Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 9, 17 januari 2006

Nieuwsbrief 9, 17 januari 2006

Nieuwsbrief 9, 17 januari 2006

Beste Merlijnleden,

Afgelopen weekend zou de competitie voor alle elftallen weer hervat worden, maar het weer werkte helaas niet mee. Doordat op zondagochtend het hoofdveld bij Broekhoven nog bevroren was en ‘veld 2’ de gehele zondag niet bespeelbaar was, konden Zondag 3, Zondag 4 en Dames 1 niet in actie komen. Ook Zaterdag 2 heeft niet gevoetbald. De overige teams (Zondag 1, Zondag 2, Zaterdag 1, Zaal 1 en Zaal 3) die wel moesten voetballen wonnen allemaal.

Zondag 1 wist net niet de dubbele cijfers te halen: 9-0 tegen het altijd lastige Groot Alexander. Zaterdag 1 is het nieuwe jaar goed begonnen door met 3-2 van BLC te winnen. Nieuwkomer Robbert Odijk scoorde meteen 2 keer. Robbert, welkom bij Merlijn! Zondag 2 nam revanche tegen RKTTV 3: 4-1. Vermeldenswaardig is dat Ruud Coenen in zijn 100e wedstrijd voor Merlijn zijn 5e doelpunt maakte. Ruud, gefeliciteerd! Zaal 1 won met 3-9 van ‘R en K’ en Zaal 3 zette tegen ‘Voegersbedrijf H. van Esch’ een 3-10 score op het bord.

Nieuwjaarswedstrijd en borrel
Op 8 januari is de nieuwjaarswedstrijd gespeeld. De “oudjes” wisten met maar liefst 7-0 de huidige Merlijners opzij te zetten. Waarschijnlijk had het vermoeiende trainingskamp van Zondag 1 en 2 wel enige invloed op de prestaties van Huidig Merlijn, maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn. Hulde voor de oud-Merlijners die lieten zien dat ze (nog steeds) een aardig balletje kunnen trappen. Na de nieuwjaarswedstrijd werd het gezellig druk in de kantine van Broekhoven. De voorzitter speechte er op los en de loterij zette ook zoden aan de dijk. Al met al een geslaagde dag dus.

Carnavalszaalvoetbaltoernooi
Voor vrijdag 24 en 25 februari heeft de Activiteiten Commissie het Carnavalzaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het programma begint op vrijdag 24 februari om 16.00 uur. Tussen 16.00 en 17.00 uur dienen de ingeschreven teams zich aan te melden. Om 17.00 uur beginnen de wedstrijden en om ongeveer 23.30 uur zal het laatste fluitsignaal klinken. Op vrijdag zal er ook voor avondeten worden gezorgd. Na afloop van de laatste wedstrijd zal het feestgedruis op het sportcentrum los barsten. Op zaterdagochtend om 10.00 uur staan de eerste teams alweer tegen over elkaar om te voetballen. Omstreeks 16.30 uur zal de prijsuitreiking zijn en daarmee zal het Carnavalszaalvoetbaltoernooi ook eindigen.

Kosten: 5 euro per persoon (=inclusief avondeten op vrijdag, lunch op zaterdag en feest op vrijdagavond) Voor de mensen die willen overnachten komt daar 10 euro p.p. (=inclusief overnachting en ontbijt op zaterdagochtend) bovenop. Aanmelden kan per team. Je kan een e-mail sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl Geef dan a.u.b. wel aan wat de teamnaam is en wie de spelers zijn. Een team moet minimaal uit 6 personen bestaan.

Groot Merlijnweekend
Zoals reeds is aangekondigd zal van 23 t/m 25 juni voor de 3e keer het Groot Merlijnweekend plaatsvinden. Op de nieuwjaarsborrel is de locatie (Arnemuiden; vissersdorp vlakbij Middelburg, dus Zeeland) bekend gemaakt en is de inschrijving gestart. Binnenkort verschijnt het inschrijfformulier ook op de site. Nu kan je je ook al aanmelden door een e-mail te sturen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl of mmmdus@hotmail.com

We zullen verblijven op de accommodatie van Het Zilveren Schor (www.zilverenschor.nl) Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:
Op vrijdag vertrekken we vanuit Tilburg naar Arnemuiden.
Vrijdagavond feestavond met Merlijn Awards en een verrassingsactiviteit.
Zaterdag gaan we kanoën op het Veerse Meer.
Zaterdagavond stappen in Middelburg.
Zondag onderling voetbaltoernooi op het terrein van Het Zilveren Schor.
Zondagavond gaan we weer terug naar Tilburg.

Het officiële en gedetailleerdere programma zal zo spoedig mogelijk op de site staan. Hou www.tsvvmerlijn.nl dus in de gaten. Er zijn maximaal 48 beschikbare plaatsen, dus wees er snel bij en schrijf je zo spoedig mogelijk in! Kosten: 80 euro p.p. en dat is inclusief alle maaltijden, drank (behalve met stappen in Middelburg) en activiteiten.


Ik hoop voor Zondag 3, 4 en Dames 1 dat ze komend weekend wel kunnen en mogen voetballen. De mannen van Zaterdag 2 spelen op 24 januari hun eerste wedstrijd van het nieuwe jaar uit bij JPS 2. Ik wil in ieder geval alle teams nog heel veel succes toewensen in de competitie! Verder wil ik jullie er op wijzen je snel in te schrijven voor de activiteiten (Carnavalszaalvoetbaltoernooi en Groot Merlijnweekend).

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University