Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 5, 8 november 2005

Nieuwsbrief 5, 8 november 2005

Beste Merlijnleden,

Vorige week werd ondanks een 1-3 verlies thuis tegen Blauw-Wit door Zondag 1 beslag gelegd op de eerste periode. Dit betekent dat Merlijn in ieder geval verzekerd is van nacompetitie aan het einde van het seizoen. Jammer genoeg heeft het eerste wel verzuimd alvast een grote stap te zetten richting de titel door te verliezen. Met een ietwat dubbel gevoel werd de feestavond bij Broekhoven dan ook geopend. Maar nadat de biertjes rijkelijk vloeide en Sander, de nieuwe Frans Bauer, zijn entree maakte, was iedereen het dubbele gevoel weer kwijt. Afgelopen zondag verloor Blauw-Wit onverwachts en Zondag 1 won met 24-1!!! Frank Gielis maakte in deze wedstrijd maar liefst 9 doelpunten en bepaalde mensen durven al hardop te filosoferen over een staatsgreep in het gouden schoen klassement op koning Freek d’n Eerste.
Ook zaterdag 1 begint langzaam los te komen. Werd er helaas 2 dagen geleden met 5-4 verloren, een week ervoor stonden ze aan de goede kant van diezelfde score en noteerden zij hun eerste overwinning van het seizoen. Misschien kunnen ze net als vorig seizoen nog vlammen en een periode pakken.
Overige uitslagen van dit weekend:
GFC 2 – Zondag 2 1-4
Set 3 – Zondag 3 3-5
Set 8 – Zondag 4 2-1
Rust Roest 2 – Zaterdag 2 3-2
Pusphaira 1 – Dames 1 6-0
Zaal 1 – De Stip 7-2
Zaal 2 – S.V.H. 2 3-1
Maximillian – Zaal 3 4-3

Harkfestijn
De inschrijving voor de grootste, leukste en gezelligste bierestafette in Tilburg is gestart!
Woensdag 23 november zal dit prachtige festijn plaatsvinden in de Boekanier in Tilburg. Kosten? €5,- per persoon, dus €25 per team. Daar staat tegenover dat je minimaal drie biertjes krijgt en kans maakt op geweldige prijzen, met als hoofdprijs een fust bier!
Inschrijven kan door de inschrijfformulieren van onze site te downloaden (www.tsvvmerlijn.nl) De formulieren, dus inschrijfformulier & machtiging, in te vullen en door te mailen naar activiteiten@tsvvmerlijn.nl of af te geven aan een van de activiteitencommissieleden (Melanie Floor, Roald Berkers, Joost van Dun of Marjolein Mens)
Verdere informatie zoals spelregels, programma en dergelijke, zal doorgegeven worden aan de teamcaptain van elk team. Schrijf je snel in, want: vol = vol!
Voor diegenen wel aanwezig willen zijn, maar geen team hebben; de gehele avond zal het bier voor een speciale harkprijs te koop zijn : €1,30
Tot woensdag de 23e!

Zaalvoetbaltoernooi
Zaterdag 17 december & zondag 18 december staat het eerste grote open Merlijn zaalvoetbaltoernooi op de planning! Het belooft een groot spektakel te worden dus zorg dat je deze datum vast vrijhoudt! Meer informatie zal zo snel mogelijk volgen via de website van Merlijn.

ALV
Woensdag 7 december zal de volgende ALV zijn. De locatie is de Schouw, tijd, agenda en uitnodiging volgen nog. Tijdens de ALV zal er een bestuurswissel plaatsvinden.

Met zwart-witte groet,

De Secretaris

Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University