusief avondeten op vrijdag, lunch op zaterdag en feest op vrijdagavond). Voor mensen die willen overnachten komen de kosten op 10- euro p.p. (= inclusief overnachting en ontbijt op zaterdagochtend). Op onze website (www.tsvvmerlijn.nl) kun je het inschrijfformulier en machtigingsformulier downloaden. De formulieren dienen voor vrijdag 17 februari te zijn verzonden naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl. Voor verdere vragen kun je je ook richten aan dit adres.

Groot Merlijnweekend
In het weekend van 23/24/25 juni staat het inmiddels beruchte Merlijnweekend weer op het programma! Locatie: Het zilveren schor in Arnemuiden (Zeeland)
(check www.zilverenschor.nl) Prijs: E80,- (incl. 3x diner, drank, vervoer naar kroeg, 2x lunch en 2x ontbijt en allerlei activiteiten)
Inmiddels heeft de organisatie al behoorlijk wat vastgesteld. Voor meer en uitgebreidere informatie kan je de informatiebrief downloaden en lezen.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met ingevuld inschrijfformulier naar Alexandra Messemaker (mmm_dus@hotmail.com) of activiteiten@tsvvmerlijn.nl
Voor verdere vragen kun je daar ook terecht. Let op, er zijn slechts 48 plekken.

Sportmasseur
Martijn Spijkers wil, indien er behoefte aan is, graag sportmassage geven aan jullie. Hij volgt momenteel een cursus sportmassage en verwacht in juni/juli zijn diploma te behalen. Hij is bereidt om gedurende 1 avond in de week tegen onkostenvergoeding (2 a 3 euro per persoon) te masseren. De massage zal ongeveer een half uur duren. Op die ene avond in de week zou hij maximaal 4 of 5 personen willen masseren. Zijn voorkeur gaat uit naar donderdagavond van 19:00 tot 21:30. Onder voorbehoud zou woensdagavond of dinsdagavond eventueel ook mogelijk zijn. Mocht je interesse hebben, dan kan je contact opnemen met Martijn Spijkers (martijn_spijkers@hotmail.com). Vermeld dan waar het omgaat en wanneer (op welke dag en tijdstip) je gemasseerd zou willen worden. Laat ook even je telefoonnummer bij hem achter. Hij zal dan contact met je opnemen. Wel moet je zelf een aantal (grote) handdoeken meenemen.


Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University