Activiteiten > MI nieuwsbrief > MI archief > 2005-2006 > Nieuwsbrief 4, 25 oktober 2005

Nieuwsbrief 4, 25 oktober 2005

Beste Merlijnleden,

Na 3 weken weer een spannende nieuwsbrief voor jullie hongerige zieltjes die met smart zitten te wachten op meer goeds, en, ik geef het toe, minder goeds van het Merlijnfront.
Minder goeds eerst dan. In het vrijwel voetballoze afgelopen weekend ging Zondag 1 voor de beker onderuit tegen GFC, Zaal 1 verloor zijn oefenwedstrijd. Gelukkig won Zaterdag 2 wel haar inhaalwedstrijd van titelconcurrent Rust Roest 3.

Nader vervelend nieuws blijven natuurlijk de trainingen. Nadat er enkele keren op het sportcentrum is getraind, is duidelijk geworden dat het veld niet alleen slecht, maar ook gevaarlijk is. De oplossingen die nu geboden worden zijn weer alles behalve ideaal, maar voorlopig kunnen we in ieder geval weer blijven doortrainen. Het nieuwste rooster vindt men onder Training op onze site: www.tsvvmerlijn.nl

Next up; beter nieuws!

Periodekampioen Zondag 1
Aanstaande zondag kan het eerste elftal periodekampioen worden en zich nu al verzekeren van nacompetitie. Het enige wat men hoeft te doen is van Blauw-wit te winnen, gelijk te spelen of te verliezen met minder dan 23 doelpunten verschil. Moet lukken toch. Het zou natuurlijk leuk zijn als iedereen kwam kijken en dat dit heugelijke (bijna) feit na afloop gevierd kan worden met een groot aantal mensen in de kantine van Broekhoven.

Verplaatsing harkfestijn
Even uw aandacht dames en heren. Het harkfestijn is verplaatst naar 23 november. Een en ander omdat ze op het Piusplein zonodig op de 9e ook een feestje willen geven. Nu zijn wij de kwaadste niet en gunnen jullie 2 weken extra tijd om in vorm te komen voor deze bierestafette en je team van 5 bij elkaar te zoeken. Binnenkort zal het mogelijk zijn om je in te schrijven bij de leden van de activiteitencommissie.

Bestuursleden gezocht
Nu al is er weer bijna een half jaar gepasseerd sinds de vorige ALV. Dat betekent in dit geval het vertrek van enkele bestuursleden. We zijn dus nog op zoek naar nieuwe enthousiastelingen om het bestuur te versterken. Er zijn verschillende functies beschikbaar. Lijkt het je leuk om (het liefst minimaal een jaar) bezig te zijn om de TSVV Merlijn een nog betere uitstraling te geven en het runnen van de vereniging nog soepeler (kan dat dan? Ja, dat kan!) te laten verlopen. Stuur dan een mail naar info@tsvvmerlijn.nl

ALV
De mensen onder ons die 1 en 1 kunnen optellen, zullen na het lezen van het voorgaande zich al hebben afgevraagd wanneer dan die ALV, waar die bestuurswissel dus plaats vindt, zal zijn. De ALV staat gepland op 7 december 2005. De tijd en de locatie volgen nog. Tijdig zullen jullie ook een uitnodiging en agenda ontvangen voor deze ALV per post.

Mise en Place
Geld nodig? Mise en Place Tilburg is de ideale werkgever. Het verdient goed, en naarmate je meer werkt, verdient het zelfs nog beter. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt. Je krijgt cash uitbetaald en het is leuk en afwisselende werk. Denk aan werkzaamheden van het organiseren van een chique diner tot en met tappen op festivals/feesten als Mysteryland en Sensation.
Mail naar tilburg@mepmail.com als je interesse hebt.

Met zwart-witte groet,

De Secretaris


Brandpunt
Underwearman.nl

Sponsor

Tilburg University