Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 8, 3 januari 2006

Nieuwsbrief 8, 3 januari 2006

Nieuwsbrief 8, 3 januari 2006

Beste Merlijnleden,

Ten eerste wil ik jullie allemaal een gelukkig en sportief nieuwjaar wensen. Hopelijk hebben jullie leuke feestdagen gehad en weer veel zin om de (zaal)voetbalschoenen aan te trekken. Ik hoop dat 2006 een goed voetbaljaar wordt en dat jullie veel plezier en succes op de voetbalvelden mogen hebben.

De eerste seizoenshelft heeft voor een aantal teams geen windeieren gelegd. Zo zijn Zondag 1 en Zondag 4 Winterkampioen geworden. In de laatste speelronde voor de winterstop zag het daar niet naar uit, maar doordat de concurrentie punten verspeelde staan beide teams fier aan kop. Zondag 2, Zaterdag 2, Zaal 1 en Zaal 2 houden allen zicht op de bovenste plaats(en). Ook de Dames hebben niet onverdienstelijk gepresteerd en bevinden zich op de 4e plaats op de ranglijst. Hou zo vol. Zondag 3, Zaterdag 1 en Zaal 3 staan er minder goed voor. Maar een nieuw jaar, een nieuw begin!

Trainingskamp zondag selectie
Van vrijdag 6 t/m zondag 8 januari belegt de zondag selectie een trainingskamp in Veldhoek (Achterhoek). Na aankomst zullen zij gelijk het trainingsveld betreden en ’s avonds staat er zaalvoetballen op het programma. Op zaterdagochtend zal er wederom getraind worden, ’s middags mogen de heren zich opmaken voor een bosloop en ’s avonds zal er een oefenwedstrijd worden afgewerkt tegen het eerste elftal van voetbalvereniging Reunie.

Nieuwjaarswedstrijd en borrel
Zoals al eerder is aangekondigd wordt a.s. zondag , 8 januari, de nieuwjaarswedstrijd tussen oud-leden en een selectie van Merlijn gespeeld. Zullen de ‘oudjes’ net als vorig jaar winnen of trekt een selectie van huidige Merlijners aan het langste eind? Hopelijk komen jullie in grote getale naar Broekhoven om de geweldenaars van weleer te aanschouwen en de huidige Merlijners aan te moedigen. Dit is natuurlijk ook de ideale gelegenheid om met je teamgenoten het nieuwe jaar goed in te luiden. De nieuwjaarswedstrijd vangt aan om 14.30 uur, de aansluitende borrel is om 16.30 uur. Locatie: sportpark en kantine van Broekhoven. Om 13.00 uur zijn de deuren bij Broekhoven geopend!

Trainingen
Het trainingsrooster van voor de winterstop is ongewijzigd gebleven. De trainingen beginnen vanaf volgende week (week 2) weer!

Merchandise
Er zijn nog altijd zwarte Merlijntruien! Ze zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook zijn er nog Merlijnsjaals. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@tsvvmerlijn.

Nogmaals, een gelukkig en sportief 2006 en ik hoop jullie zondag bij de nieuwjaarswedstrijd en borrel te zien!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur der TSVV Merlijn

Martijn Tissink
Secretaris TSVV Merlijn

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University