Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 6, 22 november 2005

Nieuwsbrief 6, 22 november 2005

Beste Merlijnleden,

Koning winter klopt weer op de deur. Het leven van de voetballer wordt er niet aangenamer op. Zeker als je ook nog eens tegen paupers moet voetballen die zich wanen in een sfeer van zaterdagavond Piusplein. Uitleg voor de leden die niet weten waar ik het over heb. Afgelopen zondag moest Zondag 1 aantreden tegen WSJ. Kort nadat de 0-2 was gemaakt door Merlijn, hetgeen tevens de eindstand was, vond een speler van WSJ het nodig om zijn agressie te botvieren op een Merlijnspeler. Een linkse directe tegen de kaak van Thomas van Luijtelaar, gevolg: dubbele kaakbreuk, nacht in het ziekenhuis en een operatie. Vanzelfsprekend vinden wij dat dit soort acties niet op het veld (ook niet buiten het veld) thuis horen. We hopen dat iedereen Thomas op een positieve manier zal steunen tijdens zijn revalidatie.
Zaal 3 wist (vorige week vrijdag al) voor de eerste keer dit seizoen te winnen in de competitie, 4-2 tegen HAVL / A&P, Zondag 4 zette een monsterscore neer van 2-14 uit tegen RKTVV 6. En passant werden er ook nog wat andere wedstrijden afgewerkt dit weekeinde. De uitslagen van deze wedstrijden zijn:
Ons Vios 2 - Zondag 2 0-0
Ons Vios 4 - Zondag 3 1-1
BVV/Caterpillar – Zaterdag 1 1-0
Baardwijk 7 – Zaterdag 2 0-5
Nuenen 1 – Dames 1 1-2
Zaal 1 – ZVV van Marwijk 4 15-1 !!!
Luthing Lease – Zaal 2 6-0

Nog 1 nachtje slapen….
Nee, dan komt niet de goedheiligman in ’t land, voor de liefhebbers: je mag al bijna een week je schoen zetten! Nog 1 nachtje slapen en dan staat het harkfestijn weer voor de deur. Het beloofd net als alle voorgaande jaren weer een heel mooi feest te worden, dus kom gerust langs. Ook als je geen team hebt, want de hele avond is het bier in ons stamcafé de Boekanier, waar het hele gebeuren gaat plaatsvinden, te koop voor een speciale harkprijs van €1,30. De aftrap is om 20:00.

ALV
Zoals in eerdere nieuwsbrieven vermeld vind op 7 december as de volgende Algemene Leden Vergadering van Merlijn plaats. De leden die de vergadering wensen bij te wonen, worden geacht om 19:45 aanwezig te zijn op de bovenste verdieping van de Groote Schouw. De vergadering zal onder andere in het teken staan van een bestuurswissel. Een uitnodiging met agenda zal een dezer dagen bij alle leden in de brievenbus belanden. De tekst staat ook op de site onder de activiteit ALV.

Zaalvoetbaltoernooi
Eerder was vermeld dat er een zaalvoetbaltoernooi zou plaatsvinden op 17 en 18 december. Doordat op 17 december de zalen van het sportcentrum in gebruik zijn is dit alleen 18 december geworden. Schrijf deze datum dus alvast in je agenda, het beloofd weer een leuke activiteit te worden. Meer informatie volgt, dus houdt onze site goed in de gaten.

Nieuwjaarsborrel
Op zondag 8 januari zal de Merlijn nieuwjaarsborrel zijn, de borrel wordt gecombineerd met een nieuwjaarswedstrijd tussen oud-leden en een selectie van Merlijners. Vorig jaar wonnen de oud-leden, het is dus zaak om de “oudjes” dit jaar met hun beide benen terug op aarde te brengen. Daarbij kunnen ze jullie steun goed gebruiken. Tevens is dit natuurlijk de ideale gelegenheid om met je teamgenoten het nieuwe jaar goed in te luiden.

En zo zijn we aan het einde gekomen van alweer een nieuwsrbrief, ik hoop velen van jullie te zien morgenavond en ik wens een ieder die morgen meeharkt veel succes ‘s avonds, en nog veel meer succes overmorgen ochtend.

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


Voetbalshop.nl
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University